Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg,Barbcsi,vizsga remélem sikerül,képeket várjuk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia: mai fiatalságról ne is beszéljünk, én aztán tudom milyenek, 5.-11. osztályig találkozok velük, vagyis amíg nem voltam táppénzen... nem egyszerű eset egyik sem. Nálunk esküvőnél én sztem igazán egyszerű voltam, ruhámat varrták, mentem kb 3 próbára, mindig minden jó volt nekem, kicsi lányoknak meg mondtuk hogy sötét lila-fehér, és ez lett, kész :D - még jó , hogy jó volt nekik, lehettek végre nagy abroncsos szoknyákban :D de ne húzd fel magad!

Évi: lehet, de nem 100as, nekünk minden évben, így most is csak most én vezetek és nem iszok, Palkonyai nyitott pincékre megyünk! Nagyon jó program, főleg ha jó az idő... borok is finomak, mindig hozok poharat is.... idén uram kóstol helyettem :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares én csak azt nem értem, ha már egyszer kiválasztották a ruhát akkor miért akar most variálni? A kislánynak ez tetszik oszt kész.

királylány

Limo:ne viccelj nem vagy még öreg atya ég hol állsz még ahhoz vizsgálatok érdekesek,de jók nálunk ilyet sajnos nem csinálnak!!!

Évi akkor nem sokat tudtál pihenni sajnálom :cry: sok bunkó ember van,írhat akármilyen papírt azzal nem lesznek csendesebbek sajnos!!

Mares ügyes vagy csak így tovább az ivással :lol:

Dia akkor sikeresen helyre tettek kikészítenek a hisztis nagymamik és gyerekek és most így vissza gondolva csajok,ha tudnátok mennyi hiszit kismami van.Ugye én benne volta 4 évig kismamaruha,gyerekruha,babakocsi,tényleg a munkámat megkönnyítette egy szuper alkalmazott,mindenkinek ki volt nyalva a segge.És volt olyan mikor azt mondtam az alkalmazottamnak fére hívtam és mondtam neki,ad neki vissza a pénzt és mondjad nem tudsz neki segíteni semmiben menjen máshová,nem vagyok benne biztos az anyuka komplett volt az hittem a percen megütöm.A 2 éves kislánytól fél órán keresztül kérdezgette tetszik-e neki ez a ruha vagy másikat szeretne a gyerek beszélni sem tudott,és minden ruhát rá adott 4 szer mininum!!!!!!!Kész voltam tőle,de hány ilyen volt napjába rengeteg!!!!!!

Kép
bévi

Mert a nagyik, anyukák, stb szerintem néha ilyenek, segíteni szeretnének, aztán ez lesz belőle. A kislány a saját esküvőjén majd annyit válogathat , amennyit akar, azért koszorúslánynak lenni persze nagy, de nem ekkor nagy dolog..... Meg én mentem a lánykákkal, és akkor én voltam ott a határozott, ebből lehet választani, kész :) meg a több lehetőség, fiatalnak-idősnek csak zavart okoz, mert akkor mindjárt egy másikat akarnak! Sok ilyen vagy egy nap nálad??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bévi: tényleg nem tartom magam öregnek, de 35 fölött itt így megy. Már kint a váróban az asszisztens kiosztja a tájékoztatót az amnioról, bent meg már a nyilatkozat fogad. Persze tájékoztatnak az alternatív lehetőségekről is (tesztek) Én legfőképpen nem is a korom miatt kerültem a genetikára, de ezt volt a legegyszerűbb a papírra írni. :P
limo73

Mares előfordul, hogy több is összeszalad, de azért ez kirívó volt. A zöme normális.

Bévi nem könnyű a kereskedelemben dolgozni....

királylány

Limo én 33 vagyok, nemsokára 34, de a papírra ráírták meridián kor vagy mi.....és a doki úgy nézett rám mikor nem kértem a szúrást hogy csak na.

királylány

Én is a 32-t töltöm idén :oops: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na léptem, sziasztok!

Évi még neked akartam: elhiszem, hogy idegesít a felújítás - nekem is az agyamra menne - de korrekt volt tőlük, hogy kiírták és du 4-kor befejezik. Sajnos nem tehetsz semmit ellenük. Mondjuk az durva, hogy hétévégén is fúrnak-faragnak, de sajna ilyen házban viselni kell.

királylány

Hát Dia nem én tisztelek is minden olyan embert aki emberekkel foglalkozik mert nem könnyű eset,de gondolom te is szereted ezt csinálni én jobban elviselem mintha magam kellene dolgozni valahol a kereskedelmet!!!!

Limo ne is érezd magad annak még az messze van :lol: addig még sok dolgod van!!

Kimostam a ruhákat amiket vettem egy teljes szárítóval lett majdnem,míg Lili megszületik még megyek párszor nekem sincs ahonnan örököljek így veszek használtat is,rengeteg fog neki kelleni épp számoltam csak a bady kerülne 10 ezerbe alsó hangon és olyan kis szépek!!!Itt elég olcsó ebbe a turiba a kilós ruha 1200ft/kg és ezeknek a csöpp ruháknak semmi súlya szinte!!!! A Keresztfiamnak vettem egy Nike edzőcipőt 800ft-ért tiszta új benne van a címke fehér és zöld pipa van benne!

Kép
bévi

Szia Dia jó pihenést.
A felújítással kapcsolatban tűr az ember de azért mindennek van határa,nem tudom elképzelni mit lehet fúrni egy lakáson 8-4-ig. A beázott falamról potyog a vakolat ahogy kalapálnak. És a papírra azt írták a felújitás időtartama kb 1 hónap.Na ez elképesztő.

evilany

Évi nem könnyű de reméljük hamarabb végeznek és még jó,hogy most kezdték nem akkor mikor már Tomika is meg van,mert még te tűrsz de egy pici gyerek sajnos nem tudja mi ez.

Kép
bévi

Már megint nagyon sokat írtatok... :roll:
DE... tudom, hogy eljön majd az az idő, mikor alig-alig lesz hozzászólás, mikor már nem lesztek ilyen időmilliomosok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd, mikor a ded osztja be az időnket! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Fórum, fórumozás
Egyet nem értek (biztos, bennem van a hiba, naiv vagyok). DE... x-ről, y-ról a környezete honnan tudja, hogy irogat egy fórumba? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hogy ebbe a fórumba ír? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Rólam pl. sokáig a férjem se tudta!!!!
Munkahelyen se ez a beszédtéma....

Szerintem, az emberek többet kiadnak magukból az ismerőskereső oldalakon, ahol sokan kiírnak lakcímet, telefonszámot is akár. (egyiken se vagyok fenn).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.05.18 15:49-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi biztos így leesz mikor majd a főnökök megszületnek és nem mi fogjuk megszabni mikor mit csinálunk,hanem ők!!! :lol: :lol: :lol:
Hogy telet a mai napod,mikortól leszel otthon????Vagy ezt még nem tudod majd ha már nem bírod úgy magad vagy van tervezett idő???

Kép
bévi

Szilvás
Algopyrin, Panadol bevehető.
Szép nagy babák lettek!

Királylány
Úgy látom, a férjed tesz róla, hogy porszívózhass! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cukor a vizeletben: én nézettem volna akkor vércukrot, vizelet-vizsgálatot ismételtettem volna (vizeletben cukor nem normális!!!!)
Én is olyan 3 kiló körüli Katust szeretnék :wink:
Az én menyasszonyiruha-választásomnál is kiakadtál volna :lol: :lol: :lol: :lol:

UH-n köldökzsinór a mai jó felbontású gépeken látszik. Bizonyos gépeket át lehet kapcsolni olyan üzemmódba, hogy az erekben az áramlást lehessen ábrázolni.
NST: nagyon jó vizsgálat!!!! Babák szívműködése nagyon reaktív, kicsi oxigén-hiányra is nagy frekvencia-csökkenéssel reagálnak.
(gyerekek altatásánál éppen ezért kell nagyon figyelni a lélegeztetésre)

Vanilla
Úgy látom, a "leskelődőd" elérte célját, foglalkozol vele! :cry: :?

Akkor lehet, hogy Maja nem is Maja????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Ami szülést én láttam, szinte mindegyiknél a baba nyakán volt a köldökzsinór!!!! Akkor van gond, ha a zsinór nagyon-nagyon megfeszül, és az erek szűkülnek benne!!! (az leginkább akkor van, ha a baba ficánkolás közben csomót köt a köldökzsinórra).

Én a 38. héten fogok szülni :wink:

Évi
Aranyos lesz Tomi helye.
(nem lesz ott huzatos, ahol a kiságy van?)

Limo
Minket is elküldtek genetikára. :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Elvileg június végéig, vagy a szülésig :wink:
Folyamatosan én nem tudnék itthon lenni!
(Persze, az más, ha valami gond adódna)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ha a terhesség elérte a 24. hetet, az újszülött súlya pedig meghaladja az 500 grammot, már 90 százalékos az esély életben tartásukra – tudtuk meg a professzortól. Koraszülés miatt a károsodásoknak leginkább az agy (idegrendszer), a tüdő és a szem van kitéve. Debrecenben a magas színvonalú ellátásnak és szakértelemnek köszönhetően ezeket a károsodásokat a nagyon éretlen születések esetében is ki tudják védeni a koraszülöttek 75 százalékánál. A gyógyító teambe az édesanyát is bevonják

http://www.weborvos.hu/regionalis_hirek ... lye/94910/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Terhességi kor születéskor/ Túlélési esély

23. hét/ 17%
24. hét/ 47%
25. hét /67%
26. hét/ 80%
27. hét/ 90%
28-31. hét/ 95%
32-33. hét/ 95%
34. héttől/Terminusra született gyerekekével azonos

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi akkor azt kívánom addig dolgozz amíg te szeretnél és bírod magad,ne legyen semmi gond és ne kelljen emiatt otthon maradnod!!
Debreceni Klinika én is ha tehetném ott szülnék kicsit messze van ugye hozzánk 110 km körül és nem tehetem meg,de ha ne adja isten Lilinek valami baja lenne és lehetőség lenne rá én oda vinném ez már biztos,minden egyes bajommal ott kezeltek eddig és én meg vagyok elégedve az ottani orvosokkal,kedvesség,szakértelem és minden mással kapcsolatban!!!!

Nagyon sokat gondolok arra és imádkozom érte ne legyen Lilinek semmi baja mert rettegek attól valami szellemileg valami baja lehet vagy hasonló,mikor megszületik azt akarom hallani,anyuka gyönyörű EGÉSZSÉGES KISLÁNYA SZÜLETETT.Nem tudom ilyen rossz gondolatok másban is felmerültek már,de megpróbálom pozitivan felfogni,de belül félek azért a bajtól is!!!!

Kép
bévi

Bévi
A 110 km ma már nem távolság!!!!
Nekem több ismerősöm jött el Debrecenbe szülni Egerből, Borsod megyéből, Szabolcsból... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na sziasztok, ma is kotnyelesek voltatok :lol: :lol: :lol: én dolgoztam, mint mindig és nem volt időm írni, csak beolvastam vagy 2x ma.

Na most 2x van nyitva a babanet és kukucskálok de így is tuti nem reagálok mindenre így bocis előre.

Woody sajnálom a beázást és a fenyőfákat, remélem még megmenthetők, tudom milyen szépek és nagyon nehezen kezdenek el nőni.

Bekri de jó megfordult Bálint :wink: képen sajnos nem látok sok mindent, bocsi én mindig ilyen vak vagyok :oops:

Szilvi otthon, de jó én is terveztem a hétre szabad napot és meggyőztem a férjem menjünk csütörtök délután már nagyimékoz hosszú hétvége, de jó 8) főleg szüleim is ott vannak. Csak óvatosan a nagytakarítással mert lehet fárasztóbb mint a munka! Én is gratulálok a kolléganőidnek! Bár már mi is ott tartanánk :roll: Fejfájás?

Királylány manapság kiélhetted a takarítási szenvedélyed :lol: :lol: :lol: hát én nem szeretek :oops: csak a rendet :lol: Dilis vendégek!!!!! Én nem bírnák emberekkel dolgozni. Valamikor februárban férjemmel elmentem egy számlát leadni, miután kész volt a munkálat. Én vártam a kocsiban de jött értem. Be kellett menni a főnök irodájába: jött egy csaj ha kérek kávét, vizet, teát,stb. Aztán duma duma, végre elővette a számlát de nem értet hozzá. Behívta a kis csajt az kiment, hogy leellenőrizze (én csináltam tuti jó!) visszajött, hogy valami nem világos neki. Mondom ok akkor adjon egy másolatot a szerződés után és megnézzem. Erre bejön az ügyvéd! a szerződéssel + a csaj. Mondom mi a helyzet nézi az ügyvéd, mondja ja igen úgy van, ok. Csaj megint nézi jó, ok alá lehet írni. Várunk míg a főnök alákaparja de még kicsit kell neki is magyarázni. A végén mondja a férjem, hogy igényt tart a fizető eszközre is ahogy megegyeztek. Ja na jó. Újra szól a csajnak az jön + ügyvéd vagy 2x visszajönnek aztán mégis valamit elszámolnak de én már csak mondtam ok semmi baj a különbözetet majd átutalják a számlánkra. Majdnem 40 perecet ültünk ott azt hittem falra mászok!!!!!

Vanilla na végre, rosszakaróra meg ne is figyelj! Ráér áskálódni, max ird a nem publikus dolgokat gmailbe, ott reagálunk, ami meg publikus had olvassa. Én is kiváncsi vagyok mit mond a doki uh-n, engem is ijeszt anya, hogy mi lesz ha fiú, mert annyira beleélem, hogy lány de én is úgy érzem, hogy kislány
:lol: Jó mozgalmasak most akkor napjaitok! Tutik a kis babaholmik, nagyon édi a pólya, kocsi is tetszik!

Evilany nagyon de nagyon tetszik ez a babasarok, tök profi ügyesek vagytok. (én meg még nem voltam képes eldönteni mit akarok :oops: )

Csillag te 2 gyerekkel gondolom tartasz kész patikát biztos ami biztos alapon otthon. Nekem a férjem nyavalyás minid így van otthon egy rakás gyógyszer neki

Maccs akkor nem éppen kellemesek az élményeid a szülésről, én is félek nagyon, próbálok nem rá gondolni majd akkor ráérek pánikolni, bár tuti kussolni fogok, nem akarok anyára szégyent hozni, hogy kis hisztis lánya van :lol:

tej :lol: :lol: :lol: :lol: én nem szeretni, már 3-4 hónapos kóróm óta, de vasárnap meg ma ittam mert éget a gyomrom és ti ajánlottátok. Vasárnak megszűnt, ma csak javult. Na jó ne gondoljátok, hogy sokat iszok éppen amennyit egy pici lyukon egy szuszra meg tudok inni. A pici miatt bármit, bár ez a tej nem is olyan rossz, mert lehet "ne látott tehenet" :lol:

Bévi tuti jó cuccokat szereztél be. Nem irigyellek a gyomor rúgásért, nekem inkább jobb oldalamat rugdossa de néha durva, pedig ott a feje volt még 2-3 hete

Limo sajnálom, hogy már ilyen korán kezdtél keményedni, de jó, hogy van rá gyógyír :wink: és nem vagy "vén szatyor"!!!!

Mares te tanítasz ezek szerint? Én is szívesen lettem volna matek tanárnő, de nem tudom ha bírtam volna a kölykökkel, szerintem szigorú lettem volna :lol:

Ircsi én is ilyen naiv fórumozó voltam :lol: de aki akar az megtalál. Mégiscsak rád lehet ismerni egyes dolgokról, az más, hogy hogyan de lehet.

Na szinte 1 órámba telt míg ezt megírtam :oops: legyetek jók, később lehet jelentkezem!

Kép
Kép
melisch

Melisch
5 éve fórumozok. Rossz tapasztalatom nem volt, még nem hallottam, hogy kibeszéltek volna a "rosszakaróim".... :wink:
Igaz, figyelek arra, hogy mit írok le!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi igen nem távolság eleinte mikor babát terveztük úgy volt ott fogok szülni minden kép,de mikor sikerült ugye spontán egy éve nem látott doki már akkor úgy gondoltam maradok az itteni dokimnál.Remélem gond nem lesz ezek a rossz gondolatok meg eltűnnek az agyamból,bár ez aggódás de nem szeretek még rá gondolni sem!!!!!

Melisch gyomorégés :evil: remélem enyhül és lehet megszereted a tejet :lol: Lehet írtad már csak én nem emlékszem rá vagy még nem voltam itt,hol laktok romániában és hol fogsz szülni???

Kép
bévi

Melisch: ne dolgozz túl sokat, vigyázz magadra ! Én is az vagyok, mármint szigorú, ezért most örülnek, hogy nem vagyok :D :D bár nehéz volt megszokni, de tény, kb május eleje óta mondhatom, hogy jól vagyok, meg sem érzem a babót, csak a poci növekszik... előtte azért nekem dúrva volt a sok hányinger meg minden...

iszonyat fúúúúúúúúúúúúúj a szél!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Évi felújítás :arrow: sajnálom! biztos nagyon idegesítő!!! :( DE!!!! ha Neked lenne saját lakásod és szeretnéd a saját ízlésedre formálni, hogy szép otthonod legyen, Te hogy csinálnád? :shock:
szerintem korrektek, hogy csak munkaidőben hangoskodnak... dolgozhatnának akár este 8-ig is, akkor se tehetnél semmit! :shock: :(

Csillag a vízben nem én mászkáltam! azért azt mégse... csak ügyintéztem... de az is épp eléggé lefárasztott... na mindegy, túl leszünk rajta...
most már kezdi fúrni az oldalam a kíváncsiság, hogy kiről is beszélgetünk... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Clárika merre vagy?

Ircsi ezek a túlélési adatok nagyon pofásak, de engem nem nyugtat meg... túléli... hm... milyen következményekkel?? az ismim babája a 29. héten született... agyvérzést kapott... túlélte, de fogyatékos... most akkor örüljünk neki, hogy túlélte?

Limo én a 35-öt töltöm a nyáron, és nekem is magas anyai életkort írtak már indoknak! :)

Kép
gtunde75

[quote="lombikbaba"]F írta:lombikbabaórum, fórumozás
Egyet nem értek (biztos, bennem van a hiba, naiv vagyok). DE... x-ről, y-ról a környezete honnan tudja, hogy irogat egy fórumba? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hogy ebbe a fórumba ír? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Rólam pl. sokáig a férjem se tudta!!!!
Munkahelyen se ez a beszédtéma....

.

Tudod erre a kérdésre én is szeretnék fényt deríteni...anyuákon és a páromon kívül senkinek nem mondtam.Ez a 2 ember viszont nem beszél az illetővel,az egyik nem is ismeri...Na már most akik nyomoznak,tudják,hogy itt írok...érdekelne honnan...hiszen nem most várandósok..
Na de a lényeg az hogy fűnek fának miért kell tovább adni a "nyomorunkat"...ha annyira érdekli a dolog és utánnajár itt...kérdezzen engem!!!
Ne mást és ne csavarja ki a szavaimat :)
De nem szólok az illetőnek...csak kissé rossz másoknak magyarázni,hogy az nem úgy van...és nem az a bajom...illetve nem írtam ilyen infót...

Érlelődik bennem,fogalmazódik a dolog,hogy mit mondjak az illetőnek illetve hogyan és mikor...hiszen nem is igen találkozunk.
Na mindegy-zárjuk le a témát. :) :)
Igyekszem túllépni rajta....és nem foglalkozni vele...de sajnos nem igen megy

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Persze bizos nem az a célja hogy felidegesítsen..csupán unatkozik,vagy éppen nincs jobb dolga... :)
de ezek szerint legalább jó elfoglaltság vagyok neki :D
ez tök jó... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde...akkor ezek szerint jól vagy a helyzethez képest! Pihenj amikor csak teheted... :wink:
Írtam pü-t :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na most megyek tanulni a csajszimmal :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Ircsi, ezek azért elég optimista számok. Sajnos a mi családunkban is van szomorú történet, bár ott egy fertőzés is közrejátszott. De ismerek 600 g-mal született kisbabát is, aki már 3 éves, makkegészséges.

Ma voltam a dokinál, akivel megbeszéltük a terheléses cukor eredményt. Nagyon szépen javul, megdicsért, de kellene még 1-2 hónap. Mondtam neki, hogy másfélben egyezzünk ki, de nagyon jókislány leszek :lol: A terheléses inzulin emelkedett (66.53), de ez normális, amikor az éhomi csökken, kicsit ellendolgozik a szervezet. De ezentúl minden megkívánt édességnél a fülembe fog csengeni, hogy "40-es terhelt inzulinnal már nem fog elvetélni":

Glucose terhelés 0 perc 5.40 mmol/l 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 120perc 6.31 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 10.79 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 66.53 mIU/l

Dia, velem is kiakadtál volna, ha menyasszonyi ruhát próbálni mentem volna hozzád, de tulajdonképpen nekem az egész pont ezért nem hiányzott. Tudom, hogy nehéz dió lenne nekem jót találni, és ha nagy esküvőt akartam volna, akkor viszont csakis a tökéletes lenne jó. Egyszer voltam koszorúslány, ott annyira meguntam, hogy mindenáron rám akartak valamit erőltetni (szerintem nem volt rámillő ruha abban az üzletben, de nem akartam hisztizni), én mondani akartam, hogy menjünk máshová, de aztán feladtam, és belementem ott és akkor abba, ami épp rajtam volt. Na, ilyen nem lenne, ha igazi esküvőről álmodnék! Akkor elmennék 42 helyre is. (De biztos nem vinnék nagymamát, inkább egy olyan barátnőt, aki ismer engem, az alakom, stb)

Kép
xtina75

Tünde,persze de ez az érme két oldala....(felújítás)

Ircsi nem hiszem h.huzatos lesz,legalább remélem,még eddig nem tűnt fel hogy ott járna a levegő nagyon..

evilany

Tina...ezt a végén nagyon szépen megfogalmaztad:)
Teljesen egyet értek veled...anno én is válogattam sokat :wink:
Hogy olyan igazi,igazi,igazi menyasszony lehessek...:D
De hát még csak 18 voltam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi! azért jók ezek a számok. Pár hete éppen ilyen adatokat keresgettem a neten. :) Nem is tudom miért! Minden nappal nagyobb az esély.

Csillag! Tiszta napsütés van arra felétek :D
limo73

igen süt a napocska...de fúj a szél isa elég keményen :(
mondjuk jobb mintha esne... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo----jössz bababörzére velünk?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lányok! a múltkori talin megkérdeztétek hogy miért nem használom a haspánot :)
na most használom :D melegíííííííííííííííííííííít :D :D :D :D 8)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Koraszülött
Én is tudok példákat pro és kontra is...

DE... itt mindenkinek egészséges babája fog születni!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag! Mikor mentek? Igaz vásárolni most nem nagyon akarok, de nézegetni lehet. :) aztán úgyis elcsábulok valamire :D
limo73

Tina
Nagyon örülök a javuló eredményeidnek!

Esküvő
Én 22 évesen mentem férjhez. :lol:
Ha azt nézzük az első esküvőnkön farmerban, pólóban voltam.
(Utána volt egy másik esküvőm is, már fehér ruhában, koszorúslányokkal, tortával :wink: )
Képek a gmailon! :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ma megszületett egy nagyon kedves ismerősöm kislánya. 40 felé, IR, inszeminációk, lombik... és egy meglepetés-baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(mással megtörténik a csoda :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="limo73"]C írta:limo73sillag! Mikor mentek? Igaz vásárolni most nem nagyon akarok, de nézegetni lehet. :) aztán úgyis elcsábulok valamire :D

Egyeztetünk a csajokkal...én viszem Fancsámat is...így ingyen utazok vele :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi,Clarika,Mares,Limo!
Ki jön bababörzére? Mikor és hol talizzunk? Én 1-es busszal megyek...
Mizo vagy a sportcsarnok előtt?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi! Gratula ismerősöd kislányához...ugye vannak csodák?! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag: mennék, de elvileg Palkonyára megyünk urammal meg lehet rokonokkal, ha jó idő lesz, persze én a sofőr leszek és nem iszok fini borokat, szóval ha időben felkelünk és uramnak lesz kedve elvinni vagy eljönni akkor sztem megyek.... de még képlékeny...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Évi,Clarika,Mares,Limo!
Ki jön bababörzére? Mikor és hol talizzunk? Én 1-es busszal megyek...
Mizo vagy a sportcsarnok előtt?

jaaaaaaj, olyan irigy vagyok!!!! :shock: :? :(

Kép
gtunde75

Ne már... Tündi :( te jobb helyre mész :D :wink:
Remélem nem halasztottátok el a csütörtöki talit ... :twisted: mert morci leszek :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X