Sziasztok!
Ildi, boldog házassági évfordulót Nektek!
Zsófi, engem is császároztak, de nekem még nem jött meg. Igaza lehet Beának azzal kapcsolatban, hogy minket a műtét során alaposan (remélem!) "kitakarítottak", így valószínű, hogy már tényleg nem ürül semmi olyan, ami a terhességből maradt volna ott.
A hegem kb. 12 cm hosszú, elég vékony, de sötétebb piros, mint miután levettem a kötést róla. Néha nekem is viszket egy kicsit a széle. Én nagyon odafigyeltem rá, mert 2 éve volt egy laparoszkópiás vakbélműtétem (az után ugyebár sokkal kisebb heg marad), és a köldökseb begyulladt. Ha te is gyulladtnak látod a heget, netán váladékozik is, akkor mindenképp menj el a nődokidhoz!
Nekem meg idegbecsípődésem lett hétfőn, mára múlt el úgy ahogy... Hétfőn úgy jártam-keltem a lakásban, mint egy 90 éves öregasszony, kétrét hajolva... Alig bírtam Botit rendezni. Persze szoptatás mellett nem kaphattam semmiféle fájdalomcsillapítót, így maradt a földön alvás. Szupi volt!
De legalább bevált!
Képzeljétek, volt ám nagy öröm tegnap este! Boti megfordult, a hasáról a hátára!
Tegnap fürdés előtt a pelenkázón egy szál pelusban. Így gondolom könnyebb volt neki, mert a pelenkázó alátéten nem csúszott a lába és a keze.
Sajna viszont kiderült, hogy Boti vérszegény... Így most már nem is tudom, hanyadik gyógyszert adom neki. Van az Infacol (mondjuk ez nem gyógyszer), a motílium, a Vigantol és mostantól kb. 6 hétig még Maltofer, C vitamin és folsav. Ja, és a 10 adagos Normaflore felénél járunk... Szegénykém... De egész jól megtanul kiskanálból enni a végére.