Sziasztok!
Limo, üdv a csapatban! Gratula Bercihez!
Nálunk nem volt vészes az esőzés, csak egy-két lakóparkban itt a városban, ahol gyorsan összevágták a csatornázást az építkezés során... nem irigylem az ottlakókat!
Meg Miskolc
és környéke... Borzalmas volt látni is!
Na, erre az RTL-klubon mi volt a vasárnap esti film?
Évi, sajnálom a beázást, főleg hogy olyan szépen kifestettetek!!!
Woody, szörnyű, hogy nálatok is ez a helyzet!
Szilvás, gratula a kolléganőknek! Tudnak időzíteni!
Bévi, jobbulást, úgy látom, jól meg kell válogatnod az ételeket!
Dia, ahogy olvasom, azért a munkahelyeden van esély rá, hogy a vérnyomásod helyreáll
bocs
Barbcsi, természetesen várjuk a beszámolót, csak nem akarunk türelmetlenkedni
Zárt topik: én is a nyíltra szavaznék egyelőre. A júliusiak pl. elköltöztek zártra, pedig én azért bekukkantottam hozzájuk, egy-két jó infó sosem árt. És bármikor csatlakozhat még újonc, és kár lenne meghúzni a vonalat, hogy ő már nem jöhet...
Voltam ma én is dokinál, minden rendben. Méhszáj teljesen zárt - ezen meg is lepődtem, amennyit pörgünk... És jól éreztem, hogy valami változás történt odabent: Bálint fejvégű lett. Hipphipphurrá! És 1476 gr-ra becsülte a gép. Doki megnyugtató hangjára megmutatta az arcát is végre, de csak pár pillanat erejéig. Utána bújt is el a méhlepénybe és a biztonság kedvéért a köldökzsinór is az arca elé keveredett valahogy
Tettem föl gmail-re képeket. Nem valami fényesek. Majd ha kint lesz, akkor jobb fotókat készítünk, ígérem
Na, megint csuklik...
Mindenkinek szebb napokat, napsütést!