Jó reggelt Lányok!
Baba, te nagyon sovány vagy! Nagyon csini kismama vagy!
Csillag, nem csak erről akarunk szerintem beszélgetni, csak ezek a dolgok most történtek. DE! Mivel minden csoda 3 napig tart ezért lassan rájövünk, hogy az élet ezzel nem áll meg és igenis van rajtunk kívül is fontos dolog.
Én múltkor kérdeztem tőled, csak elveszett az éterben, hogy mi van a Nagyfiad szerelmével???? Engem annyira megfogott, amikor asszem, Húsvétkor írtad, hogy van neki egy kis barátnője...azóta nincs róla semmi tudomásunk.
Ana, én úgy tervezem, hogy noovemberig kéne dolgoznom
. Az a baj, hogy nagy lóvé esik ki, ha elmegyek táppénzre és amúgy is le tudok úgy állni, hogy ne pörgessem túl magam. Ha akarok, tudok egyet pl. délután itt aludni is, vagy pihenni. Vagy egyszerűen csak hazamegyek, ha szarul vagyok. Tehát lehet ezt rugalmasan kezelni. Aztán ha nem hagyják, irány a TP.
Chris, kedden 18:45-re megyek. Akkor össznépi orvoshoz-menés lesz kedden. Reméljük, mindenkinek rendben lesz mindene. Egyébként jól vagyok, a tüneteim mintha nem is volnának: cicfájás, fáradtság, és haspuffadás. Ebből az utóbbi marhára bír idegesíteni, de rájöttem, hogy sokszor kell keveset ennem, talán akkor jobb lesz.
A többi tünet meg valahogy megnyugtat. Örülök és ha van tünet, nem úgy fogom fel, hogy jaj de fáj, hanem hogy miért fáj - és ez örömmel tölt el. Hadd fájjon, émelyegjen, stb. Ennyi kell.
Niki, szegény fenyő! Ahogy elnézem, nagyon sokaknak lehetetlenné tette a helyzetét ez az időjárás! Annyira szar lehet. Nagyon sajnálom.
Na, megyek, kicsit dolgozom is...