Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,biztosan nem ment össze.Mennyi a különbség?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nem olyan nagy a különbség mert 2 hete 73 mm volt most meg 71 de a kor is azért ez furcsa nem ?
Nem az én dokim volt ez valami új Ceglédi orvos az enyém 2 hete mikor voltam szabin volt és ehez mentem és ő rendelt vissza magáhot . De többet sosem megyek ehez az tuti .
Vendég

Sziasztok!

Hűűű most csak gyorsan egy-két dologra reagálok aztán majd szépen mindent leírok amit akartam.

Ilusv üdv! Nálunk is Petra ha lány, a fiúnév még nincs meg, de nekem az Áron a befutó és én sem szeretném tudni a nemét, csak apa kíváncsi de nagyon. Szóval először olvasva azt hittem te vagy én :lol:No jó ez vicc volt :lol: De olyan jót mosolyogtam :wink:

Vanilla nem jelent semmit, hogy rá van írva a papírodra, hogy veszélyeztetett terhes. Több lóvét kap utánad a doki. Enyémre is rá van írva egy csomó minden, többek között a veszélyeztetett terhesség is. Nyugi nincs gond! Hmmm a neme meg érdekes. Most már kíváncsi vagyok....

Évi megértem a felháborodásodat a felújítást illetően. De Tündének is igaza van. ez sajnos másképp nem megy. Szerintem mindent átvezetékelnek azért tart eddig és azért ilyen hangos. Tarts ki! Vagy tudod mit? Gyere el hozzánk, pihenni itt is tudsz :wink:

Folyt. Köv.

királylány

Nekem nem mondott semmit a doki bent csak pikk- pakk lerázott mert valami protekciós beteget várt egy fontos személyt ,szinte még zselét sem tett a hasamra úgy uh-zott mert ahogy húzta rajta égette a pocim picit
Vendég

komolyan mondom ami mostanában megy az noszensz . Most már csak a jövő hétben bízom a 4d és a genetikain hogy ott mindent rendben találnak nem bánom ha nem Maja lesz hanem Bence Zoltán csak ne legyen semmi baja . :(
Vendég

Vanilla ezen ne aggódj,nekem múlt kedden mértek 7.34-et másnap pedig 7.2-et,ezek csak milliméterek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Biztos minden rendben lesz...fura egy orvos az ilyen...jól látom, hogy Ceglédi vagy? nagynéném ott szülte mindhárom babáját...

Dia :) Micsoda véletlen...:)

Úgy örülök...nemrég vettem két rácsvédőt a kiságyba...babás blogba fent vannak...és most kaptam meg őket...olyan édesek...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Dia,persze kitartok,csak nincs egy nyugodt perc se már hetek óta és a kiírásuk szerint előreláthatólag 1 hónap a felújítás,na ezt se értem mit lehet 1 hónapig fúrni,a macskáim már ilyenek:
Kép

evilany

ez igaz !!!!

de a doki nem túl segítő kész :?
Vendég

Vanilla sajna nem az...ő a körzeti?

evilany

Én nem ceglédi hanem Monori vagyok :)
Vendég

Ja most meg hív a keresztanyám hogy ő beszélt szülésznő rokonnal,és ő mondta h.ne aggódjak a víz miatt ez változhat,de szoros ellenőrzés kell(tudom...) de a baba úgyis jelezni fogja ha nem jó neki...(hát ebben nem vagyok azért biztos)de most akkor kezdjek el aggódni azon h.2 napja folyamatosan kepeszt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.19 10:00-kor.

evilany

Nekem is rá van írva a papíromra, hogy terhesség alatti torna, de nincs ilyen a kórházban. Ez mind csak pénzt jelent. Megkérddeztem egyik ismerősömet. Nem kell aggódni. Meg a méretek miatt sem.
Na az én dokim pontosan ezért nem mondja meg korán a baba nemét, mert 100%-ra ők sem látják. Így a vége felé már más, jobban kivehető a dolog.

Menyasszony téma:félreértitek. Nekem sok esetben nem a menyasszonnyal van bajom. Mert persze mindenki a legtökéletesebbet szeretné. Én nem beszélek rá senkire semmit ha neki az tetszik. Viszont ha kérdezik akkor a véleményemet elmondom. Volt már olyan aki olyan ruhát vitt ami szerintem nem állt neki jól, de ő fizet érte, őrajta lesz. Nekem meg ugyan mindegy. DE! A kötözködős, házsártos rokonokat nagyon nem szeretem. Mert azért anyukának, nagymamának is más az ízlése és itt kijön a generációs különbség. A nagyiknak a régi masnis, habos ruha tetszik errefelé. Jobban szeretem ha egy barátnővel jön a leendő ara. Nem akarja mindenáron elvinni az elképzelésétől, de őszintén megmondja a véleményét.
Szerintem egyikőtök sem akasztott volna ki. Van énnekem türelmem, ha látom, hogy a másik fél is partner a dolgokban. Alapvetően tehát nem a válogatással van bajom. Viszont amikor már ki van választva a ruha, akkor ne a lagzi hetében kezdjen el variálni ha lehet....

királylány

Nem ő a KÖRZETIM ÉVI .

kOMOLYAN MONDOM EZEK A DOKIK OLYAN NYUGODTAN TUDJÁK MONDANI NE AGGÓDJON !!!!

de előtte beparáztatják az embert még akkor is ha kiderül nincs baj .
Vendég

Jah és a diabéteszt meg le sem írom ide mi volt ott azt majd a G mailra dobom fel na az volt a hab a tortán tegnap !!!
Vendég

Vanilla, értem.

evilany

Évi nyugi! Nem lesz semmi baj. Ellenőriznek.
Felújítás: annakidején én is kiakadtam a szomszédokra mert azok is fúrtak-faragtak. És hétvégén, meg késő délután - tehát nem hagyták abba 4-kor - de tűrtem, bár Gábornak nagyon mondogattam, hogy talán vasárnap nem kellene. De mint kiderült utólag, ők maguknak csináltak mindent és a férj, az így ért rá, mert össze-vissza dolgozott. Eltartott az is egy hónapig kb. Idegesítő volt, de nem szólhattam semmit. Elhiszem, hogy már a macsekok is beziziztek....

királylány

Jah,tudom. Itt egyébként egy egész munkásbrigád van,és általában 2-3 helyiségben fúrnak egyszerre. Most épp a fejem felett fúrnak a gardróbban kalapálnak ütemesen. A tulaj nincs itt.Nem akarok rosszmájú lenni de ha egy egész lakás átépítésére van pénze miért nem olyat vesz amilyet szeretne.Tegnap fent voltam láttam mi van ott.Na mindegy.

Ha sokat mozog a baba az csak jó lehet,nem???

evilany

Nálunk felújítás szerencsére nincs, de mindig valamit fúr valaki...meg itt nagyon közel vannak egymáshoz a házak, és minden hang csak ide oda jár köztük, és egyre hangosabban...kedvencem a hajnal 5-ös kukásautó... :?
De csak abbahagyják egyszer a felújítást Évi...

Dia...még egy hasonlóság...férjemet Gábornak hívják...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Fórumozás: nem régen kezdtem, de a babaneten már 2005 őszétől chat-eltem. Soha semmi negatív dolog nem ért még.
Pedig ki van írva még a város is. Biztosan van olyan aki ismer és olvassa, vannak a városból más fórumokon, de nem velem foglalkozik gondolom.
Mindenesetre még nem hallottam vissza a hátam mögül semmi negatív vagy pozitív dolgot.

Vanilla ne parázz már! Semmi gond. Nyugi.

királylány

Asszem megváltoztatom a nevem paraÉvire.
Oligohdyramnion ParaÉvi.

evilany

Évi, gondolom nem mozogna ennyit, ha gond lenne...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok! Üdv mindenkinek!

Vanilla: 4 napon belül 3 helyen voltam UH-n (ügyelet, genetika, sima nőgyógyász), mindig mást mértek. Ha figyelted a képet, hogy határozzák meg abból a praclikból a méreteket (egérrel huzza a vonalat) 1-2 mm-et könnyű tévedni. Sőt még talán nem is tévedésnek mondanám!

Nekem folyamatosan többnyire jobb oldalt van mozgás, valószínű még mindig keresztbe fekszik, mert ez gyomorrugdalás eddig elmaradt.

Tali nekem is jó csütörtökön, Csillag majd helyetted is eszek :wink:

Börze vasárnap 9. tökéletes!!!

Most 4 nap után kidugom az orrom, és elintézem ügyes-bajos dolgaimat, du. meg szülésfelkészítő!

Ha katonák lennénk már vághatnánk a centit!!!!!!!
limo73

Ilus ha most még azt is írod, hogy buszt vezet akkor komolyan elgondolkodom, hogy te nem én vagyok e. :lol: :lol: :lol: Esteleg nincs egy 5 és fél éves Bencéd? :lol: Mindjárt kukkolom a blogodat.

Évi olyat nem kap ami tetszik is neki úgy ahogy van.

Felénk majd lassan a füvet fogják nyírni minden reggel fél7-től. Ez akkor volt számomra nagy csapás mikor Bencével voltam várandós és tp-re mentem. Így nem kellett hajnalban kelnem, gondoltam milyen jó lesz majd sokáig alszom. Aha. Persze. Egészen addig míg rá nem jöttem, hogy bizony rendszeresen fűnyírásra ébredtem. Szidtam is őket, mint a bokrot. Ja. Mögöttünk van egy "játszótér" meg focipálya és füves terület, ahová a sulisok jönnek ki szünetben....

királylány

Én vezetek 73 nappal :!: :lol:

királylány

Nem vezet buszt, de végülis az államnak dolgozik...:) Tesitanár egyébként egy általános iskolában...

Nincsen Bencém...Manócska lesz az első babánk...de ha a költözésünket belsaccolom, akkor a második lurkó kb akkora korkülönbséggel érkezik majd a tesója után...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Feltettem g mailra
Vendég

Dia. Most már Ilus néven is futsz? :-) Hehe, jó sok hasonlóság... ;-)

Vanilla. Az UH gépnél, ha a kurzort egy pöttyel arrébb teszi az már millimétereket jelent, ne aggódj ezen... Nekem azt mondták Bendére, hogy 3,5 kg feletti lesz. Ja, 4,4 kg lett. Végülis felette volt... Na ennyit erről... Most már tudod, kihez NE menj.
A veszélyeztetett terhesek után más kvóta jár, ha jól tudom, gyanítom ez üzlet Neki. Majd a saját dokidnál megnyugszol, de sztem felesleges MOST aggódnod.
Különben Meg ha Bence lesz, akkor sincs semmi baj, rendben legyen és kész :-). Legfeljebb a ruhatárát átvariálod... :-) Attól még szeretitek, és a TIETEK az a baba. Tojd le az egészet.

Évi. Ha nyüzsizik az jó sztem... Nemsokára majd figyelni is kell, hogy mennyit mocorog... Ha jól emlékszem a harmincvalahanyadik héttől... Szóval Tomi rendben van szerintem! :-)

szilvás76

Szilvi jaja, kettős énem van.... :lol:

Ilus olvastam a blogban :D Nagyon szép lesz a kuckója. Gratulálok!

Évi szerintem is jó, hogy ennyit pörög.

királylány

Vanilla üzletelj valakivel akinek tuti lánya lesz...
gmailen kommenteltem.

Szilvi azt hiszem a 34.héttől kell,a kiskönyv hátán van táblázat.

evilany

Évi a lényeg a lényeg, ha baj lenne, nem nyüzsögne, hidd el!!!!!

szilvás76

Sziasztok! :)

Ilus üdv köztünk, nagyon jó kis csapathoz csatlakoztál! :wink:

Vanilla! Nyugodj meg, nekünk 18. heti genetikai uh-n volt egy bunkó doki, aki kisebbnek is mérte Bencét, és még le is cseszett minket, hogy korán jöttünk, következő gyereknél később jöjjünk... :shock: Vizsgálat közben felvette a mobilt, gondolt egyet és kiment trécselni, az asszisztensnője csinálta meg az uh-t... :? Mellesleg úgy rányomta a pocimra az uh fejét, hogy majdnem lefejeltem a dokit. :evil: ÉS: MINDEN MÉRÉS MÁS! EGYIK DOKI ÍGY MÉRI, MÁSIK ÚGY, NEM TUDJÁK PONTOSAN, ÚGYHOGY NE AGGÓDJ, MINDEN RENDBEN VAN!!! De most már engem is érdekelne, hogy ki lakozik a pocidban! :)

Királylány! Velem anyu és anyósom jött el, anyósom varrónő, ő mégis ilyen szemmel nézte a dolgokat, de mindenben én döntöttem. Ők csak nézték rajtam, anya az árakat jegyzetelte. Amikor az én szemem felcsillant, hogy EZ AZ A RUHA, akkor mindenki annyit mondott: ez tényleg az. :) Nem akartak semmit se rámbeszélni. De az mégis durva, hogy utolsó héten variáljon valaki a ruhájával! :evil: Nagymamát leütöttem volna lehet, már bocsi. :oops:

Pécsieknek nagyon jó talizást! Én meg csak itt irigykedem, hogy Ti mindig ott vagytok egymásnak, lehet együtt szültök, az én közelemben meg nincsen senki sem. :( :cry: Pedig én is úgy örülnék neki, ha találkozhatnék Veletek! :roll:

Elkezdek feltölteni egy-két képet, de mi lenne, ha létrehoznék gmail-en egy olyan albumot, hogy Barbcsi-esküvői képek? Mert a sajátom nagyon hamar megtelne lehet... :roll: Persze csak ha ez senkinek nem okoz gondot! :oops: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

szilvás76 : teljesen igazad van egyetértek veled

Évi . a ruhatár nem gond mert csak a pléd , a cumis üveg és kb 5-6 bady , 1 sapi meg a kisruhácskája van ami rózsaszin a többi unisex nagy baj nem ér minket kicseréltetem a boltba blokk megvan :)
Vendég

Barbi, tedd azt!!! Várjuk a képeket! :-)

szilvás76

Sziasztok csajok!!!
Nyugi lányok,mindenkivel minden rendben van és lesz...tudom könnyű dumálni,én is parás vagyok.A mérések nem mindig pontosak...ezt a dokim is mondta már.
Az hogy fiú-e vagy leány...hát azt passzolom...ha már ketten is mondták hogy fiú...elgondolkodtató :(

Ilus! Üdv a csapatban!!!

Évi! Ha sokat mozog,szerintem is jó jel!!!Jól érzi magát Tomika :D

Vanilla! Nyugi...minden ok.

Limo! Vaniliát szeretnék enni :D
9:00...nekem is tökéletes...akkor a bejáratnál :D

Elhoztam a vércukor eredményt...nagy kő esett le a szívemről :D
Terheléses cukor 0' 4.71 mmol/l
Gravida cukor 120' 5.82 mmol/l

Volt 5 helyen csillagom...konzultáltam a védőnővel,azt mondta normális-minimális az eltérés(ez a terhesség miatt ennyi)-aggodalomra semmi ok...
Nagyon boldogságos vagyok!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi!!! Jó ötlet a külön album :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi tedd azt!
Nagymamát majdnem felrúgtam, de csak kedvesen kiirányítottam őket. Mondtam ma még sokan vannak beírva próbára, nem érünk rá. Ez mondjuk igaz is volt.

Vanilla nem lehet, hogy mégiscsak jobb lenne ha párod befeküdne a kórházba és ott állítanák be neki a cukrot? Így az életével játszik.

királylány

Csillag, nagyon jó cukor eredmények! Örülök!!!
Nekem a vas/vörösvértest stb résznál volt minimális eltérés, kaptam Maltofer Fol-t. Szóval vannak ilyen várandóssághoz kapcsolódó dolgok, attól még jó. A süllyedés legyen rendben... :-)
(nekem mindig azt nézik először...)

szilvás76

barbcsi én személy szerint várom a képeket :)

Köszi lányok a biztatást !!! :(

Hogy ki lakozik a pocimban én is kiváncsi vagyok de amugy meg egy gyönyörű szép kisbaba anya -apa kicsi élete :) mindegy fiú- lány csak egészséges legyen
úgy fogjuk fel a dolgot ha mégis fiú hogy lesz egy foci csapat itthon 4 fiú :) kevesebb ruhát kell venni és fiús játékot mert egymástól meg öröklik :)
Vendég

Csillag örülök a jó eredménynek!

Aztán jó lenne ha nem itt tárgyalnátok, hogy milyen kelyhet fogtok enni. Irgum-burgum! Tiszta nyál a gépem! :lol: Hát nincs nektek szívetek :?:
:lol:

királylány

Dia...én csak azért írtam Limónak mit "eszek" mert ő eszi helyettem-mivel én nem leszek ott :) :(

De nekem is csöpög a nyálam...viszont ven előttem konyharuha :D
Na ledőlök egy kicsit,mert utánna pipicombit rántok...ma ezt kívánjuk :D(Fancsa pulykát kap)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

PuSzIm CsAjOk! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag mennyé má! Csak vicceltem! :lol:

királylány

Na, mi hasonló dolgok miatt is döntöttünk úgy, hogy legyen meglepi a neme...nem egy ismerősöm lepődött meg szüléskor vagy előtte nemsokkal, hogy mégse fiú/lány, mint ahogy eddig mondták...úgyhogy én unisexből tárazok...:)

Olyan éhes lettem én is...fagyi...hmm...akarok valami nasit, de ahoz le kéne mennem a boltba, és olyan hideg van így...lehet, hogy inkább csinálok gyorsan palacsintát...

Ilus

KépKép
badzsulka

Csillag! Gratulálok!!! Nagyon jó lett a cukor eredményed!!! :wink:

Már töltögetem a képeket, mindannyiótok nagy örömére. :) Olyan jó visszanézni ezeket addig, amíg nem kapjuk meg a fotóstól! Meg ezek igazi pillanatképek! Nem beállított, és ez a jó benne. :roll: A sóginőmnek sikerült elkapnia a jó pillanatokat! :D :lol:

Vanilla! Igen, az a lényeg, hogy egészséges legyen! Ha meg nem lány, akkor nektek is és nekünk is lesz egy Bencénk! :lol: :D És Diáéknak már van! :D

Kép

Kép
barbcsi

[quote="vanilla01"]N írta:vanilla01em olyan nagy a különbség mert 2 hete 73 mm volt most meg 71 de a kor is azért ez furcsa nem ?
Nem az én dokim volt ez valami új Ceglédi orvos az enyém 2 hete mikor voltam szabin volt és ehez mentem és ő rendelt vissza magáhot . De többet sosem megyek ehez az tuti .

nem ő mért Neked 2500 g-os babát akkor? Amin úgy meglepődtünk, hogy tuti rossz a mérés? Hmm? :-)

szilvás76

Képeket várom,nézem.

Csillag,cukrod remek!!

evilany

Na, te meg jössz a palcsintával...... :lol:

Nekünk Bencéről van sok ruha, ha ő is 50 cm lesz akkor jó lesz, igaz, hogy az első gyermek januári, de ősszel még ráadhatom a rugikat. Nem volt kimondottan kék Bence ruhaállománya. Rózsaszínt meg akkor is vehetek, ha már megszületett.

És elhiszik, hogy nem tudjátok a baba nemét? Mert körülöttem mindenki azt hiszi, hogy csak nem árulom el. Mindenki olyan kíváncsi én meg csak vigyorgok, hogy azért sem akarom tudni. És mennek a találgatások: fiús hasam van, lányos hasam van....Na meg nem is mutatta magát a baba, erre meg azt mondták, szégyenlős, biztos lány....ismerek szégyenlős fiút is....

királylány

Pattogattam egy kis kukoricát, Vajas. Nyami. :-)
Előétel...

szilvás76

Áááááááááááá ha még valaki beír valami kaját........ :lol:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?