Új privát üzeneted érkezett!

Évi, el tudom képzelni, szerintem nekem is nőtt volna a búrám! :-)
Bár én azon húzom fel magam, hogy mennyivel kevesebbet "bírok"... De bele KELL törődni, ez ezzel jár. És majd a végén, amikor a fotelból nem tudsz normálisan felkelni, meg reggel ki az ágyból, meg tényleg nem látod a lábujjadat, közben ég a gyomrod és/vagy fulladsz... Azért lesznek még muris dolgok...

A lényeg, hogy legalább utána tudj rajta illetve magadon nevetni (még ha közben ki is akadsz), mert máskülönben... :twisted: :twisted: :twisted:

szilvás76

És Sucer, no meg Bekri. Az ifjú Asszonykáról nem is beszélve!!! :-)

szilvás76

És a legpipább azért voltam mert NEKI vettem nagy csomag csokis kekszet :)) most már röhögök rajta,de tényleg úgy éreztem erről ő tehet. A tej,meg a szörpök,meg a kenyér,az nem volt nehéz,de a KEKSZ!! :) Ja én meg előtte benyomtam egy jégkrémet no de azt Tomi kapta,és különben is leettem vele a ruhám,sz'al... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tomi is nevet,érzem ugrál :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, örülök, hogy jók az eredmények, de !!! Ne cipekedj!!!!!! Vigyázz magadra!!!! Alapesetben is muszáj, de neked különösen!!!! Basszus, vedd komolyan a PIHENNI (kímélni, vigyázni) szót!!! Hidd el, jót akarok neked, meg Tominak!

Kép
xtina75

Jó jó jó Kép igaz...
Rákérdeztem ma a pihenés dologra,mit takar...azt mondták,minden órában min,10 percet pihenjek...a többi 50-ben fejthetek vajon követ? :lol: na nem,csak érdekelt...de a 10 perc is mi,fekvés?
A házaséletre nem mertem rákérdezni :roll:

evilany

Tina, hallod, az a fránya keksz volt az ok... Baromi nehéz is volt megkülönbenisafenébe :-)

Na jó, tényleg (magamnak is szól) kicsit kényeskedni kell már ezzel is, mármint a cipekedéssel... Fel sem foghatjuk, mennyi minden "bajt" okozhat...

szilvás76

Szerintem a keksz magas szénhidrát tartalma volt a gond :) azért volt olyan nehéz :)
Mentségemre,nem én eszem... :?

evilany

Évi így utólag már mosolyog az ember, de akkor én is pipa lettem volna.
Nálunk a vásárlás úgy működik - mert ugye akinek autója van az könnyen dumál - én elmegyek, telepakolom a kocsi csomagtartóját, Gábor meg felcipekedhet :lol:

Barbi még nem tért magához lehet, de már jöhetne az élménybeszámolóval :)

És igen! A jelenlétit alá kellene írni:
Sucer
Bekri
Katka
Bols
Freya
Ilus
Barbcsi
Melisch
És még akit kihagytam.....

királylány

Sztem kényelmesen leülsz, felteszed a lábikódat, macskát simizel közben, és lazítasz... Ez IS pihenés, nem kell feltétlenül feküdni, ha nem esik jól....
Az más egy következő fokozat, reméljük nem kerül rá sor...
:wink:

szilvás76

Szilvi jó fej lehet a kuty!
A kórusos képen látszol vhol?

evilany

Évi az a keksz! Remélem Miki minden egyes falatnál gondolni fog rá, hogy mennyit cipekedtél miatta :lol:

királylány

Dia, köszi hogy öszeállítottad a hiányzók listáját :-) Már éppen neki akartam fogni, de megkíméltél... :-)

szilvás76

"akinek autója van az könnyen dumál" - van annak a gyereknek apja is. Évi, testáld rá a bevásárlást apura! Gyakoroljon csak, ideje elkezdeni

Kép
xtina75

Szilvi,én is így gondolom(pihenés)

Dia :lol: :lol: majd emlékeztetem rá :D

evilany

Évi, igen. Az első képen az orromat törlöm (tipikus hülye kép rólam :-) ) a másodikon a farmerdzsekis csóka mellett vagyok balra...

Talán lesz majd jobb kép is, ez "csak" a telefonról van úgy "hirtelen" :-)

Kutya haláli fazon... Nem egy idegbeteg fajta... :-)

szilvás76

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Évi az a keksz! Remélem Miki minden egyes falatnál gondolni fog rá, hogy mennyit cipekedtél miatta :lol: [/color]

Csak nehogy félrenyelje... ;-) :D

...asszem, hat a kávém!!!!! :-) :wink: 8)

szilvás76

Aha látlak :)

Jah,majd Miki jár boltba. Csak mindig túl sokat költ :)

evilany

Évi, lelki szemeim előtt megjelenik Miki, bevásárlólistával, és fillérre kiszámolt költőpénzzel. :-) :wink: :D

szilvás76

Hát úgy valahogy... :lol: Én vagyok a pénzügy miniszter....(bár,sokszor vagyunk financiális krízisben :) )

evilany

Ja már megint hozzámvágtak 10e melegétel utalványt,hiába mondtam ismét,h.táppénz alatt nem jár..megnéztem közbe az egyetem honlapján is,évi 60 napot meghaladó tp esetén nem jár...de áll.mindenki kapja aki tp-n van..valaki valamit nagyon elszámol.Mindenesetre nem költöm el,elteszem arra az időre ha esetleg tényleg levonnák majd a béremből :evil: :evil:

evilany

Évi, nem hiszem, hogy megnyugtat, de nem vagy egyedül... ;-) Szerintem vagyunk itt jó páran, ki ezért, ki azért... Majd lesz valahogy, legalábbis ezzel biztatom magamat, ha elkap a letargia...

szilvás76

Évi, ne is mondd. Az én uramat párszor elküldtem boltba, mondtam neki, hozzon csirkemellet, tejet kenyeret, paprikát, valami felvágottat amit szeret + valami édességet. Beállított 2 rúd beiglivel, nyár közepén, de az olyan volt, hogy verni lehetett volna vele. :lol: :lol: :lol:

Amikor beteg voltam, feküdnöm kellett, azt csináltuk, (tanulva az előző esetből) hogy elment a szomszédasszonnyal, adtam neki listát, a szomszéd is bevásárolt közben, meg segített, ha valami kérdése volt. (Meg kidobálta a pénztár előtt a vicik-vacakokat :D)

Kép
xtina75

Évi, de azt dec 31-ig le kell vásárolni... Legalább is nekünk olyan kajajegyünk van... :-)

szilvás76

Húúú Tina hát nagyon jót nevettem a bejglin!!!

evilany

Szilvi,igaz,megnéztem. Hát akkor karácsonyra rakom össze. Valahonnan azt is elő kell teremteni.

A szülésért csak nem adhatom oda :lol: :lol: :lol: :lol:
Elképzeltem.... :oops: :lol: :lol:

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyA szülésért csak nem adhatom oda :lol: :lol: :lol: :lol:
Elképzeltem.... :oops: :lol: :lol:

hehe, adsz a dokinak egy vaskos borítékot... Csak éppen 200 FT-os bónokkal kitömve... :-)

szilvás76

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

evilany

Jól jön az akkor is... Be tudod váltani? Bár sok hentes elfogadja a melegételes bónt is, de a TACSKÓ-ban pl szoktak miatta hisztizni... :-/

szilvás76

Tescoban elfogadják.Mást nem,nagybevásárlásra jó lesz.vagy pelusra.

evilany

Én is rájuk céloztam, de akkor ez pénztáros-függő ezek szerint... :-)

szilvás76

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76n is rájuk céloztam, de akkor ez pénztáros-függő ezek szerint... :-)

Jah közben leesett... :?
Hát csak ha most szólok a bérfejtésen félő levonják sutty az eddigi nem járó bónokat.De minek adják,mikor rajta van a bérpapíron,táppénz...ehhh

evilany

Na igen, pelusra vagyonokat fogunk költeni, egyszer utánaszámoltam... Horror... :-)
Megveszed drága pízért, "leszarják", és kidobod a kukába... ;-) Borzasztó!!! :D

De tényleg, ha elfogadják, akkor egy darabig elég lesz pelusra... Legfeljebb feltankolsz, és egy egész raklappal veszel ;-)

szilvás76

Sziasztok csajok, csak gyorsan lejelentkezem, látom már a listán is rajta vagyok :oops: Szóval csütörtökön sok volt a dolgom és férjem egyik percről a másikra indulni akart, már nem tudtam elköszönni :oops: :cry: Nagyiméknál voltunk tegnap estig, internet nem volt. Nem is merem megnézni mennyit termeltetek az elmúlt napokban de ígérem nekiugrok a héten és átolvasom.

Én jól vagyok, bár már a széken való ülés nagyon megterhelő és nem tudom meddig bírom, mindenem fáj, nyomódik. Másképp kutya bajom. Voltunk dokinál azt mondja 100% kislány és minden a legnagyobb rendben van vele és velem is. Család nem díjazza a Petrát így lehet még keresgélünk. Nagyapámtól anya kérdezte, hogy meg tudja majd jegyezni a Petrát? Mi Tetra???? :lol: :lol: :lol: na jó hát éppen ne a tetra bugyiról jusson a dédunokája az eszibe :evil: :evil: :evil:

Most hagylak még van dolgom aztán lelépek 5 fele haza

Kép
Kép
melisch

Kép

evilany

Melisch,de ha nektek a Petra tetszik.... :? :?

evilany

Na még vagyok férjemnek tetszik én keresnék másikat....tetszik de nem érzem az igazinak :wink:

Kép
Kép
melisch

Értem,hát akkor időtök még van épp...van másik jelölt?

evilany

még nincs, férjemnek tetszik a Petra, ha nővére nem piszkálta volna én nem hoztam fel, hogy keressünk másikat ráhagytam volna.

Évi remélem nem voltál rosszul csak ezt az oldalt futottam végig és láttam, hogy jól vagytok.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok, Léptem.

Szép délutánt, és csupa-csupa jó hírrel jöjjön Mindenki! :-)

szilvás76

Látom míg én dolgozom, ti jól érzitek magatokat :lol:

Melisch tudtam, hogy nagyidéknál voltatok, de a másik topicban már aggódtak érted. Az jó ha kislány, de 100% akkor lesz ha megszületik :wink:Petra nálunk ugye ez a sláger. De a fiúnév....hát még harcolunk ezügyben, most még altatom a dolgot, majd ha készen leszünk a szobával feldobom a labdát. Nincs kizárva egy harmadik befutó sem, bár nekem ugye egy sem tetszik....

Pelenka: nekünk van egészségpénztárunk bi-bi-bíííí :lol: Mi is melegételutalványban kapjuk a Cafateriát és most Gábor megemeltette az ep-t, így jól fogunk járni :wink:

királylány

Szia Szilvi!

csütörtökön van randim a dokival :D

királylány

Melisch minden rendben velünk :) csak hisztis vagyok...

Szilvi

Kép

evilany

Sziasztok!

Bocsi a kimaradásért... :oops:
nem vagyok ma túl aktív...már megint elaludtam nap közben pedig nem szeretek ilyenkor szunyni, mert akkor hajnalig kukorékolok...

Reggel nagyon korán keltünk amúgy manóval, amikor Gábor elmet 7-kor, már vissza se feküdtem...
Szegény már itt tombolt, hogy éhes, de én nem voltam, nem esett le, mi lehet a baja szegénykémnek...de akkor meghozták az ebédet, és megláttam, hogy mákosguba van...tök megörültem neki, és picúrka is nekiállt hancúrozni ennek örömére, úgyhogy gyorsan benyomtuk reggel...:)

De olyan rossz...nem bírok megenni egy tányér levest, mert nem fér belém...mármint enni tudnék étvágyügyileg, de helyhiányban szenvedek... :?

Jót nevettem a kajajegyen...biztos menne a pislogás amikor dokibácsi nyitja a borítékot...bár lehet némelyik viccesnek tartaná...végülis, ők is kaját esznek...:P

Látom lehet hogy lesz mégegy Petra...akkor már 3...:) (feltéve persze, hogy lányunk lesz, de ugye ezt nem tudjuk)
melisch...nálunk is megy a beszólogatás mindkét névre (Petra/Áron)...de nem érdekelnek...nem az ő nevük lesz, csak a gyereket kell majd ezen a néven szólítaniuk, de akkora gondot csinálnak ebből...
Amúgy ilyenkor anyukámnak csak annyit mondok, hogy ő már egyszer sikeresen nevet adott nekem (Ilona ugye), úgyhogy egy szót se szóljon (dióhéjban...ő utálja a nevét, a nagyim utálja a nevét, és mindegyiket Ilonának hívják, csak azt nem értem, ha utálja, miért adja a gyerekének...hogy én is utáljam...ők meg megsértődnek, hogy megszakítom a hagyományt...hát, mint a huzat...:) )

Évi, örülök, hogy minden okés veled...és tényleg ne cipekedj...én is álatlában Gáborral hozatom fel a dolgokat, de úgy sajnálom, úgyhogy átveszem a cuccokat, de akkor meg olyan csúnyán néz rám...egyedül viszont nem merném leengedni a boltba, mert akkor venne kb energiaitalt, sört, meg tejet, és a többit meg se találná... :wink:

Na...rám is tört megint a szó fo...s :)

Ilus

KépKép
badzsulka

na, most kicsit el is köszönök, le kell szaladnom a boltba...később még visszanézek...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Dia:akkor kidolgoztad magad rendesen de néha azért tessék pihenni,én is csütörtökön randizom a dokival és sok kérdésem lesz már megint!!!

Melisch végre megkerültél!!!!

Vanilla sok drukk 4d-re

Maccs igen merev lapot szeretnék köszi,hogy lemérted nekem és Limo neked is!!!!!

Évi nagyon ügyes Tomika minden rendben lesz veletek,hisztisség,hát nekem páromat is elég elviselni én teljesen ki vagyok tőle nem jó ahogy szól folyton vitázunk mindenen és semmi nem jó neki,tegnap már sírva feküdtem le és reggel is hozzám szólt és sírtam és reszkedtem,nagyon nehéz napok vannak utánunk,veszekedtünk mert én nem tudok tolerálni dolgokat,de nem érti meg érzékeny vagyok.És tegnap csináltam madár tejet két tányéral elvolt téve egy a nagyfiúé egy az enyém,de ő már bele evett az övébe,és haza jöt a városból és megette az enyémet :twisted: én erre berágtam és a párom ezt se értette meg.Azt mondja nem tudok semmit tolerálni,nagyon nehéz vele megértetni nem egyszerű nekem sem.

Csillag örülök,hogy jobban vagy!!!!!!!!!

Ma voltam kiságyat nézni már ki is néztem pont befér egy 60x120-as és merev lap rá,és néztem egy komódot a tévét rátesszük és abba beletudom pakolni a gyerek ruháit nagyon nagy volt és ha,lerajzolom ahogy elképzeltem akkor megcsinálják úgy ennek örültem,mostam súroltam,főztem,és most kinyultam és végem van.

Kép
bévi

Vgyázzon mindenki magára!
Hiszti... azért figyelni kell arra, hogy a környezet, a FÉRJ, mit és mennyit tolerál!!!!

Belegondoltatok, hogy 2 hónap múlva anyukák leszünk???? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.05.26 05:13-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok...pihengettem...:D
Most bekukk-aztán apáé a terep.
Évi!
Örülök hogy minden ok... :D
Szatyor...jáááááááááááááj :( a keksz... :)
Nagy a meleg...én már nem bírom...és mi lesz később? :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Na majd csak megoldom :(
Mindig nyomaszt a meleg levegő...most meg különösképpen...így is nyom a gyomrom...levegő után kapkodok sokszor...és még a meleg is tetőzi.
De legalább nem esik!!!!!!!!
Egyet értek Ircsivel...valóban sokat "elnéznek" nekünk... :D
De ezt egy kicsit ki is kell használni :wink: :oops:
Vanilla...képeket kérünk...:)
Cipekedni nem szabad!!! -ez komoly!!! (mondjuk nem 1kg kenyérre gondolok). :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na asszem lelépek...apa "dolgozik" :D egy kicsit...hajnalig :wink:
Lehet még ma bekukkolok...nem 100% :D
Mindenkinek jó pihenést!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote]B írta:elegondoltatok, hogy 2 hónap múlva anyukák leszünk????

Jajjjajjjj!!! Már alig várom, de néha meg teljesen beijedek a gondolattól! Mi lesz így velem? :? :shock:

Délután befejeztem a babasarok falfestését, lassan, de biztosan alakulunk!
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?