Köszi Csajok!
Én a diabétesz központban csináltattam meg a terhelésest és ott a doki azt mondta ez normális eredmény, szóval semmiféle mintaétrendet nem kaptam. Nekem K. doki írta ezt fel, hogy az inzulint levigyük 40-re. Most a legmagasabb értékem 62 volt. Szóval ő mondta, hogy diétázzak mellette, de egyek csokit, sütit, édességet! De kb ennyi!
Nani, én is az 500-t kaptam, 3x1 kell szedni, de persze én is csak féllel kezdtem el. Majd jövő héttől térek rá az egy egész szemre. Úgy olvastam, hogy étkezés közben kell szedni... Most én így csinálom!
Mi újság??? Hol vannak a hírek Nanikám?!
Amina!
Nagyon szívesen venném az étrendet!!! Tök rendes vagy, hogy átküldöd!
))
K. doki végül is rám bízta a döntést, hogy szedem-e vagy sem. Azt mondta, hogy ő nem erőlteti, de ha a helyemben lenne, akkor ő biza szedné. Persze, amikor elhangzott, hogy fogyhatok is tőle, rögtön igen volt a válasz! Na meg, hogy említette, hogy a terhesség alatt vszínű cukros leszek, akkor meg már nem is volt kérdés!
Roni!
Egy hónap alatt lement 2 kg úgy, hogy szinte nem is diétáztál? Ez tök jóóó! Én is akarom, én is akarom!
Amúgy a napi 5x-i evéssel hogy álltok?
Én baromira nem vagyok éhes, sőőőt!! Állandóan tele a hasam. Persze tízóraira, meg uzsira, vacsira is csak gyümit, vagy joghurtot eszem! Ez jó így???