Sziasztok,
Megvolt a mai béjemcéjes járatunk, a vérünket vették.... (nekem 11 csőnyi lett a vége) ... hála ég nem a lenti össznépibe csinálták, mert szóltam a recin, hogy gondok szoktak lenni.... ráadásul fektettek, meg víz, meg ventillátor...de még így is megszenvedtük a vv-s hölggyel együtt, mert nehezen talált vénát... Lényeg túlvagyunk rajta...
Utána voltam fenn Sz-nél... megúsztam a bládis uhu-t!!!
... írt fel fogigátlót, amit nekem - gondolom az átlagosnál hosszabb ciklusaim miatt - 24 napig kell szedni, mától június 12-ig..... utána abbahagyni és 6 nap múlva, vagyis június 18-án, ami egy pénteki nap, akkor kell menni, akkor indul a stimu... Azt mondta ne foglalkozzak vele, hogy megjön-e addig, v. nem... a 18-a kőbevésett... ill naptárba vésett időpont... Előre nem mondta meg, hogy milyen gyogyók lesznek, majd aznap tudom meg.
Találkoztam Sajtival, de vv-je után elment melózni, 12-re ment vissza, de mi akkor már végeztünk...
Volt pár patikalátogatásunk, mert mindenhol csak 3 havi fogigátlót lehetett kapni... de szerencsére a Deákon a paitkában volt 1 havi csomag is, 1 dobozzal, holnapra meg meghozzák a másik dobozt is amiatt a 3 szem miatt, ami még abból fog kelleni.
Persze megint voltak történések közben!
Rajó-nagypapa megint tiszteletét tette, mostmár úgy látszik a BMC-be is bejárogat.... Pont a recepciónál ültünk vártuk a következő vv-t, amikor is egy jó 10 másodpercre de teljesen elment az áram, valszeg az egész épületben, de a fszt-i részen biztosan.... aztán persze visszajött.... Na Rajó egyből mondta: "Figyeld, itt van megint az öreg!"
Egyébként a kedves férjem ma nagyon poénos kedvében volt/van, én alíg bírtam halkan röhögnii, olyanokat mondott...
Jött két pasi, valami szerelők, akkus fúróval, meg szerszámos táskával, a szövettenyésztő laborba jöttek szerelni valami tartályokat... Na jött a poén, hogy vajh, mit csinálnak ezek odabent azzal az akkus fúróval.. azzal küldik meg a petesejteket??
Aztán jött egy idő után másik 2 pasi, az egyiknek a kezében egy papír, megálltak a recepciónál, vártak.. az ember azt gondlná, hogy valami vizsgálat miatt... Rajó közben rejtvényt fejtett.. majd felnéz.. meglátja a két faszit... megszólal: "Hát, ebből így, kurva nehezen lesz ám gyerek..."
Na, mint kiderült, ezek is az előző két szerelőhöz jöttek, de rendes utcai ruhában, mostmár 4-en voltak szakik.. ott diskuráltak a fénymásolőnál.. jött a köv. poén: "Szerinted termináltan voltak???"
Mindez még nem volt elég a poénoskodásából... jöttek vissza a másik épületből a mai HSG-s lányok... elmennek előttünk.. megszólal: "Na ezek mostmár biztosan jól szelelnek..."
És az i-re a pontot még sikerült egy újabb kedvességgel feltennie:
Ú ügynök is megjelent a HSG-s lányok után......erre: "Na úgy látom itt van Darth Sidious is ..." (aki nem tudná, egy Star Wars szereplőről van szó).
Ezek után már majd leestem a székről, úgyhogy az uccsó vv-re kicsit oldottabban mentem be....