Jó reggelt Lányok.
Jól eltűntem tegnapra, bár itt lettem volna. Anyukámat hordtam kórházba, ott voltam vele, meg aztán atüdőgyógyászához. Nagyon rosszul lett, a nap végére tegnap kiderült, hogy 1. vagy gyulladás van a tüdejében, 2. vagy kiújult a tüdőrákja...
1 hét alatt derül ki ez. Most rágjuk a kefét, úgyhogy nagyon szarul vagyok.
Egyszer 2003-ban végigcsináltunk vele 1 nagy műtétet, 4 kemoterápiát és a szeretet hatalmával "felhoztuk". Azóta tünetmentes volt, erre most megint.
A helyzet pikantériáját az adja, hogy amikor októberben terhes lettem, 7 hetes koromban meghalt imádott Nagypapám.
Most 6 hetes vagyok és Anyukámmal ez a helyzet. Hát nem nyugtat meg. Nem értem, miért kell az örömmel együtt járnia valami kib... nagy traumának...
Úgyhogy ma se leszek, mert őt fogom kicsit istápolni, meg itt aludt Pécsen a Mamánál, haza kell vinnem Hertelendre.
Basszus, tudom, hogy senkitek, de szorítsatok nekem, hogy az előbbi verzió éljen... Bár én nem hiszem, tegnap reggel vért köpött és 210 volt a vérnyomása...egy tüdőgyulladáshoz ez egy kicsit sok, nem? Vagy nem értek hozzá.
ANa, örülök, hogy kiderült a turpisság.
Nagyon aranyosak a babaképek! Én is várom, hogy fogjam a sajátomat már. Mikor a barátnőmét dögönyöztem, annyira jó érzés volt!
Mares, ma lesz a dokker, ugye? Szoírtok!
EHCS ez a teszt tök jó!