Új privát üzeneted érkezett!

Ana, vigyázok rá. A torna direkt az első trimeszterre való. A barátnőm most 8 hónapos (36 éves) és minden nap szobabiciklizik.

Na jó, Rékát kihagyom, csak súlyzózok. 1,5 kg-os csak. Az nem árt.

Az a gyöngy akkor jó lesz? Nem leszek tőle függő? Én azért félek az ilyen gyógyszerektől, mert aztzzt hgondolom, hogy egy idő után minden nap be kell szedni, hogy jó legyen.

Valami tea???
Vendég

Laptetűűűűűűűűűűű - Ana, a fele a tied!!!
Vendég

Inkább mégse súlyzózok...nem esik jól
Vendég

A Pocimanónak nem tetszik...
Vendég

Nem pesszimista, inkább elgondolkodtató amit írtál.
És ha belegondolok teljesen igazad van. Azért jó, hogy valaki felvilágosít! :D
Ugyan szeretem a munkám,de hogy annak éljek az kizárt és még csak 3 éve dolgozom!
Hát ha egyszer összejön babó nem lesz ez többé az tuti.
De jó is lenne ha összejönne!

Szerintem nem leszel függő.
Na de azért ne egy levéllel egyél meg! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Na mindenkinek szép és jó éjszakát kívánok! Puszi-puszi!
Vendég

leti

ez a felfulyódás nálam is van,állandóan.szoval ez termsézetes,muszáj elvielni :)

ana

annyira jól esett amit irál,meghatott :) én csoda :!: :!: :D de tényleg van benne valami :)

KépKép
bettike83

Leti, örülök, hogy békén hagyod a súlyzókat! Szerintem felejtsd el az ilyesmit úgy 9 hónapig! Sétálj, ha mindenképp mozogni akarsz vagy menj el kismamajógázni.

Niki, durva egy napod volt! Lehet, ha felhívod a villanyosokat, akkor ők kötelesek elhárítani a kockázatot és "megoldják" a fátokat. A fáért kár, de ha nincs választás, akkor nincs.

maccs01

Na szép jó reggelt kívánok Minden kedves Babanet fórumozó lánynak és asszonynak de különös tekintettel az ebben a topikban szereplő kedves nőnemű lényeknek.

Ajánlom az esőnek, hogy húzzon el innen a náthásba, mert már én nem bírom ilyen szomorú körülmények között. Nekem jó kedvem van, ezért az eső tűnjön el, mert nem ide való!!!! A rohadék.

Na, ez volt az én esőűző táncom. A bácsi a heléyi tv-ben azt mondta, délutántól sütni fog a nap! Itt Pécsett! Hallod, Mares?
Drukkolok, hogy a többi irányban is ez valósuljon meg!

Egyébként mi van veletek? Mi ez a nagymértékű passzivitás, amit itt újra tapasztalok? Ne dolgozzatok már annyira!!!!!!

Tessék előjönni! Űzzük el a rossz időt!

Na, szép napot Nektek Lányok! Pussz
Vendég

Ja és annyira durva, hogy a hasam felfújódásától IZOMLÁZAM VAN a hasizmomban! (Igen, van ilyenem, csak kicsit le van fedve...:))
Vendég

nekem izomlázam nincs,de minden reggel olyan a pocakom mintha egész éjjel csak ettem volna,pedig nem,éjjel azért fel nem kelnék mert éhes vagyok :D

gyümölcsös rágó imádatom lett,a páromnak mondtam h hozzon kekem hubba bubbát mert majd megörülök érte,és ez tény,még ejjéel is felébredtem h úúúúúgy ennék :D

nálad leti van ilyen imádat?valami iránt?

KépKép
bettike83

Nálam csak olyan van, hogy pillanatnyilag megkívánok valamit. Aztán ha megkapom, akkor ok, ha nem, akkor elmúlik. Tulajdonképpen nincs olyan konkrét dolog, amivel így vagyok.
Vendég

Leti tetszett a beköszönőd! Itt rohadok bent a melóhelyen és dolgozom ezzerrel. Na de nem most, mert épp titeket olvaslak! :lol:

Na szóval annyira tetszett, hogy mosolyt csaltál az arcomra!
Kicsit felvidított. :lol: :lol:

Én tegnap voltam iszonyat éhes. Még a vas szöget is megtudtam volna enni. De hát a diéta! Tényleg igaz, hogy mensikor jobban kívánom az édeset. Ettem én mindet, de csak egy kicsit.
:oops: :oops:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nani

én is igy voltam,mensi alatt irtó éhes voltam állandóan,na meg előtte is :D

KépKép
bettike83

Niki, csak egy kicsit??? :cry: :cry: :cry:

Lányok a heléyzet, hogy nekem nem kell ahhoz menstruálnom, hogy kívánjam az édeset. Még mindig meg tudom enni a csokikát. Pedig azt hittem, majd elmúlik...eddig nem.
Vendég

hahó!
na ma már azért normálisabb idő van!

Letti
Én amennyire csokis-fagyis-sütis voltam,most ott lehet előttem,nekem nem kell! Egy kocka csokit ettem tegnap,de olyan hányingerem lett tőle,hogy majd meghaltam. Azt böfögtem egy óra múlva is. Nekem a gyümölcs a sztár, de kifejezetten a savanyú sem kell, olyan köztes dolgok csak.
2 napja fáj a hasam, a méhemnél,főleg jobb oldalt,pontosan ott ahol szerintem a méhem széle van. Olyan érdekes feszülős,nyomó érzés. Ez normális? Dokihoz csak jövő kedden megyek. Ha fekszem,akkor egy időre elmúlik,de nem fekhetek egész nap.

Kép
Kép
k_inga

Kinga, magnézium, én csak ezt brünnyögöm :)

maccs01

Na, azért örülök, hogy délre mindenki ideért... :wink: :lol: 8) :) :roll:
Vendég

Hát ezt elkiabáltam...

It beszélgetek magamban..:)
Vendég

Sziasztok!
Az idő ramaty ezért egész délelőtt ágyban voltunk Férjecskémmel :lol:
Mondanom se kell jól felmelegített ezen a hűvös délelőttön :lol:
Ez a jó abban, h itthon dolgozik :)
Kinga én magne b6-ot szedtem az jóóó rá. Tegnap este 7 felé abba maradt az eső kicsit kisütött a nap, de mára megint ramaty minden, remélem, h délután megint jobb idő lesz :)
Bettyke nálam a menthos a favorit gyümölcsösbe, simán 2 egészet betolok :D Éjjel nappal akár :)
Most azt mondjátok nem kelnétek fel éjjel enni. Erre majd gondoljunk vissza 6 hónap múlva, h én is nevethessek :lol: Bélpoklosok lesztek, mint én :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

én nem akarok felkelni enni éjjel,ahhóz lustább vagyok :D :D :D dehát ki tudja még :D
nem lesz pocifotód mostanában?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Letti: drága,ne súlyzozzz... én ma a 3. alkalommal tornázgatok, találtam neten kismama tornát képekkel, fekvőset meg állós variációt csinálom, max25 perc, leginkább a hátam miatt kezdtem de a legtöbb gyakorlat fenék, csipő, vádli... de jól esik, tehát ha valami nem, ne csináld! Itt, napsütés, Pécsen, max ha felkapcsolom a villanyt!!!

BAba: igen, a kaja utáni vágy nagy úr!!!:)) tényleg, pocifotó!?!? hmmm???

Kinga: nem lehet , hogy amint mondtani szokták, hogy a szalagok nyúlnak??? bár én ehhez nem sokat értek, csak ezt olvasom sokszor.... csoki nekem sem jön be pedig régen édességen és csokin éltem :)))

Niki: nálad aztán történnek az események.....fát sajnálom... :(

Ana: remélem új doki jókat mond, de lehet majd a mostani lesz a jó hónap !!! kíííívánom....!!!

Bettike: én régen felkeltem enni most már csak pisi meg inni, de ugye abból megint pisi lesz :D sajna.. haspuffadás pedig nekem is volt/van délutánra.. szóval szerintem normális ....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, csak az a baj, hogy mindig a rossz jön!

Annyi csapás érte már a családot ebbe az évbe. Valami jó is történhetne végre velünk! :( :( :( :( :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

A haspuffadás normális! Nekem is este van! Szerintem is a szalagok műve,mert ez nem görcs. Az is kényelmetlen,ha keresztbe rakom a lábam és kicsit előre dőlök. De az nem látszik még,hogy nőne a pocim. Mondjuk van rajta egy réteg takaró! :lol:
A ducikon,amúgy is később látszik meg. Csak a gatyáim kényelmetlenek,de nagyon.
Magne b6-ot szedem. Eddig 2x1-et,de tegnaptól 3x1-et,sőt,ha így marad,még többet!

Kép
Kép
k_inga

Kinga: én is szétrakott lábakkal szeretek ülni :D jobban esik talán bentlakónak is :D

Niki: szoktam másoknak is Bridget Jones-t idézni! " Ennyi szar után most már matematikailag is valami nem szar-nak kell jönnie!!" - és ez így is lesz nálatok is!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz köszi! Láttam a fotód, csini vagy rajta.
Nekem tetszik.

Ma volt endokrinológusnál. Holnap csinálják meg a vérvételt, mondtam hogy semmi bajom, csak éppen babát szeretnék. Kérdezte a legutolsó tsh értéket, ami nekem 2,2 azt mondta hogy a baba szempontjából az 1 körüli az ideális. MOndjuk ez az értékem 3 éve volt. azóta semmi. Bár láttam már olyat is aki rettenetes értékkel esett teherbe. Elvolt képedve, hogy 3 éve nem voltam panaszmentes vagyok és nem is szedek gyogyit.

Maresz Isten szóljon belőled!!!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Mindjárt meglesz az AFP eredmény! Nagggyon féleeeek!!!
Vendég

Chris Drága: minden rendben lesz , nyugika... legalább te megtudod, én május 4én voltam, azóta semmi jelzés eredmény ügyben

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Most majd lépnem kell, uram jön, és kell neki a gép... de holnap próbálok időben jönni!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana én holnap megyek az endokihoz, de én még februárban kaptam az időpontot.
Ha lehet, holnap meg is csináltatom a vérvételt,bár nálunk csak 14h-ig van és én meg a dokihoz megyek 13h-ra. Bár én kérek terheléses inzulint is.Aztán majd meglátjuk mit mond még!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, nekem az első szülésem után volt egy kis hyper műk. de kb 8-9 éve semmi. Most csak azért mentem, hogy biztos ami biztos.

Kép

Kép
anabana

Sajna nekem a pcos miatt kellett járnom egy ideig gyógyszit iratni amíg nem akartunk babát.
De mióta babát akarunk azóta még nem jutottam el.Csak a gyógyszit hagytam abba.

Teljesen igazad van, mert inkább a semmi minthogy baj legyen.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Chris, MI VAN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ?????????????????

Baba, fotózd le a pocid!

Ana, mármint 3 éve nem voltál endokrinológusnál?? Oda rendszeresen kell járni? Vagy félreértettem valamit? Én ott még soha nem voltam.
Vendég

HOL VAN A DEALERÜNK???????????????????????

Igaz, nekem már nem kell "cucc", de azért te mindig a dealerem maradsz, Csillag! Tessék előjönni!
Vendég

Uram és a többi lakó maratoni lakógyűlést tart, 1,5 órája dumálnak, kész...................

de legalább van időm akkor itt lenni :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti az a legjobb ha oda soha nem kell menned!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Gyerekek! Igaz, hogy az az Espumisan = Pukigolyó??? Mert ha így van, nem szedhetek a melóhelyen..:)
Vendég

Leti: ha túl sok a gáz arra jó, gondolom kiereszti, tehát jön a pukkki :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Akkor itthon kell szedni - de itthon magától is jön - úgyhogy akkor ENNYI. Az Espumisannak nem lesz nálam esélye.
Vendég

Letti!
Igen nem voltam, mert már 8-9 éve semmi bajom. A háziorvos felírhatta a labort, ami mindig rendben volt mert 0,3-4 igy jó. Ugye a változások miatt már csak szakorvos kérhet labort.

Meddig akarsz még dolgozni?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Chris ne parázz!!!
Ana nah az jó, ha kivizsgáltatod magad azzal nem vesztesz semmit! Kicsit fáj a torkom! Ti nem fáztatok meg ebben a tetű időben? Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hali, itt vagyok!

Leti, köszi a hiányolást. Olvaslak benneteket, nem nagyon szólok bele a trécselésbe, mert olyan arin eldiskuráltok többnyire a várandósságról, én meg már rég nem vagyok az, szóval inkább csendben figyelek :D

Baba, nagyon édi vagy pocibabával! :)

Chris, miért nem írod meg nekünk is az eredményt? Remélem, nem lett rossz! Drukkoltam neked csendesen! Viszont lányok azt ugye tudjátok, hogy külföldön már nem alkalmazzák ezt az AFP-s vizsgálatot, mert nagyon rossz eredmények vannak, és a kismamikra az ideglelést hozzák, pedig közben a babának meg kutya baja! Szóval ha rossz az AFP, attól még egyátalán nem biztos, hogy beteg az a babóca, oké?!!!

Most ennyi, mert megyek ovibakészíteni a gyerkőcöt!

Puszika

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Az enyémnél jobb reggelt mindenkinek!

Itt még mindig fúj az a tetű szél! :evil:
Ma pedig délután kivágják a fenyőnket is! Úgy érzem mintha a szívemből vágnának ki egy darabot. Mert azt még a szeretett nagymamám ültette. :cry: :cry:

Baba, micsoda szép pocak! :D :D

Csillag a várandóssághoz én sem tudok hozzászólni,mivel még nem voltam ilyen állapotban.
De majd a babaporos tesztjeid segítenek! :) :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok

Nem tűntem ám el,csak valami történt az internettel.
Minden eredményem NEGATÍV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
AFP-t nézték,meg még két értéket néztek.Minden jóóóóóóóóóóó!:-)))))

Baba: Nagyon helyes a pocid,meg te is:-)Te is vékonyka vagy.

Leti: Hogy vagy? Kedden mikor mész dokihoz? Én is kedden megyek,meg ha jól emlékszem Kinga is:-)

Mares:Te pénteken hányra mész? Neked nincs poci fotód??

Csillag: Jól vagytok? Mindenki meggyógyult?
Vendég

nanicke, nem ér megríkatni, mostanában úgyis olyan szomorkás vagyok valamiért :cry: Na ezt csak arra értem, hogy az új kedvenced a youtube-n gyönyörű, az ember csak hallgatná egész nap, és sír a lelke... mellesleg én is koloratúrszoprán hang vagyok, mint Vásáry, de a Chrystalt nagyon szeretem, nagyon szép dalaik vannak.

Chris, örülök, hogy minden okés, akkor megnyugodtál! Köszönöm, jól vagyunk, de inkább lekopogom duplán :D

Sajna a fiam ovis kirándulását elnapolták, ma mentek volna, de a vacak időjárás miatt majd csak 2-án mennek a veszprémi állatkertbe. Remélem, akkor már csak jó idő lesz. :roll:

Én meg fogyókúrában vagyok, eddig összesen 8 kilót fogytam, bár nagyon lassan igaz, de legalább megy lefele. Viszont most a ciklusom úgy néz ki, meghülyült, mert már ovuznom kellene, de még mindig semmi. :? Semmi sem tökéletes az életemben úgy látszik. :roll:

Na pusza, mert előjön a mélyebb depim, és nem akarok itt rossz hangulatot, ti csak örüljetek, vidámkodjatok, és hozzatok minél több és szebb pozi tesztet, meg babás-pocis képeket!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jó reggelt Lányok!

Baba, te nagyon sovány vagy! Nagyon csini kismama vagy!

Csillag, nem csak erről akarunk szerintem beszélgetni, csak ezek a dolgok most történtek. DE! Mivel minden csoda 3 napig tart ezért lassan rájövünk, hogy az élet ezzel nem áll meg és igenis van rajtunk kívül is fontos dolog.
Én múltkor kérdeztem tőled, csak elveszett az éterben, hogy mi van a Nagyfiad szerelmével???? Engem annyira megfogott, amikor asszem, Húsvétkor írtad, hogy van neki egy kis barátnője...azóta nincs róla semmi tudomásunk.

Ana, én úgy tervezem, hogy noovemberig kéne dolgoznom :?. Az a baj, hogy nagy lóvé esik ki, ha elmegyek táppénzre és amúgy is le tudok úgy állni, hogy ne pörgessem túl magam. Ha akarok, tudok egyet pl. délután itt aludni is, vagy pihenni. Vagy egyszerűen csak hazamegyek, ha szarul vagyok. Tehát lehet ezt rugalmasan kezelni. Aztán ha nem hagyják, irány a TP.

Chris, kedden 18:45-re megyek. Akkor össznépi orvoshoz-menés lesz kedden. Reméljük, mindenkinek rendben lesz mindene. Egyébként jól vagyok, a tüneteim mintha nem is volnának: cicfájás, fáradtság, és haspuffadás. Ebből az utóbbi marhára bír idegesíteni, de rájöttem, hogy sokszor kell keveset ennem, talán akkor jobb lesz.
A többi tünet meg valahogy megnyugtat. Örülök és ha van tünet, nem úgy fogom fel, hogy jaj de fáj, hanem hogy miért fáj - és ez örömmel tölt el. Hadd fájjon, émelyegjen, stb. Ennyi kell.

Niki, szegény fenyő! Ahogy elnézem, nagyon sokaknak lehetetlenné tette a helyzetét ez az időjárás! Annyira szar lehet. Nagyon sajnálom.

Na, megyek, kicsit dolgozom is...:)
Vendég

chris

jaj de jó,szuper h minden negaiv lett :)

baba

micsoda csini pocak :)

KépKép
bettike83

Csillag én tegnap le is töltöttem és legalább 20x hallgattam meg egymás után! A vége már az volt, hogy majdnem bőgtem!
De a párom jött és kirángatott az ágyból pakolni!
Így észhez tértem! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Mi az a zene, amiről beszéltek???? Én is megtudhatom?
Vendég

Hahó!
Baba
Édes a pocakod! És még hol a vége?

Csillag!
Biztos az időtől vagy depis! Majd elmúlik hétvégére!

Én is kedden megyek dokihoz, 6-ra. Jó egy hét lesz!
Péntek: vérvétel, szombat: fogászat, kedd: doki, szerda: Kórház, 4-es teszt, péntek: ovis ballagás! Hát nem éppen fogok unatkozni! :)

Kép
Kép
k_inga

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?