Hahó!
Hát csajok én 3. lányom csak 10kor volt hajlandó elaludni, mert du eldőlt fél órára a kanapén, és akkor este nem akar aludni.Na ezek után rendet raktam, fürödtem, uzsit csomagoltam, 11óra, kelt Ádám, szopizott és még mindig nem akar aludni. Reggel meg a két nagyot indítom suliba. Jujjj mi lesz itt holnap...
Bea! Én sötétben altatok. Minddel így tettem. Anyósom gyerekorvos szerint ez nem jó, mert keverni fogja a napszakokat, hát soha egyik sem keverte. Ádám is nappal sokkal kevesebbet alszik, mint éjjel és legtöbbször babakocsiban a teraszon, ahol azért világos van. de mióta esik és bent alszik, bizony félig leengedem a függönyt.
És én is bármire hajlandó voltam, csak hogy akár 10 percet hunyhassak napközben. Várandósság?? Lehet csak ki vagy merülve, nem?
Szintus! Holnap ha nem javul a helyzet és élnél a homeopátiával, akkor 5 db Belladonna C 30-as golyót oldj fel műanyag kanálban vízben és add be neki! Amikor elhagyja a láz ismét a 38 fokot,akkor újra ue. Mellette mehet a vizes priznic.
Jobbulást!
Csilla! Haláli ez a kép!
Lányomat felvették ősztől az oviba, juhhé. Ami azért nagy szám, mert 2x-es a túljelentkezés. Bár az oviban várnak vissza táncot tanítani szept-től, lehet ezért?
Na most már rendet teszek itt alvás ügyileg, mert ki itt a főnök, vazze? ( Asszem, nem én
)
Minden árvíz károsuléttal együtt érzek és nagyon sajnálom őket.
Ja, amúgy én debreceni vagyok, és 8 éves koromtól meg borsodi. (Zsizell
)
Na megyek....jó éccakát!
Móni