Új privát üzeneted érkezett!

Beus!
Mindenképpen írjál majd,hogy mikor mész hozzá!Remélem szimpatikus lesz neked is! :wink:
Sok simi a drágáknak!

Ancsa!
El is hiszem,hogy nagy boldogságban vagy,hisz szuperek a kicsikéitek!Továbbra is mennek a drukkok! :P Puszi!

Gabókám,Minnie,Wepe!
Úgy hiányoztok nekem!Gyertek néha írni!

phpBB: Kép
belluska

Lányok!
Hát ismét laptető! :lol: De tiétek!Hozzon szerencsét mindegyikőtöknek! :wink:

belluska

Belluska,
azért majd szólj, ha már kerekedik a hasad :lol: Ennyi laptető után már nem csodálkoznék :wink:

Hbzs,
megtaláltam, ha gondolod próbáld ki.

Kép
i.kata

Katám!
Megvárom,hogy beelőzzetek!De szólok feltétlenül! :wink:

belluska

Kata!
Köszi, hogy megkerested a gyakorlat leírását! Majd kipróbálom, de nem most, mert szerintem ezen már túl vagyok... :roll:

Belluska!
Én is régen várom már a nagy hírt, amikor bejelented, hogy csíkosat teszteltél!!! :lol: :lol: :lol:
hbzs

Sziasztok!

Kata!
Ó jaj!Nem gondoltam hogy ilyen sokba kerül! :cry:
Köszönöm,hogy válaszoltál!!!

Kamilla!
Drága vagy!Köszönöm! :D

Hbzs!
Hátha használna a torna!Én drukkolok!!!!!!!!

Beus!
Biztosan csodás élmény volt a párodnak is!Milyen fantasztikus érzés lehet 2 kis dobogó szívecskét látni!!!!!!! :D

Megint csak köszönöm a drukkokat!9-en vannak mára a kicsikéink!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Még kétséges a holnapi beültetés!Reggel 8-kor kell telefonálnom!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ez szuper!!! :D Ha kétséges a holnapi beültetés, akkor az azt jelenti, hogy olyan szépek a kicsikéid, hogy lehet, hogy blasztókat kapsz vissza!!!!! :D Hú, de jó!!! :wink: :D
hbzs

Ancsa,
szuper, remélem blasztókat fogsz visszakapni :lol:

Hbzs,
jól van, ahogy gondolod, még jó lehet legközelebbre is, mármint ha esetleg barnáznál.

Ma beszéltem egy kedves barátnőmmel telefonon, később ma még találkozunk is. Van egy kisfiuk és már kb. 3 éve, vagy régebb óta próbálkoztak kistesóval. Most mondta, hogy állapotos :lol: :lol:

Reméljük ide a topicba is beköszönt a csoda valakihez.
i.kata

Ancsa!
Nagyon jó hírekkel jöttél ma is!Drukkok a továbbiakhoz!Hamarosan pocakodban lesznek a babók! :wink: Puszi!

Kata!
Hát igen ezek csodás történetek,mint a barátnődéknél!Valóban itt sok mindenkire ráférne egy ilyen nagy-nagy csoda!De vagy így vagy úgy mindenkire rá fog köszönteni ez a mérhetetlen boldogság itt a topikban!Tudom!

Hbzs!
Hát édes vagy,de én inkább értetek szurkolnék ez ügyben! :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!

Szombat reggel 8-ra megyek! :D
6 Szépségünk van! :D :D :D :D :D :D
Nagyon bízok bennük,hogy kitartanak még!
Köszönöm a drukkokat!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ez igen!Fantasztikusak a kicsikék!Gratulálok!
Drukk hegyek nekik szombatig!Puszi! :P

belluska

Ancsa,
:lol: :lol: :lol: Nagyon kitartóak:-) Hajrá szombat!!!!
i.kata

Ancsa!
Gratulálok a 6 kicsikéhez, s hogy blasztóig elviszik őket!!! :D
Nagyon-nagyon drukkolok!!! :wink:
hbzs

Kedves Mindenki!

Hosszú idő után újra jelentkezem. Sok-sok szomorúság, könnycsepp és történés után, de mindvégig tartó kitartás és reménykedés, soha fel nem adás során beköltözött a pocakomba egy gyönyörű, méreteiben teljesen megfelelő, dobogó szívű csöppség. Ezt a pillanatot nagyon vártam már. Testvérkére is van esély, mivel négy gyönyörű embrió várja a megfelelő pillanatot a beültetésre a későbbiekben.

Hasonló boldogság átélését kívánom mindazoknak, akik még a beavatkozások előtt állnak.

Ancsa, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, gratulálok ahhoz, hogy blasztókat kapsz vissza.

Kata, nagyon drukkolok, hogy kezdhess és a fagyibabából terhesség legyen.

Szonjus, tarts ki, ne szomorodj el, a kitartásnak meglesz a gyümölcse.

Beus, őszintén gratulálok a két csöppséghez. Majd írd meg, hogy a Gidai doktort milyennek találod. Az én kiszemelt orvosom is ő lenne, egy ismerősöm már két babát szülte nála, nagyon elégedett vele és úgy általában is csak jó dolgokat olvasok vele kapcsolatban. És hogyan most tovább Beus? Fogsz még dolgozni vagy már végig otthon maradsz a két kis pöttömmel?

Hbzs, sajnálom, hogy halasztani kellett, de mindjárt itt van augusztus is, egy kis nyári szabadság után már kezdhetsz is.

Mindenkit ölelek.
Ladiva
Vendég

Kedves Ladiva!
De jó!!! :D Tiszta szívből gratulálok!!!! :D
Tudtam én, hogy ez lesz: sokáig nem jössz, aztán egyszer csak bejelented, hogy pocaklakótok van! :wink: Ez szuper hír! :D
De én olyan szívesen hallanám a történetét is; hogyan került ő a pocakodba! És szerinted mi az, ami most más volt, mint eddig?
Gondtalan, boldog gyermekvárást kívánok!
Puszi
hbzs

Jó reggelt!

Ladiva,
szívből gratulálok a babátokhoz! :lol: Hbzs-hez hasonlóan nekem is volt egy ilyen érzésem, hogy Te már csak akkor jelentkezel legköelebb, ha már tudod hogy sikerült a lombikod :lol: De nem baj, a lényeg, hogy minden rendben van. Elárulnál azért pár részletet? Pl. hány hetes is vagy, hány napos piciket kaptál vissza....tudod, a szokásosakat :lol:

Csajok,
nekem valami tuti mnyh növesztő csodaszer kellene, mert ha jól emlékszem, akkor nekem sosem volt több 9 mm-nél. Megint szedem a méhpempőt, meg az aspirin protectet is. Ja és persze iszom egész nap, kerülöm a kávét.... Nekem most ezen a mnyh múlik megint minden. :roll:
i.kata

Kata!
Az általad felsoroltakon kívül sajnos én sem tudok mást - de engem is nagyon érdekelne, ha valakinek lenne egyéb ötlete is!
hbzs

Ladiva!

Micsoda fantasztikus kismamis hírrel örvendeztettél most meg bennünket!NAGYON GRATULÁLOK! :P Titkon ezt a bejelentkezést vártam!Én is nagyon várok egy kis részletezést! :wink:
SZUPER!!!!!!!!!!!!Úgy örülök!Puszillak!
Én csak egy epidurál erejéig találkoztam Gidai dokival,de egy tünemény volt!És sugárzott róla,hogy ő is egy szuper jó ember lehet és mint orvos is csak jókat hallottam még róla!

Beusom!
Mizujs?Tudtad hívni a dokit?Puszillak! :P

Ancsa!
Nagy drukkok holnapra!!!!!! :wink:

belluska

Kata,

Nem azért nem jöttem, mert nem akartam, hanem mert túl sok minden történt az utóbbi időkben és úgy éreztem, hogy bármennyire optimista és kitartó vagyok, most háttérbe kell húzódnom, magam miatt, kicsit helyreraknom a gondolataimat. A táblázat frissítéséhez már 32 évet lehet odaírni és három helyett hat lombikot. Igen, ez volt a hatodik. Persze azért ezek eloszlottak az elmúlt két évre. Nem szóltam róla nektek, mert reménykedtem, hogy csak a jó hírről számolhatok be, és ennek most jött el az ideje. Azonban azt mondhatom, hogy megért minden könnycseppet, sírást, toporzékolást, és még sok minden mást is, ami időközben ennek kapcsán felmerült.

A mnyh növesztgetésre én Aspirin+C pezsgőtablettát ittam rögtön a stimu elkezdésekor, vagy talán pár nappal még hamarabb is elkezdtem. Mindig szép, vastag mnyh-m volt. Mást különösebben nem csináltam, illetve nagyon sok kefírt ettem, a fehérje segíthet ebben.

A mostani ciklus sem indult simán, long protokoll lett volna, de nem volt jó a progeszteronom, így maradt az antagonista. Máskülönben ugyanolyan szurikat kaptam, mint máskor, ugyanannyi ideig kellett kábé szúrnom magam, max egy-két nap volt a különbség, tehát azt sem mondanám, hogy máshogy történt minden, mert minden ugyanúgy történt, mind eddig bármikor.

Három darab három napos babókat kaptam vissza, és négy fagyibaba lett még. A különbség talán annyi volt a beültetés utáni várakozási időszakban, hogy a beülti után pár nappal majdnem teljesen a tesztelésig állandóan görcsölt a hasam. Állandóan attól féltem, hogy megjön. Ennyit vettem észre, ami egy ideig zavart, azután már úgy voltam vele, hogy úgysem tudok vele mit csinálni. És talán emiatt nem is teszteltem akkor, amikor kellett volna hivatalosan, csak két nappal később. De akkor azonnal megjelent a várva-várt második csík.

Most vagyok a hetedik hétben, de eddig egyáltalán nem tapasztaltam se hányingert, se semmit. Annyit talán, hogy kicsit éhesebb vagyok, mint szoktam. Melleim nem lettek nagyobbak, és csak egy picit érzékenyebbek. Egy hangyányi aggódással tölt el, hogy nincs semmi tünetem, hacsak az nem, hogy a pocakom viszont akkora, mint egy három-négy hónapos terhesé. Főleg este. Reggel még "keresnem kell", hogy hol is van a pocim, de miután ettem egy kicsit, azonnal megnő.

Legnagyobb örömömre Sipos doktor elvállalta a terhesgondozást és szülést, ugyanakkor házifeladatként azt kaptam, hogy gondoljam át a dolgokat. Ugyanis, ha Tanár úr éppen nincs Pesten, konferencián van, beteg, akármi van, akkor hiába szülnék éppen, Sipos doktornak a Forgács intézetbe kell mennie, hogy leszívást, transzfert, inszemet, ultrahangot, egyebet csináljon. És ezt én teljes mértékben megértem. Úgyhogy most gondolkodom, ámbár nagy valószínűséggel Gidai doktorhoz fogok menni, egyrészt mert van "referencia" róla, másrészt mert ha Beusnak is őt ajánlotta, akkor egy olyan orvosról van szó, akit Sipos doki a legnagyobb bizalommal ajánl.

Azonban a legnagyobb kérdés nálam most az, hogy mi legyen a munkahellyel. Menjek vissza még egy-két hónapra, vagy inkább legyen táppénzen. Az erre vonatkozó ajánlás megvan. Viszont ebben az esetben csekélyke lenne az állambácsitól a pénzecske. Másik oldalról viszont annyit küzdünk mindannyian, hogy hajlok arra, hogy a legnagyobb nyugalmat biztosítsam a babónak. Nektek erről mi a véleményetek? Azt sem igazán tudom, hogy mikor mit kell és lehet igényelni, mi után mi jön, ez még egy nagyon homályos terület nekem.

L.
Vendég

Ladiva!
Köszi a részletezést! Még azt szeretném megtudni, ha lehet, hogy hány sejtesek voltak a picik, amikor visszakaptad őket?
Én úgy emlékszem, hogy nem a legideálisabbak a munkakörülményeid (neked sem... :? ), így szerintem, ha meg tudod oldani, maradj inkább itthon.
Amikor majd mi jutunk el a pozitív tesztig, a férjem biztos, hogy nem enged vissza dolgozni - ahogy már sokszor említette. Én pedig jól le tudom kötni magam mindenfélével, így örömmel maradok majd otthon. (Igazából alig várom, hogy végre már otthon lehessek! :lol: )
hbzs

Ladiva,
most iagzán megleptél ezzel a 6 lombikkal. Nem gondoltam. Ebből azért volt fagyis is, vagy ez az utolsó volt fizetős? De végülis mindegy is a szám, a lényeg, hogy sikerült. Belegondolok, nekem is ez már az 5. lesz, igaz ebből 2 fagyasztott.
Én a helyedben otthon maradnék. Biztos nehéz döntés ez a pénz miatt is, de ahogy te is írtad, ennyi szenvedés után mindennél többet ér a baba és persze a te egészséged is.
i.kata

Hbzs,
Köszönöm a megerősítést, én is az otthonmaradás felé hajlok. A munkakörülmények nem mondhatnám, hogy olyan borzasztóak, de nem is a legideálisabbak. Előfordul az aktacipelés, az állandó ide-oda futkározás irodán belül, határidő, ebből adódó stressz, aztán ugye jön a nyár, jönnek a szabadságolások, ilyenkor kevesebb ember végzi el ugyanazokat a munkákat.

Őszinte leszek Hbzs, ez volt az első alkalom, hogy nem kérdeztem meg, hogy hány sejtesek a kicsik. Valahogy nem tartottam lényegesnek, csak azt, hogy sikerüljön. Mondjuk amelyikről a képet kaptam, az ránézésre nyolc sejtes lehetett, legalábbis annyit számoltam rajta. Azt viszont tudom, hogy mindenki azt mondta, hogy nagyon szépek.

El fog jönni az idő, hogy otthon maradj, ez biztos. Drukkolok, hogy ez az alkalom az augusztusi lombiknál legyen.
Vendég

Kata, ebből a hatból volt egy fagyibabás, 4 TB-s, egy saját finanszírozású lombik, nem ilyen sorrendben. Ez a mostani lombik TB-s volt.

Hát akkor megvan a döntés, azt hiszem, sokkal jobb lesz, ha itthon maradok.
Vendég

a fagyis is saját finanszírozott volt.
Vendég

Ladiva,
fagyis nekünk is mindig az, arra nem érdemes "elpazarolni" egy tb-s lehetőséget.
Tegnap este pont azon gondolkodtam, hogy ha meglesz a beültetés nálunk, akkor a tesztig a babanet közelébe sem jövök. Én mondjuk azért, mert ha írnék, akkor biztos mindig keresném a tüneteimet, ami eddig nem igazán hozott szerencsét. :roll:
i.kata

Kata,
jól gondolod, én is valahol ezt csináltam, az idők során, ezért is jöttem kevesebbet. Amikor meg éppen nem lombikoztunk, akkor meg felkutattam mindent, hogy mit lehet még megvizsgáltatni, de már nem igazán tudnának olyat mondani, amin nem vettünk részt. Amúgy észrevettem, hogy minél többet neteztem, annál jobban bebeszéltem magamnak, hogy ezt vagy azt nem érzek, akkor biztosan baj van, mert x meg y ezt meg azt így meg úgy érzett. Hát tulajdonképpen saját magamból lett egy idő után elegem, ezért is vonultam vissza. Meg kialakultak más céljaim is, majdnem munkahelyet váltottam, de hála égnek, mégsem tettem.

Igen, egy fagyisra az ember hamarabb összehozza a pénzt, mint egy sima lombikra, erre én sem pazaroltam volna el egy TB-set.
Vendég

Ladiva,
azt hiszem akkor én is megpróbálok nem jönni majd a beülti után. Tavaly ez már bevált egyszer, remélem most is be fog. Igaz most kicsit esélytelennek érzem :oops:
i.kata

Kata, nincs olyan, hogy valami esélytelen. Olyan van, hogy "ki tudja, hogy miért sikerül egyik alkalommal és miért nem a másik alkalommal".

Elég idétlen mondat jutott eszembe, mint a lottó, "bármikor bejöhet". Erre gondolj.
Vendég

Ladiva,
ok :lol: :lol: :lol: :lol:
i.kata

Sziasztok!

Ladiva!
Ez csodálatos!!!!!!!!!!!Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!Én is probléma mentes kismamiságot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom hogy ennyi küzdelem áll mögötted!DE!A lényeg a pocidban!!!!! :D

Kata,Hbzs!
Sajnos én is csak az aspirint tudom! :(
Bár a drukkjaim is segítenének.... :(

Reggel hívtak az intézetből!Megállt a szívem hirtelen!De csak szóltak hogy kicsit később kell mennem!És így legalább volt alkalmam rákérdezni a kicsikre!5-en vannak,Gyönyörűek! :D :D :D :D :D
Nagyon nagy reményekkel indulok a holnapnak!Az első 2 beültetésnél nem jutottunk el az 5.napig!

Kép
Kép
ancsa81

Ladiva!
Nem semmi utat jártatok végig,de minden küzdelmet megért a kis pocaklakó!Most már csak ez a fontos!!!!!!!Vigyázzatok nagyon magatokra!Pihenj azért sokat és szerintem ne menjél vissza dolgozni!

Ancsa!
Látod milyen szuperül alakul minden!
Holnapra+++++++++++++++++++++++++++!!!!!!

belluska

Sziasztok lányok.

Ladiva ez csodálatos ami veled történt!!!!! Annyira örülök, és tiszta szívemből gratulálok neked!!! Szerintem ne menj vissza dolgozni, mert minden munkahely egy minimális stresszel jár, és szerintem ne kockáztass. Tüneteim nekem sincsenek, ezért ne legyél ideges. Nálam is csak annyi hogy éhesebb vagyok, és kicsit többet alszom :oops: :P

Gidai dokiról annyit, hogy az már kapásból megnyugtat, hogy Sipiőt ajánlotta, azt mondta, hogy kiváló szakember, utána néztem a neten, és csupa+++++ ráadásul a genetikával is foglalkozik, és még sok minden érdekli.Kértem tőle időpontot, nagyon kedves volt a telefonba jövőhét csütörtökön megyek hozzá.Szerintem megfelelő lesz:)

Ancsa holnapra nagyon szorítok++++csak pozitívan tudom hogy sikerülni fog!!!!

Ma voltam Uh-n a védőnőm elküldött.
Az egyik manó 20mm a másik 25mm :)
Nagyon boldog voltam.

Ölellek titeket!!!
beus84

Beus,
te mennyit jársz uh-ra??? :lol: Látod, a kisebbik is szépen belehúzott :lol:

Ancsa,
holnapra mennek a drukkjaim, még tuti maradni is fog fagyinak. :lol:
i.kata

Beus, gratulálok, hogy mindkét babó szépen növöget. Még inkább annak, hogy a Gidai doktor szimpatikus volt. Megírnád priviben a magánrendelésének a címét, telefonját, mert azt sajnos nem tudom, csak a kórházi elérhetőségeit tudom. Vagy esetleg a kórházba mégy majd hozzá?
Vendég

Katám, hát nem nagyon birok magammal:):)
Meg is kérdeztem a dokit, hogy nem-e baj a gyakori UH, és azt mondta hogy egyáltalán nem baj:P:P

Ladiva küldöm a privit:)
beus84

Ancsa!
Megkaptad a babáidat????
Nagyon drukkolok!!!!!!!
Nem jössz a másik topikba? Biztos onnan is kapnál extra drukkokat.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
2 babát kaptam! :D :D
Köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamilla neked is!!!!!!!!!!! :D
Majd jelentkezem!
Sziasztok!!

Kép
Kép
ancsa81

Gratulálok Ancsa!
Pihizzél sokat.

Kellemes hétvégét mindenkinek.
beus84

Ancsa! Akkor remélem csatlakozol Beushoz. Szeretnél ikreket? Ne félj tőle, tök jó dolog!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Ancsa,
akkor most jó kis 2 hét relaxálást kívánok :lol:
Fagyik is lettek?
i.kata

Sziasztok! :D

Ancsa!
Gratulálok a 2 babóhoz! Jó pihenést a következő 2 hétre - már amennyire egy 7 éves lurkó engedi! :wink: :lol:
hbzs

Hbzs,
piri? Nincs semmi?

Ladiva,
azt szeretném kérdezni, hogy te belilulsz-e a trombózisos szuritól? Én valami iszonyatosan rosszul viselem, van olyan szuri, aminek a helye napokig fáj. Ma megyek az ÁEK feliratni, lehet ott is rákérdezek, mit csinálok rosszul, de szerintem semmit, mert a decapeptyl helye sosem lilul :roll:

Mindenkit puszilok
i.kata

Kata, nekem nem lilul be a szuri helye, meg nem is igazán fáj jobban, mint a stimus szuri, csak kicsit jobban szúr, de ez is csak pár másodpercig tart. Nem hiszem, hogy bármit is rosszul csinálsz, nem lehet rosszul csinálni, hiszen ugyanúgy bőr alá adod, mint bármelyik más szurit, szerintem a benne lévő hatóanyag vált ki ilyen szúró, fájó érzést.
Vendég

Ladiva,
nekem nem is konkrétan a szúrással van bajom, hanem utána napokig fáj a helye. Az egyik folt akkora mint a fél tenyerem és olyan érzés, mintha bőr alatt egy nagy vérömleny lenne, mert teljesen más tapintásra is, mint a hasam többi része.
Tegnap bekentem körömvirág krémmel, attól szépen kezd felszívódni.
i.kata

Kata!
Köszi kérdésed! Piri nincs. De én már nem is törődöm vele - úgy gondolok rá, hogy az a múltkori napokig tartó barnázás/nem-igazán-nevezhetném-vérzésnek volt az... :? S várom, hogy majd ahhoz képest kb. 26 napra, ahogy szokott, jöjjön meg rendesen. :roll: Addig meg igyekszem többet mozogni, hogy jól megdolgoztassam a szervezetemet - szerintem ez is segít a ciszták eltűnésében... :roll:
hbzs

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire megszenvedsz a trombózisos szuritól! :( Remélem, az ÁEK-ben tudnak valami okosat mondani! :roll:
Én azt vettem észre magamon, hogy a jobb oldalra ügyetlenebben adom be a szurit, mint a balra. Ezért az előre gyártott Decapeptylt, amit kevésbé szerettem, mindig balra adtam be; az általam mixelt stimulálót pedig este - amikor a Decával együtt kellett szúrnom - a jobb oldalra, reggel pedig - amikor csak stimut szúrtam - a balra. Ez nekem segített; csúnya lila foltom csak egyszer lett: a jobb oldalon, amikor még nem álltam rá a fenti szisztémára... :?
hbzs

Kata, én ilyet, mint amit leírsz, nem tapasztaltam, nekem nem fáj a szúrás helye, nem lilul. Azért kérdezd meg az AEK-ban, hogy szerintük mitől lehet, illetve egyébként nem muszáj hasfalba adni, lehet a felsőcomb bőrébe is szúrni, én már úgy is próbáltam, nem éreztem szinte semmit sem a szúrásból. Esetleg próbáld ki, hátha neked jobban bejön, ha a combodba szúrod.
Vendég

Hbzs,
sajnálom azért, hogy nem jött meg rendesen, de fő az optimizmus, ami úgy látom nem hiányzik :lol:
Mindkét oldalon lilulok, szóval ez nálam nem oszt, nem szoroz.

Ladiva,
azt mondták szinte mindenki csúnyán lilul és ha jól értettem ez még a túlsúlyommal is összefügg. Most is vettek vért, és már elő is jegyeztek a beülti utáni hétre egy kontrollra. Át kell állnom a reggeli szúrásra, mert eddig este szúrtam. Te voltál már terhesen kontrollon?
i.kata

Kata, na, akkor lehet, hogy én nem csinálok valamit rendesen, ha én meg nem lilulok. :lol: Én mondjuk mindig reggel szúrtam, Nemes doki is azt mondta, hogy ezt reggel célszerű beadni. Úgy látszik, hogy akkor ilyen téren sincs nagyon egyetértés az orvosok között.

Én nem voltam beülti után kontrollon, és majd csak két hét múlva megyek Nemeshez vissza. Addig szépen szúrogatok.
Vendég

Ladiva,
nem, szerintem megvan az egyetértés, csak nekem nem mondták korábban, hogy reggel adjam, így én automatiksan esténként szúrtam a stimukkal együtt. De ma lesz utolsó este, ennek nem kell teljes adagnak lennie, reggel pedig mehet a teljes. Nekem lehet azért mondták, hogy menjek, mivel az előző nem sikerült és már akkor is szúrtam magam.
i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?