Viki!
Orulok, hogy jol birtatok az utazast! Most elkepzeltem magam, amint a ket gyerekkel felpattanok a vonatra. Hat, mokas lenne, az biztos.
Anita! Gratula az atfordulashoz es reszvetem aposod miatt. A babak gyakran megerzik, hogy mikor kell produkalniuk, ez mar eszrevettem.
Babauszas: mi is mennenk szivesen, de ugy erzem, hogy eselyunk nincs ra. Mar az is hatalmas nagy szervezest igenyel, hogy valamelyik gyereket el tudjam vinni kotelezo oltasra...
A tegnap: eleg mozgalmas napunk volt, mentunk a sogornomekhez babalatogatoba, igy reggel kilencre mar megfoztem a kajat, amit vittunk, sutit sutottem es ki is takaritottam a foldszinten, mert anyosom es a dedi jott le vigyazni Kristofra, amig mi atmegyunk. K-t nem akartam vinni, mert akkor kb vegig o lett volna a kozeppontban es most nem ez volt a cel. Eriket vinni akartam, de vegul ugy dontottunk, hogy o is marad, mert epp kajaido jott, amikor indultunk, almos is volt.
Petra baba nagyon aranyos! Hihetetlenul eros a masfel hetes korhoz kepest, csak hason szeret alutni, de mar siman megemeli a fejet es atforditja.
A sogornom is jobban van mar, igaz, hogy meg elegge faj a pocakja, de remeljuk, hogy 1-2 het es sokkal jobb lesz. Tej van, de jelenleg meg nem eleg, szopiznak goz erovel, szerintem be fog indulni, mert mar volt, hogy 80 ml korul szopott a leanyzo, de van, hogy csak kevesebb.
Viszont etvagya van rendesen!
Amikor ott voltunk Feri etette meg, konkretan 100 ml tapot tolt le 10 perc alatt. En csak pislogtam, mert E. most eszik 100at es meg azzal is elnyammog fel orat. De petra igazi kis porszivo.
Ami nem jo: ejjel kettokor arra ebredtem, hogy Erik durvan kohog. Sorozatban. Magam melle vettem, velem aludt hatig, akkor nem is volt kohoges. Lehoztam, megetettem, erre kaja utan bufi helyett ujabb kohogoroham jott, de annyira, hogy kb a tap felet ki is hanyta. Laza nincs, nem taknyos, hangulata jo, azota ujabb kohoges sem volt.
Remelem, hogy nem lesz semmi gond, figyelem, ha ugy erzem, hogy gaz van, akkor keresunk ugyeletet. De annyira erdekes, hogy K. is mindig csak unnepek idejen volt beteg. Tokeletes idozites. Dokink nincs, gyogyszertar alig.
Mindegy, nagyon bizom benne, hogy nem lesz semmi komolyabb, de tartok tole, hogy a kedden esedekes oltasunk elmarad emiatt.
Bar ez a legkevesebb.