Hahó!
Nálam is nyügi a gyerek ma, pedig eddig nem viselték meg a frontok.
De ma egész nap aludt, amikor meg nem, akkor bőg. Vagy kézben van. Vagy kézben van és bőg. Remélem, éjjel alszik ettől még, mert eléggé hozzászoktam, hogy nincs éjszakai kelés, elszomorodnék, ha újrakezdené
Eszter, aranyos vagy, gyorsan olvasok is neki vmit, hátha megnyugszik.
Be vagyok penészedve itthonra, de nincs kedvem kimozdulni ebben a fos időbe, pláne a Bucit kivinni... Remélem, holnap már egy kicsit ki lehet menni levegőzni.
Ezt a Suttogót annyit szidják, hogy már kezd érdekelni
Juci, sajnállak Titeket a kenygel meg a nyüglődés miatt, tök mák, hogy nekem annyi segítségem van, és nem egyedül kell hordoznom egész nap a dedet...
Zsó, helyes Mirci a 'csadorban':)
Azt a prémium pamperst én is néztem, de mivel eddig nincs panaszom a sima pampersre, nem áldoztam rá
Nálunk is kérdezte a támadónő a fordulást, de még marhára nem fordul, meg mondjuk ritkán van hason, hogy legyen honnan átfordulnia. Azt mondta, tároljam többet hason, akár csak percekre is, de napi 10-szer, hogy szokja... Hát...
Ja, és én is azt hallottam, hogy 4-5 hónapos korban tök OK, hogyha fordul, addig nem parázok én sem. Viszont szépen 'ül', tartja a fejét, csak nincs vele gond.
Haj: én a vérképem miatt szedem még mindig a vasat nagy dózisban, lehet, hogy attól van még hajam? Mondjuk étvágyat csinál, úgyhogy király lenne, ha nem kéne annyit szedni...