Új privát üzeneted érkezett!

Lili,
mega-giga drukkok Nektek!!!!!
Biztos nagyon ügyesek lesztek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nézzetek át a babavárósba, Lili hírei!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
nem tűntem el, csak havazok, este meg már nincs kedvem a gépet sem bekapcsolni :(

Kedden volt UH, minden rendben, gonal+supre+merional kombó megy 16-ig, 17-én újabb uh és talán vv is lesz.

Lilinek gratula Dominik érkezéséhez, szép nagy baba lett!

Keny, te hogy vagy? Még mindig kórház?

Baba, lassan neked is 3-mal kezdődik a hetek száma :shock: Dolgozol még?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lili,
hatalmas gratula a kisfiadhoz!
Sok tejcit, egészséget, és boldogságot kívánok Nektek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Alle, a 6. héttől táppénz.

babaimádó
Kép
babaimado

Lilikém, sok boldogságot az egész családnak,Isten hozott Domika!
Gyors gyógyulást, sok tejcit! puszi!

Köszi csajok a hírhozatalt!

Alle, nagyonnagyon+++++++++++++++++++++ !

Velem semmi különös, cickók "dolgoznak", poci "mensisen jelez",egyébként dolgozom ,jól vagyok,tele energiával. Szép nyugalommal várom a jövő szerdai uh-t.

puszi mindenkinek!

Kalkatám, most jól kiesik magukat a felhők, hogy a ti szombatotokon szép napsütés legyen! :wink:
nani72

Lili,gratulálok, jó egészséget kívánok Nektek!

Nanikám, örülök h. ilyen jól és nyugodtan telnek napjaid! Rengeteget gondolok rád!!! (köszi a rám gondolást, kedves tőled)

Alle, tüszinövelők ++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Alle, sok-sok tüszőnövelőt küldök!!!+++++++++++++++++++

skrisz72

Alle, kedves drágám nagyon drukkolok, ezer kamion tüszőnövelőt küldök!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szép napot!

Köszönöm a sok-sok drukkot, biztosan használnak!

Baba. akkor én nagyon lemaradtam :oops:

Az lehetséges szerintetek, hogy a Merionaltól vagy a Gonaltól fájjon a fejem? 3 napja non-stop és semmi sem használ :? Mondjuk alapon is frontérzékeny vagyok :(

allegrobarbaro

Alle, nem baj, én viszont figyellek és nagyon szorítok!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle,
nekem egyiktől sem fájt a fejem, most viszont napok óta majd meg pusztulok.Tuti, hogy az időtől!
Lehet Neked is ez árt meg!
Mennek a drukkok!

Nani,
nagyon várom az uhu képet! :wink:

Mindenkinek sok puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Felfájós Lányok, biztos a front teszi.
Tegyetek magatokkal valami jót, amit szerettek, az oldja a feszültséget.
nani72

felfájós = fejfájós
nani72

Nani: az uhuig drukkhegyek! jó, hogy nyugodt vagy és dolgozol, de csak óvatosan ;).
És persze hess hess fejfájás!

Alle: nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++

Lili: gratulálok a kisfiadhoz! :) Hosszú, boldog életet kívánok neki és az egész kis családnak :)

Baba: hogy repül az idő, már 28 hét!!! :oops: :shock: :shock: :) pocaksimi!

Kugli: poljubac!

Kalkata: már csak egy bő hónap :) :) :) veled együtt izgulok :) tökéletes esüvőtök lesz, meglátod! Most az égiekkel tárgyalok, hogy gyönyörű időtök legyen, ezért van most a rossz idő ;)

Bella: mikor mégy kontrollra? /elfelejtettem :oops: /

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok !

hogy vagytok ??

Lilinek nagy gratula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok tejcsit és egészséget kívánok !!!!!!!!!!

Nani
fejfájásod elhagyott már ? életemben először nem fáj a fejem hidegfront alatt, öregszem :roll: :roll: :roll:

szerdán megjött és csütörtök este itthagyott piri :roll: :roll:
vvviki

Drága lányok, az én fejem nem fáj! :)
Szerencsére nem is szokott, a "fejfájásra utaló" hozzászólásom Allénak és Melinek szólt, ők írtak erről.

Alle, jó szurizást! ++++++++++++++++++++++

Amina köszi,puszi.

Vvviki, nekem mindig ilyen rövid a mensim. (és még kevéske is), Sok orvosnak jeleztem, de nem találták problémának, lényeg, hogy időben rendszeresen megjöjjön.

Semmi terhességi tünetem nincs, ez persze nem baj, de megnyugtatásul reggel csináltam 1 tesztet ( maradt még 2 :) ), hááát, ilyen erős, rögtön kijövő 2csíkost még sose láttam életemben ! Nagyon megörültem. Legalább történt valami. :D
Szerdai uh-ig még sok idő van.

Iszonyú az időjárás, ember nincs az utcán. Tiszta októberi hangulat.
Remélem azért minannyiotoknak jól telik a hétvége.
puszi mindenkinek!
nani72

Nani, szerdára+++++++++++++++ és várjuk a képet.

babaimádó
Kép
babaimado

Nani:
Drukkok mennek ++++++++++++++++++++++

Kugli:
mi van veled? régen hallottam rólad :wink:

Velem annyi van, hogy pont 28 napra a laparoszkópia után megjött piri. Féltem, hogy nem így lesz hanem bezavar a műtét,de szerencsére nem így lett.
szrityi

Nani ez tök jó!!!! Remélem ősszel én is találkozok majd zebrával a fürdőszobánkban! :)

Szrityi pussziii!!!

Mindenkinek drukk, akinek kell!!!

Szebb hetet!!

gigibp

Ezt az embertelen időjárást, ráadásul hétfő reggel... :evil:

Nekem is hasogatott a fejem vasárnap hajnaltól, de ez már a korral jár [size=7](rég el sem tudtam képzelni, h valakinek időjárástól fájhat :oops: )[/size]

Nanikám, már csak 2 nap :wink:

Bella, énis május végén és június elején megyek MM-be

Alle, remélem jobban vagy már, UHU????

Amina, igen, elmondtam és el kell majd még mondanom pár imát a jóidőért :lol:

Viki, ez gyors volt!

Szrityi, látod minden ok, no para!!!!!!

Puszi, üdv

kalkata

Szrityi, jól van, ügyi a szervezeted, jól működik! Csak így tovább!

Kalkat, hess fejfájás! puszillak

Alle szurizásához+++++++++++++++!

szép hetet csajok!
nani72

Nani: nekem sincs semmi tünetem, ne aggódj ezen, minden rendben lesz, drukk szerdára!!!!!

Alle: mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,
UH-n minden rendben volt, mindkét oldalon vannak tüszők, 10*10-től 12*12-ig. Ma még Supre+Gonal, meg holnap is, szerdán újabb UH.

allegrobarbaro

Kalkata, milyen korral???!!!! Fiatal vagy még!
Remélem, ma már jobban vagy.

Nálunk is hihetetlenül car idő volt, a város szélén levő patak rendesen ki is áradt :(

allegrobarbaro

Sziasztok!

Adimettel kapcsolatban vannak tapasztalataitok?

Nem tudom, hogy csak véletlen-e, hogy evés után ég a gyomrom!? Tegnap kezdtem el szedni a gyogyit és átállni a napi 5-szöri evésre! Próbálom kerülni szénhidrátban gazdag dolgokat...

Volt, aki fogyott? Mondjuk hülye kérdés sztem, ha eleve diétázik az ember, plusz mozog is rendszeresen! :D

Nani, Alle drukk hegyek!!!!
gigibp

Alle, szép tüsziket növesztgetsz :) drukk tovább+++++++++++
(nálunk is kiöntött a GAJA patak + a Bakonyból lezúduló sár... gondolhatod)

Nanikám, holnap szerda :D

Gigibp, nekem nem jött be, állandóan ment tőle a hasam és egekbe maradt az inzulinom is tőle... :shock:
Ügyeskedj, és meglesz az eredménye, hisz még csak 1 nap telt el!!!!

kalkata

Kalkata, :wink: pusszancs!

Alle, szépen alakulnak a tüszők! csupa csupa jót neked!

Gigi, én 2007-től szedem az adimetet, először az 500 mg-t kaptam ( te is 500-t szedsz?) Ezt az endokrindoki egyébként "gyerekadagnak" mondta. 3 hónapig szedtem. Ami fontos, hogy lassan szoktasd hozzá magad, előbb fél-fél tablettákat szedj mondjuk egy hétig, és ha tűri a szervezeted, akkor emelj az adagon. Akár egy hónapba is beletelhet, mire az embernek megy a teljes szem beszedése. Én mindig kaja után veszem be, de asszem ennek nincs jelentősége.
Nálam az 500-as adag semmilyen mellékhatást nem váltott ki, ellenben fogytam (havi másfél kg. kb.), és rendeződött a hormonháztartás.
Amikor 3 hó után átváltottam a 850 mg-ra, na az már f.satott rendesen, pedig arra is szép lassan igyekeztem váltani. A reggeli hasmarson kívül nem volt bajom tőle ,se hasfájás, se egyéb nyavalygást nem csinált.
Légy türelemmel, és lassan szokd meg.Kitartás!
nani72

Sziasztok,

Sajna csak olvasgatni van időm, de mindenkinek nagyon drukkolok.

Azért írok, mert a tesómnak maradt 6 doboz 850 mg-os Meforálja, amit féláron el szeretne adni.

Ha valakit érdekel írjon privit.
leo50

Sziasztok!

Nani, nagyon belejöttél az irogatásba. Ahogy nézem a baba híre mindenkit intenzívebb fórumossá tesz. :D (én is szívesen írnék már naponta Nektek)
Holnapi kukucska már szívhangos lesz?

Gigip: én a meforalt nyomom 1 hónapja. Rögtön 3*850mg-al kezdtem, mert kértem a dokit, hogy ne szarakodjunk. Az első hét nagyon cudar volt, hányinger, f..sás, émelygés egész nap, aztán pikk-pakk eltűnt minden. Sajna a diétát nehezen tartom, így csak 2kg ment le, de igyexem. A rendszeres mozgás sztem fontosabb tényező, mint a diéta. Türelem menni fog Neked is!!!!

Alle: szép tüszők, csak így tovább!!!! Aztán kívánom Neked, legyen belőle egy gyönyörű kölök :D

Lili: gratula a kis trónörököshöz!! Mi is kérnénk majd képet róla.
roni34

Roni, úgy legyen :D

Nani, holnapra drukk neked az UH-hoz ++++++++++++++++++ de úgyis minden rendben lesz!

allegrobarbaro

Alle: drukkhegyek és tuszonovelok! :) ++++++++++++++++

Nani: veled egyutt izgulok, de minden rendben lesz ugy is! hanyra mesz?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni:csodalkozom, hogy birtad egybol a 3x850, nekem hosszu honapok kellettek, hogy 2,5(!) szemet tudjak bevenni, és attol is carul voltam, es fogytam mint az allat. 3-al csak par napig probalkoztam, aztan lealltam. Doki belement, hogy egybol ekkora lorugasnyi adagot szedj? Mindenesetre
nagyon ugyes vagy, hogy ezt kibirtad! :)
/a dieta kozel olyan fontos mint a mozgas, ha nem fontosabb!! Azért is, mert elvileg eletunk vegeig kell majd tartani, ha a gyogyszert el is hagyjuk, tehat jobb mar most raszokni. /

amina09

Gigi: gondolom voltal dietetikusnal, es pontosan tudod, mit mivel, hogy kell enni. Beletelik par hetbe, mire az ember megtanulja, de utana mar konnyebb. Van jopar anyagom, mintaetrenddel, CH tablazattal, ha kell e-mailen elkudlom. Ami nekem a legnehezebb, hogy nem ehetek krumpit (pedig imadom), a rizs konnyebb, mert ott a barna risz, teljes kiörlésű tészta, bár abból nem lesz jó carbonara soha :D :). De meglehet szokni.
Mennyi CH-t kell naponta enned? Milyen beosztásba?
Volt nekem is gyomoregesem, bar en mast szedek. De utana elmult.
Kitartas!

amina09

Sziasztok,

Alle
tüszőnövelő és sokasító drukkok!
+++++++++++++++++++++++

Aminával teljesen egyetértek, fontos a diéta is. Bár őszintén szólva, azért én szoktam enni egy kevés krumplit, mert képtelen vagyok lemondani róla! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Lassan indulunk az uh-ra, 11-re kell menni.
Higgadt vagyok (néha csodálkozom is magamon), remélem meg tudom őrizni ezt az állapotot.
Nem vagyok biztos benne, hogy ma gép elé kerülök, így KAlkatának dobok majd sms-t. ( remélem a jó hírről)

Alle tüszőinek +++++++++++++++++++ továbbra is!

Köszönöm a kedves szavakat mindenkitől!
puszi
nani72

Nani: akkor gep elott ulok! es varom a Nanihiradot Kalkatatol! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella: hebe-hoba en is kenyeztetem magam par falatkaval azert :) Ujburgonya pl az egyik legjobb valasztas, imadom :)

amina09

Köszi Csajok!

Én a diabétesz központban csináltattam meg a terhelésest és ott a doki azt mondta ez normális eredmény, szóval semmiféle mintaétrendet nem kaptam. Nekem K. doki írta ezt fel, hogy az inzulint levigyük 40-re. Most a legmagasabb értékem 62 volt. Szóval ő mondta, hogy diétázzak mellette, de egyek csokit, sütit, édességet! De kb ennyi!

Nani, én is az 500-t kaptam, 3x1 kell szedni, de persze én is csak féllel kezdtem el. Majd jövő héttől térek rá az egy egész szemre. Úgy olvastam, hogy étkezés közben kell szedni... Most én így csinálom!

Mi újság??? Hol vannak a hírek Nanikám?!

Amina!
Nagyon szívesen venném az étrendet!!! Tök rendes vagy, hogy átküldöd! :)))
K. doki végül is rám bízta a döntést, hogy szedem-e vagy sem. Azt mondta, hogy ő nem erőlteti, de ha a helyemben lenne, akkor ő biza szedné. Persze, amikor elhangzott, hogy fogyhatok is tőle, rögtön igen volt a válasz! Na meg, hogy említette, hogy a terhesség alatt vszínű cukros leszek, akkor meg már nem is volt kérdés!

Roni!
Egy hónap alatt lement 2 kg úgy, hogy szinte nem is diétáztál? Ez tök jóóó! Én is akarom, én is akarom!

Amúgy a napi 5x-i evéssel hogy álltok?
Én baromira nem vagyok éhes, sőőőt!! Állandóan tele a hasam. Persze tízóraira, meg uzsira, vacsira is csak gyümit, vagy joghurtot eszem! Ez jó így???
gigibp

Nem teljesen. De majd Amina átküldi neked az anyagot és abból meglátod, hogy hogyan kell étkezni és melyik időszakban mit lehet enni.

Nani,
Várjuk akkor Katától a híreket.
Már lassan valami hírnek kellene jönni, hiszen mindjárt 11.30. Nagyon izgi.

Amina,
Én krumpli függő vagyok. Igyekszem minél kevesebbet enni, de egy héten egyszer szoktam egy keveset, nem beszélve arról, hogy a krumplifőzeléket is imádom!:)
Vendég

Nanikám SMS:

"4mm-s a baba, jó embrionális szívműködés. még nem fogtam fel."

kalkata

Bella, Amina szintén "zenész" (krumplifüggő...) :oops:

kalkata

Nanikaaaaaaaaaaaaaam! yesss :) :lol: :lol: :lol: :lol:
szuper! Gratulálok kismami!
Boldog, problémamentes babavárást, és a legszebbeket kivanok!

amina09

Nani ez szuper hír! Minden jót kívánok!
Problémamentes babavárást!

Kata,
Akkor megnyugodtam!:)
Vendég

Nani,
:D :D :D
majd szép lassan elhiszed, addigra meg már fogod a két kezedben! :lol: :wink:

angel37

Nani!
Gratula :D :D :D

Metes Lányok!
Az Adimetet nem nagyon szabadna eltörni, nekem azt mondták a diabetolóigán, mert be van vonva azzal a mázzal, meg mittudomén, bántja a gyomron vagy bélflórát. Egész tablettánként kell emelni a dózist, először napi egy majd kettő, végül háromra., szép fokozatosan. Nekem direkt felhívták rá a figyelmemet, hogy ne tördeljek.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nani, nagyon SZUPER!!Teljes szívemből gartulálok!!!Valamikor megyek ám majd hozzád!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle??++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nanikám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois, pontosítanék, ez nem csak az adimetre igaz...
Vendég

Nani!!!!!! Ez fantasztikus hír! Gratulálok! :D :D :D :D :D :D :D :D

Ez "tök jó", hogy még dokim is azt mondta, hogy kezdhetek fél szemekkel... Akkor most térjek át mondjuk a 2x1-re és pár nap múlva mehet a 3?
gigibp

Nani: tiszta szívből gratulálok! Boldog babavárást!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok LÁnyok!
Nem tudom, emlékeztek e még rám, annó a BMC.-s topikból vándoroltam ide, Sajgó doktor Úr-hoz.
Sajnos rajtunk kivűlálló okok miatt nem tudtuk folytatni a lombikot.

De nem is baj, a várakozás meghozta eredményét!
Kép

Kedden voltunk UH.-n, nagyon picike még a baba, 2.8 mm.-es, elméletileg 5 hetet írt a doki, de az igazság az, hoyg pontosan nem emlékszem mikor volt az utolsó mensi....(Április 13 vagy 17)Most 13.-át mondtam.

Talált vérömlenyt is ababa mellett, 4 db-ot, amin nem is csodálkozunk, hisz házfelújjítás kellős közepén vagyunk, cipekedtem, valamint egy idős fekvő nénit gondoztam.....Szóval emelgettem rendesen:(
De most 1 hét pihenés, és bízunk nagyon abban, hogy spontán fogant, jönni akart, és velünk marad!

Mindnekinek kitartást,és mielőbbi babásodást kívánok!

morzsa
morzsa25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?