Új privát üzeneted érkezett!

hát csajok az az igazság, hogy nem volt vmi felhőtlen a szülinapom előestéje és a napja sem.

utolag aki nem olvasta privátban elküldöm, de jobbnak láttam ha nem marad itt, mert nem tudom hogy ki olvassa.

aki akarja megkaphatja priviben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lukacsne 2010.05.19 17:28-kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok lányok.

Most önző módon rólam. Sietek, mert a barátnőm megszült és megyek be hozzá az uzsokiba. Csenge lett és 3900g 59cm jött világra.
Rólam most értem haza a down szürésről. Minden rendben nagyon élénk volt. Hát még meg is könnyeztem ahogy ott rugkapált. Nagyon alapos volt a dokinő. Levették a véremet és csináltak kockázatelemzést is 1:6698 arány a dowra. Edward 1:4638.Pataura pedig1:49520 és ez nagyon jónak számít. Szóval nem parázok többet igérem. Még be is integetett nekünk a kis karjával. Ma vagyok pont 12. hétben ahogy avonalzóm is mutatja. De ő a méretei alapján 12hét4 napos. CRL:56mm. Nagyon boldog vagyok. És mindenkinek ezt kívánom. Egyébként rájöttem miért parázunk ennyit mert pl nekem nagyon nehezen jött össze, és féltem sőt olyan hihetetlen hogy itt van.
Jövök majd és rakok fel ufóbébi képet. Puszantyú..

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van :)
Nagyon jó eredmények lettek a kockázatelemzésnél! Gratula :)
Mindenképpen tegyél képet a picúrról :D

Lukácsné!

Előszöris így utólag boldog születésnapot kívánok!
Ami a szülinapodon történt, nagyon durva!!!
Sajnálom, hogy a rendőrségen kellett töltenetek az ünneplés idejét, pláne, hogy ez nem kevés stresszel járhatott, ami neked most a legkevésbé sem hiányzik!
Hihetetlen, hogy mire képesek emberek... :evil: :evil: :evil: tényleg, megáll az eszem ilyenkor, hogy milyen világ van?!?!? Pár év múlva akár az ilyen "trágya" bűnözőkből élhetnék ügyvédként, de azt kívánom, hogy bár lennék munkanélküli majd, mert kicsit javul a morál!!!
Ha eljárás indult, remélem hogy meg is lesz az eredménye, és abban is nagyon bízom, hogy a terheltek levonják a megfelelő következtetéseket!
Próbáljatok megnyugodni!
Ölellek!

És köszi hogy "meghagytad" nekem a laptetőt :D
ez lehet hogy a spontán babának szól? :)
annak nagyon nagyon örülnék!
(A legutóbbi laptetőm akkor volt, mikor Blodyra vártam és bejött...ugye ez is be fog teljesülni??? :D )

puszi mindenkinek

eszter82
Budapest

Sziasztok lányok!

Sajna nincsenek jó híreim.
Voltunk uhu-n, és úgy néz ki, hogy az egyik baba el fog halni. A nagyobbik 1,25 cm és szerencsére van szívhangja, de a picuri csak 0,42 cm. Kérdeztem, hogy van-e valamennyi esélye. Hát 1%-ot adtak neki.
Ráadásul a két petezsák között van egy elég nagy vérömleny, majdnem akkora mint a nagyobbik baba.
Jövő héten megint mennem kell, mert sajna mérgezés is előfordulhat.
Szóval nálunk megint (már állandósulva) para van.

Bocsi hogy csak magamról, de még dolgoznom kell.

Drukkolok a "kvartettnek"!

Kép
domi75

Macsi!

Nálad ilyen nagy különbség nem volt ugye?

Kép
domi75

Domi!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jajj Istenem!
Reméljük, hogy minden nagyon rendben lesz és mindkét babácskátok harcolni fog és veletek marad!!! Nagyon drukkolok nektek!
Az egyik barátnőmnek végig volt egy baba méretéhez közelítő vérömleny, ami miatt folyton kukkolták, de állítólag ez az esetek 90%ában felszívódik és nem okoz gondot! Neki a 11. hétre elmúlt teljesen!!!
Tessék Macs ikreiről példát venni a Piciknek és gyorsan behozni a lemaradást!!!!
Csakis a legjobbakat kívánom Nektek! :)

ölellek:

eszter82
Budapest

[quote="sajt@"]
írta:
sajt@Wikka:
Azért nem tört le az icsi lehetősége, ugye? Nekünk a 2 fagyisunk is icsis.

Sziasztok Lányok!

Sajti! Most esett le, hogy te igazából Sajtkukac vagy :lol: !
Köszönöm kérdésed, csak azért aggaszt kicsit, mert a bonyolult megoldások közül is sikerül a még bonyolultabbat megtalálni... ma voltam a dokimnál, és pechemre 3 műtétje volt zsinórban, úgyhogy 3 órát vártam rá. Hallgattam a Tibetben a lélek c. könyv hangoskönyv változatát, és ott azt mondja a mester, hogy az ember dolga életes során, hogy a felkínált utak közül a legnehezebbet válassza, hogy tanuljon. Nos, ha nem is tudatosan, de nekünk a férjemmel ez valahogy mindig így alakul... Végül is inkább megpróbálom úgy nézni a dolgot, hogy milyen jó, hogy még az ilyen helyzetekre is van megoldás a tudománynak köszönhetően!!

Csucsu!

Köszi, most már jobb. Konkrétan Miskolc Bükk felőli festői részén lakunk, ahol az eddig pataknak elkönyvelt Szinva úgy döntött, márpedig ő mégis inkább folyó akar lenni,akár van hely neki, akár nincs... hát csinált magának!!! Leírhatatlan a völgy állapota, a ráadásul a velünk szemközti utcában 2 nap alatt ment csak le a kb. fél méteres víz. úgy megemelkedett a talajvíz, hogy a mi eddig csont száraz pincénkben is 30 centi víz lett hétfő reggelre. Anyósomék utcáját elmosta a lefolyó víz, alig lehet autóval felmenni. Felbringáztunk hétfőn egészen Ómassáig, és szinte felismerhetetlenné vált a völgy. A lillafüredi kisvasút pályáját számtalan helyen teljesen elmosta a víz...

Most mennem kell, mert itt van Anyukám. Még jövök!

Verka
wikka
Miskolc

Domi!

Most olvasom... nagyon sajnálom. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Nem tudom szoktak-e ilyesmit csinálni itt nálatok a fórumon, de eredetileg júni 1-re kaptam időpontot a BMC-be első konzultációra, viszont úgy alakult,hogy magánba megyek K. ügynökhöz máj. 31-én.
Amikor kértem a recepción az időpontot, akkor mondta a hölgy, hogy előfordul, hogy vki visszamondja, és akkor át lehet venni egy korábbi időpontot. Szóval, ha valaki olyan olvassa most ezt, akinek későbbre van időpontja, és megfelelne a júni 1. 12-13 óra közötti időszak, akkor vhogy átiratjuk. Várok holnap estig, aztán lemondom, ha nincs jelentkező.

A változatosság kedvéért esik... :evil:

Verka
wikka
Miskolc

Pancsi, nagyon jó hírek! Örülök, hogy minden rendben :lol: :lol: :lol: :lol: . Gratulálok a bartánődnek a kis Csengéhez!

Sajtom HCG zuhanás Kép

Drága Eszter! Spontán bébi Kép

Kpn, babaragacs Kép Brutál álom!!!!!

Domi, Kép
hát ezek nem jó hírek sajnos :( , de az 1% is remény!
Nálunk 7 hetesen 0 naposan 1,2mm és 1,00 volt a méretük a kicsinyeimnek. Valóban nem volt ekkora a különbség, mint nálatok. De nagyon drukkolunk. Kép Én úgy tudom a vérömlenyből nem szokott baj lenni, az fel szokott szívódni. Konkrétan mondták a mérgezést? Nekem volt olyan ismerősöm, akinek 8-9 hetesen szívódott fel az egyik babája és a másik babának semmi baja sem volt, nem is lett!

Csucsu, leletsürgető Kép

Lukácsné boldog születésnapot! Kép. Sajnálom a történteket.
Nem értem, hogy az ilyenek hogy történhetnek meg???!!!!

Mieza, szép tüszők, sok petesejt Kép

Judit, babaragacs Kép

Kispatak, jó pihenést!

Zsuzsik, mindkettőtöknek a sikeres beavatkozásokért Kép Kép

Akinek nem írtam külön annak is mennek a csiribúk Kép

Maccs
vörösmacska

ma már kicsit jobban vagyok kicsit megnyugodtam a történtek miatt, ma már tudtam enni is, de nem kívánom senkinek se ezt a két napot amit átéltünk.

aki nem olvasta , nyugi nem a babával van baj, hanem más probléma miatt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Domi,
nagyon sajnálom! Erőt adó, reménykedő ölelésem küldöm ((((o))))
Nekem is van ismerősöm, akiknek lombikból ikrek indultak, és az egyik sajnos elhalt az elején, de a másikkal most már túl van a 30. héten és egészséges a babácska!

Pancsi,
szép eredmények :) most már aztán no para, csak izgatott várakozás engedélyezett!

Ildi,
nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen szépen alakult ez az örökbefogadás!

Kubus,
igen, a nappalinkból, a hálónkból és a teraszról is látszik a Duna (na jó, itt-ott belelóg egy-egy fa, vagy tető :roll: ) Iwiw-en van fent látkép!
Ami az utazgatást illeti, mi másfél éve költöztünk ki Pestről, és bár kicsit hosszabb az út, nem bántuk meg!
Amikor Pesten laktunk és Budán dolgoztam, az is volt 1 óra utazás, most meg kb. 1 óra 20 perc. De nagyon megéri, végig szép tájon autózok, itthon pedig ha csak kiülök a teraszra már olyan, mintha mindig nyaralnék :wink:

Mieza,
millió drukk a holnapi leszíváshoz :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Kedves Domi!

Igazán nem is tudom mit kívánjak - de remélem a természet és a Jó Isten tudja mi a helyes út, erőt és egészséges babát/babákat kívánok!

Ildi: nagyon izgi a dolog az örökbefogadás miatt. Meglátod neked is ezután sokkal hamarabb fog jönni a saját baba! Tisztelem ezt a hölgyet, hogy megszüli a gyermekét, még ha nem is tudja felnevelni, nálatok jó helye lesz. Reméljük ő a többi saját gyermekét épségben/egészségben felneveli.

Macsek: nagyon jó a dokiváltás, csak hasznodra lesz!

Mieza: most épp hol tartasz, lehet kicsit le vagyok maradva.

Lukácsné: Isten éltessen utólag is, megírod mi történt?

Andrea: képek mentek, majd én is várom!

Nekem nagyon pocsék napom volt, rágondolni sem akarok. Megyek szabadságra - de minek, ami rám vár utána, jobb lenne, ha el se mennék. De mégis kell, mert holt fáradt vagyok és rám fér a kezelés

üdv nektek

kispatak
Vendég

Domi, nagyon sajnálom, de talán-talán... :oops: :?
Annyira nehéz lehet most nektek, de nagyon szorítok, h. jól alakuljon!

Pancsi, örülök a jó eredményeknek! :D
Neked csak kombi teszt v. integrált lesz?

Kubu, nekem nem néztek Patau-t, nem tudom miért...? :roll:
Sajnos nem elég tüzetesen néztem át eddig a dolgokat, tájékoztatás meg enyhén szólva elmaradt, úh. én csak kombit csináltattam eddig, de még elméletileg megcsináltathatnám az integráltat is a 20. hétig, csak most azt nem tudom hol… lehet emiatt Budára v. Pestre kell mennem és csengetnem a zsét :(
Kissé felbosszantottam magam ezen ma du., mert ha itt nem mondjátok v. nem nézem meg interneten, akkor azt sem tudom, miről van szó! A dokim ezek szerint nagy ívben… védőnő azt sem tudja mi a helyzet, stb… :x

Ildi, nagyon megható a történeted, majd még mesélhetsz erről!

Lukácsné, sajnálom, h. ezt át kellett élnetek, szülinap ide v. oda, de remélem megoldódik!
Próbálj meg ne stresszelni túlzottan, a kicsi lány miatt is!
Most olvasom, h. ma már jobban vagy, szerencsére!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi nyugi. :wink:

K ügynök ezért nem ajánlja senkinek az ingyenes teszteket.

Maccs
vörösmacska

Maccs
vörösmacska

Macsesz, ezt nem teljesen értem :? Úgy gondolja, túlizguljuk magunkat feleslegesen? :roll:
Köszi, ezt az oldalt már korábban megnézegettem, csak elfelejtettem, h. itt árak is vannak! :oops: És ha már van egy 13. heti eredményem, akkor olcsóbb??? :roll: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vagy így nem fogadják el, ha nem ott csináltattam és csak négyes tesztet néznek...? Az sem rossz, de azért jobb lett volna az integrált.
Vagy tudod mit, az lett volna a legjobb, ha hülyén halok meg :lol: Szegény babát idegesítem itt a pocimban, a Zuram is kész van már tőlem és lassan már én is magamtól :oops: :lol: :? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Még egy röpke kérdés: tali ügyben van valami konkrétum, már ha persze akartok látni egy örök szurkolót!? (Azért nagyon öreg én se vagyok)

üdv kispatak
Vendég

Azt mondta, hogy a legtutibbak az Istenhegyin, jók a szoftverek, legjobbak a szakértők. Szerintem nyugodtan hívd fel őket ha az megnyugtat és kedvesen elmondják, de van egy sejtésem, hogy hozott féleredményt nem fogadnak el.

[quote]. írta:..Szegény babát idegesítem itt a pocimban, a Zuram is kész van már tőlem és lassan már én is magamtól

szerintem is nyugodj meg Navika, nekem azt mondta ügynököm, elég a kombinált teszt :lol:

Maccs
vörösmacska

Macsesz, nagyon köszi! Imádom mikor egy okos csajszi megnyugtat, ez sajna az oko Suramnak sosem sikerül maradéktalanul, mert ő akkor is "csak" 1 pasi :oops: :lol: mégha baromi jó megérzései is vannak!
Azért valszín felhívom őket holnap, aztán megkérdezem, mit ajánlanak! :wink:
Ezek szerint K ügynök és az én mostani ügynököm egyetértenek ebben! Csak azért szólhatott volna a lehetőségekről! :D
De nyugi, nyugi Navi! megyek én lezuhanyzok magamról minden negatív energiát! :D

Kispatak, még semmi konkrétum, de lassan egy két időpontot át kellene beszélni! :o

Macs, ha jól emlékszem, te még nem is írtál potenciális időpontot... ejnye-bejnye :D (ha igen, akkor bocs)

Kép
Kép
navared
Szfvár

én=és

Kép
Kép
navared
Szfvár

tényleg nem nyiltkoztam :oops: tali ügyben , :oops: :oops: ígérem holnap átnézem.

Pussszancs

Maccs
vörösmacska

sziasztok Lányok,

köszi mindenkinek az infokat meg a drukkokat is!

Woody,
ha erre jársz megosztod velem hogy nálad hogy volt az inszemből lombikos hónap?

Ildi,
gratula az örökbebabához. de jól értem hogy nem civil szervezeten keresztül intézitek hanem közvetlenül a vér szerinti Anyával?

Pancsi,
örülök hogy jók lettek az eredményeitek! :-D

Domi,
nagyon sajnálom, drukkolok hogy jóra forduljanak a dolgok.

Mieza,
holnapi akcióhoz drukkolok nagyon. jössz majd beszámolni?

pénteken jön esetleg valaki az ügynökségre?
mai babaragacsokat útnak indítom, Sajtinak meg HCG csökkentőt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macs,
mindig meg akarom kérdezni csak elfelejtem... régóta nem írtál a "szipirtyó"-ról. nem mintha hiányozna, sőt.... :evil: csak érdekel hogy megoldódott-e a helyzet, remélem IGEN!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ildi, nagy gratula a kislányhoz! Majd tegyél fel nekünk képet, ha lehet! És örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült én azt gondoltam, hogy több évig is várni kell egy babára. De a lényeg, hogy nektek szerencsétek volt és hamarosan ott lesz a kezedben!

Pancsi, gratulálok a szuper eredményekhez!

Navared, az istenhegyi klinika azt mondja, hogy jobb a kombinált tesz, a magzati diagnosztika meg, hogy az integrált.
Én csak a saját tapasztalatomat mondom, hogy szerintem elég a kombinált. Jó eredménnyel és persze egy alapos uh-val. Mivel az UH a tuti, még a vérvétel sem olyan biztos.
Illetve, a 15-20. héten már szerintem kicsit késő megtudni, ha valami gond van.
De az a lényeg, hogy nem szabad ennyit ezen gondolkozni, tuti minden ok a babával és tényleg pozitívnak kell lenni, annyira mint lombik v. inszem várakozáskor. Hiszen itt minden baba egészségesen fog megszületni!

Domi, nagyon sajnálom. De azért nagyon drukkolok, hogy csoda legyen!

Zsuzsi, ahogyan Eszter írta nekem volt inszemből lombik. A 2. inszemem lett volna, de a merionalra kicsit túl jól reagáltam és 9 tüszőm lett.
Én 7 napig szúrtam 1 merionalt. 8. napon voltam a S ügynöknél, és akkor Koncz doki engedélyével váltottam át lombikra. Persze azért közben még volt egy gyors hormon vérvétel is. Így az is jó lett, majd kaptam aznap még más szurikat is. A papíron az van, hogy 4 napig Cetrotide és 1 Gynozol. És a férjem is kapott valamit 2x1-et. Aztán naponta jártam BMC-be vérvétel uh és mindig 1-2 körül mondták meg, hogy mennyi merionalt kell még szúrnom, a végén volt 2/3 és 2 ampulla is.
A 10. nap este kaptam tüszőrepit és 12. napon volt a punkció
8 kis drágaság lett, mind meg is termékenyült, így 5 naposan kaptam vissza 2 drágát. 2 még a mai napig fagyiban van. :) (4 pedig sajnos nem élte meg a 6. napot).
Ha bármi kérdésed van még írj!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,
köszi a gyors és részletes választ, így már talán nem is annyira ijesztő! :-D

Macs,
jól emlékszem hogy te csináltad végig altatás nélkül a leszívást? mesélsz róla kicsit?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Na, holnap itt a nagy nap :)
Képzeljétek, kedd mikor hazajöttem, totál kivoltam. Annyira elfáradtam. Még tettem -vettem, amikor hazaért a párom kaja és beestünk a tv elé. És rendje módja szerint elaludtunk. 10 kor ébredtem fel, de iszonyú nagy kétségbeesetten, mert akkor már tudtam, hogy f10kor kellett volna beadni a tüszőrepit...

SZóval, szuper, el*tünk egy félórával... Holnap reggel felmegyek Szűcshöz és bevallom neki. Remélem nem szedi le a fejem... (Szerintem már tök unja, hogy mindig van velem valami...)

Szorítsatok holnap, ha tudok jövök, ha nem, péntek reggel tuti.

Ahogy számolom, lehet, hogy holnap gyorsan végzek, mert korán kellett beadni a tüszőrepit (a múltkorit f1-kor éjjel). És csütörtökön nem szoktak leszívást csinálni és a lombikosokat előre veszik az inszemesek és a beülti elé. Szóval, sok esélyem van arra, hogy nem 4-kor jövük el, mint a múltkor :)
mieza

Mieza,

az a lány akivel nemrég beszélgettem - tudod mikor írtál hogy két csaj beszélgetett... ;-) - mesélte hogy fél órát késett a legutóbbi lombikos eredményhirdetésről, a doki már majdnem le is lécelt. és épp akkor lett terhes! :-D
kívánom hogy ez a kis késés nektek is szerencsét hozzon holnap! drukkolok nagyon!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jaj, bárcsak úgy lenne Zsuzsó! :)
Annyit érzek, hogy most nem veszem olyan görcsösen, olyan minden percben erre gondolósan. (pedig elég nehéz, ha egész nap le akar szakadni a petefészkem és egész nap bent ülök a bmc-be :)

Még meg is lepődtem, hogy jaj, már itt járunk? Már leszívás? és még ezen a héten beülti? :)
mieza

Nosztalgiázom: ma 1 éve volt az inszeminációm amiből Barbus fogant. Repül az idő. Hová lett az elmúlt 1 évem??? És Barbus holnap már 4 hónapos.
vicky79
Budapest III. kerület

Drukk a maiaknak.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányik mindenkinek köszönöm a drukkokat, és egyebeket aranyosak vagytok. Tényleg jó hogy vagytok nekem.

Nava drágám te se parázz, de tényleg. Én nálam 8000 volt az uh és 11000 a labor a kombi tesztnél. És az orvos azt mondta a kombi tesz is nagyon érzékeny ő csak akkor javasolja az integráltat ami +11000 labor, ha valami eltérést látnak az eredményekben. De mindenképp elösször a kombi legyen meg mert az a leggyorsabb. Ez a klinika képzeljétek azért parázott mert nem volt még nekik lombikos babaájuk. De nagyon kedvesek voltak. Szonográfus és orvos közösen csinálták az uh-ot.Nekem azt mondták hogy még korai a nemét megállapítani mert a csikló is a kislányoknál meg van duzzadva, a fiuknál meg nincs here, tehát nagyon hasonló a kép. Majd a 18 hetinél tuti kiderül.

Lukácsné hát mik vannak hogy történhet ilyen meg? Szemét emberek vannak. Azért próbálj megnyugodni.

Mieza drukk a mai punkcióhoz gyere majd és mesélj.

Ildi ez nagyon nagy ajándék. Sok boldogságok nektek hozzá. Nagyon szerencsés ez a kislány hogy ilyen szerető helyre kerül. Nem tudom ti adtok neki nevet? És már a neveteket is megkapja egyből?

Navi mindenki kérheti az amniocentézist akár szülői aggodalomból is. Nekem most mondta a dokkerom. Én sem tudtam.

Macsnem Csaba Ákos a dokid? De örülök hogy megtaláltad. Olyan nehéz ez a dokivállasztás. Én most eggyenlőre maradok, de még mindig sokallom. De ez van.

Kép
Kép
pancsi76

Sajti mérit várd és minden ok lesz. Jól megszenvedsz ezzel a hcg-vel.
Laurám nagyon aranyos olyan édesen várja mindenkinek dicsekszik vele.

Knp brrr a hideg ráz. Lehet ettél este valami olyat. Ha én este fejes salit eszek, akkor mindig gyerekeket boncolok, brrr nagyon rossz.

Kubu ez a szopi párna nagyon jó ötlet, ha odakerülök én is veszek eggyet. A magzatvízvizsgálatra nem kötelezhetnek senkit, de itt paráztatnak, mert ez a lombik protokol, ő szerintük. Jó hogy ovatosak, de ez a kombi teszt állítólag helyetestheti nagy részt ezt a döfést, és nem kockázatos.

Majd rakom a képet, de most van valami a fényképező zsinorjával.Apa kell hozzá :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Woody, nagyon köszike! Már nem aggodalmasodom, csak néha rám jönnek ilyen dolgok és nem mindig tudom kontrollálni magam :D Hát a kombi tesztem negatív lett, arra a kettőre amire nézték, de nem akarok semmi bajt bevonzani, úh. no agyalás! :wink:
Azért valszín ma felhívom őket (Istenhegyi), h. mit javasolnak, aztán majd eldöntöm, mert végül is a négyes teszt elvégzését a 16. hét körül írják...
Igazából, csak az dühített, h. miért nem lehet normálisan tájékoztatni az embert a lehetőségekről... meg az is, h. jobban is utána nézhettem volna a dolgoknak, de engem addig nem érdekel, amíg nem aktuális :oops:

Pancsi, magzatvíz vizsgálaton egy percig sem gondolkodtam, h. megcsináltatom! Ha a dokim azt mondaná vmiért, h. muszáj, akkor esetleg. Anyukám keresztül ment rajta amikor az öcsémmel volt várandós 37 évesen. Akkor kötelezően megcsináltatták vele és ő végül is akarta is, mert tudta, h. idős lenne egy beteg babához és már nem lenne akkora türelme, mint hozzám, ill. húgomhoz. Szerencsére minden rendben volt és igazán nem is fájt neki, csak kellemetlen és szegény Barni (öcsikém) összezsugorodott egy pici kemény csomóba a szúráskor, nyilván anyu feszültsége miatt is! Szóval ha nem muszáj, ne hagyd magad!

Macsesz, nem is gratuláltam még a bátor és szerencsés dokiváltásodhoz!!! :D Így kell ezt csinálni, nem hagyni, h. hülyére vegyenek!

Lányok, mesélek vmit, de aki nem hisz a természetfeletti dolgokban, az inkább ne is olvassa el!
Mint láthattátok, tegnap kicsit feszült voltam és van egy barátnőm, akinek vannak médiumi (nem szeretem ezt a szót) képességei és úgy mond kommunikál az "égiekkel"! Nagyon sokan járnak hozzá segítségért és közben most végez pszichológia szakon is...
Reggel, mikor párom ment el ithonról, mondja, h. írt sms-t ez a bizonyos barátnőm. Már régen beszéltünk, mert 3 gyerekes anyuka, kissé elfoglalt, ill. nem egy városban lakunk, de azt tudta, h. babát várok. A szöveg lényege a következő:
"a kicsi gyermeketek volt nálam éjjel, gyönyörű, nyugodt, csak bajlódik a nevével, h. mi legyen.... beszélgess vele picit többet, és nevess, nevess, nevess, hisz csodálatos, h. anya vagy!"
Annyira meghatódtam/tunk! Szóval sejtettem, h. a nevek nem nyerték el a tetszését és a tegnapi siránkozásomat megelégelte :D
Mindenesetre fantasztikus kis kölök lesz, ha fiú, ha lány!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szép reggelt mindenkinek!

Viki,
már egy éve? Fura lehet így visszagondolni az előtte átélt kűzdelmekre, de biztosan egy kicsit diadalittas érzés is Barbussal a karodban :!:
Remélem egy év múlva már én is csak nosztalgiázok :wink:

Zsuzsó,
ezek szerint lombikra gyúrtok? Remélem nem bánod, hiszen ennek jóval nagyobb esélye van a sikerre!
Tüszőnövelőket itt küldöm :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza,
gyere hamar jó hírekkel :!:
Persze csak ha nem vagy teljesen kinyúlva a mai nap után :oops:
Innen már sima ügy lesz :)

Pancsi,
tök jó, hogy Laura így várja a kistesót :) Ahogy nő majd a pocid, biztos egyre izgatottabb lesz ő is. Nem akar még babacuccokat vásárolni?

Az én nagy kamasz lánykám állandóan ezzel nyúz, hogy ha sikerül a baba, ő akar neki mindent kiválasztani (Persze ez nem így lesz, mert majdnem mindent öröklünk a sógornőim babáitól.)
De nagyon aranyos volt tegnapelőtt: a babaszoba még tök üres,csak gipszkarton falak és betonpadló, de mi ablakot pucoltunk, és üvegfestékkel felírtuk hogy várjuk Őt, meg rajzoltunk Neki napocskát, virágot, szívet… nagyon édi lett!
Én egy kicsit Feng Shui rajongó vagyok, így a gyerek-területre felakasztottam egy fém szélcsengőt, mert az erősíti ezt a részt :oops:
Szóval kicsit dinkák vagyunk kicsilányommal :lol:

Kép
judit0713

Navi,
ez a történet...belekönnyeztem :oops:
Amint látod, én is kicsit elvarászolt vagyok, tehát én tuti hiszem, hogy van ilyen!
Tehát no para, élvezd a kismamaságot, hiszen nemsokár a karodban tarthatsz egy eleven Csodát :)

Kép
judit0713

Jajj Judit, köszike, én meg a ti készülődéseteket könnyezem :cry: :D
Én úgy sajnálom, h. nekünk nincs külön szobánk a babánknak és a mi hálónkból lesz egy kis része csak és még nem is nagyon csináltunk vele semmit, csak gondolatban!
A napocska és a felirat biztos itt marasztalja a kicsi lelket, aki hozzátok készül!

Vicky, szerintem nektek tuti lesz még babátok... látom mennyire vágysz még rá! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

A fém szélcsengőt a baba tervezett ágya fölé teszed?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem,nem!
Minden lakás és szoba is felosztható a Feng Shiu szerint 9 területre. A kiindulás mindig az ajtó felől van. Ha az ajtóban állsz, akkor a jobb oldal középső harmada a gyerek-terület. Gyermekre vágyó, gyermeket váró pároknak szokták ajánlani ennek a területnek az "erősítését", illetve azoknak, ahol probléma van a már meglévő gyerkőccel.
Ez a terület "fém", tehát fémes színek, fehér, szürke, ezüst, arany jellenzi, fém tárgyak, illetve gyerekrajzok, színes virágú növények erősítik. A szélcsengő különösen ajánlott, mert az a mozgás miatt még élénkíti a Csí-t, azaz az életenergiát.

Szóval ha csak egy részetek is van a szobában, azt érdemes erősíteni, illetve ha lehet, oda tervezni a babakuckót!

Kép
judit0713

Viki,
ha ennyire vágyakozol még egy csöppség után, szerintem nektek is érdemes egy kicsit a Feng Shui segítségét kérni.
Lehet egy szobában, de akár mindegyikben is a gyerek-részt erősíteni. Egy fontos, a fürdőszobát, illetve a folyosót (ha van ilyen) sosem szabad energetizálni, tehát oda ne tegyetek semmit!
Ja, és a fürdő ajtó mindig legyen csukva, mert a lefolyón át távoznak a pozitív energiák a lakásból!

Na, ennyit már a a mániámról :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok kedves régi ismerősök és kedves újak is!

Gondolom, már sokan nem is emlékeztek rám.
Nagyon régen jártam erre, de már nem bírtam tovább. Be kellett lesnem.
És persze, öröm látni, h sokan babások vagytok, vagy már szültetek is!!!!!!!!!

Ölellek titeket!!!!

babszika

Szia Babszika, én emlékszem rád, remélem jól vagy!Újra belefogtok a lombikba? Vagy még spontánkodtok?
Vendég

Babszika, sajna én nem emlékszem rád, nem vagyok annyira régi motoros itt... :oops: :D
Remélem, nektek sem kell már sokáig várni a csodára, de kb. nekünk is 5 évbe telt...

Judit, az király, mert nekünk a halónkon 2 ajtó van :lol: Ha az egyiknél állok, akkor pont jó helyen van a gyerek-terület, de ha a másik ajtóban, akkor nyilván nem, ott épp a fejünk van, mikor alszunk :D Végül is be is lehetne csukni a "rossz" ajtót, de én imádom, h. jár a levegő!
A színek stimmelnek szürkés-kék, ill. fehér a fal, de semmi más nem... na majd teszek róla! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
ilyen esetben a rendszeresen használt ajtó az irányadó.
A másikat sem kell lezárni, persze, jó az, ha jár a levegő! de a FengShui elrendezést ahhoz nézd, amenyiken gyakrabban jöttök-mentek :wink:

Kép
judit0713

Judit!

Ez tök jó :D
Már át is gondoltam minden babás helyet a lakásban és szerencsére ösztönösen jobb középre terveztünk :D
...de nekünk napfénysárga a fal...semmi szürke, vagy fémes dolog... :shock: :shock: :shock:
az baj, ha minden fából van és minden meleg színű???

és akkor a wc és a fürdő ajtót is zárva kell tartani??? a konyhai mosogatón is lefolyik a pozitív energia?

eszter82
Budapest

Judit, azt hiszem ez jó téma, tetszik Eszternek is! :D
Sajnos mindkettőt egyformán használjuk, mert a az egyik ajtón a nappaliból, a másikon a konyhából, ill. előszobából megyünk be... talán a "rossz" ajtót használjuk többet...? :?
Nálunk is minden fából van... lévén a Zuram asztalos :wink:
Hát a fürdőajtó állandóan nyitva, h. szellőzzenek a törölközők :roll: ezennel becsukom :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Látom rákattantatok a témára :)
Szerintem tök érdekes, és ráadásul tényleg van benne valami! legalábbis mi a pénzügyi helyzetünket elég jól stabilizáltuk, amikor arra próbáltunk hatni.
Majd most meglátjuk bejön-e a babánál!
Természetesen nem baj, ha minden meleg színű és fa, mert ezekkel harmonizáló energetizáló dolgok is vannak. Gyerek területre minden, ami az élet igenlését erősíti, és lehetőleg több érzékszervre is hat. Pl: illatos, virágzó növény (orr + szem), szélcsengő (fül + szem). Lehet gyereket ábrázoló kép, vagy gyerekrajz, és épp most mondta a kolléganőm, hogy érdemes egy kislmpát is odatenni és folyamatosan égve hagyni, a fény is nagyon jó energetizáló! Nekünk a hálószobánk gyerek-területén egy Buddha gyerekekkel szobrocska van, ezt is nagyon ajánlják :wink:

Igen, az összes lefolyó elzabálja az energiákat, így érdemes az ajtókat becsukni, vagy ha ez nem megoldható (pl.szellőztetés), akkor a wc tetőt mindnig lecsukni és a lefolyókat bedugni. Ez nemcsak a szerencsére, a pénzetekre is hatással van!
Mi azóta minden ilyen ajtót csukunk, sőt kis tükörfóliával le is van "pecsételve", hogy visszairányítsa hozzánk a pénzt és a szerencsét :)

Ha komolyabban érdekel benneteket a dolog, megnézem otthon a könyv címét nektek :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok,
megjöttem UH-ról, Liza rendben van, éppen olyan pózban mint amilyenben 40 hetesen kell lennie (remélem addig nem csúszik ki :lol: )
most tanulok holnap 11.45-kor van egy vizsgám, du még el kell ugranom fogdokkerhoz is, illetve takarítanom is kellene, holnap jön két barátnőm Marcivigyázni amíg én szenvedek aztán nehogymár szó érje a ház elejét hogy nincs nálam tisztaság :shock: 8) :lol:
holnap este ígérem visszaolvasok
puszi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu!

De jó :D akkor most már maradjon így és majd csak a 40. héten dugja ki a fejét :D
jó tanulást ...én is azt csinálom...látjátok?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Megvolt a mai béjemcéjes járatunk, a vérünket vették.... (nekem 11 csőnyi lett a vége) ... hála ég nem a lenti össznépibe csinálták, mert szóltam a recin, hogy gondok szoktak lenni.... ráadásul fektettek, meg víz, meg ventillátor...de még így is megszenvedtük a vv-s hölggyel együtt, mert nehezen talált vénát... Lényeg túlvagyunk rajta...

Utána voltam fenn Sz-nél... megúsztam a bládis uhu-t!!! :)... írt fel fogigátlót, amit nekem - gondolom az átlagosnál hosszabb ciklusaim miatt - 24 napig kell szedni, mától június 12-ig..... utána abbahagyni és 6 nap múlva, vagyis június 18-án, ami egy pénteki nap, akkor kell menni, akkor indul a stimu... Azt mondta ne foglalkozzak vele, hogy megjön-e addig, v. nem... a 18-a kőbevésett... ill naptárba vésett időpont... Előre nem mondta meg, hogy milyen gyogyók lesznek, majd aznap tudom meg.

Találkoztam Sajtival, de vv-je után elment melózni, 12-re ment vissza, de mi akkor már végeztünk...

Volt pár patikalátogatásunk, mert mindenhol csak 3 havi fogigátlót lehetett kapni... de szerencsére a Deákon a paitkában volt 1 havi csomag is, 1 dobozzal, holnapra meg meghozzák a másik dobozt is amiatt a 3 szem miatt, ami még abból fog kelleni.

Persze megint voltak történések közben! :)
Rajó-nagypapa megint tiszteletét tette, mostmár úgy látszik a BMC-be is bejárogat.... Pont a recepciónál ültünk vártuk a következő vv-t, amikor is egy jó 10 másodpercre de teljesen elment az áram, valszeg az egész épületben, de a fszt-i részen biztosan.... aztán persze visszajött.... Na Rajó egyből mondta: "Figyeld, itt van megint az öreg!" :)

Egyébként a kedves férjem ma nagyon poénos kedvében volt/van, én alíg bírtam halkan röhögnii, olyanokat mondott... :)

Jött két pasi, valami szerelők, akkus fúróval, meg szerszámos táskával, a szövettenyésztő laborba jöttek szerelni valami tartályokat... Na jött a poén, hogy vajh, mit csinálnak ezek odabent azzal az akkus fúróval.. azzal küldik meg a petesejteket??

Aztán jött egy idő után másik 2 pasi, az egyiknek a kezében egy papír, megálltak a recepciónál, vártak.. az ember azt gondlná, hogy valami vizsgálat miatt... Rajó közben rejtvényt fejtett.. majd felnéz.. meglátja a két faszit... megszólal: "Hát, ebből így, kurva nehezen lesz ám gyerek..." :) :) Na, mint kiderült, ezek is az előző két szerelőhöz jöttek, de rendes utcai ruhában, mostmár 4-en voltak szakik.. ott diskuráltak a fénymásolőnál.. jött a köv. poén: "Szerinted termináltan voltak???" :) :)

Mindez még nem volt elég a poénoskodásából... jöttek vissza a másik épületből a mai HSG-s lányok... elmennek előttünk.. megszólal: "Na ezek mostmár biztosan jól szelelnek..." :) :)

És az i-re a pontot még sikerült egy újabb kedvességgel feltennie:
Ú ügynök is megjelent a HSG-s lányok után......erre: "Na úgy látom itt van Darth Sidious is ..." (aki nem tudná, egy Star Wars szereplőről van szó).

Ezek után már majd leestem a székről, úgyhogy az uccsó vv-re kicsit oldottabban mentem be....
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?