Sziasztok!
Ilus üdv köztünk, nagyon jó kis csapathoz csatlakoztál!
Vanilla! Nyugodj meg, nekünk 18. heti genetikai uh-n volt egy bunkó doki, aki kisebbnek is mérte Bencét, és még le is cseszett minket, hogy korán jöttünk, következő gyereknél később jöjjünk...
Vizsgálat közben felvette a mobilt, gondolt egyet és kiment trécselni, az asszisztensnője csinálta meg az uh-t...
Mellesleg úgy rányomta a pocimra az uh fejét, hogy majdnem lefejeltem a dokit.
ÉS: MINDEN MÉRÉS MÁS! EGYIK DOKI ÍGY MÉRI, MÁSIK ÚGY, NEM TUDJÁK PONTOSAN, ÚGYHOGY NE AGGÓDJ, MINDEN RENDBEN VAN!!! De most már engem is érdekelne, hogy ki lakozik a pocidban!
Királylány! Velem anyu és anyósom jött el, anyósom varrónő, ő mégis ilyen szemmel nézte a dolgokat, de mindenben én döntöttem. Ők csak nézték rajtam, anya az árakat jegyzetelte. Amikor az én szemem felcsillant, hogy EZ AZ A RUHA, akkor mindenki annyit mondott: ez tényleg az.
Nem akartak semmit se rámbeszélni. De az mégis durva, hogy utolsó héten variáljon valaki a ruhájával!
Nagymamát leütöttem volna lehet, már bocsi.
Pécsieknek nagyon jó talizást! Én meg csak itt irigykedem, hogy Ti mindig ott vagytok egymásnak, lehet együtt szültök, az én közelemben meg nincsen senki sem.
Pedig én is úgy örülnék neki, ha találkozhatnék Veletek!
Elkezdek feltölteni egy-két képet, de mi lenne, ha létrehoznék gmail-en egy olyan albumot, hogy Barbcsi-esküvői képek? Mert a sajátom nagyon hamar megtelne lehet...
Persze csak ha ez senkinek nem okoz gondot!