Új privát üzeneted érkezett!

Sucer. Lehet, hogy fordult a baba, de az inkább feszítés érzés, nem fetrengős! :? . Ilang is csinált ilyet? :-)

De az IGAZI görcs nagyon nem jó még. Sugárzott a derekadba is?

szilvás76

Felébredtem....termeltetek ááááááááááááám :)
Olvasom nem csak én görcsölgetek be...nekem is van valami...ami se nem barna se nem sárga de ott van nagyon halványan...
Derekam nekem is fáj...de nekem sérvem van...már a kezdetektől fáj :(
Én is úgy tudom ez nem jó...de doki megvizsgált és azt mondta minden rendben ....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát nálam ha nem nő a víz akkor nem fog tudni megfordulni azt mondta,ergo császár. Készítem magam erre. :?

Dia igen akkor ezt kevertem össze,csak heg rémlett az elején hogy arra figyelni kellett..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia,
pihenek én amennyit csak tudok. Tegnap is inkább pihiztem, nem takarítottam, pedig kellett volna, főleg, hogy holnap jön a védőnő... de most ez van. Rend van, csak éppen nincs föltakarítva. Lehet, hogy ezért megdorgál, de tojok rá. És igen van barnázás, görcsök, holnap asszem fogok is kapni a dokitól. Nagyon bízom benne, hogy a méhszájam nem nyílt meg, mert akkor tényleg fekvős 3 hónap vár még rám :( :( . nagyon nehéz amúgy tétlenkedni, hogy a párom napokat van vidéken, a kertünkben pl. 3 fát csavart ki a szél, elromlik a kapu, alszik ki villanykörte és még sorolhatnám. Általában ura vagyok a helyzetnek, de most korlátozva vagyok nagyon sok szempontból. A szomszédokat pedig mégsem kérhetem meg naponta. Így marad a tornádó sújtotta kert, a kézi működtetésű kapu, stb. De ennél nagyobb bajunk sohase legyen, azt kívánom!
Bencéd pedig nagyon jóképű kisfiú, kár, hogy a lánykám már "idős" hozzá :wink:

Évi,
pihenj, nem lesz semmi baj! Tudom bagoly mondja verébnek....

Csajok, ugye egyikőtöknek sem lett semmi baja, gondja, kára a borzasztó időjárás miatt? Mondjátok, hogy nem....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Komoly gondról nem tudok,hacsak Katkáéknál...remélem nem :? ő vészsúlytotta helyen lakik :(

Sucer,basszus...:( Előző terhességnél is volt gond?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sucer
Nincs székelési problémád?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem az is közrejátszott a görcsöknél...de komolyan...és a derékfájásnál(belenyilalt)...mondjuk a "barnázás" nem ezmiatt van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

.....na készítem a nyeles rántott husit :)
de ide-ide lesek....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A barnázás (ahogy írjátok) lehet ám más is... Doki bácsinak feltétlenül jelezni kell, akár vmi gyulladás is lehet a háttérben...

Azt meg kezelni kell... 3 kúp és minden oké lesz... ;-)

szilvás76

Dia,
igen sugárzott, ezért is ijedtem meg, hisz felrémlettek a szülésem emlékei. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan előkapja az agy a hasonló emlékeket, érzéseket :( :( . Ilanggal is sokat keményedtem, voltam is kórházban vele a 36-37. héten 3 napot, mert meg akart indulni. Aztán sikerült a kerek 40. hétig bent tartanom :) :) . Remélem most sem lesz másképp, már ami a 40. hetet illeti! Hát konkrétan tegnap olyat feszült a hasam, miközben hullámokban görcsölt, hogy nem is tudom mihez hasonlítani. Komolyan megijedtem, főleg, hogy teljesen egyedül voltam :? :?

Évi,
gondolom nem akarnak egy faros szülést bevállalni. Sajnos azt hallottam, hogy már kevés olyan orvos dolgozik, akinek vannak faros szüléssel kapcsolatos tapasztalatai, mert ma már ez egyből császár indoknak számít. De tudod mit? Legyetek mindketten egészségesek és ez a legfontosabb!

Csillag,
sajnos én is ilyen keményedős, görcsölgetős fajta vagyok :( :( .
A gond az, hogy ha akarnék se tudnék egész nap feküdni. Ezért nincs más, mint hogy visszafogom magam, mert ha az orvos utasít, az sokkal rosszabb. Na nem azért, mert nem lenne igaza, hanem azért mert nem mondanék ellent neki, hisz bízom benne, és tapasztalatában és abban, hogy jót akar. Míg magával az ember nem kellően szigorú és hajlamos feszíteni a húrt.... én legalábbis sajnos ilyen vagyok... :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nálam még anyáknapján csinált valamit kismanó...iszonyúan elkezdett feszíteni a medencém, meg görcsölgettem, bár barnázás nem volt...utólag kiderült, hogy a drágám akkor döntött úgy, hogy vízszintesből függőlegesbe áll, és beékelte magát, ami nagyon feszített, de akkor megnyugtatott a dokim, hogy nem volt gáz, csak új volt a helyzet...
Tény, hogy kényelmesebb volt, amikor még vízszintesbe volt a drága, de hát ha neki így jó...
Nem is engedett se a férjem, se anyukám felkelni akkor...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sucer :( :( biztosan megviseltek az elmúlt napok...férjed egész héten távol van? Se rokon a közelben se senki?

evilany

Sucer a fiam az idősebb nőkre bukik :lol: Még bármi lehet :lol:
Védőnő kitérdekel? Ne foglalkozz vele, mégiscsak előbbrevaló a baba és a te egészséged.

Évi ez legyen a legnagyobb gond, hogy császár....

királylány

Sucer, ilyenkor nem tudsz valakit beszállásolni magadhoz?
A hullámokban jövő övszerű görcs az álmoskönyv szerint sem jelent jót, hát még várandósan.
Félre a tréfát, jó hogy holnap mész dokihoz, és megérdemled, ha jól rádpirít! ;-)

szilvás76

Évi,
eddig kettőből 2x bevérzéssel indítottam az első 3 hónapban. Aztán viszonylagos nyugi, majd a 7 hónaptól jönnek a keményedések, barnázás, ilyesmik. Nekem a cukrom, vérnyomim, vasam tök szuper, egyszerűen a keményedések jutnak most már másodjára. Amúgy a 35. héttől a külső méhszájam Ilanggal 2 ujjnyira nyitva volt. Így vagyok összerakva, ezért is jó lenne már nem dolgozni....

Írtam már, hogy akit felvettek és a múlthéten elkezdtem betanítani, pénteken fölállt, hogy köszi inkább mégsem jönnék? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Most kezdenek csak újra keresni, sehol senki, nem foglalkoznak vele. Pedig én nem fogok augusztusig itt ülni, hogy betanítsam! min. 1 hónap kellene, ami már hétfőtől ketyeg... sztetek?????

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja,őszintén,egy faros szülést én se szívesen vállalnék be :shock:

Mármint magamnak...félnék h.elakad...

Változatos,most nincs vizünk. Se hideg se meleg sehol se. Wc-t nem kell lehúzni... összefutottam a melósokkal a lépcsőházban megérdeklődtem mit tudnak a dologról...háááát eltörött a vezeték,el lett zárva.Királyság.

evilany

Sucer,mi nem tetszett nekik?

evilany

Sucer! Köszönjük szépen!!! :roll: :roll: Nagyon jól bírta Bence a felhajtást, büszkék is vagyunk rá!!! Pedig előtte nap hajnali fél 2kor feküdtem le, Bence is nyugtalan volt, én is, egész éjjel mocorgott, aztán 4kor már kipattant a szemem és nem tudtam aludni! :shock: Elmentem fodrászhoz, azt bírta, de a kozmetikusnál nagyon sz@rul voltam, fészkelődtünk össze vissza, szegény Adél meg is ijedt (kozmetikus), mondtam neki, csak helyezkedünk, semmi baj. Aztán nyugiba volt, amikor ki lettem kérve, utaztunk, fényképezkedtünk, búcsúztató, polgári, templomi volt. Meg a lagzi alatt is csendben figyelt, elringattuk a sok tánccal :wink:. De ahogy leültem, azonnal nekiállt rúgdosni erőteljesen, hogy anyu menj már vissza táncolni, olyan jó!!! :D :arrow: legalábbis erre következtettünk a férjemmel abból, hogy amikor táncoltunk nyugiban volt, ha leültem elégedetlenkedve rugdosott :). De nagyon jól bírta, mert csak hajnali 4kor lett vége! És utána még pakoltunk, rendeztünk mindent, így fél 6 volt, mire aludtunk, és fél 10kor már fent voltunk! Barátnőméket még felvittük Győrbe vasárnap, aztán itthon tartott szülőkkel az utóbuli :D. Alig aludtunk, még mindig azt próbáljuk kipihenni.

Mindenki azt mondta, milyen stramm fiunk lesz, igazi táncos lesz! :D Csak azt az egyet sajnáljuk, hogy ha valaki megkérdezi, mikor volt az esküvőnk, rögtön az fog az eszébe jutni, hogy tudod amikor az a nagy árvíz volt. :( Tegnap :shock: :!: :!: :!: sikerült először odáig eljutnunk, hogy leüljünk és interneten elolvassuk az összes hírt!!! Addig fogalmunk sem volt, csak hazajövet láttuk, micsoda ítéletidő van, mekkora árvizek! Áldom Istent, hogy az esküvőnk rendben lezajlott, és semmit nem érzékeltünk ebből, illetve senkinek a családban nem történt semmilyen káresete!

Ilus,köszi a privit, megpróbálkozom, aztán szólok, hogy sikerült-e. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Dia,
védőnőt letojom. Különben is mondtam, hogy nincs bababirodalom, majd nyáron lesz átalakítás, de nem hatotta meg, azt mondta azért jön. Hát jöjjön...

Szilvi,
sajnos senki sincs a közelemben :( . A párom szülei vidéken, Anyukám Bp. másik végében és dolgozik még, barátnőm messze szintén, aki meg még lenne, szintén kisgyerekes többnyire minimum 2 picivel. Az ovis társak szülei szoktak segíteni, amiért nagyon hálás vagyok. Ja és a párom minden héten megy pár napot vidékre, ilyen a munkája... remélem a szülést azért nem kési majd le... :? :?

Évi,
"csak" hétfő hajnaltól ma estig, de elég ez.... 2,5 éve így élünk, nem könnyű. De nem panaszkodom, mert van munkája legalább.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jájj Évi! Most már nekem is elegem van abból a felújításból ami nálatok folyik!

Sucer tessék otthon maradni. Doki kiír és kész. Kit érdekel, hogy van e helyetted valaki más vagy nincs. Legyen ez az ő gondjuk. Nehogymár te szívjál :twisted:

királylány

:D :D tök jó fejek,szétfúrták a fővezetéket :)

evilany

Sucer, én egész konkrétan szarnék a fejükre. Nézz ki egy időpontot (az előzményeidet szem előtt tartva) és mondd meg, hogy ez é sez az utolsó munkanapod. Amennyiben nem vesznek fel időben embert, úgy papíron az irataidat, a folyamatban levő feladataid felsorolását átadod a főnöködnek, és toll a fülükbe.

Addig fogják húzni-vonni a témát, amig tényleg te mész rá egészségileg, nekik semmi sem drága...

Szabd ki a kereteket, adj ultimátumot. Másból nem értenek!

szilvás76

sziasztok!
Egyelőre csak ezt az oldalt tudtam még elolvasni (még alszik a csöpp csaj). Látom sokan görcsölgettek. Jajj, nagyon drukkolok, hogy senkivel ne legyen semmi baj. Pihenjetek minél többet. Lehet, hogy ez a hidegfront is közrejátszik.
Árvízi helyzettel kapcsolatban, szerencsére nem lett kárunk, de nagyon sok családnak itt a városban, az egyik legszebb városrészben.
No, eddig tartott a fórumozásom. Már ébredezik Bogi... :-) Megyek, majd igyekszem visszaolvasni is.
Vigyázzatok magatokra, mindenkinek küldöm a pozitív gyógysugarakat!
puszi
Katka

Katka
KépKép
katka77

Szülés: én nagyon szeretném, ha természetes szülésünk lenne, ezért meg is teszek mindent :arrow: agyilag is úgy készülök, hogy minden rendben lesz és 3-an együtt összedolgozunk (Tomi, Bence és én), és könnyű lesz és gyors. DE: ha bármi baj lenne, vagy hosszú ideig tartana, nehéz lenne, (tudom, elsőszülőként elég nagy rá az esély!)vagy a doki azt mondja, hogy asszonyom, ez sajnos császár lesz, akkor sem fogok csalódott lenni, mert az egészségünk a legfontosabb!!! Csak nagyon szeretném átélni ezt a csodát, főleg mert apás szülés lesz! Amit mondtak, homeós bogyókat én szedni fogom, gátmasszázst majd csinálunk, amikortól szabad, készülünk a szülésre légzés gyakorlatokkal, és fejben is, Bencével is minden nap megbeszéljük, hogy legyen így, és hogy a 37. hét előtt ne akarja megismerni a nagy világot, inkább élvezze anyu pocijában a jólétet :). Aztán nemsokára meglátjuk (már csak 79 nap :!: ), hogy mennyire hallgat ránk, és milyen lesz! Bár eddig mindig hallgatott ránk! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Katka de jó hogy írtál,örülök hogy nincs károtok!!

evilany

Évi,
a jelöltnek nem tetszett a meló, már ha azt kérdezted. Nem ilyen lovat akart. Neki ez túl pénzügyes meló, egzakt, száraz. Ő ennél humánabb beállítottságú... pedig volt próbanapon is. Mindegy, ez van, asszem ezt nem nekem kell megoldanom. Megértelek a faros szüléssel kapcsolatban, én is félnék, hogy baj ne legyen.

Barbcsi,
Bence de drága lehetett! Tényleg jól bírtátok, bírtad, azért már nem kicsi a pocid neked sem! Az pedig tényleg nagy szerencse, hogy nem befolyásolta a szörnyű idő életetek egyik legszebb napját és minden káresemény nélkül tudtátok élvezni!

Az előbb egy "kedves" telefonáló: XY bent van? Mondom neki, hogy nincs az irodában, kicsit később hívja legyen szíves. Erre az ember: már annyiszor megígérte, hogy visszahívja, igazán hathatnék a kollégámra, hogy ezt meg is tegye :shock: :shock: :shock: :shock: . Kérdezem, mégis hogyan? Az üzenetét átadom többedjére, de mást nem tehetek. Erre a hapsi: hát pedig mint kollégája igazán ennyit megtehetne, de mindegy, ha erre se vagyok képes, majd lecsapta a telefont.... :evil: :evil: :evil: Mit képzelt? fegyvert nyomok a kollégám fejéhez, hogy hívja vissza? Mégis milyen ráhatásra gondolt? Betegek az emberek, komolyan mondom...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép

Sucer ne haragudj de elképzeltem ahogy fegyvert fogsz a kollegádra :)))

evilany

[quote="evilany"]: írta:evilanyD :D tök jó fejek,szétfúrták a fővezetéket :)

.......hogy ennek miért nem tudsz örülni? :shock: :)
Pedig az tök jó dolog...ha nincsen víz...mások direkt nem fizetik be a számlát csak hogy elzárják náluk....
NA félre a viccel...És mikor lesz????????
Azt nem mondták?
8) :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...jön a savam...
...viszem magammal anyák napjára...
de jó lesz :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer: nagyon vigyázz magadra! De én baromira ki vagyok akadva, hogy akit betanítottál egyszerűen felállt, hogy köszi, neki ez nem kell, és nem megy helyetted???? Ez azért a nagyon dúrva. És helyettesről neked kell gondoskodnod??? NAgyon remélem ,hogy a dokinál minden jó lesz!

Évi: ez kemény, hogy elvágják a fővezetéket és nincs víz..... istenem, de ne húzd magadat, te csak koncentrálj Tomikára!

Barbcsi: ahogy már mondtam/üzentem, angyali kismami vagy, csodás párt alkottok uraddal, jól néztek ki, vidámak voltatok, ahogy kell, és ha nem tudnám, nem mondanám, hogy a 29. hétben vagy!!!! :)))

Katka: hála ég, hogy nálatok nem okozott gondot az árvíz!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Azt mondták fél órán belül de az lassan letelik.
Nem tudok főzni se így :?

evilany

Faros szülés....
Nem egy leányálom!!!
De nézzetek rám! :)
Már akkor sz...m a világra... :D
Jaaaaj-bocsi...ma valami humor ízesítő lehetett a kajámban :( :)
De tényleg faros voltam...:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Elfelejtettem megkérni őket ha helyreállt a hiba ugyan már tudassák velem morze fúrásokkal... :lol: :lol: :lol:

evilany

Én és öcsém is farosak voltunk :?

evilany

próbálok kis vidámságot hozni nektek ezekben a hülye napokban(idő,gondok)...ne vegyetek mindet komolyan ááááááám...én néha ilyen vagyok...szókimondó,bolondos nőszemély :D
Katka jó hogy minden rendben nálatok is.
Sucer-helyettes...jááááááááááááj

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]E írta:evilanylfelejtettem megkérni őket ha helyreállt a hiba ugyan már tudassák velem morze fúrásokkal... :lol: :lol: :lol:

ez jó...ez tetszik...csak ne lefele...még a végén nálatok kötnének ki...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi, Dia,
van határnap amit 2 hónapja tudnak és ez június 18-a péntek, azon a napon zár ugyanis az ovi. Ha ezt előbbre kell hozni, nem fogok hezitálni. Várom a holnapi vizsgálatot, mert aggódom, hogy minden rendben legyen a picúrral. Annyit vártunk rá, hogy nem kockáztatom sem az Ő sem a saját egészségemet! Ez nem is kérdés.

Katka,
jó, hogy minden rendben veletek!

Lassan mennem kell.

Holnap jelentkezem, hogy mit mondott az orvos. Aztán kerti romeltakarítás, védőnő, de bekukkantok mindenképpen!

Vigyázzatok magatokra!
:)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ti

Kép

Én

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

már most érzem a vesztemet....16:20ra van időm anyák napjára Fanniékhoz...külön kis versike...paraván,gyertya,halk zene és Fancsám a verssel....
megkért hogy ne sírjak már akkor amikor bevisz kézenfogva,mert akkor nem fogja tudni elmondani...mondtam neki ne érjen akkor hozzám
mondta hogy ha nem akarok és könnyebb,nézzek valamit a falon...(hehe)
mondtam neki...ő ne nézzen rám :)
erre ő:
majd akkor nézem a pocakodat és neki mondom....
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ
Végem van mint a botnak!!!
Lehet ezért vagyok most ilyen kis humorzsák :D
palástolom előre az érzelmeimet...így jön ki :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer, de nehogy Te "romeltakaríts"!!! :-)
Csak max vezényelj! ;-)

szilvás76

Sucer! csak okossan!!! ne te takaríts...TE is vigyázz magatokra!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi oó

Kép

:lol:

evilany

Sucer: hát bolondok az emberek???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nem akarok sírni...nem akarok sírni...(de fogok!!!) :oops: :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek leöblítem hosszú tejfölszőke hajamat...és puccra vágom magam :D sminkelni nem fogok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares! Némelyiknek van baja... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag de jó,van vizetek :)
Hát,nem fogsz sírni? :lol: meglássuk...de csak örömkönnyeket!

evilany

Csillag, javaslom pzs-ből a százas kiszerelést! :-)

tejfölszőke séró... hehe, én meg 90-60-90... ;-)

szilvás76

Évi,
víz elzárás, felújítás, úgy ahogy van gáááááááz!!! :evil: :evil: Megértelek, hogy kivagy.... még ez is...

Nem haragszom én is elképzeltem magam, mint Lara Croft, nagy dinnye hassal szuszogva rátérdelek a mellkasára és csak annyit mondok: "most visszahívod, mert különben tudom hol laksz!" Közben nem látom az arcát a hasamtól :D :D és fel se bírok állni :D :D :D :D

Csillagom,
jó a humorporod, nekem is küldhetnél :wink: :wink: Örülök, ha jó a kedved!

Mares,
épp hogy elkezdtem betanítani. Még nem is látta a dolgok nagy részét, de megijedt. Nem nekem kell keresni szerencsére, nekem "csak" betanítani kellene (amire a meglátásom szerint 1 hónap szükséges), hogy a szülőszobából ne kelljen instruálnom, hogy mit hol talál a programban :? :? . Én időben szóltam (januárban, hogy mik a munka terveim, ezt márciusban véglegesítettem is, azaz bekerült a naptárba mint határidő. Köszi, hogy aggódsz, aranyos vagy! :)

farosan is jó fejek vagytok, ezt elhihetitek :wink: :wink:

Na tényleg dobbantottam!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer...ez baromi jó ötlet-kollégával szemben...szerintem ő is díjazná :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya