Új privát üzeneted érkezett!

Judit!

Jelentem, én is becsuktam a lefolyós helységek ajtaját és a mosogató dugattyúját is lezártam :)

Nálunk a babaszoba ablakában van kívül egy szélcsengő fémből...az számít? vagy tegyek bentre is? (de akkor az hogy csilingel? nincs akkora huzat, hogy zárt szobában is hallhassuk... :) )
és a növények éppen csak zöldek, de majd szerzek a hétvégén virágzó, illatosakat is :)
gyerekrajzok témában jók vagyunk, ha a falon macik vannak a szegélyen? (mert ugyebár mi éppen szülés előtt megcsináltuk a babák szobáját 80%osra...és a szegélyt is feltettük már! )

Most lehet hogy bolondnak néztek, de mi azóta nagyon sok dolgon változtattunk! A sok sok vitaminon kívül elkezdtük Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember babaváró programját is, illetve hordunk kristályt magunkon, ami a babákat bevonzza. :roll: :roll: :roll:
Igazán nem hagyunk ki semmilyen sanszot, hogy összehozzuk a spontán babákat :)
Illetve több természetgyógyászt összehoztam, hogy kitalálják nekünk a tuti gyógynövényeket...azokat is nyomjuk! :D
És ami nem utolsó szempont, hogy nagyon hiszünk benne, hogy sikerül! :)

eszter82
Budapest

Andrea!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
örülök, hogy jól mentek a dolgok és az is jó hír, hogy hamarosan kezdhettek :D
...figyu!? nem ugyanahhoz az emberhez mentünk véletlenül feleségül? :lol: :lol: :lol: a te urad és az enyém hasonlóan dilisek, ha jól sejtem :D és az enyém is folyton ott szórakoztatott mindenkit míg vártunk! :D

de legalább elterelte ma a figyelmedet! :)

Sajti gyere majd, hogy beszámolj a Hcg bungee jumpingról!

eszter82
Budapest

Eszterkém, nem tudom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha más nem, akkor biztosan rokonlelkek lehetnek a Drágáink..... :lol:

Mondjuk az enyimre a legjobban az illik rá, hogy "Akit az Istenek szeretnek.....örökre meghagyják gyereknek"..... és ez tényleg így van, soha nem fog benőni a feje lágya.... :) Ma is mondom neki, hogy halkabban, hát valaki meghallja, ne égessen.... de csak folytatta-folytatta :)..... Mondjuk tényleg figyelemelterelt vele rendesen :)
andrea-1

Andrea!
:D mondom, hogy sok a közös :)
Néha úgy vagyok vele, hogy minek nekünk gyerek, mikor ő is egy nagy soha fel nem növő példány! Örök gyerek marad...de legalább nincsenek nyugdíjas rigolyái :D de aztán mindig abban maradunk, hogy kell neki a játszópajtás, így kell nekünk a baba sereg :)
:lol: :lol: :lol: én is folyton csitítgatom, mert nem bír magával!

Tegnap a dilis azzal szórakoztatta a boltban az ott dolgozókat, hogy bementünk, köszönt, majd jó hangosan közölte, hogy "jajj, de jó hogy ide jöttünk megint vásárolni, itt a múltkor is olyan könnyű volt lopni!" Na gondolhatod, hogy ezek után a bizti őr szorosan mögöttünk sétált :) mire a boldogtalan uram szintén nem halkan bekérdezte, hogy "kérdezzük meg hogy segít-e cipelni a karton vizeket ha már itt kísérget?!" ...szóval idióta szegény :) de ezért szeretem :D

eszter82
Budapest

Eszter, na akkor a Te életed sem lesz unalmas egy percre sem!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jót nevettem ezen, hogy kell neki játszótárs! :)

Rajó most épp pléjsztésönözik.... ha már kivett mára 1 nap szabit, hogy engem gardírozzon a vv-miatt, valami értelme is legyen felkiáltással !!!:)
De ezen kívül az én nagyra nőtt 34 évesemmel be kellett jönni hazafele egy olyan boltba a Wesselényi utcába, ahol mindenféle filmek figuráit, plakátjait, stb. lehet kapni... Na kb. a gyerek beszabadult a játékbolta effektus...., de olyan árak voltak (horror árak), hogy mondtam, hogy ne veszélyeztesse az igen csekélyke lombikalapunkat, úgyhogy vizuálisan gyönyörködja ki magát, azt mehetünk... :)
andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jól van, nem ugyanahhoz mentünk férjhez :D az én uram "öregebb" a tiednél :) (...vagy csak hazudik a koráról :roll: :shock: )
De a pléjszésön nem az uram világa... nálunk én vagyok a film figura fun! majd teszek egy képet is hogy lásd :lol: :lol: :lol:

puszi

eszter82
Budapest

Andi,
csudi jó hírek :)
És gyermeklelkű férjek! Én is bedobom a csapatba az enyémet :lol:

Kubus,
drukkok mennek itt holnapra :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
dehogy nézünk bolondnak!

Mi is rengeteg dolgot változtattunk/próbáltunk azóta, hogy kiderült, nem lesz itt hipp-hopp gyerkőc.
Párom most egy éve hogy nem dohányzik, vitaminokat szedünk, Feng Shui-zunk, én most nekiláttam inni a palástfű teát is, ami segíti a beágyazódást.
Sőt, épp most szeretnék rendelni egy víztisztító-magnetizáló berendezést, ami nemcsak tisztítja, de lúgosítja is az ivóvizet. Ide dobok róla egy linket, hátha valakit érdekel:
http://www.viztisztito-keszulek.hu/
Ha valaki még rendelni, szóljon, mert több db esetén van árengedmény :wink:

Kép
judit0713

Lehet javasolni kéne a BMC-ben, hogy az emeleti rész, tudjátok, ahonnan elköltözött nemrég a reuma... ott alakítsanak ki a mi gyermeklelkű férjeinknek egy játszószobát :)... Bár Judit, Nektek már nem lesz nagyon aktualitása, mert sikerülni fog az inszem!!!! meg nekünk is Eszterrel remélhetőleg mire elkészülne a játszóház, már nem lesz aktuális a megőrzésre oda beadás... :) De biztos vannak még más versenyzők is..... :)

Jajj csajok nem is meséltem...reggel mikor az első meg a második vv. között lementünk Rajónak is a vv-jét megcsináltatni a kapuhoz... jövünk vissza fel... és én még soha nem szúrtam ki, hogy a BMC kapujával szemben a pathológia van... nézem.. hát ott áll a mindenki kedvence Mihály.. a pathológia kapujában kávézgat... olyat röhögtem.. muris volt az a figura, azon a helyen... :)
andrea-1

Eszter ez a 900 oldal és ma is van laptetőd ezt meg kell emlitenem ha esetleg nem vetted volna észre. Ez baromi nagy szerencse remélem is. Mert már megédemled.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!
kösziiii :D
észrevettem, de már nem mertem elhinni :D
már az uram is kérdezi 2 napja mikor haza ér, hogy hány laptetőt gyűjtöttem be ma? :lol: :lol: :lol:
és képzeld, tegnap a régi fórumon is laptetőm volt :roll: :roll: :roll:

csak jöjjön a szerencse :D :D :D

eszter82
Budapest

Csőváz! :)

Egyenlőre úgy néz ki, h nem kell több bökő, lement a HCG-m 300 körülire. Kedden újra megyek HCG-s vv-re, remélem szépen esik, mit esik - zuhan!!! :)
Tegnap meggyütt Méri, azthittem megpusztulok, olyan rosszul voltam, görcsöltem és annyira felpuffadtam, h. majd szét repedtem. Plusz még iszonyatos fáradtság volt rajtam, még ma is, alig vonszoltam magam, átmentem ólomkatonában...
Ez most csak gyors bekukk, remélem még jövök...

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.05.25 16:01-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti hát ha lehet ilyet mondani remek hírek. Ha meg bládi is itt van akkor minden rendben van veled. Kitartás kislány vár már egy babás topik is.

Kép
Kép
pancsi76

sziasztok

én előre kívánok mindenkinek nagyon szép hétvégét mert mi holnap reggel hazautazunk anyukámhoz és csak hétfőn este jövünk haza.
úgy érzem az elmúlt napok történései után ránk fér egy kis kikapcsolódás meg pihenés mert már kezdett nagyon gáz lenni a dolog.
kicsit le vagyok higgadva bár minden napra van valami kavarás, de remélem mostmár tényleg nem lesz gond.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

It vagyok, csak gyorsan visszaolvasok!

Eszter, a 900. lap tetejét elcsípni! Nagyon van valami a levegőben körülötted. Szerintem ha semmi sancot nem akarsz kihagyni, tényleg érdemes megnézned a Sajti keresztanyás nénijét. Annyi olyan dolgot tud mondani, amitől teljesen másként látod a világot és a leednő baba is téged :)
mieza

Judit, a palástfűtea segíti a beágyazódást? Mi segíti még?

Illetve egy most hallott cucc is sokat segíthet, elég sok pozitivumot olvastam róla mostanában...

Ezt a cikket érdemes elolvasni:
http://www.babatakarok.hu/gynevac

Ez pedig a hivatalos honlapjuk:
www.gynevac.hu
mieza

Na, akkor én.
Ugye ma én voltam az egyetlen punkciós, ezért saját 4 ágyas szobát kaptam. F9kor már be is vittek. Szóltam, hogy nem kézfejbe szeretném, nagyon rendesek voltak. Mondták, hogy így egy kicsit lassabban fogok elaludni, de erre már nem tudtam válaszolni. Még szóltam az elején, hogy nagyon nehezen ébredek, a múltkorit tudjátok :) mondták, hogy most kevesebbet kapok :)
Na, most nem hogy a műtőből kifelé ébredeztem, hanem a punkció után 2 órával tértem magamhoz :)))

Felmentünk, Ott már kaptuk is a híreket. 8 petesejtet sikerült leszívni!!! Akkora megkönnyebbülés volt, a múltkor nagyon szomorúan jöttünk el, hogy 3 volt, de egy nem volt életképeske. Aztán másnap a telefon, hogy csak egy indult el... szóval, tiszta stressz voltam.
Most olyan hatalmas nyugalom van rajtam, mintha semmi rossz nem történhetne.
Sz. mondta, hogy akár 5 naposakat is visszakaphatok (újaknak: sokkal nagyobb az esély a beágyazódásra). Viszont ha 5 napig várnak, annak nagy része közben elhal. Szóval, ha sok megtermékenyül, beindul, akkor akár 5 naposak is lehetnek, ha nem, akkor 3 napos és fagyi, vagy csak 3 naposak. Sok lehetőség van, holnap 9kor kell telefonálnom.
Nem is izgulok, olyan boldog vagyok!

Sajnos nagyon véreztem és annyira görcsöltem, hogy csak gombócba tudtam feküdni, kaptam Snénitől hatalmas algopirin injekciót, gondolom az is betett, hogy kába voltam. 2kor már étterembe kajáltunk (gondoltam gyorsan, amíg hat az injekció :) aztán gyorsan takarítottam, mert este jönnek anyósék csehből.

Épp most nyert a cseh csapat a finnek ellen a hokiVB-n. Bent vannak a legjobb 4 között!!! ez azért nagy dolog, mert 4-szer egymás utáni vb-n kiestek...

Bocsi az offért.
Szóval, a kistakarítás után totál kidőltem, most megyek még aludni kicsit a csapat megérkezése előtt.
Szuper napom volt. Amikor ébredeztem, már 3 inszemes lány volt a szobába, nagyon aranyosak voltak. Snéni tényleg tündér volt, meg a recin is és Misibá is nagyon kedves és SZ doki meg pláne. És még 8 petesejtem is lett!

Ha 5 napos, akkor kedden lesz a beülti, ha 3 napos, akkor vasárnap vagy hétfőn, még holnap derül ki, hogy hogy indultak be.
Csajok, én pityeregtem, amikor megtudtam. egy hatalmas kő, vagyis kőfal omlott le rólam. Innentől én mindent megtettem, ha meg akar születni, az esélye meg van.

Látszik hogy mennyivel nyugodtabb életet élek most, mint az előző lombikon. Akkor volt önként jelentkező petesejt, aki hozzánk jönni, most meg még harc is lesz, hogy ki jöhessen a szuperül előkészített pocimba. Hihihihi
mieza

Sziasztok!

Jó ötlet a játszóház apukáknak, támogatom :lol:

Eszter,
most aztán húzzatok bele ebben a hónapban a spontánkodásba :wink: A szerencse ott vibrál körülötted!

Lukácsné,
jó utat, kellemes, lazító hétvégét!

Sajti,
jó hírek, jó hírek :)
Pihizz sokat csajszi, aztán újabb lendület a babáért!

Mieza,
a palástfűre rengetegen esküsznek. Napi 1, max. 2 bögre, a peteéréstől lehet inni.
Ezen kívül más népi "gyógymódot" nem tudok, csak ami már itt elhangzott: rengeteg fehérje, és min. 2,5 liter víz naponta!

Kép
judit0713

Szerinted használ még valamit, ha a palástfűvet most kezdem el inni, leszívás után?
mieza

Mieza,
juppíííí, nagyon-nagyon örülök a mai napi sikerednek :!: :!: :!:
Szépen halad itt a májusi nyerő csapat :wink:
Zsuzsó is ügyi lesz a lombikkal, és Kpn meg Zsuzsi is befut majd velünk együtt!
Macsitól kérünk rá egy csoportos nagy varázslást :!:

Kép
judit0713

Igen, sőt, hiszen csak a pé utáni 1-2 naptól javasolják, az meg nekünk az inszem ill. a leszívás napja!

Kép
judit0713

Navi!
Nekem negatív lett a kombinált tesztem, de S ügynöknő ajánlotta, hogy csináltassam meg a négyest is, mert így még valószínűbb, hogy nem lesz baja a picinek! Igaz, így megint lehet parázni, hogy minden rendben legyen, de a strucc politika sem jó! És inkább ezek, mint az amnió!
Nagyon szép történet! Üzent nektek a babátok! Milyen megható!

Vicky!
Már tényleg egy éve volt! Hihetetlen! Lassan jöhet a tesó!

Judit!
Ez a jó hozzáállás! Ennél jobbat nem is tehettetek volna! Nagyon drukkolok!

Kubu!

Örülök, hogy minden rendben Lizával! Holnapi vizsgához nagy drukk! Biztos ügyes leszel!

Andi!
Nagyon örülök a június 18-ai dátumnak! Nagyon drukkolok neked!

Sajti!
Örülök, hogy végre lement a hcg-d! Gondolj arra, hogy minden nappal közelebb kerülsz a babádhoz!

Mieza!
Nagyon drukkolok! Nagyon ügyes voltál, 8 petesejt! Nem semmi!

rodina74

elkövettem a kezdők hibáját, nem mentettem és minden elszállt... Nincs erőm újra írni, nagyon fáradt vagyok, majd holnap ismétlem meg. Pusszantás!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

judit: Tényleg fura végig nézni az elmúlt egy évet, annyi minden történt. És tényleg jó Barbussal, olyan mintha mindig is itt lett volna. Várlak téged is a babások táborában. Köszi a tippeket, majd ha belefogunk újra a babagyártásba akkor megpróbálok visszaemlékezni arra amit mondtál. Érdekes hogy mondod a fürdőszobát, mert mindig nyitva szoktuk hagyni az ajtaját. Hát majd bezárom.

babszika: Én természetesen emlékszem rád. Mi van veletek azóta?

navared: Igen, szeretnék majd még egy babát, remélem lesz is.

andi: Jókat röhögtem megint. :D

mieza: Szép teljesítmény.

rodina: Igen, lassssan jöhet a tesó. :)

Gratula, ez már a 900. oldal!!!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Remélem, még én is ráférek erre a 900. oldalra!

Eszter: csak néztem 2 laptető, nohát: ez csak szerencsét hozhat, hajrá!

Nekem ma már megvolt a szerencsém: vettem a neten egy ujabb wellness utat 2 éj potom 11 ezer Ft és nem fejenként hanem csomagban, tehát 2 főnek. Na azért ehhez "dolgozni" is kellett, de megvan az eredmény - pénzt spóroltam.

Ma épp voltam Déli gyógyszertárban - ott szoktatok ti előfordulni, ahogy emlékszem - volt valami szorólap, hogy homeós dolgok kismamiknak - hajrá mindenkinek.

Mieza: főleg a te kis gombócaidnak!!! Nagyon jó az elkészített hely, versenyezzenek, de legalább 1 érjen célba. Ma voltam dokibánál még kell járnom hozzá hetente 1x, de előtte szabadság jövő hét - hurrá és utazom - hurrá!

Sajti: remélem minden ok-s lesz és már nem kell mütét ugye?

Macsek: ma kh-nál láttam ikerbabakocsit - na egyből Te jutottál eszembe! Mi van az uj dokkerral, de jó hogy sikerült a váltás.

No mára ennyi! Akit érdekel az akciós utazás, dobjon egy mail cimet -t és küldök neki meghívót ha ügyesen sáfárkodik, bárki spórolhat és még jól is érezheti magát!

üdv

kispatak
Vendég

Eszter: Te nekem nagyon-nagyon gyanús vagy laptető fronton! :) Nagygyerekkel adjatok ennek a hónapnak, hadd örömködjünk!!!! :)

Vicky: örülök, hogy megnevettettelek :)

Navi: Fúúú... még a hitetlen is megborzongott a történeteden!!! :).. Egyébként már annyi ismerőstől hallottam hogy a gyerek nevének megválasztásánál a Picúr reakcióját vették figyelembe.. beszéltek hozzá és jelezte, hogy melyik a "megfelelő"... :shock:

Kispatak: Mi is voltunk ma a Déli-patikában... :) :) ...az volt a mai patikajárásunk első állomása.... Én egyébknt nem is értem hogy a János Kórhz patikája mi a francért nem fogadja el az OTP Eptári kártyát... csessze meg olyan patikát azé nem volt egyszerű találni, hogy a kártyát is elfogadják, meg még 1 haviban is legyen a fogigátló pl..... :shock:

Mieza: Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakult a mai napotok!! Amint új híreket tudsz, írd meg, addig is nagyon sok drukkot küldök! :) +++++++++++++

Rodina: Köszi szépen, remélem hamarosan követhetünk Titeket :).. Bakker nézem a vonalzódat, hát most volt hogy itt drukkoltunk Érted... Hihetetlen hogy repül az idő! :)

Judit: Mi tavaly jól be fengsúlyoztuk a lakást (ahogy anyukám szokta mondani :)...) egészség-gyerek-szerelem, házasság részre de inkább mind a 9 részre ráerősítettünk, színekkel is meg szimbólumokkal is... az ablakokban kristályok vannak a helynek megfelelő méretben és alakban... törekszem a rendre - a nem látható részeken is - mert ugye ez is a feng-shui egyik alapja hogy ne legyen kupi :)....Csapok-wc lefedve..ez alap!!! :) Szárított virágok deportálva.. kaktuszok ugyanúgy , beteg, haldokló virágot azóta nem nagyon pátyolgatom, inkább pótlom egy új egészségessel.....:)
A lakás színekke egyébkéntl még megy a varia, mert mi új építésű társasházban lakunk, aholis még mindig "mozog a ház", úgyhogy várjuk, hogy beálljon aztán színesítjük pl. a falakat majd...
A bágua szeirnti gyerekrésznél van egy réz csengettyú.. aztán Navinak ajándékozott Törpicúr ikertesója más kis baba szímbólumok mellett... Vendégek szokták is kérdezni, hogy akkor ezek miért is vannak itt??

Ja és a poénos emberem feng-shui-val kapcsolatos megjegyzése természetesen nem maradhat el időnként: Mondjuk veszek valami új cuccot.. dobozát-zacskóját szanaszéthagyom mert úgye próbálgatom... ott marad mondjuk a nappaliban az asztalon... Rajó nem hagyja ki, hogy megkérdezze: "Ez most itt valami új feng-shui??????" :) :) :) :)

Sajtika: Nagyon örülök a csökkenésnek, ez remek hír, lassan már a hogyantovábbról beszélhetünk!!! :) De egyet árulj már el..... Ha Nálad a mai tempód volt a vánszorgás, akkor milyen az amikor alapállapot vagy, vagy épp fel vagy pörögve???? :) :) :) :)
andrea-1

sziasztok Lányok,

most én is csak nagyon rövid bekukk.

Mieza,
gratula a sok tüszőhöz! drukk hogy minél több elinduljon.

Sajti,
a lehetőségekhez képest szuper hírek, örülök!

Judit,
szerinted a palástfű nem kavar be ilyenkor? én a múltkori inszemnél nem mertem inni. :-(

Csajok, látom sikerült néhányotokat megkavarni a lombik témával. :-) szóval mi egyelőre inszemre készülünk, de azt mondta Sz. ügynök, hogy ha túl sok tüsző indul el, akkor áttérhetünk lombikra. ezért igazából még nem tom mi lesz. minden esetre holnap reggel kiderül!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Ha lehet, csatlakoznék hozzátok. Áprilisban kezdtünk a BMC-ben, úgy néz ki, a petevezetőim vannak elzáródva és sajnos a kiskatonák sincsenek a toppon :(
Június 2-án megyünk konzira Zekéhez, hogy mi legyen az irány.
A HSG rossz eredménye engem nagyon hideg zuhanyként ért, mert mindenre gondoltam, csak erre nem (nem tudom miért).
Ez a vizsgálat ma volt, úgyhogy még friss az élmény:(
Ellenben borzasztóan fájt, 2* nyomta rá Ú a kontrasztanyagot, hogy hátha....hát nem. Szerintetek mitől függ az, hogy átfújás lesz-e (ez a lapar?) vagy egyből lombik?
Ha valakinek volt ilyen átfújás, az írna róla valamit?
Köszönöm!
carla1227

Lányok bocsánat a zavarásért,ne haragudjatok hogy irok.
Egy nagyon kedves ismerősömnek Decapeptyl injekcióra lenne szüksége a lombik kezelésének folytatásához.Megvásárolná.Már csak 3 napi adagja van úgyhogy elég sürgető a dolog.
Nagyon kérem aki tud segiteni az irjon nekem.
Köszönöm szépen!
Minden jót és szép napot kivánok

KépKép KépKép
kamilla*

Pitypalattyos jó reggelt! :)

Na akkor nekirugaszkodom ismét! :)

KPN:
Nagyon tündéri vagy, de magadat se hagyd ki!
Kötőtű? Brrr!!! Remélem hamar felébredtél.

Mieza:
A végén már annyira erős leszek, hogy nyugodtan hívhattok Herkulesova-nak! :lol: :wink:
Én is olvastam a hokigyőzelmet, egyből a párod és Kiss Angyalé jutott eszembe. Gratula a cseh csapatnak!
Szép ébredést produkáltál nem mondom, hogy még 2 órát is ráhúztál! :lol: Már nem tudtalak megkeresni, mert rohantam melóba reggel, du-ra meg szerintem már ti menetetek el, én olyan negyed egy- fél egy környékén értem vissza az eredményért.
Nagyon ügyi Sz, hogy 8-at levadászott, piszkosul szurkolok, hogy érettek legyenek és szépen meginduljanak mind! :)

Kubu:
Hurrá, hogy Liza rendben, drukk a vizsgákhoz és az uccsó fogtündészethez is! :)
Távirányító?! :lol: Marci igazi pasi!

Eszter:
Megértem, hogy most a tanulás afő, de utána ne hanyagold a feldolgoznivalóidat, semmi értelme a szőnyeg alá söpörni... Szívesen megadom Tündérkeresztanyánk számát, most júni elejéig (asszem) külföldön lesz, de a vonalason talán kérhetsz időpontot addig is, amennyiben őt választanád és nem a pszichológust.
Méhpempőbőúl én az "igazit" vettem utoljára, tuti ettől lett 17mm-es a mnyh-ám (Ferenc krt-i méhészeti boltban 1610 Ft az egyhavi adag).
A te párod is megröhögtetett, így beszólni a boltban! :lol:

Győriné Ildi:
Mesébe illő történet, ahogy megtaláltad a babát, nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon és mielőbb a kezetekben tarthassátok. :)

Navi:
Micsoda dinka álom!
A nega energiákat remélem már lemostad magadról és lefolyóban végezték.
Barátnőd sms-e nagyon érdekes, fura érzés lehetett olvasni. Tudta, hogy vaciláltok a neveken?

Lukácsné:
Nemtom mi történ veled, de remélem már jobb a kedve. :)
Jó családlátogatást és szép időt hozzá! :)

Pancsi:
Szuper hírek! Nagyon örülök nektek! :)
Tündéri lehetett a picikétek. Barátnődéknek nagy gratula a kis Csengéhez! :)

Domi:
Uhh, erre nem is tudok mit mondani, borzasztó... Azért én még drukkolok a picinkének, hogy összeszedje magát. Nagy ölelés és léleksimi!

Kispatak:
Remélem a pihenés és a kúra újjávarázsol lélekben is. Ügyesen vetted az utat, gratula!
Szerintem nem kell műtét, mivel kutyabajom és jól vagyok, a HCG pedig úgy tűnik megindult lefelé...

Andrea:
Reggel eléggé be voltam indulva, mert rohantam dolgozni, de előtte mire bementem a BMC-be, meg utána hazafelé, mintha ólomból lettem volna és az agyam pedig egy csigáé, inkább amőbáé..
Tök jó, pont a szülinapomon nem kell már szedned a fogigátlót, remélem szerencsét hoz! :wink: Ezt a patika-túrát én is végigjártam, asszem az 5. v. 6. helyen kaptam egyhavi kiszerelésűt, nem is értem miért nem gondolnak ránk is a gyártók és a forgalmazók.
Misibá mi a lótüdőt keresett a patológiánál, remélem retúros volt a belépője!
Papi rendesen rajtatok tartja a szemét!
A szerelők tuti az ICSI-t végezték el a fúrójukkal! :lol: :lol: :lol:
Urad eszméletlen formában volt, konkréttttan széjjelröhögtem tegnap magam és folyton csak fokoztad egy újabb sztorival. Kész voltam!!! :lol: :lol: :lol:

Wikka:
Ez az áradás rettenetes lehet, kicsit szégyellem is magam, hogy itt nyafiztam pár gyümölcsfa miatt... :oops:
Igen a @-omat sokan észre sem veszik, pedig az a lényeg! :wink:
Nem kell annyit parázni az ICSI-től, ez ma már rutineljárás, látod a bíemszíben is a szerelők csinálják a fúróval!!! :lol: :lol: :lol:

Vicky:
Boldog inszemes évfordulót! :)

Judit:
Olyan aranyosak vagytok, hogy így várjátok a bébit! :)

Babszika:
Te kis csavargó, merre kolbászoltál eddig? Hol tartotok, mizu veletek, írj már vmit magatokról lécci-lécci-lécciiiíííí!!! :)

Carla:
Üdv itt, gyors pocinövesztést! :)
Urad szedjen FER14-et, azt mondják az nagyon jó cucc.
Nekem HSG-n nem egyértelűen, de láttak vmit, ezért laparos átjárhatóságim is volt, de ott már nem találtak semmit.
Nemtom, h. egyből lombikolhattok-e, ezt a konzin mondják meg talán, v. elküldenek még ide-oda és utána... :roll: Talán a korodat figyelembe veszik a lombik lehetőségénél, ha "öreg" vagy, mint én. :lol:

Csajok! Van egy halk gratuládéra okto adó hírem. A kolléganőm-barátnőm is Sz ügynökhöz jár és most volt a legutolsó próbálkozásuk, ami támogatott. Nincsenek nagyon eleresztve anyagilag, de ilelkileg is nehéz volt véghezvinni eddig is. Szóval a biostripen 63 lett a HCG-je (2-őt ültettek be és még van egy csomó fagyasztottt) és nagyon szurkolok neki, hogy most ez a baba megmaradjon végre és szépen fejlődjön, aztán időben-egészségesen megszülessen! Mieza, te találkoztál vele, vékony szöszi lányzó, mellettem ült.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ma reggel irtó nagy adag véres trutyi távozott, megint voltak mensis görcsök, de mostmár jól vagyok. Szerintem alakulok szépen. :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szép reggelt!

Sajti,
ez hihetetlen, hogy mindent ekkor optimizmussal csinálsz végig! Ez az előbbi beszólásod basszus! :)
Persze valószínűleg ezért is veszed szépen az akadályokat, és hamar kilábalsz ebből a dologból is, hogy aztán belevethesd magad az újabb projektbe!

Carla,
üdv nálunk!
Csak megerősíteni tudom Sajtit, FER14 apukának, plusz napi 1000 mg C és 1000 mg E vitamin. Nálunk ez eddig beigazolódott. 2 hónap alatt 7 millió 45%-osról 6 millió 90%-os katonácska lett.
Ez még mindig inszem alsó határ közeli, de a FER minimum 3 hónapos kúrát javasol, tehát fog ez még javulni :wink:

Zsuzsó,
engem is jól megtévesztettél, én tutira vettem hogy lombik lesz.
De végül is mindegy, a siker a lényeg, az pedig nem maradhat el :!:

Andi,
örülök, hogy vannak itt más Feng Shui fanok is :)
Mi tavaly januárban költöztünk ide, és kb. fél éve szép apránként haladunk az energetizálással.

Rodi,
már 14. hét?! Rohan az idő! Nemrég még ott szurkoltunk és izgultunk a HSG váróban :shock:
Nyugi, nem lesz itt már gond a négyes teszttel sem :wink:

Kispatak,
naggyon jól hangzik ez az akciós út! de jó is lenne pihizni egy kicsikét...az inszem óta folyamatos álomkór van rajtam, most már kezd zavarni :oops:

Kép
judit0713

Sajti: Úgy örülök, hogy rendben vagy....végetér végre ez a rémálom és még az is lehet, hogy zebratársak lehetünk??? :) Istenem, de jó is lenne!!!! :)
Kolleginának add át halk gartulációmat!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Carla: Szeretettel üdvözöllek itt a fórumon! :)
Sajnálom, hogy a HSG eredmény lehangolt, de Zeke dr-nál (mi úgy mondjuk hogy... omlósz... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... szóval mi úgy mondjuk, hogy Z. ügynök :)...) nagyon jó kézben leszel, hidd el, a Nektel leg megfelelőbb kezelést fogod kapni. Arra gondolj, hogy még az idén kismamanacit fogsz vadászni a télre!!! :)

Zsuzsó, remélem Sz. ügynök ma a lehető legjobb híreket fogja mondani Neked..... gyere majd mielőbb, addig is drukk megy! :)
andrea-1

Jó reggelt,

Ildi,
Húúúú nagyon örülök, hihetetlen csoda hogy egymásra találtatok a hölggyel.
Barátnőmék évek óta várnak és alig haladnak a listán előre.

Rodi,
Nyugi, semmit nem fognak találni.

Vicky,
Az tuti hogy a mostani időszak Barbusnál még álom, hiszen nincs meg a nonstop menés, pörgés, nem is gondoltam hogy az az első pár hónap ennyire gyorsan elszalad, aztán tényleg nincs megállás. Magam sem tudom, hogy mit és hogyan fogok csinálni kettővel, KO, előre félek.
Hihetetlen para van rajtam légzésfigyelő miatt, soha nem volt semmi pedig, leszámítva azt amikor az elem merült, de valahogy megnyugtat hogy mindig azzal alszik. Tény hogy a kiccsaj fogja megkapni, addig Marci nyüstölheti. 1 éves korig mondják hogy érdemes használni, (nekem van ismerősöm akinek 2 évesen történt meg a baj) szóval én addig használom amíg csak lehet. Lehet hogy középiskolai ballagáskor fogjuk kikapcsolni 8)
Ugye hogy szalad az idő ?

Nava,
Jó kis álom.
Mondom hogy nyugi !!!! ha kötelező lenne a Patau akkor azt is megcsinálták volna, az istenhegyin lehet hogy átfogóbb a vizsgálat !
Májne vélemény: kombi elég nem kell még integrált is.
Huh nem semmi ez az sms.

Lukácsné, Pancsi, Macs,
Ilyenkor számít ám igazán hogy milyen a dokid, tényleg én összeteszem a kezem, soha egy paráztató dolog el nem hagyta a száját, mindent ésszel, nyugodtan megbeszélünk. Eredményeket emailen is elküldi stb. stb. bármikor hívhatom, amellett hogy egy-egy uh 20-40 percig tart nála.

Lukácsné,
Kérhetem priviben hogy mi történt ?
Jó pihenést Nektek.

Pancsi,
Örülök jó eredményeknek.
Barátnőnek gratula.

Eszter,
Hajrá laptetők, hajrá spontán bébi !
Hogy haladsz a tanulással ?
Füvesember, kristály, természetgyógyászok ezek mind mind nagyon jó dolgok, ügyesek vagytok.
Párod is megéri a pénzét :lol:

Domi,
Imádkozom a Picikért.

Verka,
Borzasztó hogy mit művel ez az eső.

Judit,
Khmmmm de én honnan is tudjam hogy az iwiwen vannak fent képek ?
Nagyon megható hogy így üzentetek már a kistesónak.

Mieza,
Drukkoltam tegnap nektek nagyon. Jaj de jó hogy ilyen jó híreket hoztál. Várom hogy mit mondanak ma.
Bevallottad a fél órát ?

Andrea,
11 kémcső ??? Hős vagy.
Nagypapi aktív volt megint.
Párod nem semmi, igazi mókamester.

Sajti,
Jó hogy Méri megjött, oszt most mutassa meg magát, mert innentől jó sokáig nem akarjuk ám látni !!!
Kolléganő-barátnőnek hatalmas drukkok.

Kispatak,
Jó pihit.

Zsuzsó,
Várjuk a mai híreket.

Carla,
Üdv itt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.05.21 08:13-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Marci kicsit kibabrált velem, hiszen reggel 6-kor már ébresztő volt, most alszik ugyan, de simán 140 perccel kevesebb időm jut így tanulásra mint amit terveztem. Mindegy ez így alakult :lol:
Lassan (1 óra múlva) indulok vizsgázni, brrr.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jajj, mindjárt visszaolvasok, csak mindenképp le akarom írni a hír.
Már itt ülök, hogy mikormikormikor lesz 9, és hívom és mind a 8 megtermékenyült. Szóval, megyek kedden, ha addig lassabban fejlődnének, akkor telefonálnak és szerdán megyek. 5 naposakat kapok vissza! Megbeszéltük, hogy kettőt. Az első lombiknál azt mondtam, hogy 3-t szeretnék legközelebb, de azóta átértékeltem (Eszter :cry: ) és most, hogy 5 naposok, aminek sokkal nagyobb megtapadási esélye van, tuti csak kettő. (A biológus is azt mondta).
MOndták (meg olvastam is a papíron), hogy az 5 naposok azért majdnem fele elhal, de még az is 4 lenne, szóval hajrá babócák, nyerjenek a legjobbak, legerősebbek és akik legjobban akarnak erre a furakáoszos világra születni. Mi bárkit szívesen fogadunk, kukaccal vagy annélkül, egyedül vagy párban :)

De nem fantasztikus?

Ja, amikor arrról beszéltünk, hogy kell-e előadásra menni vagy sem: a leszíváskor aláírod, hogy részt vettél az előadáson, annélkül nem csinálják meg... (csak most olvastam rendesen)
mieza

Sziasztok!

Sajna ma csak épphogy át tudtam futni a tegnap délután óta termelt hozzászólásokat és rohannom kell gürcölni, így most csak 2 mondat erejéig tudok lenni, de majd kedden pótolom, ha végre vége ennek a maratoni rendezvénysorozatnak...

Sajti!
köszi az elérhetőséget és hipp hipp hurráááááá a Hcg-dnek :D

Navi!
Nem emlékszem, hogy írtam-e ide, de nekünk is a Picik választották a neveiket :D
én hiszek benne, hogy ez nem véletlen :)

Mieza!
Szuper hírek, gratulálok! :D
És nagyon hasonló pályát futtok éppen, mint a mi SZERENCSÉS időszakunk volt :)
Nekem is ilyen általánosan soron kívüli punkcióm volt és et-m, és én is saját szobát kaptam :D
Az 5 napos az szuper! Mi is kettőt kaptunk vissza, de remélem, hogy nálatok minden rendben lesz :) Ez tuti siker lesz (én is így érzem)!!! Nagyon jó, hogy le vagy nyugodva a legutóbbihoz képest! Csak azt mond meg a piciknek, hogy továbbosztódni nem szabad! Szépen csak megtapadni! :D nagyon drukkolok Nektek!!!! :D :D :D

Kubu!
majd írj, hogy hogy ment a vizsgád! Drukkoltam/drukkolok!!! :)

bocsánat, de most rohanok, majd visszaolvasok, amint tudok és jövök...legkésőbb kedden!

puszi és ölelés Mindenkinek!

eszter82
Budapest

sziasztok!

köszönöm az érdeklődést.
ugye lassan 1 éve volt a sikertelen lombikunk. akkor döntöttünk úgy, h inkább elkezdjük az aloe verát és a talpmasszázst.
egyre jobban éreztük magunkat és decemberben mondtam a talpmasszőrnek, h pozitív tesztet kérek a szülinapomra.

jót nevetett, de mivel úgy éreztük, h a december sikeres lesz (az előjelek is olyanok voltak), ezért nem aggódtam.

közben mégis megjött. majd január 8-án a szülinapomon elég sz*rul voltam. majd 2 órán belül begörcsöltem. tudtam, h baj van.
Azonnal kórházba vitt a férjem és kiderült, h babánk van.... csak azt nem tudni, h hol, de 1650 volt a beta HCG-m.

2,5 hetet töltöttem kórházban.... majd kiderült, h a gyönyörűséges babácskánk egészséges és szépen nő, csak éppen méhen kívül.... pedig már 2cm-es volt KicsiBab

a blogomban többet olvashattok a kálváriánkról

Akkor azt mondták, h csak a lombiknak van esélye és értelme. Így viszont azt csak jövőre vállaljuk be, mert közben a házunkat is csinálgatjuk és most szépen elmegy a pénzünk arra.

Azóta pedig most volt egy halovány pozim, és most sem jött meg úgy istenigazán, de a dokim külföldön van, máshova meg bejutni lehetetlenség (26-ára kaptam egy időpontot az Istenhegyibe uh-ra). Sztem ez most nem sikerült, csak vmi "tévedés" lehet.

Hát, röviden ennyi :oops:
(azóta meg még a gyászomon sem vagyok túl teljesen)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babszika 2010.05.23 18:42-kor.

babszika

Zsuzsó, gyere hírekkel!

Kispatak, elfelejtettem, hova mész most nyaralni? Jaj, de jó, hogy már csak heti egyszer. Azért ahogy hallom, van változás :) Olyan ez mint a lombik. Sok szenvedés után érik be a gyümölcse :)

Képzeljétek, annyira megijedtem éjszaka, görcsben feküdtem a földön 2 órát, nem bírtam felkelteni a páromat (éjjel érkeztek Prágából anyósék és csak 1 után feküldtünk le és azért a tegnapi nap a páromnak nagyon durva volt. 7 óra BMC, (én legalább aludtam), aztán egész ház takarítása...)
Szóval, feküdtem a földön, sírtam és annyira féltem a túlstimutól. Tegnap amikor a bmc-ben voltam, a szomszéd szobában 3 túlstimusba nyomtak infúziót...
Aztán felébredt apa és hozott nekem fájdalomcsillapítót, görcsoldót, meg Rennie-t és hatottak. A közérzetem szuper, de még mindig görcsölgetek picit (bár az is lehet, hogy a gyomrom, már nem tudom megkülönböztetni). De éjjel konkrétan a szívem is szúrt és alig kaptam levegőt. Ha még egyszer csak egy pici hasonlót is érzek, azonnal megyek be a kórházba. Ezt a biológus is mondta.
mieza

Sajti! :lol: :lol: :lol:
Ha csak fele olyan optimista lennék mint Te... Nekem ez nehezen megy, bevallom.

Annyi szó esik most itt a feng shuiról, ezért leírom, mit gondolok erről a nagy "átmosásról" ami itt nálunk volt/van. Ha kínai szemmel nézzük, ez a völgy egy amolyan zsákutca. A zsákutcában a legrosszabb az energiát életben/mozgásban tartani. Nem véletlen, hogy Miskolcon mindig nehezen indulnak be az új dolgok, sok a gond, a nehézség, lassú a fejlődés, ráadásul állítólag zárkózottak is vagyunk. Szóval ez az eső most alaposan átmosta az egész völgyet, megtisztította a patakot, a levegőt, az utakat/utcákat. Nagyon sajnálom ugyanakkor azokat, akiknek kárt tett az otthonukban és az idegrendszerükben :roll: . Viszont olyan szikrázóan zöld a Bükk, mint már régen :) Az volt a tervünk, hogy a pincébe tesszük majd a kazánt. Most már tudjuk, hogy oda biztosan nem!!!

Szóval az energia létezik, és nem csak kicsiben az otthonunkban, hanem globálisan is. Jó, hogy nyitottak vagytok ezekre a dolgokra is! Megint csak örülök, hogy rátok találtam. Az ICSIben inkább a megoldást keresem. Nagyon fura, amit talán Mieza írta, a "természetes barátnő" kirohanására. Bevallom én is fanatikusan ragaszkodtam hozzá, hogy természetesen foganjon gyermekünk. És ugyebár a vonzás törvényének megfelelően azt is képesek vagyunk behívni az életünkbe, amit nagyon NEM akarunk. Szóval ide vezetett a makacsságom. Ami persze nem baj, mert Ti is tudjátok, micsoda személyiség fejlődést eredményez a babára várás.

Na most jó hosszú voltam, bocsesz.
Mindig olvaslak titeket, és mindenkinek szorítok, drukkolok. Megyek dódozni...

hali!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Épp most hivtak,.hogy megyek-e vasárnap - hát természetesen.

Köszi a jókívánságokat.

Az akciós ut az másik és potom áron volt 5500-ra jön ki fejenként a 2 éj és medence és jakuzzi is van. Akit érdekel hajrá - irjon és megy a meghívó!

Mieza: nagy-nagy gratula és szorítok.

Sajti: reméljük nálad is alakul.

Lányok: Kamilla irt ide másik fórumról, ha tudtok segítsetek rajta

üdv

kispatak
Vendég

Kamilla, nekem maradt 5 db Decám. (Isten adja, hogy ne legyen rá többet szükségem). Légyszi írj privit és megbeszéljük.
Egyébként pár oldallal ezelőtt valaki felrakta, hogy van egy oldal, ahol ezt veszik-árulják. Bedobná aki tudja még egyszer? Most nem találom, pedig visszakerestem.

Sajti, de jó a barátnőd esete!!! Annyit nevettem a leveleden.

Kubu, igen bevallottam, mondták, hgoy szerencsére csak egyedül vagyok, mert egy durva menetrendbe ezt nehéz lett volna bepréselni. Gondolhatod, fent vártam SZ-re, nagy bűnbánó szemekkel... velünk mindig van valami :)

Sajti, nézd meg jó a Niagarát, mert többet egy ideig nem látod!

Kubu, hajrá vizsga, nagyon fogok szorítani. Ez egy iszonyú jó nap, én mondom neked :)

Babszi, ha gondolod, az éndokimhoz be lehet jutni. 10es egy kör, de jövő csütörtökre tuti, hogy van szabad helye.
Vagy szerintem menj be a bmc-be a dokidhoz és mutasd meg neki. Jó fejek, ezt meg szokták nézni. Aztán kidobnak, mert spontán, de a biztost meg szokták mondani...
Hm?
Sajnálom ami veled történt, de remélem, hogy most minden helyrejön!

Eszter, igen, emlékszem, hogy az egyik osztódott. Van is egy ilyen parám... Te is 5 naposat kaptál vissza? Én megcsinálom most ezt végig helyettetek is és aztán az összes babák által kapott energiát elküldöm nektek az új csodához :)
mieza

mieza!
nagyon köszi, de szerdán 26-a lesz, szóval így is egy nappal előrébb vagyok :lol: :wink:
a bmc-be meg nincs is pofám menni, így röpke 1 év kihagyás után. :oops: :oops:

babszika

Kamilla, nekem van 4 db megmaradt Deca-m, írtam privit is!
Lehet, először vki környékbelitől kellene átvenni... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, szuper hírek!!!! Nagyon ügyik a kis babócakezdemények!
Amúgy én 2 naposan kaptam őket back, ki is voltam akadva, h. csak ennyi idősek :shock: ??? És láss csodát, de az 5 naposak már tényleg nagyon életképesek!

Sajti, nem természetesen nem tudta a barátnőm, h. neveken hezitálunk... nem is beszéltünk már 2 hónapja, akkor is csak sms-ben. Ő neki tényleg ez a munkája, annyian járnak hozzá, h. alig győzi :D
Örülök, h. szurkálásnak vége és h. megjött Mary, persze lehetett volna kissé kíméletesebb is, de végre-végre! :D

Rodi, te is az Istenhegyin csináltattad a 4-est? Ezek szerint a kombit lett volna csak, de S ügynök meggyőzőtt, h. nem árt további vv?

Kubu, akkor nemsokára vége szenvedéseidnek, úgy mint vizsgák, ill. fogdoki! :D

Most kissé kurta leszek, nem qrva :lol: , de nincs sok időm, mennem kell házidokkerhoz... már épp ideje!

Andi, szóval papa megint üzent, ez tök jó! Látom te is kezdesz hinni :wink:
Az én párom sem különb, mint a tiéd és Eszteré. Mi szinte mindig végéröhögtük a béemcés várakozást!
A legjobb volt, mikor azzal szórakoztunk, h. a statisztikák szerint minden 4. ember kínai (v. 5.? na mindegy) és számolgattuk az embereket, h. akkor ő kínai... :lol: tudom kissé infantilis, de sosem tudták mit számolunk és röhögünk! :lol: Meghát azt is a Zuram találta ki, h. M bácsinak úgy kell köszönni, h. széttesszük a lábunkat, mert úgy megismer! És még sok egyéb ökörség, cak én nem csitítgatni szoktam, hanem még sziporkázom a baromságokat ilyenkor! Szóval nem kell félteni minket sem :lol:

Tuti, h. még vmiket írni akartam, de... :oops:

Carla, üdv, nálunk!

Wikka, nagyon érdekes amit írsz, imádom az ilyen dolgokat!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok,

Andikám: látom a Te párod is fiatalabb nálad :wink: az enyém is,röpke 7 évvel :wink: Nekem azt mondta tavaly egy pszihomókus,hogy nem csodálkozik azon ,hogy fiatalabb fiút választottam,mert aki a koránál jóval éretlenebb az mind így teszi :wink: :D :wink: Szóval legyerekezett :wink:

Az én Párocskámat is be lehetne adni az emeleti gyermekmegőrzőbe :wink: azt gondolom jól elszórakoznának ott,haza sem lehetne cibálni őket a BMC-s oviból :lol:

Nekünk ebből a rötyögésből volt már ott problémánk :oops: Össze akasztottam a bajszomat rendesen szegény Mártikáva,de aztán megbeszéltük,nem lett sokáig tartó harag belőle,mert amikor legközelebb mentünk akkor is vinnyogtunk a röhögéstől és azt mondta nekünk,hogy -látja most már ,hogy 2 gyerek jön gyerekért vagy kitudja lehet,hogy testvért akartok :lol: :lol: :lol:

Navikám: ez a minden 5.ember kínai story nagyon tecc :D

Sajtikám: szorítottam érted,hogy ne kelljen ez a fránya műtét :!: és látom,szépen zuhan a Hcg...Örülök,hogy az optimizmusodba nem esett csorba :!: :!: :!: Tudjátok már a hogyan továbbot :?:

Babszika: persze,hogy emlékszem rád :wink: Örülök,hogy előkerültél :D

Mieza: nagyon szupi,hogy ennyit le tudott szívni az ügynök,és hogy mind megtermékenyült :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D az tény,hogy a fele nem éli 5 napig,na de nekünk úgyis az erősekre van szükségünk :D :D :D Nagyon úgy érzem veled kapcsolatban,hogy megtöröd ezt a hullámvölgyet amibe belekerültünk :D :D :D kezem lábam csuriban :D :D :D

Nekem még a 6.nap reggel is rohadtul fájt a hasam..és én mondtam is a dr.nőnek,hogy nézze jól meg az u.h.-val a pocomat mert baromira fáj még mindig...alaposan megkuksizta és nem voltam túlstimuzva...az punc-jó napján azt hittem én is hogy becarok a fájdalomtól...de amikor ilyen mennyiségű tüszőt szívnak le akkor megvagyunk ám kínozva odabent! szóval minden rendben lesz!!!igyál már most meg nagyon sok folyadékot 4-5 lityót,hogy véletlenül se stimulálódj túl :!:

Hát igen és a Cseh hokicsapat :D :P :D Csúcs szuper :!: :D :!: Volt nagy öröm nálunk is,de hát az én párom,azt mondta,hogy ő tudta...persze mondom ,mert te vagy a Jó Isten és ezeket intézgeted szabadidődben :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal basszus Neked meg a léyneget nem írtam: Rákérdeztem, ügynököd lesz 10-e környékén... legalábbis előreláthatólag most még semmi nincs beírva neki oda, hogy ne lenne... viszont már nagyon sokan be voltak írogatva hozzá, úgyhogy mondta a recis Lujzika, hogy ha tudod a konkrétat, akkor telózzál majd időpontért.. Nem álltam le neki a részleteidet magyarázni, úgyhogy amit üzent azt adom át :)

Igen, fiatalabb 4 évvel... de nálunk ez sohasem volt téma... meg amgy is nekem szinte az összes pasim mindig fiatalabb volt, nem is tudom mit kezdenék egy nálamnál idősebbel :) :) :)

Okes, Te párod is bevesszük az ovis csoportba... :) :)
andrea-1

Navared, ha tényleg érdekel az "ilyesmi", akkor emberedre akadtál :wink:

A wikka mozaik szó a Drágaszágom, és az én nevemből :arrow: utóbb kiderült hogy boszorkányt jelent... asszem a keltáknál hívták így a boszikat... Mondjuk, ez csak nekem új, a páromnak nem annyira :wink:

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok Csajok!!

Szia Carla!!!!
Na végre,végre,hogy jöttél!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nem csüggedni,Cajok már írták is mit kéne szedetni az Uraddal,és igen a legjobb kezekbe vagytok!!!!Többit meg telón már megbeszéltük!!! :wink: :wink: :wink: És tessék jönni sűrűn!!Puszillak

Andikám!!
Férjeden behalok,nagy dumás,de össze lehetne zárni az enyémmel.Meg ahogy olvasom Eszterével is,Nálunk is megy az ilyen beszólás.Pl:Bementünk egy üzletbe,és tök hangosan kérdezi,kérsz egy felest??Vegyünk??Vagy kibírod hazáig??? :lol: :lol: :lol: Meg tudnám sorolni,vicces fazon,nem unatkozom mellette. :lol: :lol:

Mieza!!
De szuper eredmények!!!!!Örülök nagyon. :wink: Drukkolok a jövőhétre,sikerűlni fog!!! :wink:

Sajti!!
Annyit szoktam Rád gondolni,örülök,hogy csökken a HCg-d.Tök jó,hogy így állsz hozzá,csak pozitívan. :wink: Tényleg,hogyan tovább???

Navi!!
Jól vagy??Hánynger már nncs??Pocak növöget???

Kubus!!
Marcit pusszantom.Azóta nem csintalankodott a reggeliddel?? :wink: :lol: Hajrááá vizsga!!

Angyalom!!
Jól vagy??

Kispatak!!
Jó pihenést!!Hová is mentek??Én kiváncsi vagyok,írok majd pü. :wink:

Judit!!
Érdekes ez a fensújííííí!!! :wink: :wink: :lol: Ma éN is lecsuktam a wc tetőt.És a fürdőszoba ajtót is becsuktam,mondtam is Apának mától így kéne,de csak nézett nagy szemekkel rám mi a bajom. :roll: :lol: :lol: Érzel valamit??Dolgozól??

Wikka!!
Remélem jobb a helyzet felétek!!!

Békuci!!Merre vagy???

Ja és üzenem a másik zugolvasó Barátosnémnak,hogy tessék jönni és írni!!!!!!

Ja,leletem még sehol.Hétfőn lesz 4 hete,de bemegyek és lehet rájuk borítom az asztalt,és visszakérem a pénzt. :roll: :twisted: Azzal takarózik a csaj,hogy a füst miatt nem tudtak repülni agépek,de könyörgöm,már 2 hete semmi gáz. :cry: :oops: Mindjárt meg is csörgetem őket.
csucsu99
Budapest

Csajócák:

lenne egy kérésem: szorítsatok nekünk,mert a Párom tegnap volt egy 2.körös állásinterjún...ez a cég itt van M.O.-n és annyira jó lenne,ha nem kellen 3 országba rohangálnunk...persze a bázis eddig is M.O-volt,de azért sok az,hogy Pozsonyba dolgozik,Prágában van a lakása amit azért szemmel kell tartani...nagyon jó lenne ha ez sikerülne,mert tetszik is neki a meló...szóval szorítsatok és Macs varázsoljál Nekünk :oops: :lol: :oops: :lol:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal!!
Drukkolok az új munkához!!!! :lol:

ZSu!!
Te mikor is kezdesz??? :oops:
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X