Sziasztok!
Gyors beköszönés!
Először is köszönöm a vizsgára a drukkokat! Bár hajnali 1-kor már elaludtam a könyv felett
,és reggel a fránya idő miatt semmi kedvem nem volt az egészhez
, mégis bementem vizsgázni közgázból, és 26 pontos lett, 25-től adta meg a 2-est, úgyhogy megvan!!! De én úgy örültem, mint majom a farkának!!!
Azt hiszem, emlékezetes esküvőnk marad
, köszönhetően az árvíznek...
Bár nem akartuk, hogy ilyen emlék is fűződjön hozzá. Még az a szerencse, hogy mi ebből semmit nem érzékeltünk bent az étteremben és fergeteges volt a hangulat!
(viszont így elmaradt a menyasszonyrablás) Nagy mázlink volt, hogy amikor mentünk fotózásra, polgáriba még csak az eső szakadt, bár mire a templomba értünk, a szél is beindult rendesen
de nem kapta le az autódíszünk a legnagyobb örömünkre
. Meg a templom kapujában állt meg apa, és onnan libbentünk be a templomba, így ott sem okozott gondot, na de az étterem előtt a masszív ernyőnket kicsavarta a szél, apa és a Tomi tettek fel a lépcsőre
, a videós meg végig vette
. Volt egy olyan áramszünetünk, hogy le a villany és vissza, tehát csak mi vettük észre, de hajnalban volt egy pár perces is, épp nagy táncban voltunk, egyszer csak minden le, na mondom szép lesz, de aztán vissza is jött. Úgyhogy még jól megúsztuk.
Viszont fent a szobánkban nem volt fűtés, bár nem bántuk, jól összebújtunk.
Évi! Sajnálom a beázást, viszont Tomi babasarokja nagyon szép lett!!!! Kicsit irigykedem is, hogy ti már készen vagytok.
Királylány! Akkor én jó menyasszony voltam, nem volt gond velem ruhaválasztásnál, egyszerűen beleszerettem és kész. Meg volt beszélve, hogy a lányoknak lila koszorúsruhája lesz, sóginőm azonnal tudott dönteni, húgomnak meg alig találtunk Győrbe lila ruhát
, pedig nagyobb város, mint Veszprém, de megoldódott az is.
Limo üdv köztünk és gratulálok, hogy kiskrapek lesz!
Nekünk is 4D-s uh-n megmutatták, hogyan áramlik a vér a szívében, a köldökzsinórban, de erről csak dvd-nk van, képünk nincs.
Ircsi! Látod, történhetnek csodák, nem tudhatod, lehet Katusnak simán összejön egy kistesó!
Jó, hogy belinkelted a koraszülöttek túlélési esélyeit, mert én most éppen nagyon aggódom, hogy a sok vizsga okozta stressz miatt Bence nehogy előbb szülessen, csak tartsunk ki, dokim is azt mondta, reméli kitartunk. A 34. hétig vizsgázni fogok!!!
Szeretném, ha Bence a 37. hétig nem lenne kíváncsi a nagyvilágra, és jól érezné magát odabent, bár abból, ahogy ficánkol egész nap, csak arra tudok következtetni, hogy minden jó neki odabent.
Kíváncsi vagyok, így az esküvő után ha mérlegre állok, mennyit fog mutatni
, halálra esszük magunkat napok óta!
Egyébként 2 napig tartó lagzink volt, mert a szüleinkkel még vasárnap is tartottunk utóbulit itthon!
Azóta elintéztük a névváltoztatást, személyi másfél hét múlva érkezik, holnap megyünk a lakcímkártya miatt, ha minden igaz
(erősítsetek meg!), már csak taj-kártya, adókártya, egyetemen és bankban szólni.
Holnap megírom a gmail-re a beszámolót, de ez a mai nap is úgy elment, átaludtuk a délutánt, és még mindig hullának érzem magam.
ne haragudjatok!
Bocsi, hogy csak ennyire reagáltam, de annyit írtatok, hogy képtelenség volt mindent megjegyezni!!!
Igaza van Ircsinek, grafomán kismamák társasága vagyunk
, 1-2 napig nem jövök, és nem győzök visszaolvasni!!!
Na visszatérek az én Édes Férjemhez, aztán próbáljuk kialudni a megmaradt fáradalmakat!
Pénteken pedig megyünk Hévízre nászútra, remélem az Isten is úgy akarja, hogy addigra szép időnk lesz, legalább akkor, ha már az esküvőnkön nem adatott meg... Annyi szép hely van Hévízen, ahová el szeretnénk jutni, úgyhogy kell a jó idő!
Puszi mindenkinek és