Szóval...
Múlt hét:sok sírás, idegbajos hülye főnök, aminek eredményeként kórházi ügyelet vasárnap este.
Szerencsére nem gáz a keményedés, magasabb adag magnéziumra van szükségem, emeltük az adagot és másmilyet szedek...plusz nyugi és pihi (hehe)
Főnökömet eligazítottam, de a héten végre normálisabb egy fokkal...sok a munka, megrendelés, tényleg nyakig ülünk a melóban fél 7-kor indulok otthonról és este fél 8-ra érek haza jó esetben:-(((((
Már csak 27 napot jövök dolgozni..
Mi még embert sem vettünk fel...
Szerdán hirdetjük meg az állást, csüt-péntek szortírozás, remélem pünkösd után már kezdhetem a tanítás..
De félek Sucer sorsára jutok és nem fogják bírni..nem fényezem magam, de nehéz is és a főnök sem kibírható, annyira meg nem vagyunk túlfizetve..
(sőt..nagyon nem...
De leszarom.
Júni vége a határidő, de lehet nem fog menni az sem...
Két napja bevizesedett a lábam, főleg a bal, fáj is..estére elég brutkó lett....napközben fel van polcolva itt az asztalom alatt egy dobozon van:-)))
Kaptam homeos vízhajtót is és sószegény étrend....
Lucám jól van amúgy, méhszájam zárva szerencsére, lányom ugrabugrál sokat, nagyon aktív és nagyon erős:)
Vigyázok rá tényleg, nem véletlen pihentem tegnap is le ilyen korán, a szokásos éjfél helyett...
A hétvégén is lemondtam mindent.
Holnap elviszem a kutyámat kozmetikushoz, az szembe házban van, 30 perc alatt megigazítják, vásárolok egy két dolgot (olcsó boltjaimba körút, mert hétközben nem jutottam el és kell már sampon, fogkrém, ez az ami ott olcsóbb)+ a bababoltban félre tettem textilpelusokat Lucának mintásakat még, amiért szintén csak holnap tudok elmenni.
összekapom a lakást, teszek be mosásba babaruhákat de javarészt felpolcolt lábbal fogok nézni ki a fejemből másfél napot. Anyukám kaját is hoz át, szóval főzni sem fogok.ű
Muszáj "újrainstalláln"i magam hétfőre, hogy bírjam.
Kedden szabin leszek, védőnő-fogászat és házidoki, aztán pihi.
Azután pünkösd játszik be..utána meg már lesz itt egy csaj remélhetőleg akit felveszünk, szóval még ha fárasztó is lesz a betanítás, szerintem gyorsan elmegy ez a nyomorult 27 munkanap..
Aztán végre Lucára figyelhetek ezerrel.
Amúgy minden nap itt bent van 10 perc, amikor elvonulok a mosdóba ha nincs senki bent és napközben is kenegetem a pocakomat...olyankor odatolja Luca a popiját és azt is simizem
De sokat simizem, jelzem neki,hogy kitartás:)
Immmmádom!!!Mindent megteszek,hogy neki jó legyen, de a melót muszáj bírnom.
Ezzel alapozom a következő egy évemet,hogy otthon tölthessem...
Na rólam ennyit, bocsi a hosszúságért.
Suzyról mit lehet tudni?
Többiek jól vagytok??
Legújabb kismamink vigyázz magatokra nagyon!!!
Sucer sajnálom ezt a sok szart ami körülötted van:-((((kitartás!!!
Ilang meg majd megváltozik....rohanós az életed neked is, de majd elég időt töltesz a kisfiaddal ne aggódj kárpótolod őt a sok szeretettel.
Sajnos nekünk nem adatik meg a feltett lábbal egész napos pocaksimizés...pedig ez lenne a legideálisabb és a legjobb mindenkinek.
De ha nem megy hát nem megy....
Nita bakker mekkora már Barni
nem semmi és tiszta apja:-)))
Emellett meg nagyon szép fiúk!!! És látom imádják egymást....
)
Ha tudok jövök még de egymillió dolgom van ma is...
Puszi