Jo reggelt Nori!
Siman beeloztel, en meg csak most nyitogatom a szemem. Fel oraja ebren vagyunk, de azt sem tom hol vagyok. Harom kezzel kapaszkodva jottem le a lepcson.
Nem csak a te nunisod ilyen kiszamithatatlan ebredes teren, hanem az en kukisom is. Az utolso etetes mindig fel 9-kor kerul sorra mostanaban. Altalaban bealszik a harmadanal, vagy a felenel. A kutya orul a megmaradt tapszernek, en meg felkeszitem magam, hogy ejszaka tuti ebredni fog E. az ehseg miatt. De nem ebred, hatig durmol.
De van, hogy benyeli az egeszet es negykor mozgolodni, nyekeregni kezd. Nem ertem.
Azt sem ertem, hogy miert nem ker emelest. Mar kb masfel honapja ennyit eszik es eleg neki. OK, ez sem keves, de furcsa, hogy allandoan nott az igenye, azota meg semmi. Most mar gyanitom, hogy vele sem fogjuk kinoni a kozepes aventes uveget, mert hiaba volt K. husgomboc, ameddig tapot kapott, addig beerte reggel 180, este 210 ml-vel, efele soha sem mentunk. Most mar tejet kap reggel este, abbol is bo 2 dl csuszik le. Pedig a tejen kivul mast nem vacsizik, uzsonna az utolso szilard taplaleka lefekves elott. Max ha Feri vacsorazik, akkor ker picit.
Jah, meg a szuleimnel van teletomve estenkent, hiaba mondom, hogy nem kell teleetetni lefekves elott, mert ki fog durrani utana a tejtol, apukamnak vmiert van egy olyan remkepe, hogy esti gyomortomes nelkul nem lehet lefekudni.
Sebaj, hogy o meg cukros es nulla dietat tart...
Kakti! Orulok, hogy jo volt a tegnapotok! Mikor mentek legkozelebb? Anno Londonban nalam megfigyelheto volt, hogy minel messzebbre jutottam el babaval, annal messzebbre kivankoztam.
Zsuzsa, Moni!
Negy oras rendszer nalunk, sincs, de harom oras igen. En ezt a negy orasat nem is igazan ertem egy olyan gyereknel, aki alszik ejszaka. Mert elvileg ot evesnek meg kell lennie meg jo sokaig. Nem art. De ha negy orankent esznek es az en gyerekem altalaban hetkor eszik eloszor, este viszont fel 9tol tovabb nem birja, akkor baromira nem jon ki a negy orankenti 5szori eves...
Meg Kristof sem eszik negy orankent.
Amiota megkezdtuk a hozzatapit, tehat kb fel eves kora ota 7kor itta a reggeli tejet, 9:30kor tizorai, 1-fel 2kor ebed, fel 5kor uzsonna, este 8kor esti tej. Mivel ez mar egyszer bejott, igy Eriket is erre a beosztasra szeretnem raprogramozni.
Reni!
Ha ugy nezzuk a hasammal nekem sincs gondom olyan sok, nekem csak bugyivonalban van par repedes, linea negra nincs, a koldokom visszahuzodott. Nekem a problema a feszesseggel van, az valahogy nem akar a regi lenni.
Tovabbra sem ertem. K-val hiztam 25 kg-ot, elefant voltam, megis feszes lettem szules utan. E-vel hiztam 15 kilot, terhesseg alatt igen jo allapotban maradtam, de nem akar visszahuzodni a hasamon a bor, pedig nem volt nagy pocim. Oreg sem vagyok. Nemtom, ez talan a gyerekek szamatol fugg???
Ami engem nagyon zavar, az a labam. Nagyon sok hajszaler latszik, beverzesek vannak. A mi csaladunkban eleg nagy a hajlam a visszerre, gondoltam, hogy utoler. A londoni hutohazas allomunka kihozta nalam idejekoran. A ket egymas utani terhesseg eppen nem sokat segitett rajta. Az egesz napos rohanas, gyerekcipeles meg pont ronditja. Hat, nemtom hogy fogok kinezni 30 eves koromra.
Tegnap elo is szedtem a leggingseket, merthogy en pucer labbal ki nem megyek az utcara, az tuti.
Feri volt a legviccesebb. Kb ket hete mondja: "Nagyon latszanak az erek a labadon most. Sokat alltal mostanaban?"
Basszus, kicsit idegese lettem. Gondoltam magamban, hogy megis mit gondol, en mit csinalok itthon egesz nap? Fekszem a kanapen felpolcolt labakkal, kozben meg figyelem a hang nelkul aranyosan eljatszo gyermekeinket???
De befogtam, mert tudom, hogy nem bantani akart, csak bamba volt es rosszul fogalmazott.
Jah, most elegge lelkiismeretfurdalasom van. Tegnap este volt egy jo nagy vitank, en generaltam. Jol megbantottuk egymast oda-vissza. OK, utana kibekultunk. Abban bizom, hogy legalabb ert valamit az egesz es a vita targya megoldodik.
Azon ment fel a pumpam, hogy Ferit az uzemorvos mar bo ket honapja elzavarta tudoszurore. Mert valami nagyon nem jot hall Feri tudejen. Feri nem kicsit dohanyos, nagyon az. Akkor jol befosott o is, monta, hogy elmegy es ha barmi baj van, a legaprobb is, akkor leteszi a cigit. Nah, azota sem megy el, mar haromszor jart az epuletben, de nem ment be. Persze fogorvoshoz, fuleszhez meg siman eljutott, amikor csak akart, de ezt halogatja. Hetente tobbszor szobakerul, mindig az mondja, hogy majd a kovetkezo heten. Mar ket hete nem hoztam szoba, hogy ne zaklassam, de ugyanugy sunyizott. Minden nap eszembe volt es jol felhergeltem magam, amikor tegnap ismet rakerdeztem, hogy jovoheten megy-e, o meg azt mondta, hogy "lehet". A lehet nala hatarozott nem.
Nah, ekkor robbantam.
Most o tuti biztos abban, hogy talalnak valamit es azert nem akar elmenni, mert tudja, hogy akkor fix cigiletetel lesz. Egyebkent mar rengetegszer beigerte, amiota egyutt vagyunk, Kristof szuletesere, Erikkel valo teherbeesesre, majd Erik szuletesere.