Új privát üzeneted érkezett!

Bababörze: nekem inkább délelőtt lenne jó, és mindegy hol, mert kocsival megyek.
limo73

Mindenképpen délelőtt lesz... :)
Csajok:Évi,Clárika...merre vagytok?
Börze??????????Mikor -hol?

Na holnap még egyeztetünk :D

Mindenkinek nyugodt,békés éjszakát,szép álmokat kívánok!

Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi de jó, de veled is megtörténhet!! lehet Katus megtöri a jeget!

Csillag a sportcsarnok előtt,apa elvisz engem,hánykor találkozzunk?
Limo gyere csak,dumálunk egyet.Én se veszek semmit :shock:
Clarika?...

Szerintem a tali át lett téve akkor jövő hétre...ugye?

Tündi veled akkor találkozunk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Szerintem a tali át lett téve akkor jövő hétre...ugye?

ööööööööö, akkor ez most fix? csak mert ahogy kivettem: Csillagnak a jövő hét se jó annyira... meg még Clárika se nyilatkozott, hogy jó-e neki a jövő hét... :shock:

CLÁRIKA!!!!!!!!!!!!!! HAHÓ!!!!!!!!!!! ADJ ÉLETJELET!!!!!!!!!!! eregess füstöt, vagy bármi...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Gyors beköszönés! :) Először is köszönöm a vizsgára a drukkokat! Bár hajnali 1-kor már elaludtam a könyv felett :oops: ,és reggel a fránya idő miatt semmi kedvem nem volt az egészhez :x , mégis bementem vizsgázni közgázból, és 26 pontos lett, 25-től adta meg a 2-est, úgyhogy megvan!!! De én úgy örültem, mint majom a farkának!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Azt hiszem, emlékezetes esküvőnk marad :roll: , köszönhetően az árvíznek... :oops: Bár nem akartuk, hogy ilyen emlék is fűződjön hozzá. Még az a szerencse, hogy mi ebből semmit nem érzékeltünk bent az étteremben és fergeteges volt a hangulat! :wink: (viszont így elmaradt a menyasszonyrablás) Nagy mázlink volt, hogy amikor mentünk fotózásra, polgáriba még csak az eső szakadt, bár mire a templomba értünk, a szél is beindult rendesen :arrow: de nem kapta le az autódíszünk a legnagyobb örömünkre :D. Meg a templom kapujában állt meg apa, és onnan libbentünk be a templomba, így ott sem okozott gondot, na de az étterem előtt a masszív ernyőnket kicsavarta a szél, apa és a Tomi tettek fel a lépcsőre :shock: , a videós meg végig vette :lol: . Volt egy olyan áramszünetünk, hogy le a villany és vissza, tehát csak mi vettük észre, de hajnalban volt egy pár perces is, épp nagy táncban voltunk, egyszer csak minden le, na mondom szép lesz, de aztán vissza is jött. Úgyhogy még jól megúsztuk. :) Viszont fent a szobánkban nem volt fűtés, bár nem bántuk, jól összebújtunk. :roll:

Évi! Sajnálom a beázást, viszont Tomi babasarokja nagyon szép lett!!!! Kicsit irigykedem is, hogy ti már készen vagytok. :wink:

Királylány! Akkor én jó menyasszony voltam, nem volt gond velem ruhaválasztásnál, egyszerűen beleszerettem és kész. Meg volt beszélve, hogy a lányoknak lila koszorúsruhája lesz, sóginőm azonnal tudott dönteni, húgomnak meg alig találtunk Győrbe lila ruhát :shock: , pedig nagyobb város, mint Veszprém, de megoldódott az is. :D

Limo üdv köztünk és gratulálok, hogy kiskrapek lesz! :wink: Nekünk is 4D-s uh-n megmutatták, hogyan áramlik a vér a szívében, a köldökzsinórban, de erről csak dvd-nk van, képünk nincs.

Ircsi! Látod, történhetnek csodák, nem tudhatod, lehet Katusnak simán összejön egy kistesó! :wink: Jó, hogy belinkelted a koraszülöttek túlélési esélyeit, mert én most éppen nagyon aggódom, hogy a sok vizsga okozta stressz miatt Bence nehogy előbb szülessen, csak tartsunk ki, dokim is azt mondta, reméli kitartunk. A 34. hétig vizsgázni fogok!!! :shock: :? Szeretném, ha Bence a 37. hétig nem lenne kíváncsi a nagyvilágra, és jól érezné magát odabent, bár abból, ahogy ficánkol egész nap, csak arra tudok következtetni, hogy minden jó neki odabent.

Kíváncsi vagyok, így az esküvő után ha mérlegre állok, mennyit fog mutatni :lol:, halálra esszük magunkat napok óta! :D
Egyébként 2 napig tartó lagzink volt, mert a szüleinkkel még vasárnap is tartottunk utóbulit itthon! :lol:
Azóta elintéztük a névváltoztatást, személyi másfél hét múlva érkezik, holnap megyünk a lakcímkártya miatt, ha minden igaz (erősítsetek meg!), már csak taj-kártya, adókártya, egyetemen és bankban szólni.

Holnap megírom a gmail-re a beszámolót, de ez a mai nap is úgy elment, átaludtuk a délutánt, és még mindig hullának érzem magam. :( ne haragudjatok! :oops:

Bocsi, hogy csak ennyire reagáltam, de annyit írtatok, hogy képtelenség volt mindent megjegyezni!!! :shock: Igaza van Ircsinek, grafomán kismamák társasága vagyunk :lol: :D, 1-2 napig nem jövök, és nem győzök visszaolvasni!!!

Na visszatérek az én Édes Férjemhez, aztán próbáljuk kialudni a megmaradt fáradalmakat! :wink: Pénteken pedig megyünk Hévízre nászútra, remélem az Isten is úgy akarja, hogy addigra szép időnk lesz, legalább akkor, ha már az esküvőnkön nem adatott meg... Annyi szép hely van Hévízen, ahová el szeretnénk jutni, úgyhogy kell a jó idő! :wink:

Puszi mindenkinek és

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Tündi,hát akkor még kétséges.Nekem mindegy ráérős kismami vagyok.

Barbcsi,gratula a vizsgához,ugye hozol képeket is?
Ja,gondolom nem kell mást intézni,nem tudom,magánnyugdíjpénztár,telefonelőfizetés van-e,azokat kellett még nekem.

Na,csajok

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én is ráérős vagyok! :D Csak szóljatok!!!! :lol:
Belemerültünk a Viasaton a Szeretem a testembe, és a párom most értékeli a nőket, hogy mi mindig a hasunkkal és a fenekünkkel foglalkozunk, pedig jó az úgy! :lol:

Jó éjt nektek is!!!!!!!
limo73

Évi! Köszi szépen!

Persze, hogy hozok képeket is, de egyenlőre csak 1-2 család által készített kép van, a fotós képeit és videóstól a videót várhatóan a jövő hétvégére kapjuk meg, remélem addig beéritek azzal az 1-2 szem fotóval. De már nagyon várjuk a fotós képeit, mert nagyon jó hangulatban telt a fotózás és lett egy csomó szuper kép!!! :arrow: beállításokra értem, hogy szuper, látni még nem láttuk. De majd az összes képet megkapjuk jövő héten CD-n,az a miénk is marad, meg 100-at kell kiválasztani belőle, amit papírkép formájában is kapunk. Azon gondolkodunk, hogy lehet a videóstól nyersanyagot is elkérjük, nem csak a vágottat. :wink:

Lányok! Ti hogyan csináltátok? Kértetek másolatokat is, vagy azt otthon csináltátok meg ti? (utóbbiból olcsóbban kijönnénk, csak ezért hezitálunk...)

Na most már tényleg jó éjt és holnap jövök gmail-re a beszámolóval! :wink:
Kép

Kép

Kép
barbcsi

Mi megkaptuk cd-n az eredeti képeket és dm-ben hívattam elő. A fotós csomagja azt hiszem 100 db 13x18-as képet tartalmazott és a videot.És a cd-t bár azt "elfelejtette" úgy kellett elkérni.

Tomika nagyon aktív baba ma,egész nap pörög. :wink:

evilany

Sziasztok!

Ma pörgős napom volt...
Majd holnap(azaz ma) melóidőbe (ha lesz időm) kifejtem....

Tali : én erre a hétre tutira szabaddá tettem a napomat, s rátettem magam a hatalmas kehelyre, na meg vasárnap Tünde nem lesz, Csillag lesz!
Max Tündével beugrunk csüt. egy kehelyre ;)

Vasárnapi tali nekem is a sportcsarnok előtt jobb, mert én az állomás felől jövök....

Sorry, de most csak ennyi, mert már nem is látok....

Jóéjt!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy együtt örültök Bálint fekvésének :D

Sajnos, csak ennyire futja most, holnap védőnő, aztán majd jelentkezem. Ja, dokim azt mondta, ha nem érzem rosszul magam, akkor nem vészes a múltkor mért pulzusom. Kíváncsi vagyok, holnap mennyi lesz.

Jó éjt!

bekri

Sziasztok...jó reggelt(1)
Én már több mint egy órája ébren vagyok...baba nem hagy visszaaludni,Olyan erősen forgolódik boxol...hogy az valami hihetetlen.
Csajócák!
Nyugodtan tartsátok meg a randit csütörtökön!!!
Én majd találkozok veletek vasárnap...bár igaz Tündi nem lesz...de neki jobb dolga/sora lesz majd :)

Sportcsarnok előtt...9 körül?......
vagy ha korai akkor 9:05 (na jó ez vicc volt)
Nekem mindegy...én felkelek korán... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Neked viszem a csomikat vasárnap... :)
Tünde!
Ha sikerrel jársz akkor egyik nap jövő héten megkereslek...ha jó idő lesz,kutyasétáltatás címszó alatt...és üzletelünk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

http://www.gyerekszobaextra.gportal.hu/

most hogy nem tudok aludni...ihletet merítek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megpróbálok visszafeküdni...hátha lesz belőle valami... :( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jó reggelt!

Clárika igazad van, a kehely szó már így hajnalban beindította a nyálelválasztásomat!!! :lol: akkor részemről jó a csüti :arrow: azaz holnap, már úgyis nagyon hiányoztok... :oops: :lol: max viszünk egy képet Csillagról és odatesszük a székre... :lol: :lol: :lol: :lol:

mit szóltok?

5-kor? Gelati?

Évilány! megyek érted :arrow: ezügyben még hívlak! nincs buszozás!!! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Tegnap délelőtt sok volt a meló az irodába, du meg fuvarszervezésbe, na meg bútorszállításban szervezkedtem, aminek az eredménye: ÁGYBAN aludtunk már az éjjel (a szivacsok helyett) :D

Nemrég ébredtem, ma se bizti, hogy aktívabb leszek, mert jön fél9re egy vendégem, azt du meló, utána megint fodrászkodok itthon.

Akkor holnap 5óra Gelatti! Hmmm.....de várom.... :D (nem csak a gigakehely miatt :wink: )

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szép jó reggelt(2) :)
Na miután lefeküdtem babó még vagy fél órán keresztül fprgolódott :)
...kis édes... :)
Csajok!Holnap valaki 2 gombóccal többet egyen áááááááááááááám :)
Így legalább pont elfértek majd az asztalnál :) :oops:
Pocakosok :D
Azért képet csinálhattok ám :D
Tünde!
A képem is sok helyet foglalna... :D -de aranyos vagy :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika jó munkát... :) tudom olyan ritkán van... :D
Én is akarok puma jelet a fejemre :D :D :D
Nagyon coooooooool...lehet a fiamat beprotezsálni? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Mostanában folyamatosan leeszem a pocakom...
1. vagy kismamaasztal
2. vagy előke
3. vagy?

Már megint butaságot álmodtam, megint kiszakadt a hasam. Nem részletezem... Nem volt véres vagy szörnyű, csak korán jött a bébi...

Remélem jól van mindenki.
Lassan vége a frontnak!

Szépeket mára!!!
szilvi35

Szilvi! Neked is szép napot! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Szép jó reggelt!!

Clarika jó hogy írtál.Oksa akkor holnap,jó lesz,rámfér a társaság,a borús gondolatok elűzésére.
Limo,Mares,Ti is jöttök ugye?
Tündi köszi de szerintem elvisz az uram ám :oops: remélem hazaér úgy.
Délelőtt meg nst-n leszek :?

Szilvi,hasleevésben bajnok vagyok,de pl főzés után is ott vannak a nyomok,lisztes,ragacsos a pólóm pocak területen :)
Rossz álmok: :? sajna természetes,én is szenvedek vele.

evilany

Sziasztok!

Szia Évi! :)

Én is csatlakoznék ide, ha nem gond...a babánkat hivatalosan augusztus 20-ra várjuk...

Ilus

KépKép
badzsulka

"ugye mi jóbarátok vagyunk?" :)

Kép

evilany

Badzsulka,isten hozott :)
Kép
mesélj magadról,merre laksz,mit csinálsz,első baba?

evilany

Badzsulka,isten hozott :)
Kép
mesélj magadról,merre laksz,mit csinálsz,első baba?

evilany

2x ment :(

Tegnap szétpakoltam a baba ruháit,méret meg tipus szerint.A szobai szekrénybe az 56-osok, felül body,mondjuk az van rengeteg,alatta rugik,és alul pólók,napozók,az csak pár db. Persze ezeket nem én vettem hanem úgy kaptuk több helyről,én talán csak 4-5 db-ot vettem 56-ost.

Kép

és a másikban az összes többi,felső 2 polc 62-es,overall meg mindenféle,alatta 74-es,meg van pár 80-as ruci is.

Kép

így már nem is olyan szörnyen sok,hogy ez 4 méret is.

Hú,rápillantottam a vonalzómra,78 napot ír...tudjátok az mi? Lófütty....

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.19 08:12-kor.

evilany

Első baba...:) meglepi baba, neme titok marad a születéséig...:)
Amúgy budapesten lakom, most már itthon vagyok, végre nem dolgozom elseje óta...viszont unatkozom eléggé...de majd lesz dolgom (gondolom) :)

Ilus

KépKép
badzsulka

És mi lesz a neve?
Hogy viseled a terhességet?

evilany

Ha kislány, akkor Petrának, ha kisfiú Áronnak fogják hívni...:)
Amúgy meg egész jól vagyok...elég sokat mozog...újabban bordarúgást gyakorol...de nem vészes...néha akadnak kellemetlenségek csak, de tűrhető (a pisi a legrosszabb tünet, az viszont kb félóránként)

Ilus

KépKép
badzsulka

Most nekem is bordát zörget... :? :?
Pisi,ne is mondd,a napi 5 liter folyadék mellett :(

evilany

Én annyit sajna nem iszok már...meg enni se tudok annyit, amennyit kívánnék...szűkös a hely a gyomornak...bár inkább Lurkóka férjen el, de emiatt megy a folytonos zaba...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus így már könnyű(blog) :D :D
Ja merthogy mi ismerjük egymást egy másik fórumról,az esküvős fórum.

evilany

SZÉP NAPOT!!!!

Mares ha szigorú vagy akkor tuti nagy most az öröm a suliba :lol: :lol: :lol: :lol:

pécsiek jó talit!

Hétvégére napot mondanak, itt még esőre áll + hideg is van brrrr....

Na csak beköszönök lassan megyek dolgozni, ja nem megterhelő irodai munka sehova nem rohanok már, számlázok meg ellenőrzőm a társaságot. Na kivi leszek, hogy boldogulnak nélkülem, már kezdenek bosszankodni, mert ezt azt elfelejtettek de most nem érdekel oldják meg! Férjemnek mondtam, hogy ne kapkodjon, mert sok hasztalan útnak fogja nővérét kitenni, erre azt válaszolta azért kap fizetést, hogy elintézze, hányszor jön megy őt nem érdekli napi 8 órában fizeti :twisted: :twisted: :twisted: azért ez már gonoszság, főleg ha mindig minden papírt időben beszereznének nem kéne csak 1x menni mindenhová és senki nem piszkálna sem. Na de nekem most fő a nyugalom!!!!!

Babócám rengeteget mocorog, olyan aranyos!

Kép
Kép
melisch

Bizony...:)
Én voltam a zavaró...ez a név elég hülye...de ez van...még Gáborom találta ki nekem régebben...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Szia Badzsulka csatlakozz te is! Na akkor már 3 Petra van kilátásban :lol: :lol: :lol: (nálunk és Királylánynál)

Kép
Kép
melisch

Melisch így van fő a nyugalom.
Itt erős szél van megint :( pedig el kell menjek boltba nemsokára...

evilany

Sziasztok.

Ili, üdv itt.
Nem fogsz unatkozni, a "grafomán kismamák klubja"-tag lettél azzal, hogy csatlakoztál hozzánk. :-)

Lányok, dolgozom picit, a tegnapi lemaradást be kell hozzam...
Azért itt vagyok, délután (legkésőbb) igyekszem aktivizálni magam. :-)

szilvás76

Szilvi,OK,azért majd kukkants be :)
Kép

Többiek? :?
Sucer?Barbi?

evilany

sziasztok :)

Limos és badzsulka üdv köztünk ez egy nagyon jó kis csapat itt mindenkinek helye van :)

Lányok tegnap nagyon rossz délutánom volt haza fele már majdnem sírtam az idegtől elmentünk délután 2-kor itthonról és este 9 -re értünk haza ez az egészség ügyünk :(

Voltam nőgyógyásznál és nagyon megijedtem . :(
Vendég

Szisaztok!

Évi: vigyázz, mert ez a szél, már orkán ....!! Cicók mint mindig most is aranyosak nagyon :))

Évi, Tündi, Limo, Clárika: nekem jó a csüt, ha mégse lenne jó természetesen időben jelzek! de a fagyi az csalogat, meg persze az aranyos pocakos kismamák!!

ááááááááááááááá süvíííííííííííííííít a szél

Ilus: üdv itt :DD

Szilvi: rémálmok nekem most nem annyira sok, most inkább a péntektől félek, 18 hetes uh, jaj, 7 hete nem láttam a kis bentlakómat!!!!

Lányok: 18-19 hetesen babóca még lent mocorog nagyon?? Mert nekem bugyi vonal alatt/felett kicsivel, néha köldök alatt, de leginkább jobb és bal oldalon érzek bögdöséseket... ez jó????? ( bocsika, csak para az uh miatt, hogy jól van-e meg elég nagy meg minden...)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,jó,sajna én a mai napig ott érzek,mert hol farosan hol harántban fekszik.Legelő mozgásokat én is bugyi vonalban éreztem,és ahogy nőtt jött feljebb.
Most épp bordát zörget nem is értem hogyan szerintem ismét oldalt fekszik.

Szél:ja,látom,lehet nem megyek boltba,körülnézek a mélyhűtőben.. :?

Vanilla mi történt??

evilany

Szóval bementem 1 perc alatt megvizsgált ez a doki megkérdezte hány hetes vagyok mondtam 29 akkor azt mondta jó . Utána mondja megnéz gyorsan uh -is, meg örültem végre látom megint a drágám aki hiperaktív és hogy mennyit nőtt akkor megint megkérdezi hány hetes vagyok előtte kérdezte kb 1 perce sebaj ismételtem 29 hetes vagyok akkor nézi a babát kérdezem na látni a kis cunusát a nagylánynak ? mondja ez nem lány fiúúúú ott vannak a golyócsájai :shock: képzelhetitek majdnem leájultam az ágyról .Jó mondom ne vicceljen 2d gép van Kistarcsán ott azt mondták lány ezen a sima 2d uh-gépen meg fiú mondom sebaj majd 25.-én a 4 d megmondja az igazat erre azt mondja értesítsem mi lett belőle na pff jó ez még semmi mondom szeretnék képet a babáról mondja csak az arcáról ad mondom oké nekem az is jó erre megint megszólal fizetni kell ám érte mondom tudom nem probléma van pénzem (625 ft a kép ára ) . Gyors oda ad mindent kifizetem a képet kijövök megyünk át a diabéteszre nagyon el voltunk kenődve hogy nem lány fiú .De sebaj a mi babánk lesz és csak a neme változott más nem . nézem a kis könyvem üres csak egy aláírás se diagnózis se pecsét se dátum semmi ,mondom vissza megyek és szólok közben párom nézi a leletet amit kaptam és látja rá van írva a baba bpd értéke kisebb mint 2 hete + rá van írva veszélyeztetett terhes vagyok :shock: képzelhetitek megijedtünk mi a baj .
Vendég

Évi: itt mislenyben nagyon fúúúúúúj!!!! óvatosan...

Vanilla: mi volt ami miatt megijedtél???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vanilla és visszamentél megkérdezni? Mennyi a BPD?

Juuuuj ez nem semmi hogy már 2x mondják hogy fiú...és ha látnak golyókat..háááát...

evilany

Kijön a doki mondom doktor úr nem irt semmit a kis könyvembe se pecsét se semmi , erre mit mondott és az baj ???? :shock: :x áááááá akkor párom már nem bírta tovább oda jön és mondja és doktor úr mondja már meg mi az hogy a nejem veszélyeztetett terhes legyen szíves felvilágosítani , mert akkor úgy állunk a dolgokhoz és jobban vigyázunk nehogy baj legyen ,erre a doki mit mond semmi baja csak rá kell írni minden leletre mert különbem nem írhat ki gyógyszert és ezzel bement , ÁÁÁÁÁÁ nem is irt gyógyszert nekem mert nincs semmi bajom , haza jöttünk és megnéztem az összes eddigi leletem papírom és sehova nincs ráírva hogy veszélyeztetett terhes .

Nagyon el vagyok kenődve mi ez most .
Vendég

Az elején én is csak alul, meg oldalt éreztem, de most már jó ideje hosszában fekszik...lent hólyagtapi, fent bordadöngetés megy...aztán egész nap forog össze-vissza, estére mindig a jó kis bordadöngetős poziba vissza...

Ó...sajnálom...visszamentetek még utána a dokihoz?

Ilus

KépKép
badzsulka

Hát fura egy szöveg ez,Vanilla.Még ha táppénzen lennél megérteném.
És ez a Te dokid?
És mennyi a BPD?

evilany

Annyira ideges lettem képzelhetitek . Kapkodott és figyelmetlen volt ezek után nem is biztos azt látta amit látott :? ezek után nem tudom mit gondoljak .

Lemondtam mára mindent és csak azon kattogok hogy 2 hét alatt nem nőtt hanem össze ment volna a baba :cry:
Vendég

Vanilla: és a doki neked nem is mondott semmit???? csak a papírra írta rá ezeket???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?