Na sziasztok, ma is kotnyelesek voltatok
én dolgoztam, mint mindig és nem volt időm írni, csak beolvastam vagy 2x ma.
Na most 2x van nyitva a babanet és kukucskálok de így is tuti nem reagálok mindenre így bocis előre.
Woody sajnálom a beázást és a fenyőfákat, remélem még megmenthetők, tudom milyen szépek és nagyon nehezen kezdenek el nőni.
Bekri de jó megfordult Bálint
képen sajnos nem látok sok mindent, bocsi én mindig ilyen vak vagyok
Szilvi otthon, de jó én is terveztem a hétre szabad napot és meggyőztem a férjem menjünk csütörtök délután már nagyimékoz hosszú hétvége, de jó
főleg szüleim is ott vannak. Csak óvatosan a nagytakarítással mert lehet fárasztóbb mint a munka! Én is gratulálok a kolléganőidnek! Bár már mi is ott tartanánk
Fejfájás?
Királylány manapság kiélhetted a takarítási szenvedélyed
hát én nem szeretek
csak a rendet
Dilis vendégek!!!!! Én nem bírnák emberekkel dolgozni. Valamikor februárban férjemmel elmentem egy számlát leadni, miután kész volt a munkálat. Én vártam a kocsiban de jött értem. Be kellett menni a főnök irodájába: jött egy csaj ha kérek kávét, vizet, teát,stb. Aztán duma duma, végre elővette a számlát de nem értet hozzá. Behívta a kis csajt az kiment, hogy leellenőrizze (én csináltam tuti jó!) visszajött, hogy valami nem világos neki. Mondom ok akkor adjon egy másolatot a szerződés után és megnézzem. Erre bejön az ügyvéd! a szerződéssel + a csaj. Mondom mi a helyzet nézi az ügyvéd, mondja ja igen úgy van, ok. Csaj megint nézi jó, ok alá lehet írni. Várunk míg a főnök alákaparja de még kicsit kell neki is magyarázni. A végén mondja a férjem, hogy igényt tart a fizető eszközre is ahogy megegyeztek. Ja na jó. Újra szól a csajnak az jön + ügyvéd vagy 2x visszajönnek aztán mégis valamit elszámolnak de én már csak mondtam ok semmi baj a különbözetet majd átutalják a számlánkra. Majdnem 40 perecet ültünk ott azt hittem falra mászok!!!!!
Vanilla na végre, rosszakaróra meg ne is figyelj! Ráér áskálódni, max ird a nem publikus dolgokat gmailbe, ott reagálunk, ami meg publikus had olvassa. Én is kiváncsi vagyok mit mond a doki uh-n, engem is ijeszt anya, hogy mi lesz ha fiú, mert annyira beleélem, hogy lány de én is úgy érzem, hogy kislány
Jó mozgalmasak most akkor napjaitok! Tutik a kis babaholmik, nagyon édi a pólya, kocsi is tetszik!
Evilany nagyon de nagyon tetszik ez a babasarok, tök profi ügyesek vagytok. (én meg még nem voltam képes eldönteni mit akarok
)
Csillag te 2 gyerekkel gondolom tartasz kész patikát biztos ami biztos alapon otthon. Nekem a férjem nyavalyás minid így van otthon egy rakás gyógyszer neki
Maccs akkor nem éppen kellemesek az élményeid a szülésről, én is félek nagyon, próbálok nem rá gondolni majd akkor ráérek pánikolni, bár tuti kussolni fogok, nem akarok anyára szégyent hozni, hogy kis hisztis lánya van
tej
én nem szeretni, már 3-4 hónapos kóróm óta, de vasárnap meg ma ittam mert éget a gyomrom és ti ajánlottátok. Vasárnak megszűnt, ma csak javult. Na jó ne gondoljátok, hogy sokat iszok éppen amennyit egy pici lyukon egy szuszra meg tudok inni. A pici miatt bármit, bár ez a tej nem is olyan rossz, mert lehet "ne látott tehenet"
Bévi tuti jó cuccokat szereztél be. Nem irigyellek a gyomor rúgásért, nekem inkább jobb oldalamat rugdossa de néha durva, pedig ott a feje volt még 2-3 hete
Limo sajnálom, hogy már ilyen korán kezdtél keményedni, de jó, hogy van rá gyógyír
és nem vagy "vén szatyor"!!!!
Mares te tanítasz ezek szerint? Én is szívesen lettem volna matek tanárnő, de nem tudom ha bírtam volna a kölykökkel, szerintem szigorú lettem volna
Ircsi én is ilyen naiv fórumozó voltam
de aki akar az megtalál. Mégiscsak rád lehet ismerni egyes dolgokról, az más, hogy hogyan de lehet.
Na szinte 1 órámba telt míg ezt megírtam
legyetek jók, később lehet jelentkezem!