Pitypalattyos jó reggelt!
Na akkor nekirugaszkodom ismét!
KPN:
Nagyon tündéri vagy, de magadat se hagyd ki!
Kötőtű? Brrr!!! Remélem hamar felébredtél.
Mieza:
A végén már annyira erős leszek, hogy nyugodtan hívhattok Herkulesova-nak!
Én is olvastam a hokigyőzelmet, egyből a párod és Kiss Angyalé jutott eszembe. Gratula a cseh csapatnak!
Szép ébredést produkáltál nem mondom, hogy még 2 órát is ráhúztál!
Már nem tudtalak megkeresni, mert rohantam melóba reggel, du-ra meg szerintem már ti menetetek el, én olyan negyed egy- fél egy környékén értem vissza az eredményért.
Nagyon ügyi Sz, hogy 8-at levadászott, piszkosul szurkolok, hogy érettek legyenek és szépen meginduljanak mind!
Kubu:
Hurrá, hogy Liza rendben, drukk a vizsgákhoz és az uccsó fogtündészethez is!
Távirányító?!
Marci igazi pasi!
Eszter:
Megértem, hogy most a tanulás afő, de utána ne hanyagold a feldolgoznivalóidat, semmi értelme a szőnyeg alá söpörni... Szívesen megadom Tündérkeresztanyánk számát, most júni elejéig (asszem) külföldön lesz, de a vonalason talán kérhetsz időpontot addig is, amennyiben őt választanád és nem a pszichológust.
Méhpempőbőúl én az "igazit" vettem utoljára, tuti ettől lett 17mm-es a mnyh-ám (Ferenc krt-i méhészeti boltban 1610 Ft az egyhavi adag).
A te párod is megröhögtetett, így beszólni a boltban!
Győriné Ildi:
Mesébe illő történet, ahogy megtaláltad a babát, nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon és mielőbb a kezetekben tarthassátok.
Navi:
Micsoda dinka álom!
A nega energiákat remélem már lemostad magadról és lefolyóban végezték.
Barátnőd sms-e nagyon érdekes, fura érzés lehetett olvasni. Tudta, hogy vaciláltok a neveken?
Lukácsné:
Nemtom mi történ veled, de remélem már jobb a kedve.
Jó családlátogatást és szép időt hozzá!
Pancsi:
Szuper hírek! Nagyon örülök nektek!
Tündéri lehetett a picikétek. Barátnődéknek nagy gratula a kis Csengéhez!
Domi:
Uhh, erre nem is tudok mit mondani, borzasztó... Azért én még drukkolok a picinkének, hogy összeszedje magát. Nagy ölelés és léleksimi!
Kispatak:
Remélem a pihenés és a kúra újjávarázsol lélekben is. Ügyesen vetted az utat, gratula!
Szerintem nem kell műtét, mivel kutyabajom és jól vagyok, a HCG pedig úgy tűnik megindult lefelé...
Andrea:
Reggel eléggé be voltam indulva, mert rohantam dolgozni, de előtte mire bementem a BMC-be, meg utána hazafelé, mintha ólomból lettem volna és az agyam pedig egy csigáé, inkább amőbáé..
Tök jó, pont a szülinapomon nem kell már szedned a fogigátlót, remélem szerencsét hoz!
Ezt a patika-túrát én is végigjártam, asszem az 5. v. 6. helyen kaptam egyhavi kiszerelésűt, nem is értem miért nem gondolnak ránk is a gyártók és a forgalmazók.
Misibá mi a lótüdőt keresett a patológiánál, remélem retúros volt a belépője!
Papi rendesen rajtatok tartja a szemét!
A szerelők tuti az ICSI-t végezték el a fúrójukkal!
Urad eszméletlen formában volt, konkréttttan széjjelröhögtem tegnap magam és folyton csak fokoztad egy újabb sztorival. Kész voltam!!!
Wikka:
Ez az áradás rettenetes lehet, kicsit szégyellem is magam, hogy itt nyafiztam pár gyümölcsfa miatt...
Igen a @-omat sokan észre sem veszik, pedig az a lényeg!
Nem kell annyit parázni az ICSI-től, ez ma már rutineljárás, látod a bíemszíben is a szerelők csinálják a fúróval!!!
Vicky:
Boldog inszemes évfordulót!
Judit:
Olyan aranyosak vagytok, hogy így várjátok a bébit!
Babszika:
Te kis csavargó, merre kolbászoltál eddig? Hol tartotok, mizu veletek, írj már vmit magatokról lécci-lécci-lécciiiíííí!!!
Carla:
Üdv itt, gyors pocinövesztést!
Urad szedjen FER14-et, azt mondják az nagyon jó cucc.
Nekem HSG-n nem egyértelűen, de láttak vmit, ezért laparos átjárhatóságim is volt, de ott már nem találtak semmit.
Nemtom, h. egyből lombikolhattok-e, ezt a konzin mondják meg talán, v. elküldenek még ide-oda és utána...
Talán a korodat figyelembe veszik a lombik lehetőségénél, ha "öreg" vagy, mint én.
Csajok! Van egy halk gratuládéra okto adó hírem. A kolléganőm-barátnőm is Sz ügynökhöz jár és most volt a legutolsó próbálkozásuk, ami támogatott. Nincsenek nagyon eleresztve anyagilag, de ilelkileg is nehéz volt véghezvinni eddig is. Szóval a biostripen 63 lett a HCG-je (2-őt ültettek be és még van egy csomó fagyasztottt) és nagyon szurkolok neki, hogy most ez a baba megmaradjon végre és szépen fejlődjön, aztán időben-egészségesen megszülessen! Mieza, te találkoztál vele, vékony szöszi lányzó, mellettem ült.