Új privát üzeneted érkezett!

Tünde
:cry: :cry: :cry: :cry:
Pihenjél!

Csillag??????????
Itt hagysz a tudatlanságban????? A kiváncsiságban???????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na beszéltünk a közös képviselővel,van biztosítás a közös költségben és fizetni fognak. Most körbefotózom még egyszer,mert már még rondább.

Tünde - tali,nekem mindegy.
Döntsetek.

(minden mindegy hangulat... :cry: :cry: )

Ár:jajj

:( :( de sajnálom,a hasadat főképp :( pihenés!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Tünde - tali,nekem mindegy.
Döntsetek.
!

Clarika, Maress, Limo??? mit gondoltok? hogy álltok a jövő héttel?

Kép
gtunde75

Tündi akkor pü-ben megy majd a "rendelés" kérés...köszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok lányok!
Bealudtam :( sorry....
Jajj csajok...ennyit nem tudtok? :D :D :D :D :P :D :D :D :D
Én sokszor elírok valamit :D :D :D :P :D :D :D

Valóban...nem gyöngyházas...gyöngyvásznas...edzőcipő jellegű!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ezt de elírtam...csak kicsit lettem mérges hogy beáznak a lányzó cipőjei :(

Tünde!
Aranyos vagy...miattam ne halasszátok el a talit :oops: :oops:

Hallkan megsúgom,hogy jövő héten csütörtökön Tibi szülinapja lesz...de délután még nélkülözhető vagyok,hiszen a gyerekek is edzésen vannak :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Annyira fájt a hátam és az oldalam...Fancsa mellém feküdt és a "pici" kezével simogatott...hát nekem nem kellett több...szunyát vágtam be...felriadtam amikor hazajött Laca...ez de ciki :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde a pénzt hogyan juttassam el? Vagy megelőlegezed? :oops: :oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
A gyöngyvásznat tudom... azt hittem, hogy valami extra a gyöngyházas cipő
KépKépKép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

te ismered a főnökömet :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
A gyöngyvásznat tudom... azt hittem, hogy valami extra a gyöngyházas cipő
KépKépKép

végül is az egyik csillogós rózsaszín :) (ergo lehetne gyöngyházas is) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

..Legalább valakinek feldobtam a napját :D Igaz Ircsi :)
...én már csak ilyen elirogatós vagyok :)
...de van amikor ékezet nélkül beszélek...na az az igazi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

senki?megjöttem és leléptetek? :D
na akkor visszamegyek csicsikázni...etetés meg volt...fürdetés is :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Tünde!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

öööööööööööö... ezt miért írtad? történt vmi?

Kép
gtunde75

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Tünde a pénzt hogyan juttassam el? Vagy megelőlegezed? :oops: :oops: :wink:

persze, hogy megelőlegezem... főleg, hogy ki tudja mit kapok, és hogy egyáltalán eljutok-e oda...

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Tünde!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

nem...csak szídtam neked mint a bokrot :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Tünde a pénzt hogyan juttassam el? Vagy megelőlegezed? :oops: :oops: :wink:

persze, hogy megelőlegezem... főleg, hogy ki tudja mit kapok, és hogy egyáltalán eljutok-e oda...

köszikeeeeeeeeee :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kicsi a világ...
:D :D :D
és sok benne az ember ....
:) :) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

.....na tényleg lelépek....
Mindenkinek nyugodt éjszakát,szép álmokat kívánok!!!
Legyetek jók,pihenjétek ki magatokat!!!

Reméljük holnapra kicsit jobb lesz az idő...mert ez már katasztrófa :(

puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976

nem...csak szídtam neked mint a bokrot :D

ok, összeraktam a képet... most, hogy bejelöltél iwiw-en, láttad, hogy a főnököd az ismerőseim között van... :wink: :lol:
jaaaaaaaaaaaa, most már értem, hogy miért írtad! ettől függetlenül fogalmam sincs, hogy ki a főnököd...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csajok! Nekem a jövő hét is megfelel, főleg mivel Csillaggal is nagyon szeretnék talizni, de újoncként alkalmazkodok hozzátok.

Jó éjt mindenkinek, és tényleg szebb időt holnapra!
limo73

Jó estét!
Sajnos csak most tudtam benézni. (munka volt egész nap)

Nagyon köszi a dicséreteket Lili nevében is! :D

Tina, szerintem nagyon jó lett a cukor eredményed, gratulálok! Tuti hatásos volt a diéta.

Limo, üdv. Gratulálok a kispasihoz!

Barbcsi, Legyetek nagyon boldogok! És drukkolok a vizsgádhoz!

Évi, nálunk is így néz ki 3 ablak. Ha oldalról jön az eső, akkor sajnos ez lesz. :x
Tomi tuti jó van!

Nagyon nem jó ez az idő....
A kertben 2 fenyőnk (6m) is félig kidőlt, férjem most a kerítéshez kötötte, de nem nagy sikerrel sajnos. :?
Tehát kell majd valakit hívni, talán egy kertész meg tudja oldani, hogy ne kelljen kivágni szegényeket.
A szomszédnál egy jóval nagyobb fa is félig kidőlt, most átér a kertünkbe, remélem nem dől ki, mivel akkor lehet kerítést is csináltatni....

Most megyek aludni, Jó éjszakát!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Limo, üdv a csapatban! Gratula Bercihez!

Nálunk nem volt vészes az esőzés, csak egy-két lakóparkban itt a városban, ahol gyorsan összevágták a csatornázást az építkezés során... nem irigylem az ottlakókat! :cry:

Meg Miskolc :shock: és környéke... Borzalmas volt látni is!
Na, erre az RTL-klubon mi volt a vasárnap esti film?

Évi, sajnálom a beázást, főleg hogy olyan szépen kifestettetek!!!
Woody, szörnyű, hogy nálatok is ez a helyzet!

Szilvás, gratula a kolléganőknek! Tudnak időzíteni! :lol:

Bévi, jobbulást, úgy látom, jól meg kell válogatnod az ételeket! :?

Dia, ahogy olvasom, azért a munkahelyeden van esély rá, hogy a vérnyomásod helyreáll :oops: bocs :wink:

Barbcsi, természetesen várjuk a beszámolót, csak nem akarunk türelmetlenkedni :D

Zárt topik: én is a nyíltra szavaznék egyelőre. A júliusiak pl. elköltöztek zártra, pedig én azért bekukkantottam hozzájuk, egy-két jó infó sosem árt. És bármikor csatlakozhat még újonc, és kár lenne meghúzni a vonalat, hogy ő már nem jöhet...

Voltam ma én is dokinál, minden rendben. Méhszáj teljesen zárt - ezen meg is lepődtem, amennyit pörgünk... És jól éreztem, hogy valami változás történt odabent: Bálint fejvégű lett. Hipphipphurrá! És 1476 gr-ra becsülte a gép. Doki megnyugtató hangjára megmutatta az arcát is végre, de csak pár pillanat erejéig. Utána bújt is el a méhlepénybe és a biztonság kedvéért a köldökzsinór is az arca elé keveredett valahogy :roll: :lol: Tettem föl gmail-re képeket. Nem valami fényesek. Majd ha kint lesz, akkor jobb fotókat készítünk, ígérem :) Na, megint csuklik...

Mindenkinek szebb napokat, napsütést!

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok csajócák!
Itt éjfél óta nem esik...illetve lehet most kezd el szemerkélni,de tegnap még a madárcsicsergés is elmaradt :( most viszont jó hallgatni :)
Csajomnak megtaláltam a mustang bakancsát...igaz bundás...de most ezt huzattam fel vele,hogy ne ázzon be a ciője.csórikám :(
Délután szülői előtt még rohanhatok vele cipőt venni :(

Remélem mindenkinél jobb a mai helyzet a tegnapinál(időjárás).
Babó ma nyugodtabb...7-ig hagyott alukálni :)
Lehet megnyugtatta a nővére közelsége...együtt aludtunk Fannival :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde!
:D Lehet hogy ez jó nekem :D hogy nem tudod...bár ... :D
Viccelek...nekem nyolc...csak meglepődtem. :)
Remélem nem vagytok túl jóban :) heheheheeeeeeeeee

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bea!
Édes kis babóca :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

woody, számítottam rá, hogy javul a cuki, de hogy ennyire... :D Ma megyek a RR-hez az MM-be :wink:
A két fenyő: :( :( :(

Kép
xtina75

Évi????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi!
Kálcium? megvolt?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Ma leginkább olvasó üzemmódban vagyok, nagytakarítok itthon. :-)
Úúúúúúúúúúúúúúúútálom ezt a szutyok időt, és a fejem is kezd fájni. Nem emlékeztek, hogy Algopirynen kívül (nincs itthon) Ircsi mit javasolt fájdalom esetére? Sztem ő csak estefelé jön, nekem meg ha tényleg elkezd fájni, az egy-két órán belül "jönni fog"...

szilvás76

Kép

Woody,beázás - nálatok is? Tök gáz...viszont elvileg a biztosító fizetni fog...

Tünde,Dia,remélem mára jobban vagytok...

Szilvi,nem rémlik,esetleg egy sms?....

Bea,szuper a fejvégű fekvés,képeket nézem.

Juj de izgulok az uram úton van a Tapsifül szekrényével!!Itt lesz végre minden!!

evilany

Na megyek lefekszem...majd később visszanézek...hátha lesz változás.
Fejfájásra? pfffffffú :( Én algot szedek...passzolom :(
Aki rosszúl van az idő miatt...JOBBULÁST!!!
Tündi kipihented magad?Nem fáztál meg?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Ircsi akkor tényleg gyorsan lehet porszívózni nálatok.

Bekri igen, egy-két ilyen "kedves" delikvens és vérnyomásom a normális kategóriába esik. Csak akkor meg úgy érzem kiszakad az agyam :roll:

Szilvi gratulálok a kolléganőidnek! Gyermekek neme, neve? Időzíteni na azt tudnak!

Tünde sajnálom a harci állapotokat a munkahelyeden, de jobb lenne ha nem te rohangálnál.

Tegnap mire hazaértünk csupa por, piszok volt a lakás. Gábor nekiállt plafont javítani a gyerekszobában - miután a számítógépasztalt nem tudta összerakni bútorlap hiányában - kiglettelte, lecsiszolta. A csiszolás következményeként az egész lakást ellepte a por. Pedig még össze is takarított mire hazaértünk. De este nekem is neki kellett ugranom a dolgoknak. Érdekes, hogy a vérnyomásom egyből helyre állt. :) De azért örülök, hogy most 3 napig dolgozik és nem lesz ideje otthon szerlni. Viszont azt mondta ne hívjunk festőt, mert a nagy munkát már megcsinálta, majd mi kitapétázunk SK. Anyósom egyébként ebben is profi és a meszelésben is. Ő lesz a főnök majd csak időpontot kell egyeztetni. Talán jövő hét végére rendben is leszünk. De a tapétát még be kell szerezni.

Bévi tartsál otthon calciumot! És jól tetted, hogy nem hagytad annyiban a dolgot. :wink:

Évi azért jó az nst is. Bár az uh jobb lenne. Nekem nst volt rossz anno, és nem értem miért nem küldtek le uh-ra Pesten. Befektettek infúzióra majd este 10-kor közölte a doki, hogy császár. Kiderült azért volt rossz Bence szívhangja, mert rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára. A reggelt nem biztos, hogy megérte volna. De ezt egy uh-n simán látják nem? Míg az nst-t ismételték vagy 5x.

Nem mondta a védőnő, hogy gáz lenne a cukor a vizeletben. Azt mondta éppen, hogy csak van. Ircsi vélemény?

királylány

Évi köszi, jobban vagyok már kopp-kopp.

Szilvi nem tudom, passz....

királylány

Dia,én úgy tudom hogy nem látják UH-n a köldökzsinórt max azt hogy a feje,nyaka közelében van.Talán 4d-n látszik csak.

evilany

sziasztok szép jó reggelt mindenkinek a ma délelőttöm szabad gondoltam beugrok és nem csak olvasó üzem módba :) délután meg megint egy rohanás lesz á már nagyon unom komolyan mondom és még kb 2 hétig a naptár tele .......ma délután diabetologia zuramnak nekem nőgyógyászat kontroll a felfázásom miatt meg fogászat tömni kell.

Amugy nagyon ideges vagyok ma a picike fiam az oviban elment kirándulni busszal a csodák palotájába és úgy féltem nehogy valami baja legyen :(........ebben a rossz időben .

Akkor reggel a kisboltban olyant meséltek hogy a hajam égnek állt hogy van valaki aki utánam informálódik meg olvassa miket írok ide :x komolyan mondom telle a hócipőm ezzel a nővel !!!! :evil:
Vendég

Alapesetben a vizeletben nincs cukor.De gondolom ismételve lesz,a teszt is lehet téves...

evilany

Vanilla na végre.

evilany

Évi ezt nem tudtam. Én laikusan azt gondoltam, hogy látszik uh-n. Most már itt is van 4d-s gép. Lehet rákérdezek a dokimnál legközelebb. Nem szeretném ha ismétlődne az eset.

Vanilla ne foglalkozz ennyit vele. Csak magadat hecceled vele és ő ezzel elérte azt amit akart: téged felidegesíteni. Sz@rd le nagyívben és kész. Van neked fontosabb dolgod is az életben, mint ezzel a nővel foglalkozni.

királylány

évi :) 25.-én megyünk 4D-re nagyon izgulok :D

Ja a hölgyikének aki annyira kíváncsi rám üzenem röviden és tömören :

Kedves Irigy, Haragos Hölgyike !

Ha jót nem tudsz mondani, a többivel ne próbálkozz! A saját lelki szegénységed mutatod csak vele és hogy mennyire szánalmas vagy! Éld ki magad a woodoo babádon! :D
Nem kell velem foglalkozni !!! Sőt olvasod sem kell !!! Menny tovább mintha itt sem lennék ! :D Vagy keress magadnak inkább munkát mind hogy máson élősködsz mint egy parazita
Mi a F..SZ közöd van hozzám, , mikor, mit csinálok vagy mit irok ?! SZÁNALMAS VAGY, ELTORZULT vagy ELFAJZOTT akinek nincs jobb dolga! :D Érdekes engem miért hagy hidegen hogy mit csinálsz ?!? :DDD
Komolyan mondom diliházba küldenélek, vagy még szebb helyre! Hova lett a női büszkeséged???!!!
GONDOLKOZZ EL EZEN !!!!!

LÁNYOK BOCSI NEM TITEKET AKARLAK IDEGESÍTENI DE MÁR KIJÖTT BELŐLEM !!!
Vendég

Konkrétan nem tud izgatni csak ez már kijött belőlem amúgy meg saját maga szegénységi bizonyítványa ennyi nem érdekel .

Mi azért megyünk 4 d-re mert a doki 2 hete azt mondta nem tudja eldönteni az a köldök zsinór vagy a fütyije na pffffff
Vendég

Vanilla.
Szerinted ez a "nő", aki ha minden igaz kicsit beteges, ettől a pár mondattól kopik majd le? Ugyanmár! Hagyd a fenébe.
Ide úgysem írunk olyan dolgokat, ami nem vállalható fel (én legalábbis nem) a gmailt meg úgysem látja.

Miért nem beszélsz vele (higgadtan) személyesen, és kéred meg, hogy hagyjon, ha zavar?

Saját magadat hergeled...

szilvás76

Évi minden alkalommal nézi mikor megyek, eddig nem volt gond. A barátnőmnek 3 alkalommal is volt, miost nem talált semmit neki. De miután nem hítztam, meg amúgy is minden oké, nem aggasztott vele. Mondta, hogy nem jelent problémát. Hát nem tudom tudok e tenni ellene....átváltottam teljes kiőrlésű kennyérre, odafigyelek mennyit eszem, de azért a süti is belefér ha van vagy némi édesség. Nálam az édesség a balaton szelet.

Vanilla most már én is kíváncsi vagyok, hogy fiú e vagy lány!

királylány

Az oktogon ultrahang centerbe megyünk és ezt válaszuk 2. csomag:

Terhességi genetikai ultrahang vizsgálat + 3D/4D babamozi aláfestő zenével + írásos szakvélemény + DVD vagy videó felvétel (mi adjuk) + 1 db. színes fotó 10 800ft . És vonattal megyünk mert addig is együtt vagyunk és jól érezzük magunkat 1 órával korában megyünk be mert shoppingolni akarunk vagyis csak én :) a fiuknak valami ruhát meg cipőt de a babának SEMMIT meg van mindene csak textil pelus kell.
Vendég

szilvás76 :az a legdurvább nem is ismerem személyesen csak képről láttam 1-2 alkalommal és én nem foglalkozom vele és ő miatta nem fogom itt hagyni a barátaimat olvasson ha akar nem érdekel mert amit akarok megmondom ennyi ami meg olyan azt leírom a gamailra. az A NŐ MEG NEM FOG LEKOPNI DE LEGALÁBB TUDJA MIT GONDOLOK RÓLA

királylány: Én kiváncsi vagyok de szerintem kislány érzem
:oops:

jaj hétvégén disznót vágunk pff

Jövő héten meg jön a redőnyös , a nagy fiam 3 napra megy kirándulni , évzáró ballagás az oviban ,akkor 4-d uh , vasárnap meg gyereknapra megyünk minden nap lesz valami . :shock:
Vendég

lányok küldtem pár érdekes vicces dolgot gmailra ha valaki mosolyogni szeretne kicsit :)
Vendég

Vanilla ez jó ár,mi 15 ezerért voltunk itt 10 percet az igért 30 helyett,és sajna kép se lett mondjuk arról nem ők tehetnek,amiatt még visszamehetünk.

Dia,nyilván majd legközelebb is nézi és OK lesz.A cukrod meg jó,szóval nem hinném h.gond van.

Na itt a szekrény,szuper,bár kicsit kisebb mint emlékeztem...letörölgetem meg ilyesmi és hozok képet.

evilany

Évi várom a képet, már nagyon kíváncsi vagyok!

Gondolom, hogy nincs nagy gond, mert akkor mondta volna....

királylány

Tegnapi babák: 1 kisfiú: Félix 3120 g, 54 cm, 1 kislány: Lili 57 cm, 3800 g. :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?