Új privát üzeneted érkezett!

Nézegettem a képeket a gépen, és most találtam meg a múltkor sütött bagelekről meg kókuszos csigákról a képet, így megmutatom nektek:

Kép
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lanyok! Lehet, hogy csak en erzem ugy, de most sorban nekem szol ez az "en nem sotetben altatok" dolog csak azert, mert egy hozzaszolasombol az jott le, hogy en sotetben altatashoz szoktattam (kozben meg nem)?
Ha nem igy van, akkor bocsi, lehet, hogy en vagyok erzekeny ma. Pedig meg meg sem kell jonnie. Nah, mindegy, ha szerencsem van, akkor nem lesz delutan netem es legalabb lesz idom regeneralodni.
Vendég

Ja, Bea, így már érthető.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti!
Ez merénylet az ízlelőbimbóim ellen. Épp azon tanakodom h mit kéne sűtni.

Bocsi, nem emlékszem, talán Edit kérdezte a fogzásra a homeos cuccot.
3-szor egy nap (mikor nagyon nyügi volt) adtam 5 golyót vízben feloldva. Egy pár éjszaka kupot.
De legjobban a dologél vált be nálunk. Én egyszerűen rákentem a cumijára aztán egy ideig nyugi volt. :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Bocsi, Bea, nem kötözködni akartam.
Aztán rájöttem, hogy az lehet a gond, hogy ha felébred, felsírja Kristófot is. Mert eszembe jutott, hogy még nem lett E evakuálva. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Én tényleg nem akartam ezt! :D
és szerintem a többiek csak lecsaptak az új témára!
Amúgy a felettünk lakók születése óta állandóan sötétben altatják a lányukat! Full lehúzva az összes redőny (aminek a hangjától frászt kapok minden alkalommal). Na, akkor én rájuk gondoltam! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

OK Kakti, semmi baj, en kerek elnezest. Felreertelmeztem, tamadasnak vettem, ennyi. Van ilyen, bar szerencsere velem nem szokott elofordulni.
Lehet, hogy vennem kellene egy terhessegi tesztet. Feri mar napok ota mondogatja, emelygek is mar egy hete ossze-vissza, raadasul bomlanak az idegeim. Nalam az utobbi egyertelmu terhessegi tunet volt eddig. Komolyan mondom, ha a kovetkezo par napban meg el is bogom magam valami hulyesegen, amin egyebkent nem kellene, akkor tenyleg tesztelek. :lol:
De nem. Kizart dolog, hogy terhes vagyok. Nem lehetek. Ilyen nincs.
Vendég

Kakti, pont ezt kérdeztem meg a honlapon keresztül, ezt írták: "A tisztítás: 30 fokon kímélő programmal történjen, vasalni nem szükséges, mert használat közben kirúgja magát az anyag."
ktc

Bchris-en kerdeztem, de koszi szepen!
geri79

Bocsi Geri, lusta voltam visszanézni. :oops:

bchris

Semmi baj, orulok, hogy valaszolt valaki!
geri79

Kismaki:
Az alvás kb. 2 hete nálunk is így megy!!
kb fél óra alvás, aztán könyököl az ágyban, mint aki kialudta magát,
Kiveszem a játszószőnyegre, hogy nézelődjön és játsszon (én meg csinálhassam, a dolgom)
De ahogy a popsi sík felületre ér, vége a világnak, kezdődik az üvöltés.
A szemei tiszta pirosak aztán vissza rakom az ágyba, hogy aludjon még akkor torkaszakadtából üvölt 15-20 percet és jó esetben vissza alszik

Kép
bettike830

hajam nekem is hullani kezdett...gáz, mert hosszú...
lehet nekem is le kéne vágatnom.
a kilók is elhullhatnának a hajjal együtt :lol: :lol:

Nóri
gratula a lakáshoz....

Reni
Tényleg szépek vagytok:)

Bea
Én megértelek...2 kicsi mellett sok nevelési elvét feladja az ember CSAK LEGYEN MÁR EGY KIS NYUGI...emlékszem a nagyot én is még poroszosan kiságyban, magától aludjon el astb...aztán amikor a kétéves mellett aott volt a kicsi, örültem ha aludtak valahogy.. ha szopival akkor úgy, ha babakocsiban ringatva akkor úgy...
most megint látom a különbséget hogy napközben csak Blanka van itthon... ég és föld....na az esték persze bolondokháza kategória....
terhességi teszt :shock: :shock: na az durva lenne :D

alvás: 15-20 perc állítólag a felületes alvási szakasz és utána alszanak be mélyen...ezért van hogy felriadnak az elején :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti: akkor ha hagynám az ágyban visszaaludna magától????
Vendég

Kata
Nem biztos....ki kell próbálni.
Blanka a kiságyban nem mindig alszik vissza ilyenkor...
babakocsiban kicsit megringatom és akkor igen..

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Most van próba alatt. :)
Felébredt, sír, de csukott szemmel. Cumi a szájba visszaalszik, cumi kiesik sír. Cumi vissza és ismét alszik. :shock:
Vendég

kattkat: bocs, tegnap elfelejtettem válaszolni. Valóban feltettem már Szandi vámpírról a képet korábban, csak gondolom, hogy nem volt még aktuális a fogzás téma senkinél, nem is nagyon reagáltak rá a csajok, de virtuális piros pont a szemfülességedért :)

bettike: neked se válaszoltam :oops: Én Nyíregyházán szültem

Az én gyermekem múlt szombaton úgy aludt be Debrecenben, hogy a szomszédban falat bontottak :lol:

zuzmooo:látod-látod mennyire szeret téged Benő.. :D :D Nem hordoztad a mellgyulád miatt, hiányolt, és ezért igyekezett minél több időt cicin tölteni, hogy legalább akkor legyen veled testközelségbe :D Örülök, hogy szépen eltűnt a csomó
stephie

Anita: akkor egy kis távolság azért volt a babák között, de tényleg tök furi, hogy együtt szültünk, mondhatni át éltem a fájdalmad:))

Kép
bettike830

Köszi Csilla! Én el is felejtettem, hogy ma Milán nap van. :oops:
Én is Boldog Névnapot kívánok Milánnak!!! :)
Vendég

Hát csajok, hogy ti mennyit írtatok...

Az én drága fiam nagyon nyügi ma. És ő is úgy alszik, hogy fél óra után felébred. Cumi a szájába, buksisimi és visszaalszik, vagy nem :lol:

Na megyek, most ennyire futotta...

bellerreni
Eger

jaj csajok, nagyon izgiiiiii, a két also fogacskánk hegye már tulér az íny csucsán, télleg nemsokára kibujik. vastag fehér csík, tapintásra reszelős...remélem nem sok idő :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, drukk a fogacskáknak!!!!
Én is szeretnék már fogacskát látni......

Kép
bettike830

Nálunk ez a vissza alvás esélytelen.
Vivi fél óra után nem cumival a szájában ébred és nyöszörög, hanem könyököl a kiságyba és hangosan magyaráz, nevetgél, visongat, néha még oldalra is borul.
Ha meg simizem a fejét, és bedugom a cumit olyan messzire köpi amennyire tudja, rám néz és vigyorog.
Na ez aztán nem altatom vissza....
És aztán kb. fél óra múlva nyúlik a szája piros a szeme, de az istennek se akar elaludni, és ha megpróbálom altatni akkor jön a visítás

Kép
bettike830

Bea, ne hülyülj, még egy poronty? :) Mehetnél a 2011 februári topicba :shock:

Buckó kapott egy játszószéket az 1/4-ed éves szülinapjára (most lesz a hétvégén, jó, egy kicsit előre örülünk), összeszereltem, és nagyon tetszik neki, egy csomót elbábozott benne!!

Megmutatom a vigyori képet, de ez még nem a mi játszószékünkben van, hanem a szüleimnél:

Kép

boruska

A penészes dolgaim egy része kuka lett. Egy pelenka és egy plüss rugi bánta. A rugit nem lehetett 60 fokon mosni, a pelus meg rettenetesen nézett ki. Nem vagyok normális, olyan pipa vagyok magamra hogy csak na. Még jó hogy nem a legjobb rugink bánta, de akkor is. De azért köszi a válaszokat, a lepedőt és a bodyt talán sikerült megmentenem.

bea: Én is besötétítenék Barbusnál egy kicsit ha már nagyobb lesz. Amikor már minden érdekli őket akkor szerintem is jobb. Akkor már nem keverik a nappalt és az éjszakát.

boruska: Buckó nagyon szép, nekem sosem sikerül Barbus mosolyát lefotózni, mindig bemozdul.

Ma véget ért a kresz oktatásom, június 3-án vizsgázom. Majd kérem a drukkokat. Az elsőbbségadás még nem mindig megy, azt még gyakorolnom kell. Pont azok a 3 pontos kérdések. Remélem nem kell dupláznom.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki:
ne tojj be, nem olyan ördöngős az! Ha egyszer ráérzel, menni fog! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

SOS!!!!

Fruzsi lányom nagyon lázas!
Ma voltunk dokinál,fül,torok...

Szóval a kérdésem az lenne,hogy 39.5 volt a láza akkor
hűtőfürdő,majd kúp 150mg-os!/nem tudom elég-e ez a 13kg-ra/
Majd 4 órán belül szirup!

Lehet neki előbb szirupot adni,mint 4 óra?
Milyen sűrűn fűtőfürdőzzem???

Köszi a választ,aki tud segítsen!

Kép
Kép
szintus

Szia!
nagylanyaink egyidosek. en felvaltva adnam ekkora lazz eseten a n urofent es a panadolt 3-3 orankent. kulonbozo hatoanyaguk van, ezert lehet igy adni. hatalmas ez a lazz, csillapitani kell!
es sok folyadek!
gyogyulast!
csisza

Szintus! Nem elég! Lucának hasonló láza volt és 10kg felett szart sem ért. A szirup ok, csak ne ugyanolyan legyen mint a kúp. Ibuprofen, paracetamol felváltva mehet 3óránként. És kúpból vegyél 2év felettit. Luca 12kg volt 2évesen. (nem ibuprofen a 150mg ugye? Mert a 2éves kúp 125mg asszem, szóval ha az,akkor bőven elég!)
Vendég

Jobbulást a kicsikének!
Vendég

Szintus!
igy ahogy Norci is irta! a nurofen ibuprofen hatoanyagu, a panadol pedig paracetamol hatoanyagu, tehat 3-3 orankent felvaltva mehet akar kupban akar szirupban!
csisza

Szintus, remélem már lejjebb ment a láz.

Csajok, ma este apa fürdetett, mert telefonáltam hosszasan. (Öltöztetni már én öltöztettem, azt nem vállalta.)
Lefotóztam. Érdemes megnézni. Kábé az van a fejére írva, hogy anya ments meg! :lol:

Kép

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hahó!

Hát csajok én 3. lányom csak 10kor volt hajlandó elaludni, mert du eldőlt fél órára a kanapén, és akkor este nem akar aludni.Na ezek után rendet raktam, fürödtem, uzsit csomagoltam, 11óra, kelt Ádám, szopizott és még mindig nem akar aludni. Reggel meg a két nagyot indítom suliba. Jujjj mi lesz itt holnap...

Bea! Én sötétben altatok. Minddel így tettem. Anyósom gyerekorvos szerint ez nem jó, mert keverni fogja a napszakokat, hát soha egyik sem keverte. Ádám is nappal sokkal kevesebbet alszik, mint éjjel és legtöbbször babakocsiban a teraszon, ahol azért világos van. de mióta esik és bent alszik, bizony félig leengedem a függönyt. :P
És én is bármire hajlandó voltam, csak hogy akár 10 percet hunyhassak napközben. Várandósság?? Lehet csak ki vagy merülve, nem?

Szintus! Holnap ha nem javul a helyzet és élnél a homeopátiával, akkor 5 db Belladonna C 30-as golyót oldj fel műanyag kanálban vízben és add be neki! Amikor elhagyja a láz ismét a 38 fokot,akkor újra ue. Mellette mehet a vizes priznic.
Jobbulást!
Csilla! Haláli ez a kép!

Lányomat felvették ősztől az oviba, juhhé. Ami azért nagy szám, mert 2x-es a túljelentkezés. Bár az oviban várnak vissza táncot tanítani szept-től, lehet ezért? :? :)

Na most már rendet teszek itt alvás ügyileg, mert ki itt a főnök, vazze? ( Asszem, nem én :P )

Minden árvíz károsuléttal együtt érzek és nagyon sajnálom őket.

Ja, amúgy én debreceni vagyok, és 8 éves koromtól meg borsodi. (Zsizell :P )

Na megyek....jó éccakát!

Móni
kokonya

Szintus!
Jobbulast Fruzsinak. A tobbiek mar elmondtak, en is csak azt tudom, hogy kulonbozo hatoanyagu keszitmenyeket lehet felvaltva adi, kicsivl csakrabban. A hutofurdohoz nem tudok hozzaszolni, mert K-nak ilyen magas es hosszan tarto laza csak a 3 napos laznal volt, akkor probaltam a hutofurdot egyszer, de nalunk ep az ellenkezo hatast valtotta ki, meg jobban felszokott a laza.

Ah, kizart egyebkent, hogy ismet terhes legyek, nalunk ugy meg baba nem fogant, hogy nem direkt volt. Ennek megfeleloen most is mindent megteszunk ellene. Elmeleti sikon beszelgettunk tegnap errol, fogalmunk nincs, hogy mihhez kezdenenk, de Feri azt leszogezte, hogyha lany lenne, akkor vegre o adhatna nevet, ha esetleg ketto lenne es mindketto lany, akkor mindkettonek o adna nevet, mert igy szolt az egyezmeny. Hat, asszem hogy nem ez lenne a legnagyobb problemank. :lol: :lol:
De nincs ezen mit elmelkedni, szerintem inkabb a dieta felelos az emelygesert es az idonkent fellepo agresszioert. :lol:
Amit egyebkent most keszulok aprankent felfuggeszteni, ket napja elkezdtem tornazni, mar csak 2,5 kg maradt, ezt inkabb majd aprankent tornaval es normal etrenddel szeretnem leadni.
Vendég

Jah es ma csak egy gyerekem lesz itthon, Feri most indul Kristoffal anyosomekhoz, szoval ma minden hazimelos lemaradasomat be kell potolnom.
Vendég

jó reggelt!

szintus: remélem jobban van Hanna. Magas láz esetén nálunk is a váltott hatóanyag+hűtőfürdő és ha még mindig nem ment le akkor Belladonna. Akkor lement. Azt pedig biztos tudod, hogy a hagyománnyal ellentétben nem nyakig bebugyolálni a gyereket, hogy "izzadjon", hanem épp egy könnyű kis pizsama, könnyű takaró, hogy tudja leadni a hőt.

boruska: Berciről nagyon jó képet csináltál, csuda édes ahogy így vigyorog :)

Csilla: valóban :) :D a kép magáért beszél :D

Bea: akkor ma jól "kipihenheted" magad a takarításban. Néha én 5 perc csöndért ölni tudnék :D

zarja: jobban vagy már? Mi a helyzet nálatok?

Levi jó viselte a szurit, nem volt hőemelkedése sem, csak beiktatott két plusz szopit napközben.
stephie

Mi is itt...
Szintus, nálunk is váltott hatóanyagú lázcsillapító és hűtőfürdő működik, jobbulást a lányodnak :wink: Lilla kevésszer beteg, de ő mindig nagyon lázas akkor...

Tegnap Lilla és Léna is volt védő-doki néninél. Léna két oltást kapott, mellékhatás hála az égnek most sem mutatkozik. Lillut a bőrgyógyász mellett ortopédiára is visszük, szegénynek gágog kicsit a talpa...
Jó napunk lesz megint a Heim Pálban, két gyerekkel ortopédia, utána Lilluval bőrgyógyi :roll: ráadásul múltkor egy ilyen kör után jött a mentős-tüdőgyulladásos kanyar... hát talán érthető, hogy nem sok kedvem van hozzá, mégha nincs összefüggés az események között, akkor sem...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi:
nem akarlak riogatni, de a Heim Pálban simán összeszedhettetek valamit a tüdőgyuszihoz! Ha nem muszáj mindkettővel menni, nem tudod megoldani, hogy Lénit otthon hagyd?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szintus
Milyen volt az éjszakátok? Sikerültcsillapítani Fruzsi lázát?

Kakti
Hogy sikerült a csavargás?

bchris

Fruzsika jobbulást!!:((

Kép
bettike830

bchris:
majd ma megyünk. :) ha hazaértünk, de legkésőbb este beszámolok.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sütőzsenik,
a hullalát elég magában felverni vagy valami fixálós cucc is kell hozzá, hogy kemény legyen a torta tetején???
please sos help me!!!!

KépKép

KépKép
beneildi

Lányos anyukák:
ha érdekel valakit:

http://www.fulcimpalyukasztas.hu/

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ildi. Disziteskent eleg onmagaban felverni. Ha valamibe toltom, izesitem is,akkor mar rakok hozza zselatint is.
Ha szorsz ra vmit, mondjuk szines cukrot, azt csak uccso pillanatban szord, mert megolvadhat. Nah, most csak ennyi, mert szarakszik a billentyuzet, szenvedosen irok.
Vendég

Tiszta ciki!
Egymás után ez a harmadik oldal, ami velem kezdődik... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Fruzsinak jobbulást. Virtuális buksisimi... :wink:

Anita! Milyen volt az osztálykirándulás?

Vettem a Teszveszen egy Hauck utazóágyat. Újat 6000 Ft-ért. :lol: Nagyon örülök neki. Tegnap meg is jött. Olyan jóóóóó...

Képzeljétek tegnap volt 3 pötty a bugyimon. Azt hittem megjön erre felkészültem a nagybugyival meg betéttel. Azóta sincs semmi... :shock: Szerintetek mi lehetett? Márjus 23-án lenne 1 éve, hogy az utolsó mensim első napja volt :roll: Hányszor el kellett ezt mondani a várandósság alatt. :lol:

Olyan jó lenne végre napsütésben sétálni. Ki vagyok éhezve egy kis napsütésre... Lehet járok egy kis nap-előcsalogató táncot meg énekelem, hogy "Süss fel nap, fényes nap, kertek alatt a ludaink megfagynak" :lol: :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Reni!
Én is jártam így, azóta se semmi. Én az előző napi kekszre tippeltem. Mármint hogy attól lehetett a pötty... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea,
köszi, életet mentett a válaszod, csak díszítésnek kell és igen jól sejtetted, hogy akarok szórni is rá valamit. :lol: köszi szépen :wink:
így kész van a madártejes sütim Apának, ugyanis ma vagyunk 4 éves házasok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Gratula nektek! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, köszi, még hajrázom, hogy estére minden kész legyen... ja és még hajat kell mosnom :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?