sziasztok!
szorítás tőlem is megy munkáért és babáért!!!!!!!
Nálam sztem csak vaklárma volt, sztem a teszt szivatott.
Végigolvastam a sztorijaitokat és akkor én is leírom azt, amit férjecskémmel éltünk át, és mindketten emlékezni fogunk rá sztem életünk végéig.
Előtte elmondom, h én hiszek, ő pedig örök hitetlen a spiritualitás felé.
Szóval egyik este kutyát sétáltattunk és hirtelen megláttam 2 fénypöttyöt. Már épp szólni akartam a férjemnek, h "jééé, a felhőben megy a 2 repcsi és csak a fényük látszik", mikor észrevettem, h a 2 fény meghatározott pályán, körbe-körbe halad.
Egy ideig néztem, majd csak szóltam neki.
Persze, ő azonnal meg akarta magyarázni. "biztos vki modellezik"
Felvilágosítottam, h este 10 körül, nincs az a barom, aki modellezne, ráadásul a felhők között, vak sötétben.
Majd kitalálta, h biztos vki reflektorral játszik.... naja.
A 2 fénygömb nem csinált mást, csak körbe járt.
Majd hazaindultunk. Hátranézve, megdöbbenve láttam, h jönnek utánunk. Ekkor már a férjem sem igazán tudta, h mi lehet ez.
Nem laktunk messze, 10 perc alatt hazaértünk.
A kertben állva tanakodtunk, miközben néztük őket, h vajon kihez kapcsolódnak kettőnk közül.
Azt mondta, h ezt csak úgy deríthetjük ki, h ő elmegy innen a háztól, kicsit sétál és kiderül, h mennek, vagy maradnak a fények.
Úgy is tettünk.
Én maradtam a kertben, és bevallom, h zabszem nem fért volna fel.
Már sok idő eltelt (vagy csak úgy éreztem), de egyértelmű volt, h a fények hozzám kapcsolódnak, hisz végig ott köröztek a fejem fölött.
Majd megjött a férjem és széles mosollyal közölte, h hozzá kapcsolódnak. Mondtam neki, h az kizárt, hisz végig itt voltak.
Erre ő közölte, h az nem lehet, mert amerre ment, mindenhova mentek vele.
Rádöbbentünk, h ez furább mint gondoltuk, de nem tudunk mit tenni, hisz a hitetlen férjem is tanúja ennek, szóval valszeg nem bolondultam meg.
Bementünk a házba, és már nagyon kíváncsi voltam, h vajon kik lehetnek ők. Próbáltam fotót csinálni róluk, de nem sikerült.
Mikor nyugovóra tértünk, a 2 kis fény a hálónkkal szemben körözött, de mire reggel lett, eltűntek....
Sokszor szoktuk emlegetni őket, persze a család minket is hülyének nézett.
vikus!
mások vagyunk mindannyian.
éppen ezért mindegyikünk más dokira esküszik.
nekem pl. Skriba nem jött be, alig vártam, h ne hozzá kelljen mennem. Zeke pedig olyan, ahogy Vicky leírta, de rá esküszöm.