Új privát üzeneted érkezett!

Csucsukám: köszi :D És csak keményen,csapj az asztalra,vagy kösd fel a karnisra ŐKET,ne magad :wink: ez azért kemény,azt gondolná az ember,hogy a fizetős vizsgálatokat legalább időben ,rendben,odafigyeléssel kezelik :roll: hát nagyon úgy tünik,hogy nem :evil:

Andikám: köszi az infót :D nekem azt mondta K.ügynök,hogy a 2.ciklusnapom vegyem a lábaimat a nyakamba és irány a BMC...

Nálunk sem téma a korkülönbség...az elején egy kicsit idegesített,de nem magam miatt,hanem hogy mit fog szólni a családom...aztán rájöttem,hogy a Keresztapámnál is 7 évvel idősebb Keresztanyám,az Uncsitesómnál is 8 évvel idősebb a Csaja,tehát meg is nyugodtam...nekem mindig 3 évvel idősebbek voltak az Urak,de mind infantilis volt :D

Jajjj és laptetűm van :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kissangyal, hatttttalmas drukkk! Remélem sikerül! Mi is így kezdtük, aztán itt ragadtunk :)

Az én párom se semmi, már írtam pár beszólást. Mindig annyira unatkozik a bmc-be, szóval, tényleg tök jó lenne egy papajátszó szoba :)

Na, akkor leírom én is, eddig nem akartam, mert olyan fura :)

Amikor a nagymamám kórházba került, 11 éves voltam. A 3.-on laktunk és hajnali 3:11-kor valaki kopogott az ablakon. Felébredtem, megint kopogás. Fekündtem, hogy jól hallok? Megint kopogás. Felálltam, nem féltem. Kinéztem és láttam valami lepel szerűt nagyon messze elsuhanni. (már nagyon messze járt).
Reggel hívott apu, hogy mama meghalt. Már idősebb voltam, amikor megnéztem, a halál beállta: 3:11 volt.
Rá 6 évre a nagypapám amikor meghalt, akkor unokatesóm nálunk aludt. Egyszer csak egy kopogás hallattszott a falon, ahogy az ajtótól elindul a szoba felé. Bejött a szobába, megállt a fejünk fölött, kopogott ott 3-at, aztán szép lassan kikopogott a bejárati ajtóig. Papa elköszönt.
Tündérkeresztanyám azt mondta, hogy bennem is van valami médiumalap, amit lehetne fejleszteni :)

Hihi, nekem is mindig fiatalabb pasim volt. Pl: a régi 3 évvel fiatalabb, a mostani 3 hónappal :) A családjukba 4 srác van, mindegyiknek idősebb a csaja :)))
mieza

Csucsu, már 6.napja szúrom magam...

Lányok, ez a papamegőrző nagyon jó ötlet lenne, az én férjem is olyan mint egy gyerek 38 évesen! :D
Vendég

Húúúú Mieza :shock: nagyon érdekes story :shock: Velem is történt már ilyen megmagyarázhatatlan dolog...egyszer meghalt egy nagyon jó barátom...motorbalesetben....este mentem valohova és nézegettem magam a tükörben,hogy úgy kötöm fel a hajam ahogy ő szerette és abban a pillanatban lepattant magától a hajhabomról a kupak felcsapódott a plafonra onnan a földre...olyat síkítottam,hogy a szüleim felrohantak az én birodalmamba és elkezdtük keresni a kupakot ami soha nem lett meg...nálam is itt járt és így jelezte a búcsúját :oops: mikor ezt elmeséltem 1-2 közös barátunknak hülyének tartottak...aztán hozzájuk is elment...ez kb 15 éve volt...most kb fél éve álmodtam vele először,hogy jött meglátogatni jó volt a kedve és egyszercsak mondta,hogy mostmár mennie kell és nem jön többet :shock: lúdbőrözök miközben írok...

Köszi tőled is a drukkot zsebre is teszem :D

Kép

kiss angyal

Hú Kisangyal, ez is elég jó story!!! Ez is olyan lúdbőrözős!
mieza

Szasztok!

Judit:
Álomkór? Gyanús vagy te nekem! :)

Andrea:
Tényleg szép lenne ZT-sednünk, kollegina-barátnőmnek átadom azt a halkat, köszi! :)
Apró-popó! Uradnak nem köll egy Darth W. poszter, be van nájlonozva.

Kubu:
Azért ha majd Marci lányokkal alszik már, talán nem kéne a légzésfigyelőt használni! :wink:
Köszi a barinős drukkot, szüksége is van rá. :)
Na, hogy sikerált a vizsga?

Mieza:
Ezzz azzz!!! :lol: Tudtam! Tudtam! :) Remélem kedden már kismami leszel! Gyógyulj meg addigra. Nem lehet, hogy azért szurkált a szíved, mert nagyon bepánikoltál? A tünetekről egyből ez ugrott be nekem... :roll:
A kopogós sztorik alatt lúdbőrzésem volt.

Babszika:
Basszuskulacs! Akkor neked is mk-id volt... Nagy-nagy ölelés!
Jó lenne, ha vhogy feldolgoznád, addig nehéz újra belerázódni a mindennapi életbe és újra egész lényeddel az anyaságra koncentrálni. Sok erőt és pozitív hozzáállást kívánok.
Én drukkolok a halvány pozi tesztednek, hogy szépen erőssé váljon és a baba is jó helyen, benn a méhedben dorbézolhasson nemsokára! :)
26-án aztán uccu megírni ízibe, hogy mizu odabent! Alig várom!!!

Wikka:
Nem vagy te sem reménytelen, hajrá pozitív hozzáállás, majdcsak belejössz! Musz lesz! :)

Navi:
Szuper lehet a barátnőd, hogy ilyeneket érez. Nem félelmetes picit számodra? Vagy izgatottan várod, amikor taliztok, beszéltek?

Kiss Angyal:
Hajrá laptetű!!! :)
Még nem kérdeztem a Zügynökömet, majd kedden...
Nagyon drukkolok a párodnak a jobb álláshoz, csináljon úgy, mint a hokicsapat: Nyerje meg! :) Szorítok!

Csucsu:
Azta, a te férjed sem kell a szomszédba küldeni egy kis poénért! :)
Keddem megbeszélem Sz ügynökkel, hogyan tovább.
A leletedet pedig sajtold ki belőlük!!!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Angyalka:
futkos rajtam a hideg....

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Angyalom!!

Látod,karnis,hogy ez Neklem nem jutott eszembe... :wink: :lol: :lol: Felhívtam őket,de még semmi,100X kért a csaj elnézést,már Ők is reklamálnak napi 10X,de még nincs itt Amcsiból az anyag.Kérdeztem egyáltalán készen lesz-e??Válasz:Peeeerszeeeeeeeeee,csak nem tudjuk mikor,hát köszi... :roll:

Hűű,Csajok ezek storyk!!! :shock: :shock: Tiszta liba bőrös lettem.Én még ilyet nem éltem át.De lehet a kopogós sztoritól ágy alá bújtam volna.. :wink: :D :lol:

NaviMami!!
Hugod elutazott???Azóta nem volt új vizsgálata???

Vaya!!
Néha írhatnál,hogy vagytok?????????

Zsu!!
Bocsi,kicsit szétszort vagyok most,ezer felé gondolkodom.
csucsu99
Budapest

sziasztok,

Sajti, Mieza,
jó hírek, szuper!

Kubu,
vizsga?

üdv az újaknak/régi-újaknak.

nekünk végülis inszem lesz, ha minden jól megy. kedden UH, csütörtökön inszem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Húha, annyit írtatok reggel óta, csak lesek ki a fejemből :shock: én meg csak robotoltam :cry:

Mieza,
szuper-szuper-szuper jóóóóóóóóóó :D
Így kell ezt csinálni! Hajrá, lesz itt zebra, de még milyen :wink:

Babszi,
csak helyeselni tudok Sajti véleményére: tudom,hogy nehéz, de próbálj túllenni az eddigieken, koncentrálj az eljövendő babácskára! Hiszen lehet, hogy már ott is van a pocidban…nagyon drukkolok, hogy a halványból egyre erősebb csík, és ezzel együtt bizonyosság is legyen!

Verka,
jó úton haladsz, úgy látom! És ne feledd: „az vagy, akinek képzeled magad!” Ezt egy tréningen hallottam egyszer, és nekem bizony már elég sokszor bejött, mind a munkában, mind a magánéletben.
Tehát most kismamának képzelem magam…hátha :oops:

Csucsu,
bírod ám türelemmel! Magamat ismerve, én már a könyörgéstől az ordításon át a fenyegetőzésig minimum eljutottam volna…bár ettől sajna még mindig nem lenne lelet :cry:

Angyal,
a laptetőd tuti szerencsét hoz a párodnak!
De azért én is küldök itt egy adagot, hátha mégis kell erősítés :arrow: :arrow: :arrow:

Ami a korkülönbséget illeti, csatlakoznánk a klubhoz. 15 hónap a javamra. Eddig idősebb pasik voltak az életembe, most már értem, miért is nem ment velük :lol:

Zsuzsó,
akkor legyünk inszem-zebratársak :wink:
Addig is itt küldöm a drukkokat :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Zsuzsó:
Akkor kedden lehet, h. összefutunk.

Csajok, nagyon vacakul vagyok. Gáz ezt leírni, de ma többször volt hasmenésem és lövésem sincs, h. mitől. Már mindenem fáj (anusz minimusz, a hasam alul és felül), fel vagyok fújódva, mint egy lufi. Nagyon remélem, hogy szimplán a tegnap vacsira benyomott káposztával töltött savanya paprika az oka. Múltkor anyukám székelykáposztája után voltam bitangul... Nem értem én ezt, eddig kutya bajom sem volt a káposztától... Öregszem? A mk-től meg nem szoktak cifrázni, nem? Vagy vírus? Lázam viszont nincs. :roll:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.05.21 17:49-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Jaj Jubu,
te meg majdnem kimaradtál!
Remélem sikerült a vizsga!!!
priviben megy az iwiw :oops:

Kép
judit0713

Sajti,
tuti hogy ez csak a kaja! Háztartási keksz + tea és hipp-hopp jól leszel :wink:
A káposztát pedig nagyanyám szerint egyszer le kell forrázni mielőtt főzöd, akkor nem okoz gondot. Na jó, ez savanyúságnál necces, belátom :lol:

Kép
judit0713

Újabbacskák, én is fenn lenni ív-ív. :) Ha vkit megérintettem, az megtalálhat, csak kapirgáljon nekem privit.
Megyek az ágyba nyafogni... :cry:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Meglehet, de eddig miért nem volt semmi gáz? Na remélem holnapra mindkét felemen csitulnak a dolgok...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, kamillatea, az jól kifertőtlenít !

Akkor kedden talizunk :)
mieza

Judit: képzeld is magad csak Mamikának,mert szerintem az is vagy :!: ez az álomkór elég gyanús :wink:

Sajtikám: pihengessél...a kéáposztátol én személy szerint mindig ramatyul vagyok :x

A laptetőre nem is gondoltam :lol: tényleg remélem nem véletlenül pont most kaptam :lol:

köszi a szurkolást mindenkiét begyűjtöttem :wink: :D :lol:

Kubu: vizsga,hogy sikerált :?:

Kép

kiss angyal

Sajti,
sajnos kering mostanában a levegőben egy láz nélküli köhögős, gyomros, beles vírus :-(, úgyhogy a baciűzőket küldöm neked!.
az én tanácsom a cola light (a light csak az IR miatt.)

Csucsu,
szörnyű ez a leletmizéria :-( :-(

Judit,
hajrá zebrák :-D :-D

lányok, ti hogy bírjátok ezt a rongy időt? én csak szédelgek a héten erőtlenül mint az őszi légy. :-( :-( nem tom eldönteni, hogy az időtől vagy lehet hogy a hormonok?
süss fel nap!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó.
én is álomkóros vagyok egész héten, de bízom benne, hogy nem az idő, inkább a baba hatása :oops:
Bár az utrora is rá van írva hogy aluszékonyságot okoz :?

Kép
judit0713

Judit,
hát igen, kismamáknak van mentsége. :-D

Angyal,
drukk a melóhoz. mikorra várható döntés?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Nagy boldogan jöttem ma haza, szabadság! H.szoboszlóra megyek most, az én Mekkám-ba, azt hiszem az lesz a sok reuma mellé. Mieza: tényleg jó, hogy már majd csak heti 1 alkalom kell, de már anyagilag nagyon huzós 110-nél tartok most és időben 3 hónap. Neked mennyi kellett? Ja persze én sokkal öregebb vagyok!
Remélem nem lesz tulstimu, de ha nem vagy jól nyomás kórház. Másik topicon is vagy egy mami, sajnos ő igy járt - de a baba már hamarosan érkezik! Nem aggódni!

Sajti: te már a régi vagy, de remélem még jobban leszel! És sok-sok babó!

Angyal: ima az állásért, de nekem is varázsolhatna Macsek egy másikat, sajna az én koromban ez már nem oly egyszerű, pedig nagyon sok mindenhez értek, csak hát - fiatal kell, csak tudnám miért? Én már se babás se gyerekes nem leszek tapasztalat meg annál több van és még nagyon anyagias sem vagyok, mégse!

Szóval most nagy békével a lelkemben vagyok és sokat gondolok rátok sikerüljön minél előbb mindenkinek! Holnap még benézek aztán elköszönök egy jó pár napra

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!! :lol:

Csucsu: itt vagyok máááár :)
ne aggódj miattam,hosszú a hetem... ma voltam szabad,persze ilyenkor kinyílik a pénztárcám :lol:
úgyhogy shoppingoltunk urammal :)

Macskusz: köszi a tamponyos infót!
gratula az új dokihoz,úgy gondolom,nagyon fontos,hogy jó viszonyban legyél azzal,akire ennyire rá kell bíznod magad! :)

Judit: Neked is köszi a fürdéses információt!
Feldobtam a témát,és lám,senki nem gondolta,hogy ennyire összetett kérdés,és még megoldás is van rá :)

Navi: várom azért az infót,ha megkérded a dokitól,ígérem ha nem felejtem el,megkérdezem én is kedden,akkor megyek Sz ügynökhöz vissza :)

Sajti: köszi a drukkot,már tűkön ülök,hogy minden leletünk tökéletes volt-e... Annyi eszem persze nem volt,hogy telefonon rákérdezzek ma... (elárulták volna egyáltalán???)
Szóval nagyon várjuk a szurikat :lol:

Wikka: ez a természetgyógyászos megoldás tetszik nagyon...
Majd rákérdezek erre is. :)

Kubu: megnéztem a linket,köszönöm :)
megnyugtatott,hogy a tengerben legalább szabad fürdeni! :)

Mieza: ne izgulj a tünetek miatt,minden rendben lesz/van Veled!
Nagyon drukkolok,hogy ennyire sikeresen folytassátok! :)
8 petesejt..? Nem semmi :)

Mi várjuk a keddet,aznap lesz a 22.napunk,aznap megyünk a 2. vv-re,ill. Sz ügynökhöz,hátha kezdjük is a szurit!
Naaaaaagyon drukkoljatok kérlek,hogy minden leletünk jó legyen!!!!
Lemásoltam a házassági ak.kivonatot,és dokk kérte,hogy vigyek neki mammográfiáról is leletet,itt a mázli,hogy voltam 1 hónapja,bár a leletért nem jutottunk el,de párom most szabad volt,meghatalmazásommal átvehette,így minden papír beszerezve a kezdéshez.

Csajok,mivel ennyire gyorsítja a dokk a kezdést,nem lehet csak úgy aláírni,hogy megnéztük az oktatófilmet? Azóta csak 1 volt most kedden (ha jól számolom),és hát nem tudtam már szabaddá tenni....
1-én meg 15-én lesz júniusban,ha jól emlékszem,de mikor kell aláírni a pappert erről?
mert nehogy emiatt a hülység miatt csússzunk le...
Nem elég,ha párom megnézi kettőnk helyett? :lol:
Vendég

Breki,
ahogy Mieza írta, csak a punkció előtt kell erről papírozni, tehát szerintem 1-én még belefértek :wink:
Azért arra készülj fel, hogy szinte csak a várható mellékhatásokról, komplikációkról lesz szó!
Mi teljesen letaglózva jöttünk ki :shock: (Ú ügynök tartotta éppen akkor az oktatást)

Kép
judit0713

Sziasztok!
na voltunk szerdán az első talin a Budaiban,csütörtökön kell vissza mennünk nőgyógyászati vizsgálatra az uram meg minta leadásra!
az a kérdésem,h melyik dokit válasszam :shock: :shock: :?
hallottam a Skriba is jó,a Zeke!segitsetek!
Kubu de szép a pocid :D
mindenkinek szép napot!
vikus82

Most csak gyorsan írok, mert utazunk haza a szülőkhöz.

vikus: Mindegyik doki jó szakmailag. Én csak Zekét ismerem, ő nem az a kedves figura. De ha kérdezel tőle akkor válaszol. Csak nem az a jópofizós fajta. Többiekről csak annyi infóm van, amennyit itt olvastam. Sok sikert.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

szorítás tőlem is megy munkáért és babáért!!!!!!!

Nálam sztem csak vaklárma volt, sztem a teszt szivatott.

Végigolvastam a sztorijaitokat és akkor én is leírom azt, amit férjecskémmel éltünk át, és mindketten emlékezni fogunk rá sztem életünk végéig.
Előtte elmondom, h én hiszek, ő pedig örök hitetlen a spiritualitás felé.

Szóval egyik este kutyát sétáltattunk és hirtelen megláttam 2 fénypöttyöt. Már épp szólni akartam a férjemnek, h "jééé, a felhőben megy a 2 repcsi és csak a fényük látszik", mikor észrevettem, h a 2 fény meghatározott pályán, körbe-körbe halad.
Egy ideig néztem, majd csak szóltam neki.
Persze, ő azonnal meg akarta magyarázni. "biztos vki modellezik"
Felvilágosítottam, h este 10 körül, nincs az a barom, aki modellezne, ráadásul a felhők között, vak sötétben. :roll:
Majd kitalálta, h biztos vki reflektorral játszik.... naja.
A 2 fénygömb nem csinált mást, csak körbe járt.
Majd hazaindultunk. Hátranézve, megdöbbenve láttam, h jönnek utánunk. Ekkor már a férjem sem igazán tudta, h mi lehet ez.
Nem laktunk messze, 10 perc alatt hazaértünk.
A kertben állva tanakodtunk, miközben néztük őket, h vajon kihez kapcsolódnak kettőnk közül.
Azt mondta, h ezt csak úgy deríthetjük ki, h ő elmegy innen a háztól, kicsit sétál és kiderül, h mennek, vagy maradnak a fények.
Úgy is tettünk.
Én maradtam a kertben, és bevallom, h zabszem nem fért volna fel.
Már sok idő eltelt (vagy csak úgy éreztem), de egyértelmű volt, h a fények hozzám kapcsolódnak, hisz végig ott köröztek a fejem fölött.
Majd megjött a férjem és széles mosollyal közölte, h hozzá kapcsolódnak. Mondtam neki, h az kizárt, hisz végig itt voltak.
Erre ő közölte, h az nem lehet, mert amerre ment, mindenhova mentek vele.
Rádöbbentünk, h ez furább mint gondoltuk, de nem tudunk mit tenni, hisz a hitetlen férjem is tanúja ennek, szóval valszeg nem bolondultam meg.
Bementünk a házba, és már nagyon kíváncsi voltam, h vajon kik lehetnek ők. Próbáltam fotót csinálni róluk, de nem sikerült.
Mikor nyugovóra tértünk, a 2 kis fény a hálónkkal szemben körözött, de mire reggel lett, eltűntek....
Sokszor szoktuk emlegetni őket, persze a család minket is hülyének nézett.

vikus!
mások vagyunk mindannyian.
éppen ezért mindegyikünk más dokira esküszik.
nekem pl. Skriba nem jött be, alig vártam, h ne hozzá kelljen mennem. Zeke pedig olyan, ahogy Vicky leírta, de rá esküszöm.

babszika

Sziasztok!

Vikus,
ezzel most szerintem lehet hogy csak összekavarlak, de én kezdettől Skribához járok (hozzá küldött személy szerint a nőgyógyom) és eddig csak jó tapasztalatom van. Mindent megpróbál, hogy minél hamarabb baba legyen, addig igazgatja a leleteket, stb., hogy nekünk pl. most ha a második inszem se sikerülne, rögtön lombikra mehetünk.
Igaz, kelég hangulatember, de ezt meg rögtön látni rajta, hát olyankor az ember nem negyon nyúzza. Igen, nem, csak a legfontosabb kérdések és kész. De ha jó hangulatban van, akkor elég kellemesek még az amúgy gázosnak tűnő (pl. 2.cn-i uhu) szituk is.

Babszi,
sajnálom, hogy csak dinka volt a teszt! Olyan szép lett volna :cry:
Most akkor újrakezdtek a bmc-ben?

Kép
judit0713

judit!
nem, egyenlőre nem megyünk a bmc-be.
most a lelkem a legfontosabb és úgy döntöttünk, h az épülő házunkat fejezzük be idén (belülről áprilisban befejeztük, ősszel jön a szigetelés kívülről), és csak jövőre megyünk neki újult erővel a lombiknak.
engem amúgy is nagyon megviselt már az első lombikunk is, most meg összeszedem magam végre. :roll:

babszika

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni és jönni, csak az uccsó oldalt láttam.

Mieza

Gratulálok a sok tüszőhöz és szorítok, hogy mihamarabb babás legyél. Láttam, hogy visszajelöltél iwiwen, köszi :)

Többiek is érdekelnének, úgyhogy ha gondoljátok, írjatok privit is jelölgetek.

Vikus

Én Zekéhez járok. A kérdésekre vélaszol, sőt szokott mosolyogni is. Nálam pl. a beültit végig röhögte, úgyhogy én sem bírtam ki nevetés nélkül :) Ezért együtt vihorásztunk.
Az tény, hogy a BMC-ben nem tart kiselőadásokat, de a magánrendelésén bepótolja. Bár sztem ez mindegyik dokinál így van. Szóval én tudom Őt ajánlani.

Babszika

Sajnálom, ami veletek történt. :cry: Jó ötlet, hogy most másra koncentráltok és majd újult erővel mentek jövőre.

Judit

Álomkór akár jót is jelezhet! Az első lombiknál én is minden nap aludtam.

Sajti

Remélem már minden ok "bél fronton"

Én amúgy megint tök beteg vagyok. Héfőn 39 fokos lázam volt egész este. A lázcsillapítók sem hatottak :twisted: Most csak suttogni tudok, időnként fuldoklom a köhögéstől stb. A gégészeten azt mondták, hogy vírusfertőzés és írt fel Aspirin C-t. Szerintetek mennyire hatásos...? :twisted: :?
Ráadásul nekem mindig arcüreggyulladásom lesz az ilyenekből.

Most megyek takarítani, bár nincs sok kedvem. Holnap jön Anyum és a tesóm a párjával palacsintázni. Az biztos gyógyítós lesz. :lol:
angi81

Hello Lányok!

Most biztos hosszú leszek. De előtte:

Mieza,
Tuti van benned valami plusz antenna, ha így járnak hozzád a szellemek ;) Na erre nagyon nem vágyom, még akkor sem, ha tudom, hogy vannak. Nagyon gratula a petécskékhez, és szorítok a pocakosodáshoz!!

A korkülönbség nagyon érdekes dolog, mert nálunk például az 5 a varázsszám: anyósoméknál is 5 év van após javára, sógoroméknál dettó, és bár a férjem 15 évvel fiatalabb a bátyjánál, nálunk is 5 év, és hááát, 4,5 éve várjuk a babánkat, úgyhogy lehet hogy itt is varázsszám lesz a ötös :))

Judit,
kedves vagy. A „kismamának képzelés” olyannyira megy, hogy még akkor képes voltam hinni a csodában, amikor 1 x volt lepedőgyűr és sityakban ráadásul... Lehet, hogy látens optimista vagyok???

Sajti,
jobbulást kívánok! Én legutóbb egy ilyen „akcióval” 5 kilót fogytam...

A zebrásoknak további csíkosodást kívánok!

És most magamról, és a tegnapi pofára esésemről...
Van közöttetek olyan, akinek a párját herevisszérre műtötték? Szeretnék kérni sikerességi/sikertelenségi beszámolókat priviben, vagy nyíltan, ahogy jól esik (itt végre nem esik ;)
Szóval 3 éve voltunk először andrológusnál, amikor 1 év ütyködés után még nem jött a baba. Akkor doki szerint visszértágulat volt, uh-os szerint nem. Hát, a doki nagyon ellenszenves volt, ráadásul az uh nem igazolta, ezért tovább álltunk. Rászoktunk a hideg zuhanyra, életmód és alsógatya váltás, mindent megtettünk, hogy javuljon a helyzet. Aztán 1 nődoki ajánlására elmentünk Pestre egy hírös andrológus dokinőhöz, akinek ráadásul a visszértágulat a területe. Uh újra nem igazolta, ezért kb. 4szer hívott minket vissza kontrollra, úgy, hogy inkább tenyésztés alapján e.colira kezelte. Hozzáteszem alkalmanként 20 ezerért... A lényeg az, hogy amikor rájött hogy nem javul a helyzet, akkor azt mondta, hogy akkor megműti. Mégis mire??? Baktérium fertőzésre??? hát, megint leléptünk. Tegnap tettünk egy uccsó kísérletet, és elmentünk egy újabb dokihoz, aki elsőként (!) vizsgálta meg fizikálisan, és jól tapinthatóan ott van a tágulat, ahogy ő fogalmazott a megszokott orvosos kedvességgel: ezt még egy 10 éves gyerek is megmondaná, h visszértágulat. Na és ezzel bezárult a kör. Ja, és hozzátette, 30 éves praxisában nem találkozott negatív tenyésztéssel, szerinte totál nem is mérvadó, hogy mit mutat ki. Most akkor hülyék vagyunk, vagy mi???? Mi az csudának vettek le minket?? tényleg nem lehet bízni az orvosokban? Vagy igenis hinni kell annak is, aki nem bizalomgerjesztő? Annyira dühös vagyok, hogy emiatt ment el ennyi év, és most mehetünk lombikra, ami viszont azért tuti, mert végre van belátható eredmény. Ha esetleg nem sikerül, akkor meg megműttetjük a golyszit.
Szóval ilyen szinten lehet elmenni a megoldások mellett, ha túl agyaljuk a dolgokat. Tanuljatok a hibánkból, én pedig tanulok a tapasztalataitokból. Látjátok az aláírásomban lévő idézetet? Tegnap találtam, és rögtön ti jutottatok az eszembe.

Most látom Babszika, sajnálom. A fészek rakás biztos jó gyógyír lesz!

Várom a visszeres visszajelzéseket... Avivás eredményeket a fickó oldalon, ha volt ilyen..

Kellemes 7végét, remélem olyan szép idő lesz, mint amilyen most van.

Verka
wikka
Miskolc

Wikka

Az én páromnál van herevisszér tágulat :cry:
Ő azonban nem akarja/akarta megműttetni, én pedig nem erőltetem. Zeke doki is azt mondta, hogy ugye nem akarjuk a műtétet.
Szóval nem lesz. Az eredményességről mindenfélét lehet olvasni. Van akinek szuper lett 3 hónap után, van akinek nem változott semmi.

Mi úgy gondoljuk, hogy lombikra van elegendő, szedi a FER 14-et, bár sztem így nem lesz tenyészbika, de biztos, hogy jobb anyaggal megyünk legközelebb. Aviváról nincs infóm, nem próbáltuk.

Ja, amúgy tényleg lehet érezni tapizással, nem is értem, hogy nálatok miért nem "matatott" egy kicsit a doki.
angi81

Húúú, Angi, köszi, hogy írtál. Mi sem igazán akarjuk a műtét dolgot... A FEr14en viszont erősen gondolkodunk. Mióta szeditek? Van már eredménye? Végül is már az is eredmény, ha az a kevés ami van jobb minőségű lenne. A lényeg talán az, hogy nem sterilek a srácok, a többit meg majd megoldják a dokik. Jó hogy írtad a doki álláspontját, mert épp attól féltem, hogy nem fognak-e minket leszúrni a budaiban, hogy nem műttettük meg. Ti hol tartotok? Mi csak 31én megyünk először.

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok :)
Én lennék Csucsu zugolvasó barátnője. Már hetek óta olvasgatlak alkalmanként Titeket, így nagyjából képben vagyok!!!
Rólam annyit röviden, hogy - Csucsu anno írta is - nemrég volt a 4. lombikom. Sajnos nem sikerült. Előtte volt 3 inszemem, egy 11 hetesen elhalt terhességem, és 2 biokémiai terhességem. Több mint 2 éve járunk a bmc-be a férjemmel. Elvileg "semmi bajunk", bár Z. doki azt mondta, hogy elfáradt a petefészkem, még az 1. lombik előtt, de azért mindíg volt 5-6 szép leszívott petesejtem, bár napi 10 Merional volt az adagom.
Jelenleg nem tudom, mit tegyek, anyagi okokból is le kell állnunk, és szeretnék csináltatni IR vizsgálatot, vmint endós dokit is meglátogatnék.
Alkalomadtán ebben kérnék tőletek is segítséget, tippet.
Kicsit el vagyok kenődve, nem tudom, mikor juthatok el legközelebb lombikra, de nem adjuk fel!!!
Szép napot mindenkinek!
p.s. Avarka! Remélem te is olvasol, én vagyok, akit Csucsu említett, hogy ismerjük egymást ;-)
micsek

Sziasztok!

Benéztem hozzátok. Időközben becsomagoltam és hamarosan utra kelek, egy darabig nem fogok tudni rólatok, de gondolataimban majd ott lesztek. Mire megjövök, remélem szaporodik a kismamik tábora

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!köszönöm a válaszokat eddig 2-2 Zeke és Skriba! :shock: :?
Én a az Aviva tanfolyamon voltam,mert több ismerösömnek nagyon bejött és csinálgatom itthon a dolgokat ártani biztos nem árt!Köszi a válaszokat szép napot
vikus82

vikus: Akkor menj Szűcshöz. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Verka,
FER 14-et az én párom is szed, plusz napi 1000 mg C és 1000 mg E vitamint. A hatás 2 hónap alatt: 7 mill. 45%-osból 6 mill. 90%-os katonácska. DE! A FER14 honlapja minimum3 hónapos kúrát javasol, tehát még bőszen szedegeti apa, bár remélem, már nem kell majd megméretni még egyszer :wink:

Ami a műtétet illeti, olyan fura amit írtok!
Mi is azt hittük, hogy talán ez lehet a baj, és az én párom annyira várta, hogy ez legyen a megoldás, egy egyszerű műtét nála, és ezzel megment engem a lombiktól...de persze nem ez a baja, azt mondták a dokik (2 is megvizsgálta) hogy az életmód és a kor hatása :shock:
Mondjuk nekünk a bmc-ben nem is ajánlottak andrológusi vizsgálatot, ami azért fura, mert elvileg csak a katonák száma, minősége nem megfelelő, az én oldalamról - bár már nem vagyok 20 éves - nincs gond :shock:

Micsek,
üdv! Jó hogy előjöttél zugból. Én anno találtam egy anyagi támogatásról szóló lehetőséget lombik esetére, de már nem tudom hova kavartam el :oops: előbányászom és küldöm, hátha közelbb hoz benneteket a lombikhoz!

Kép
judit0713

Babszika, nagyon jó a story. Lehet, hogy a kis lelkek nézegettek benneteket! Én elhiszem teljesen!

Angi, jobbulást!

Sajti, hogy vagy???

Wikka, nálunk nem volt ilyesmi, de valaki biztos tud hasznosat írni. Ha pár oldalt visszaolvasol, nagyon sokan számolnak be arról, hogy milyen pozitív hatása volt a Fer14-nek!

Micsek, üdv közöttünk, nagyon örülök, hogy jöttél. A jó hír, hogy ebben a fórumban mindenki előbb-utóbb pocakos lesz.
Én az első lombiknál nagyon másként álltam hozzá. Akkor sem rosszul és akkor is jó anya lettem volna. De mivel nekünk se tud semmilyen kizáró okot, tuti, hogy lelkiekben lehet a gond.
Mindenképp menj el IR-re (a www.mensmentis.hu) a legolcsóbb, ha megcsináltatod az eredményeket. Viszont dietetikushoz ne ott menj, meg ha lehet, akkor endokrinologushoz se...
Viszont ez nem a varázscucc. Volt már itt olyan, aki nagyon sokszoros mértékkel is bebabásodott és hiszem, hogy ha 100 embernek megcsinálnák az terheléses tesztet, 99-nek lenne enyhe IR-e. De mindent ki kell zárni persze. Nekem fura, hogy csak hamarabb nem csináltatta meg nektek a BMC. Illetve ennyi lombik után nem gondoltál dokiváltásra? (nem rosszból kérdezem). De mindegyik valamit kicsit másként csinál, lehet, hogy neked pont az a másik vállna be.
Nem ismerlek és elég késő van, de azt gondolom, hogy tényleg jót tehet egy jó kis lélektisztítás. Annyi olyan dolgot hordozunk magunkban, ami gátolhatja a baba érkezését. Egy csomó lerakódott gáz. Sosem hittem ilyesmikben, de most, hogy muszáj volt időt szánnom a lelkemre is, nagyon sokmindenben megváltoztam, sokkal érettebb és tisztább vagyok egy babához (de dinkagyerek maradtam azért:). Nem biztos, hogy most sikerül, de legalább egy kicsit megerősít, meg tisztáz ezer éves gázokat magunkban. (AZtán persze lehet, hogy már ezer ilyenen túl vagy:) Az, hogy nincs semmi bajotok és mégsem jön a baba, akkor valamit változtatni kell. Valami nem tetszik a babának... Ugyanígy még egy lombikba ne fussatok bele szerintem.
De ezek csak egy teljesen hormontömött csajszi éjszakai okoskodásai :)))))

Nagyon sok erőt kívánok neked és egy másodpercig se add fel! Vannak itt olyan story-k és mégis sikeresek, vagy olyan hitek, hogy mindig feltöltődök, ha jövök! :)

Vikus, tőlem egy nagy szavazat SZűcs mellett! A lényeg, hogy mindegyik nagyon jó szakember. Várd meg, hogy kihez kerülsz és ha nem tetszik, akkor válthatsz. A szabadságolások miatt úgy is mindenkit kipróbálhatsz. Velem Zeke cuki volt, Skriba egy pokróc, de szakmailag mindkettőben bíztam volna. (Skribához nem megyek többet :) Fontos, hogy nem egy lélekápoló csapat, ők babacsinálók. A lelkedet neked kell megoldanod, vagy máshol... Mi ide járunk megoldani :)
mieza

Judit!
Lombik támogatást már találtam, ahová pályázhatnék.
De előtte feltétlen el szeretnék menni IR vizsgálatra, és a Mens Mentis, amit ajánlottak, elég drága...nem tudok Pesten ajánlani vkit nekem?
Szép napot mindenkinek! (...bár nálunk elég trágya az idő :cry: )
micsek

Mieza!
Köszi a biztatást.
Hááát, intézetváltást nem szeretnénk...dokiváltás??? Az inszemeknél Wiegandt volt a dokim, ő elment, majd lett Zeke. Ezen is gondolkodtam, de mit csinálna más másként? Nem tudom. Esetleg Szűcshöz mennék át, de nem nagyon szoktak ilyet a bmc-ben, hogy váltogatják a betegeket...
Én is lelki dolgokra gondolok, csak nem tudom még, mire...minden egyes lombikhoz máshogy áll az ember, a vetélések, főleg az első, nagyon próbára tették a házasságunkat is, de megoldottuk, azóta jobb is! Érettebbek lettünk, sok dolgot máshogy látunk, máshogy állunk mindenhez. Hiszem, hogy jobb emberek lettünk.
Lelki dolgokban nem tudom, kihez fordulhatnék??? Pszichomókushoz nem szeretnék (már megvolt anno), kínai látó nőnél már voltam, a csakráimat gatyába rázta, talpmasszázson gondolkodom, de az sem a lelkemen segít, vagy a gátakon...szóval nem tudom, egy jó nagy káosz van bennem.
Lombikra nem megyek addi, amíg vmi nem változik, az biztos...
micsek

Sziasztok!

Eszter, Csucsu köszi, hogy érdeklődtetek irántam, arik vagytok. Hát most épp nem tudok új infókról beszámolni, már több mint egy hónapja voltunk dokinál. Most megyek kedden AFP-re, este meg uh-ra. Ha minden igaz, már megtudhatjuk a baba nemét. Neveken már bőszen gondolkodunk, egyik este találtam kettőt, ami férjemnek is tetszik és én is beleszerettem - Sebestyén (Sebi) és Noémi (Noni). De még nem biztos a dolog.

A pocakom még nem nagyon nő, meg a babát sem érzem még, de azt mondják, néhány hét, és végre beindulnak ezek a dolgok is. Már alig várom. Amúgy hihetetlen, hogy lassan félidőnél tartunk.

Verka, anno nálunk is herevisszértágulatot állapítottak meg, viszont nálunk 2 doki is azt mondta utána, hogy szó sincs ilyenről. Páromnál a fer14 vált be, először 5 milliósból 23 milliós hadsereget csinált 3 hónap alatt, később 3,5 ill 6 milliósból 16 milliósat. Igy lombik helyett mehettünk inszemre, és az első sikerült. Nekünk abszolút ez vált be, csak ajánlani tudom. Jól tettétek hogy utánajártatok a dolognak, sajnálom hogy rosszul sült el. szoritok nektek

Sajti követtem ám, mi történik veled, úgy sajnáltam ezt az egészet. De úgy látom erős csaj vagy és újult erővel kezdtek majd bele. Annak nagyon örülök, hogy nem kell műtét. Nálatok mi a következő lépés? Mikor mehettek lombikra?

Navi ne aggódj a vizsgálatok miatt, a dokik biztosan mondanák, ha szükség lenne valami plusz vizsgálatra. Kiderülne, ha nem lenne egészséges a bébi. Attól mert lombikos vagy nem vagy nagyobb veszélyben, számtalanszor bebizonyitották, hogy ezeknél a babáknál is ugyanakkora az esély a különböző betegségekre.

Csucsu remélem már megérkezik az a hülye eredmény, olyan bosszantó ez igy. Jó lenne ha még a nyaralás előtt el tudnátok kezdeni. Drukk neked is.

Eszter, mikor tesztel Lacid? Kiváncsi leszek az eredményére, olyan jó lenne ha nála is segitene sokat.

Mindig olvaslak titeket, csak általában már nincs időm írni. De néha azért bejelentkezem. És nagyon nagyon szoritok mindenkinek!

Kép
vayacon

Micsek, nekem IR vizsgálatra a Bálint Analitika Központot ajánlották, ott olcsóbb és hamar megvan az eredmény. De végül nálunk nem került rá sor, úgyhogy tapasztalatról nem tudok beszámolni. Próbálj a neten kontaktot találni és megérdeklődni a dolgokat.

Orvosok: nekünk Skriba bevált, bár néha tényleg pokróc tud lenni. Páran már váltottak, mert nem bírták a stílusát. De szerintem ezek a dokik nagyon le vannak terhelve, úgyhogy nem csodálom, hogy néha így viselkednek. Amúgy mindegyik doki profi itt szerintem, a legtöbben talán Szűcs dokit szeretik.

Kép
vayacon

Sziasztok!köszi a válaszokat!
Vicky!igazad van legyen Szűcs :D
Szép napot
vikus82

Sziasztok!!!

Szia Micsek!!!! :lol: :lol:
Na végre,végre.....Itt jó kis csapat van,és látod a Csajok már próbálnak is segíteni.
Én is azt gondolom,hogy mi lenne ha átkérnéd Magad egy másik orvoshoz.Hiszen abban nincs semmi,mindent megkelll próbálni.

De ahogy Mieza is írta,nagyon fontos a lelki béke.És egy alapos kivizsgálás,mert így nekimenni a lombiknak nem lehet.de ezt már kitárgyaltuk Veled... :wink: :wink:

Vaya!!
De jó,hogy jöttél,örülük,hogy jól vagytok.Valamikor össze futhatnánk,ha ráérsz???És köszi a drukkot,remélem jövőhéten ideér.

Vikus!!
Nekem nincs összehasonlítási alapom,Én eddig csak Szűccsel találkoztam,de 100%-osan megvolktam Vele elégedve.Nem egy bőbeszédű Fickó,de érti,csinálja a dolgát,és a fontos,hogy bízz benne,a lélek simire itt vagyunk Mi egymásnak.

Mieza!!
Annyira bírom ahogy írsz.Most meg pláne azt érzem a soraidbó,hogy áramlik a pozitív energia.Még ode is átjött Nekem... :wink: :lol: :D Tényleg priviben elküldenéd Nekem Tündérkeresztanyátok elérhetőségét??És egy kicsit írnál Róla,ki Ő,mit csinál??? :wink: Előra is kösziiiii.Hogy vagy???Pihizel ugye??

Nekem fájdogál a torkom,remélem nem leszek beteg,ittam reggel Neocitrant,mézet.
Este mozizunk,Avatar 3D-be. :wink:

Szép hétvégét.. :wink:
csucsu99
Budapest

Sziasztok,

Mieza,
Húúúúúúú mind a 8 megtermékenyült. Remek hírek. Remélem görcsnek nyoma sincs már !!!

Eszter,
Milyen rendezvényen vagytok ?

Babszi,
Annyira drukkolok Nektek, a kétcsíkos tesztért a jó helyen megtapadó Babsziért, persze amikor úgy érzitek hogy itt az ideje.
Húúúú libabőrős vagyok ahogy olvasom a fényeket.

Csucsu,
Marcinak puszikat átadtam, mondta ha végeztem akkor a tegnapi bababulin készült képekből vegyem ki a nekem most legjobban tetszőt és küldjem el nektek :lol:
Afene hogy még mindig nincsenek eredmények. Torokfájás hess.

Heni ?

Angyal,
Nagyon szorítok hogy összejöjjön az állás.

Angyal, Mieza,
Huuuu nem semmi a történetetek.

Sajti,
Ilyet ne is mondj hogy Marci ha majd már lányokkal alszik, ajaj bele se akarok gondolni hogy egyszer majd jön egy lány és ……. jaj istenem 8)
Most olvasom, remélem a káposzta kavart csak be.

Zsuzsó,
Nagyon drukkolok.

Kispatak,
Jó pihit Neked.

Kisbeeka,
Drukkok mennek.

Vikus,
Szupi hogy voltatok BMC-ben. Igaz őt nem kérdezted, de Sz ügynököt javaslom.

Angi,
Írok privit.
Jobbulást Neked.

Wikka,
Hihetetlen ez az orvosos nemhozzáértés.

Micsek,
Üdv közöttünk, remélem kapsz sok sok segítséget itt a kérdéseidre.

Köszi drukkokat, remélem sikerült, nem sokat tudtam tanulni, de józan paraszti ésszel azt hiszem egy görbülőt összehoztam 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

a sapka színét ne nézzétek :lol: :lol:

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást:)

Sajti, a 30 év az öregnek számít?
Biztos lesz laparom, de legalább ott altatnak. Leszívásnál, meg beültinél is altatnak, ugye?
És mi a helyzet veled most? Megjött már rendesen?

Judit, köszi a tippet, a vitaminokat már el is kezdtem neki adni. Azt hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem eszik gyümölcsöt, csak szökőévben, vagy ha megpucolom neki néhányat
És sok kávét iszik, kb naponta 5-6-ot. Na ennek most lett vége… A kávét napi 2, max 3-ra (első körben, mert én napi 1-re akarom őt leszorítani, mint magamat). Gyümölcs, vitamin, és hát reggelizni is lehetne néhanapján

Andrea, nagyon ari vagy a kismamanacival
Igen, az ügynöközést már kifigyeltem elég régen olvaslak titeket zugban
De miért kellett 11 kémcsővel levenni tőled???

Mieza, nagyon drukkolok én is! Akkor ezek szerint kedden kapod vissza őket?Izgi:)
Szerintem ez a rosszullét lehetett az „idegesség” miatt, nem? Utána azt mondtad nem is vagy ideges…lehet, hogy tudat alatt mégis az voltál, és azért görcsöltél be. Én 2 nappal a HSG után, azaz tegnap nem bírtam kikelni az ágyból. Reggel 6-tól 15 percenként kirohangáltam hányni, de persze tök üres volt a gyomrom. Arra ébredtem, hogy szétmegy a fejem. Nekem még sosem volt migrénem, de asszem ez az volt Semmilyen gyógyszer nem használt, és minden korty víz kijött belőlem. Ma reggelre múlt el Én arra tippelek, hogy az idegesség most jött ki. Nagyon rá tudok parázni az ilyenekreMi lesz később?

Még jó, hogy ennyi tapasztalatot és megnyugtatást adtok :D :D :D
carla1227

Sziasztok Csajócák!

Remélem mindenki jól van! :) Itt nálunk az előbb verőfényes nap + szakadó eső kombó... hülye egy időjárás... :shock:

Carla: Helyes, vitaminoztasd is, nálunk duplája lett az eredmény, mikor nyomattam Neki a vitaminokat! Mondjuk mi most esküszünk, hogy a kínai kaia is jótékony hatással lehet. Alapból volt 16 és 20 milla az eredménye, vitaminokkal lett 36 milla... most legutoljára nem szedett semmi vitamint, de sokszor eszik kínaiba, eredmény 42 milla volt 90%-osan!... Ja itthon meg nem eszi sem a zöldséget, sem a gyümölcsöt, csak nagy-nagy únszolásra! :-/
Azért vettek ennyi sok vért tőlem, mert egyrészt lejárt a tavalyi eredményem, másrészt az endokrinológushoz (IR miatt) is vissza kell mennem még a lombik kezdés előtt újabb terheléses cukor kontroll eredménnyel + TSH-val (csak emiatt vettek le összesen 7 csőnyi cuccot)... egyébként csak 4 cső lett volna...
Egyébként még mindig nagyon fáj a kezem, rohadt szar vénáim vannak, ennek most meg is van az eredménye.. mint egy narkós olyan a kezem, ráadásul be is van dagadva... remélem hamar rendbe jön...

Sajtikám: Bármi ami Star Wars jöhet!!! :)... nem csak uramnak.. nekem is! :) :) Puszillak! :)

Angyalka: Drukk az álláshoz, remélem sikerül Neki! :)

Mieza: Már csak két nap és visszakapod ŐKET! :) Remélem már jobban vagy! :)

Micsek: Én megléptem a dokiváltást... idáig nem bántam meg.. sőt!!! :)

Kubu: Továbbra is kisszerelmem Marcid :) Egy tünemény!! Én tudjátok lánypárti vagyok... na de Ő.... :)
andrea-1

Lányok!
Köszi a kedves fogadtatást, és hogy segítetek!
:)
Andrea! Te a bmc-n belül váltottál dokit? Kiről kire? És az okát tudhatom? Köszi előre is az infót!
De én úgy tudom, hogy ennek nem örülnek a bmc-ben, és nem is nagyon szokták...meg hát mit mondjak, miért??? Én pedig hazajáró vendég vagyok már ott, szinte mindenki tudja a nevem, mert csak a kötelező szünetek alkalmával nem jártam oda :cry:
Még valami: utólag is szeretném Eszter, neked mondani, hogy csodálom a lelkierődet, és a pozitív hozzáállásodat a történtekhez, és példakép vagy sokunk számára!!!
Kubu! Marci nagyon helyes kiscsákó, irigy-irigy!!! :wink:
Csucsukám! Köszi a biztatást, hogy jöjjek ide!!!
micsek

Micsek!

Küldtem Neked üzenetet priviben...

andi
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?