Sucer! Köszönjük szépen!!!
Nagyon jól bírta Bence a felhajtást, büszkék is vagyunk rá!!! Pedig előtte nap hajnali fél 2kor feküdtem le, Bence is nyugtalan volt, én is, egész éjjel mocorgott, aztán 4kor már kipattant a szemem és nem tudtam aludni!
Elmentem fodrászhoz, azt bírta, de a kozmetikusnál nagyon sz@rul voltam, fészkelődtünk össze vissza, szegény Adél meg is ijedt (kozmetikus), mondtam neki, csak helyezkedünk, semmi baj. Aztán nyugiba volt, amikor ki lettem kérve, utaztunk, fényképezkedtünk, búcsúztató, polgári, templomi volt. Meg a lagzi alatt is csendben figyelt, elringattuk a sok tánccal
. De ahogy leültem, azonnal nekiállt rúgdosni erőteljesen, hogy anyu menj már vissza táncolni, olyan jó!!!
legalábbis erre következtettünk a férjemmel abból, hogy amikor táncoltunk nyugiban volt, ha leültem elégedetlenkedve rugdosott
. De nagyon jól bírta, mert csak hajnali 4kor lett vége! És utána még pakoltunk, rendeztünk mindent, így fél 6 volt, mire aludtunk, és fél 10kor már fent voltunk! Barátnőméket még felvittük Győrbe vasárnap, aztán itthon tartott szülőkkel az utóbuli
. Alig aludtunk, még mindig azt próbáljuk kipihenni.
Mindenki azt mondta, milyen stramm fiunk lesz, igazi táncos lesz!
Csak azt az egyet sajnáljuk, hogy ha valaki megkérdezi, mikor volt az esküvőnk, rögtön az fog az eszébe jutni, hogy tudod amikor az a nagy árvíz volt.
Tegnap
sikerült először odáig eljutnunk, hogy leüljünk és interneten elolvassuk az összes hírt!!! Addig fogalmunk sem volt, csak hazajövet láttuk, micsoda ítéletidő van, mekkora árvizek! Áldom Istent, hogy az esküvőnk rendben lezajlott, és semmit nem érzékeltünk ebből, illetve senkinek a családban nem történt semmilyen káresete!
Ilus,köszi a privit, megpróbálkozom, aztán szólok, hogy sikerült-e.