Új privát üzeneted érkezett!

Ana örülök, hogy kiderült mi a baj :) Most már hamar túl leszel a várakozáson remélhetőleg :)
Kinga Rege 3,65 kgval született 57 centisen :)
Ehcsillag jaj de cuki teszt, a kövi babónál tuti ilyet rendelek majd :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba én is örülök, mert már nagyon idegesített hogy miért nem sikerül. Amikor tudtam, hogy már régen sikerülni kellene. Na de 1-2 hó és tuti itt a bébi.

Kép

Kép
anabana

de édesek ezek a kis babucik :) én is megdajkálnám őket :)

baba

mondjuk te már lassan babázol,pár honap :)

ana

jaj de jó h kiderült mi a gond,na ezért érdemes elmenni kivizsgálásra és igy legalább haladsz,kezelnek és hamar babás leszel te is :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt Lányok.

Jól eltűntem tegnapra, bár itt lettem volna. Anyukámat hordtam kórházba, ott voltam vele, meg aztán atüdőgyógyászához. Nagyon rosszul lett, a nap végére tegnap kiderült, hogy 1. vagy gyulladás van a tüdejében, 2. vagy kiújult a tüdőrákja... :cry: :cry: :cry: :cry:
1 hét alatt derül ki ez. Most rágjuk a kefét, úgyhogy nagyon szarul vagyok.

Egyszer 2003-ban végigcsináltunk vele 1 nagy műtétet, 4 kemoterápiát és a szeretet hatalmával "felhoztuk". Azóta tünetmentes volt, erre most megint.

A helyzet pikantériáját az adja, hogy amikor októberben terhes lettem, 7 hetes koromban meghalt imádott Nagypapám.
Most 6 hetes vagyok és Anyukámmal ez a helyzet. Hát nem nyugtat meg. Nem értem, miért kell az örömmel együtt járnia valami kib... nagy traumának...

Úgyhogy ma se leszek, mert őt fogom kicsit istápolni, meg itt aludt Pécsen a Mamánál, haza kell vinnem Hertelendre.

Basszus, tudom, hogy senkitek, de szorítsatok nekem, hogy az előbbi verzió éljen... Bár én nem hiszem, tegnap reggel vért köpött és 210 volt a vérnyomása...egy tüdőgyulladáshoz ez egy kicsit sok, nem? Vagy nem értek hozzá.

ANa, örülök, hogy kiderült a turpisság.

Nagyon aranyosak a babaképek! Én is várom, hogy fogjam a sajátomat már. Mikor a barátnőmét dögönyöztem, annyira jó érzés volt!

Mares, ma lesz a dokker, ugye? Szoírtok!

EHCS ez a teszt tök jó!
Vendég

Kinga, neked is drukk-hegyek a mai vérvételre! Gondolj rá, hogy egyszer úgyis kijössz onnan!

EHCS, én akkora megfigyelő vagyok, hogy ha Ana nem írja, rá nem jövök, hogy az a vajdarab egy szív... :? De nagyon jó kép!
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszik a digit teszt, nekem is :)

Leti, szívből kívánom, hogy anyukádnak csak a kisebb fájdalommal járó tüdőgyulladása legyen, és attól is lehet vért köpni, legalábbis úgy tudom. A vérnyomás is lehet magas akár egy gyulladástól is, erős antibiotikum kellene neki. Remélem, hogy "csak" ennyi a baj!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Szia Csillag, köszi. Kapott antibiotikumot, 1 hétig szednie kell, akkor fog eldőlni.
Vendég

Letti!
Nekem egyszer összeesett éjszaka és a kórházba vártam a metőt hogy hozza Anyát. Kapásból tüdőrákra gondolt a doki. de egy nagyon nagy tüdőgyuszi vizenyős mellhártyával lett a vége. senkinek nem kívánom azt a 2 hetet, munka után mindennap irány miskolc kórház. ami napi 90 km. Lettike kitartás, ne szorongj, amit hoz az élet ,a sors úgy is elkell fogadni. Sajna. Azért szorítok neked és Anyucidnak is.

Kép

Kép
anabana

Leti szorítok nagyon, hogy minden rendbe legyen anyukáddal!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

csillag

küldtem hozzám tegnap egy vásárlot,remélem észrevetted :wink: :)

KépKép
bettike83

leti

sajnálom,és nagyon szoritok anyukádért,ne legyen nagy baj :cry:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Édesek a babák!

Ana: Hamar rendberakják.Nekem vetélés után 7,82 volt.2 hónap alatt levitték L-Thyroxinnal.

Kinga: Most amit csinálnak kombinált vértesztet a 12.héten,az kiszűri a dawn-kórt,az Edwards kórt,meg valami patau kórt.
16.héten Magyarországon még kötelező az AFP,ami szintén genetikai vizsgálat,idegcsőzáródást,nyitott gerincet szűri.Nekem itt 3 értéket néztek,AFP,béta HCG,meg még valami.Sajna kötelező!!!

Mares: Kíváncsiak vagyunk.

Én jelenleg nem vagyok túl jó formában,hazaköltöztem pár napra a szüleimhez!
Vendég

letti
Kitartás! Próbálj meg nem idegeskedni! Bőgj egy nagyot,nekem az segít. Apunak is volt ilyen köoete,gyulladás miatt. reméljük a legjobbakat.

Chris
Mi a baj? Vigyázz a kis pocaklakódra!

Kép
Kép
k_inga

chris

mi a baj,miért költöztél haza?

KépKép
bettike83

Sógornőm bement NST_re és megvizsgálták,2 ujjnyira nyitva van,meg szúrkál a hasa. Ottfogták,a vajúdóban van, remélem simán meglesz a baba. Igazi fájásai még nincsenek,de ami késik,nem múlik! :D

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Dettó nekem is alig van időm.
Kinga, a kombináltat leírta Chris, az integrált meg összehasonlító teszt, vért vesznek a 12. és a 15. héten és az eredményeket összehasonlítják.
http://www.downszures.hu/altalanos_index.php
Nekem az első terhességemnél semmiféle teszt sem volt - mert nem tudtam róla, a másodiknál pedig integrált volt. A harmadiknál gondolkozok amniocentézisen, de integrált tutira lesz, meg több uh is, úgyhogy majd annak függvényében kockáztatok.

Ana, legalább már tudod, hogy mi lehet a bibi. Nehogy elkenődj! 1-2 hónap hamar elrepül, aztán jön babó.

Csillag, jópofa ez a teszt!

Chris, sajnálom, mi történt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.21 10:33-kor.

maccs01

Leti, nagyon sajnálom anyudat! Remélem, hogy nem tüdőrák, hanem egy tüdőgyuszi, amivel megbírkózik! Kitartás!

maccs01

Csajok köszike mindenkinek.
Maccs nem vagyok elkenődve, sőt boldog vagyok hogy kiderült így 2-3 hónap és jön a bébi. Bár most az idegesít egy kicsit, hogy szombaton megjött, és még egy kicsit mindig pecsételek, de hát biztos azért van mert nem tudott még rendesen kitisztulni. Majd kedden megyek az új nődikihoz is. Meg akkor kapok gyogyit a pm re.

Chris nekem 4,76.

Kép

Kép
anabana

Chris mikor vetélésed? És hány hónap múlva lettél újra terhes? Szeded még most is? Miért mentél haza?

Kép

Kép
anabana

Leti: Anyukádnak jobbulást!!!Szorítok,hogy rendben legyen.

Ana: Tavaly aug.ban volt vetélésem,előtte már tudtuk,hogy pajzsmirigy gond van,akkor 6,2 volt a TSH,el is mentem magán endokrinológushoz,de kicsit félrekezelt.Így mikor teherbe estem,esélye sem volt a babának.Utána kerestem fel egy másik dokit.2 hónap alatt rendbe jött a TSH értékem.A missed ab műtét után,mikor nem jött a baba,csináltak egy átjárhatóságit,és még abban a hónapban sikerült.

Velünk az a helyzet,hogy egy nagy házban élünk,ahol anyósék laknak lent,mi meg fent.Na,ez már jó néhányszor problémát okozott,de tegnap végleg betelt a pohár.Úgy felhúzott,hogy a vérnyomásom is felment.Elutaztunk volna most 3 napra a párom és családja,de én mondtam hogy ezzel a nővel sehova4!!!Így inkább hazajöttem.Azzal a feltétellel fogok majd kedden visszamenni,hogy a felső szintet le lehessen zárni kulccsal,és mi külön család legyünk,külön főzés,stb.Eddig nem így volt.Persze párom mondta,hogy akkor próbáljuk meg így.Ha így sem megy,akkor kénytelenek leszünk elköltözni,de hirtelen nincs hova....
Úgyhogy nálam ez van.Nem túl jó....
Vendég

meg akartam már kérdezni hogy mi lesz a régiekkel ebben a topicban?hisz mikor még én elkezdtem ide irni rengetegen irtak ide,pl betty,bridget,milyennincsmeg,babicsek,csibuc....mi lett velük?valamiért megharagudtak?

KépKép
bettike83

Chris, tökre megértelek. A kulcs talán a megoldás lesz. Meglátjátok. Még jó, hogy annyira nem vagy kiszolgáltatott helyzetben és anyukádékhoz mindig mehetsz. Sajnálom! Az ilyenek kismamaként főleg nem hiányoznak.

TSH mellett még milyen értékeket kér a doki laborból, ha pajzsmirigyet néz? Jövő hónapban megyek vérvételre egyébként, megnézetném magam erre is. Légyszi-légyszi-légysziiiii!

Betti, volt némi félreértés itt a topikon, legalábbis, mikor be-benézegettem még az elején.

maccs01

hát igen,sokan nagyon sértődösek,és gyorsan elmennek.pedig sztem nem kell mindent olyan komolyan venni,mindenkinek megvan a saját véleménye mindenről.

KépKép
bettike83

Ana, nekem a novemberi tsh-m volt 3,1 mIU/l
Ez most jó vagy nem?!! Mert én ehhez nem értek.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Chris
Én tökéletesen megértelek! Az én anyósom egy igazi kretén! Az első begörcsölésem is miatta volt,mert olyan dolgokat vágott a fejemhez,amihez semmi közöm nem volt és magát Istennek nevezte ki. Aztán folyamatosan visszahallottam,hogy miket terjeszt rólunk, többek között, hogy nem is a páromé a gyerek,csaka nyakába akarom varrni, (4,5 év után)! Egy undorító féreg,úgy ahogy van,nála jobban senkit nem utálok!!!!
Nagyban közrejátszott a bevérzésemben az állandó idegeskedés,hogy melyik nap mit talál ki és mivel mocskol. Persze akárhova mentem,mindenhol ezzel fogadtak. Szerencsére mindenki tudja az igazat,de akkor is nagyon rossz érzés!

Úgyhogy nagyon vigyázz magatokra,mert az idegesség nagy ellenséged most! Én tudom,átéltem! És visza se mennék hozzájuk, csak ha bocsánatot kéR!!!!
Próbálj meg kikapcsolni! Én veled vagyok!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!!

Mai dokker történet:

SZülészetesn őskáosz volt, 9-10ig voltam beírva másodiknak, ott ültünk, vagy már 6 kis csapat, se ki se be senki, 9:45-kor aztán jött egy doki aki 5 perces vizsgálattal gyorsan letudott mindekit, aztmondják, hogy konferencia van a dokiknak, plusz bejött egy fontos eset és ezért még egy fontos dokit is úgy kellett behívni hogy a súlyos esetet végezze el....

szóval esélyem nem volt a nagy rohanásban hogy puncis vagy kukis

ma vagyok a 19 . héten, 19+1nek mérték, combcsontja 3cm, testátmérő 13 cm, fejátmérő 16,5cm , okoska gyerek :))))

kóros elváltozás nincs, szép baba, legalább ennyit mondott a vadidegen doki... és uram látta, bár csak 2D-ben ahogy a kis drága mocorog, meg már reggel érezte a hasimon is, hogy mozog bent!!!

Chirs: megértelek, de nagyon vigyázz magadra!!

Ana: hurráá, jó hírek, hipp-hopp lesz baba!

Leti: anyudat sajnálom ,de nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

CSillag: jó ez az új teszt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kinga: hát a te történeted sem semmi!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mareees! Én már olyan kíváncsi voltam, hogy "kék v. rózsaszííín" :) De a lényeget megtudtátok, teljesen rendben van a baba! Szuper!

maccs01

Köszi lányok:-)

Maccs: TSH,T4,T3 amit meg néznek ha eltérés van.Bár ált.ha jó a TSH,akkor a többit nem nagyon nézik.

Niki: TSH babához 1-2 között kell lenni,a tied sok a babához.

Mares: De jó,hogy minden rendben van,és láthattad cukorfalatot!:-)

Kinga: Te anyósod sem semmi.Ti is együtt laktok?

Csillag: Nagyon tetszik az új ovu teszt:-)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszi az együttérző szavakat! remélem a legjobbakat és várom a jövő csütörtököt. Addig is bebeszéltem a fejébe, hogy NEM ADHATJA FEL... és hatott. Majd elviszem neki Lance Armstrong könyvét, amiben leírja, hogy gyógyult fel a here-, tüdő-, agydaganatból és hogy nyerte meg 7x zsinórban a Tour de France-ot. Én olvastam, baromi jó könyv. Mondjuk mindig is rajongtam a kerékpár sportért...

Ana, a 2 hónap nagyon hamar elmegy ám! Főleg, nyár lesz, az még gyorsabban telik, mint a tél.

Betti, én emlékszem arra a "szóváltásra", amikor egy jó nagy bagázs lelépett innen. Én akkor kerültem ide. Úgy marták egymást... hihetetlen volt. de szerintem most nagyon jó a csapat.

Chris, Kinga - nem lehet könnyű a helyzet. Nem tudom, hogy néhány szülőnek miért van szüksége a szarkeverésre... Nem tudják felfogni, hogy a drága gyermekük szereti a párját, nem nekik kell, hogy tetszen. Mi is ilyenek leszünk????

Mares, a lényeg, hogy egészséges a Baby. Van itt valahol a belvárosban egy Ultrahang centrum, ha érdekel, megadom az elérhetőséget... Az a baj, hogy az a kórház egy nagy sz..r. Én már előre félek, hogy ott kell szülni. Van egy ismerősöm, aki ezt tudta és elment Szigetvárra, ahol iszonyat normálisak voltak vele - most szült múlt pénteken. Meggondolandó - mondjuk ezért ragaszkodtam én is eddig a siófoki dokimhoz. De hát az messze van, mint bebizonyosodott ddecemberben...

Na, Lányok, megyek fodrászhoz megszépítkeztetem magam, mert azt mondják, ami jó a Mamának, jó a babának is. Hadd kényeztessen a fodrász-néni...
Vendég

Chris
Isten őrizz,hogy együtt lakjuk,már lesitteltek volna...

Megszületett Levente, 16.25-kor. 3,60 kg és 57 cm! Mindenki egészséges!

Kép
Kép
k_inga

[quote="chris78"]
írta:
chris78Maccs: TSH,T4,T3 amit meg néznek ha eltérés van.Bár ált.ha jó a TSH,akkor a többit nem nagyon nézik.

Chris, nagyon szépen köszi az infót!

Este még jövök reagálni. Puszik

maccs01

Chris, Sok a babához???

És mit csináljak! Mert ugye most én vagyok a hülye, mert beutalót mertem kérni a dokitól hormonokra, hogy mégis milyenek!

Mert november óta sok változáson mentem keresztül.És nekem állítólag nincs gond a pajzsmirigyemmel.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

ettem, babóca jelzi is a jobb oldalon :)))

mindenkinek sok szépet, jót meg mindent kívánok estére és lehet kicsit alukászok, mert uramért kell majd mennem éjfélkor, Harkány = volt kollegákkal bulizik :))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

hát kicsi csalódott vagyok,de nem baj,majd legközelebb megtudjuk végre biztos :) az a lényeg h minden rendben van :)

chris

azért durva amiken keresztül mész,pont most mikor nyugira lenne szükséged :? kitartás és vigyázz magadra,ne tőrődj senkivel.

kinga

a te anyosod meg egy idióta,nem tudom h lehet ilyen.nem hogy támogatna :? utálom az ilyent.

KépKép
bettike83

Niki: a 3 normális ( norm érték 0,4-4,6 ig talán), de ha babát akarsz, akkor nagyon sok. Mindenképpen gyogyi kell neked is.

Maccs: az ANTI tpo meg egy másik értéket is néznek, az Anti tpo az azt mutatja ha magas hogy az immunrendszered a pajzsmirigy ellen dolgozik, folyamatosan öli, de ezt kezelni nem lehet és nem is kell, csak a hormonokat kell pótolni vagy sem.

Maresz: pedig már de vártam. A te dokid ne uh zik-?

Csillag: Légyszi ha jó lesz az értékem akkor igérd meg hogy 1 napig csak nekem szórja a bébid a babaport!!!! Légyszi!!! Ugye megígéred...

Chris: NEM értem akkor mennyi idő telt el a mostani és az előző terhesség között. Miért kellett átjárhatósági, ha azelőtt sikerült? És hogy lettél terhes ha a TSH d magas volt? Hiszen akkor meg sem tapad? VAgy nem? Remélem nálam így volt és nem más miatt, most egy kicsit megijedtem hogy más bajom is lehet?
Tudod igazad van, ne hagyd magad, én 10 évig küzdöttem az anyósommal és mára megérett. Tarts ki az érveid mellett.

Kép

Kép
anabana

Niki a tsh nak 1 körülinek kell lennie a babához, és az én dokim tuti jól tudja. A 2 körülit lehet az interneten olvasni, de nekem azt mondta hogy van aki 2 vel nehezen esik teherbe, legjobb az 1 körüli. Ha azt mondja a dokid hogy a 3 az jó, akkor az idióta és váltsd le. De egyébként te is utána olvashatsz itt a neten is , vagy más fórumon.

Kép

Kép
anabana

Ana: de igen, a 12-heteset ő csinálta, így van képem a kis drágáról, de most nem ő volt az uh-nál, és a magán rendelésen múltkor sem csinált uh-t, majd júni 1én ha megyek talán kuncsorgok hogy csináljon..... vagy megyek Medisonba magán uh-ra

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz értem. De én biztos csináltatnék, nekem is volt legalább 6-7 alkalommal, még sincs baja a lányomnak. Ettől ne félj.

Kép

Kép
anabana

Basszus, mást nem tudok mondani. Nem elég nekem a pcos még ez is! A doki le sem sza... Azt mondta jók az eredmények és nem kell másik.

Azt hiszem sürgősen keresnem kell egy másik dokit. Vagy egy beutalót, hogy mégis most milyenek az eredmények!
Csak az a baj, hogy nálunk minimum 3 hónap mire időpontot kapok.
:( :(

Köszi Ana a tájékoztatást.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ana, nagyon pozitív hozzáállás, én is így gondolkodom. Örülök az új dokidnak, majd meséld el, hogy milyen volt első tali, ha túl leszel rajta.
Köszönöm az "Anti TPO"-s hozzátételt, jegyzetelek, hogy el ne felejtsem ezeket, amikorra megyek.

Kinga, tökre sajnálom, hogy nálatok sem jó az anyóshelyzet. Bár lehet, hogy nagymamának jobb lesz! Egy jó nagyi tényleg aranyat ér!
GRATULÁLOK LEVIHEZ :)

Niki, nem tudom, hogy hova valósi vagy - még nem vagyok képben -, de a Mensmentisben és a Sotén is van fizetős labor.
https://www.doki.net/tarsasag/pentacore ... aspx?sp=11
http://www.mensmentis.hu/arlista.html

Mensmentisben én is három hónapot vártam az időpontomig, majd azt mondták, hogy ez csak az elsőnél van így (?), a második már gyorsabban fog menni. A barátnőm kevésbé felkapott dokinál volt ugyanott és tök hamar bejutott, nem kellett annyit várnia, hogy megőszüljön. Ráadásul egy nagyon rendes nőcihez. Ő biztos ajánlaná :)

maccs01

Aranyosak vagytok:-)

Ana:az 5.hónapban lettem terhes.Szept.volt a missed ab műtétem,utána nov.a bokámat műtötték.Az átjárhatósági azért kellett,mert nem jött a baba,és a műtét miatt lehet petevezeték elzáródás.Na,nekem is ez volt.Nagyon minimális bogyót szedtem először,és nekem néha működik magától is a pajzsmirigyem,így akkor valószínű lent volt.Akkor egy szar gyógyszert adott a magándoki,napi 25mikro gr-ot szedtem, most L-thyroxint szedek egyik nap 125 másik nap 150 mikro gr-ot,és ez jó.Bőven 2 alatt vagyok.4 hetente járok vérvételre.Persze magánrendelőbe,mert az állam csak 3 havonta finanszírozza.

Niki:ahogy Ana írta, tartományban van,de babához 2 alatt kell lennie.Ha össze is jön a baba,90%-ban vetéléssel végződik,ha nem kezelik.
Vendég

Sziasztok!

Chris: még mindig kell szedned gyógyszert??? de hogyhogy ?? bocsika, de én a pajzsmirigyes dologhoz nem értek, de érdekel...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Annyit tudtok termelni egy nap alatt, hogy már attól elfáradok, hogy visszaolvaslak titeket :)
Mares meddig bírod még, hogy nem tudod Cukorfalat nemét? A tesztmániádból kiindulva nem sokáig :)
Leti remélem anyud jobban érzi magát, pihenjen sokat!
Kinga én tuti elküldeném az anyósodat a p...ba! Hál istennek nekem van a legjobb anyósom a világon. Anyámnál is sokkal jobb!!!
Mindenki megérdemelné, hogy az anyósa anyja helyett anyja legyen.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: de nem tudom mit tegyek! Magán dokim ambulancián lévő uh-ja nem valami modern, de uh-zni vizsgálatnál nem szokott. Gondoltam bejelentkezek Medison-ba, de uram a világot járja, mi van ha arra nem ér oda, szeretném ha ő is ott lenne! ... Neked nem emlékszem, ki mondta meg és mennyi idősen a nemét?? A kis drága cukorfalat benlakóm úgy örül a fini kajának... :D hogy csak úgy mozog :))) Mentek pünkösdölni vhova?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maccs
Ha már most kijelentette,hogy nem érdekli az unoka,mert lesz másik is,akkor később se kell,hogy érdekelje,én nem felejtek! Nekem istenesen belelépett a lelkembe, és pont a terhességemkor, miatta véreztem be,de legalábbis 95%, hogy amiatt,mert idegeskedtema szemétségei miatt. Majd én gondoskodom róla,hogy visszajárjon a kölcsönkenyér! Amilyen az adjon Isten,olyan lesza fogadj Isten is! Lehet,hogy ez most nagyon gonoszul hangzik nektek,de ha átélted volna,te is ezt tennéd!

Mares!
Én remélem kedden lát valamit

Csillag
Nincs olyan teszt,ami megmutatja anemét?

Kép
Kép
k_inga

Kinga, én tökéletesen megértelek. Figyu, nehogy úgy véld, hogy elítéllek vagy ilyenek, félreérthettél, csak még él bennem a remény, hogy talán nagymamának... de ezek szerint nem kért belőle - ez biztos elkerülte a figyelmem. Nagyon mocsok dolog volt részéről! A rokonaidat tényleg nem választhatod és történetesen, ha így adódik, akkor valóban nem szükséges vele tartani a kapcsolatot. Még az kéne, hogy a gyerekedet ellened hangolja. Hála Istennek, nekem tündéri anyósom volt, szóval az ilyen helyzeteket szerencsére nem kellett átélnem, de durva lehet. Sajnálom, hogy így belerondított az életedbe, és elveszíthetted volna a babát is! Én úgy látom, hogy mindenki megkapja, ami jár neki, majd meglátod! Az élet általában nem marad adós.

maccs01

SZiasztok Leányzók!

Baba, igazad van: ha nem követed óránként az eseményeket, lemaradsz, mint a borravaló.

Ez az Anyós kérdés tényleg gusztustalan. Én is úgy éltem gyerekkoromat, hogy Apám szülei nem Anyukámat szánták neki, így az unokatesóimmal szemben mi mindig "mostohagyerekek" voltunk -ezt nem lehetett nem észrevenni... Nagyon primitív gondolkodás ez az Anyósok részéről...bezzeg, majd ha kidőlnek a sorból, jól jönne 1 kis segítség...

Mares, én is a Medisonra gondoltam! Ott csinálnak cd-felvételt is, nem??? Azt láthatja Urad, ha esetleg ne adj'Isten, nem érne oda!

Ana, Niki, nagyon jól álltok a probléma-feltáráshoz! Reméljük, meglesz a gyümölcse!

Mi ma elmentünk Apukával vásárolni, meg fodrászhoz. Először hányingerem volt, aztán maró éhség jött rám. Durr, egy szenya. Az szarul esett. Aztán megint éhes lettem, durr egy amerikai hot-dog. Utána megint hányinger. A Tesco-ban már kész voltam, alig bírtam menni. Hazajöttünk, aludtam 2 órácskát, de már akkor maró éhség. Tojásos nokcsit csinálok most ebédre :? - remélem, az jól fog esni.

Azt hittem, kemény vagyok és nem lesznek tünetek...na persze...hahaha. De Kinga, ugye te mondtad a háztartási kekszet???? NAgyon bejön!

Na puszi, megyek tojcsinokcsit csinálni, még jövök.
Vendég

Igen Maccs!
Isten nem marad adós és előbb utóbb mindenki segítségre szorul majd. De már vannak szoc.otthonok,beballaghat nyugodtan,én leszarom!

Letti
én mondtam a kekszet,nekem az vált be, se a b6, se más!

Kép
Kép
k_inga

Hali!

Nos, ma anyukáméknál voltunk látogatni, ez volt a nagy hétvégi program, meg holnap bográcsozunk, csülökperkeltet kívánt meg az én drága uram, ezért 5 kg húst vett hozzá, és 3 kg krumplit :shock: :lol: Az elvetemültje. :lol:

Anyós dologhoz én is tudnék brutál dolgokat írni, sajnos állandó problémák vannak, mert ugye mi is náluk, az ő házukban lakunk, szintén ők lent, mi fent az emeleten, bár igaz, különválasztva, de teljesen mindegy... nagyon sokat szenvedtem/szenvedek emiatt, és tartok tőle, még fogok is rengeteget. Hacsak nem adom fel a házasságomat, de azt meg nagyon nem szeretném. Csak ez így rettenet :cry: Kitartás mindenkinek, aki hasonló cipőcskében topog.

Kinga, már hogy a túróba ne volna olyan teszt, babatesztnek hívom, és a 10. héttől a 26. hétig használható, amely a baba nemét megmutatja. A 14. héttől már 99%-os bizonyossággal.

Teszek is fel árakat, hátha vkit érdekel:

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db, külön rendelésre, szállítás kb. 1 hét.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db, külön rendelésre.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1800 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

Hát további szép napot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?