Új privát üzeneted érkezett!

:) :) :)

KépKép
bettike83

Bettike gratulálok!!!!

Élek, de sok a baj....
Voltam ügyeleten, fájdogálok is, vizes a lábam is... stb. de legalább zárva a méhszájam.....
Este megpróbálok írni végre....

Puszi

Suzy Téged is szeretnélek majd elérni, egy cuki szülésznőt ajánlanék a Bajcsyból ha esetleg nincs még és szeretnél...

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Ja és még 27 nap munka :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Már alig bírom....
Na majd jövök..

Kép
bree

bree NE DOLGOZZ MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
görcsölgetsz vizesedsz is........TESSÉK PIHENNI.MERT HÁTRAKÖTÖM A SARKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree
ez nem hangzik jól :( Próbálj minél többet pihenni!
Vendég

bree

tényleg jó lenne ha már befejeznéd a melót.kell pihizni is egy kicsit.

KépKép
bettike83

Bree, nem akarok beleszólni, de szerintem is vigyázz magatokra kicsit jobban...

Bettike, akkor most már hivatalosan is nagy gratula, látom, már vonalzód is van ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Bettike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bree, pihenés, kifogás nincs, Luca minden pénznél többet ér :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

igaza van ildinek :)

KépKép
bettike83

Sziasztok,

én is bejelentkezni jöttem.

Bree,
vigyázz magadra! Én is nagyon nehezen viselem már a melót, együtt érzek veled!

Bettike,
nagyon gratulálok, vigyázz magatokra nagyon!

Suzy,
?????????

Nálunk is nagyon összecsaptak a hullámok, a párom nagyon beteg lett (ügyeletet is kellett hívni hozzá), mostanra picit jobban van.
Akit fölvettek a helyemre és elkezdtem betanítani, - amire kb 1 hónap kell -, ma fölmondott, mondván ezt nem tudja csinálni :( . Anyukámnak a próbaidő utolsó napjaiban fölmondtak, 2 éve keresett már mikor ide végre fölvették... 56 éves és még 6 évet kell(ene) dolgoznia :( :( :( :( , na és kezdheti elölről az egészet.....
Közben tegnap elkezdtem barnázni megint, meg keményedek sokat, és érzem, hogy teljesen elhagy az erőm, a kedvem, mindenem.

Folyamatosan jön a savam, fáj a hátam, a derekam és folyton sírhatnékom van... közben meg bűntudatom, hogy szinte nem is várjuk ezt a picúrt, se idő, se pénz a szoba kialakításra, Ilangom is féltékeny, szóval nem véletlenül nem írok....
A cukrom jó lett szerencsére.

Na de megyek nem rontom itt a levegőt tovább.

Igyekszem benézni és bejelentkezni időről, időre.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

hozok pár képet.....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sucer a doki mit monda barnázásra?
emlékszem nekem is volt ilyen időtájt de elmult.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Este nem írtam, értem jött a férjem, penny, sütöttem husit, gyorsa vacsi feltett lábakkal, mosogatás, zuhi és már aludtam is fél 10-től
Így legalább sokat pihentem az éjjel.
Na most jöttek, de ezt elküldöm, mert sosem tudom befejezni az irományom.
Mindjárt folyt!.... :roll:

Kép
bree

Szóval...
Múlt hét:sok sírás, idegbajos hülye főnök, aminek eredményeként kórházi ügyelet vasárnap este.
Szerencsére nem gáz a keményedés, magasabb adag magnéziumra van szükségem, emeltük az adagot és másmilyet szedek...plusz nyugi és pihi (hehe)
Főnökömet eligazítottam, de a héten végre normálisabb egy fokkal...sok a munka, megrendelés, tényleg nyakig ülünk a melóban fél 7-kor indulok otthonról és este fél 8-ra érek haza jó esetben:-(((((

Már csak 27 napot jövök dolgozni..
Mi még embert sem vettünk fel...
Szerdán hirdetjük meg az állást, csüt-péntek szortírozás, remélem pünkösd után már kezdhetem a tanítás..
De félek Sucer sorsára jutok és nem fogják bírni..nem fényezem magam, de nehéz is és a főnök sem kibírható, annyira meg nem vagyunk túlfizetve..:((sőt..nagyon nem...
De leszarom.
Júni vége a határidő, de lehet nem fog menni az sem...
Két napja bevizesedett a lábam, főleg a bal, fáj is..estére elég brutkó lett....napközben fel van polcolva itt az asztalom alatt egy dobozon van:-)))
Kaptam homeos vízhajtót is és sószegény étrend....

Lucám jól van amúgy, méhszájam zárva szerencsére, lányom ugrabugrál sokat, nagyon aktív és nagyon erős:)
Vigyázok rá tényleg, nem véletlen pihentem tegnap is le ilyen korán, a szokásos éjfél helyett...
A hétvégén is lemondtam mindent.
Holnap elviszem a kutyámat kozmetikushoz, az szembe házban van, 30 perc alatt megigazítják, vásárolok egy két dolgot (olcsó boltjaimba körút, mert hétközben nem jutottam el és kell már sampon, fogkrém, ez az ami ott olcsóbb)+ a bababoltban félre tettem textilpelusokat Lucának mintásakat még, amiért szintén csak holnap tudok elmenni.
összekapom a lakást, teszek be mosásba babaruhákat de javarészt felpolcolt lábbal fogok nézni ki a fejemből másfél napot. Anyukám kaját is hoz át, szóval főzni sem fogok.ű

Muszáj "újrainstalláln"i magam hétfőre, hogy bírjam.
Kedden szabin leszek, védőnő-fogászat és házidoki, aztán pihi.
Azután pünkösd játszik be..utána meg már lesz itt egy csaj remélhetőleg akit felveszünk, szóval még ha fárasztó is lesz a betanítás, szerintem gyorsan elmegy ez a nyomorult 27 munkanap..
Aztán végre Lucára figyelhetek ezerrel.
Amúgy minden nap itt bent van 10 perc, amikor elvonulok a mosdóba ha nincs senki bent és napközben is kenegetem a pocakomat...olyankor odatolja Luca a popiját és azt is simizem :D :D :D :D :D
De sokat simizem, jelzem neki,hogy kitartás:)
Immmmádom!!!Mindent megteszek,hogy neki jó legyen, de a melót muszáj bírnom.
Ezzel alapozom a következő egy évemet,hogy otthon tölthessem...

Na rólam ennyit, bocsi a hosszúságért.

Suzyról mit lehet tudni?
Többiek jól vagytok??
Legújabb kismamink vigyázz magatokra nagyon!!!
Sucer sajnálom ezt a sok szart ami körülötted van:-((((kitartás!!!
Ilang meg majd megváltozik....rohanós az életed neked is, de majd elég időt töltesz a kisfiaddal ne aggódj kárpótolod őt a sok szeretettel.
Sajnos nekünk nem adatik meg a feltett lábbal egész napos pocaksimizés...pedig ez lenne a legideálisabb és a legjobb mindenkinek.
De ha nem megy hát nem megy....

Nita bakker mekkora már Barni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nem semmi és tiszta apja:-)))
Emellett meg nagyon szép fiúk!!! És látom imádják egymást....:-))

Ha tudok jövök még de egymillió dolgom van ma is... :?
Puszi

Kép
bree

Sziasztok!

jelentkezem 2in1. :)

Sajnos Kristóf beteg, magas láza, torok gyulladása van.

Nóri pici jelét sem adja, hogy itt lenne az idő, de most jó is lenne ha még maradna bent pár napot.

Bree
Köszi, van már szülésznőm, Fülöp Ilona személyében. De nagyon ari vagy.

Nita
Döbbenet, hogy mekkora fiaid vannak, hát nagyon édesek, főleg együtt.

Pocakos kép jön majd, ha mást nem utólag. Már meg van csak fel kellene tölteni. :)

Szép hétvégét mindenkinek, ha valami van Ildi majd hozza a hírt.

Kép
Kép
susytunder

bree.tényleg nagyon vigyázz..nem vagy messze tőlem!!!!!!!!!!
tényleg hátrakötöm a sarkad........ :) :) :)
de azért SZERETLEK!!!!!!!

köszi a fiúk dicséretét!!!!!!!!tényleg imádják egymást.Máté agyon puszilgatja!!!!!!!DE a játékaira már bizony féltékeny ha Barni rástartol!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jelentkezem! :D :D Még olvasgatom vissza a hozzászólásokat, és utána írok bővebben. De addig is BETTIKE:GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira örültem nektek!

Puszi mindenkinek!

Gittus

u.i.: Úgy néz ki, hogy kislányunk lesz!! :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus akkor gyönyörű neve lesz a lányzónak!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer
kitartást az egész családnak! Párodnak jobbulást! Azért próbálj meg pihenni!

Bree
te is pihenj, nyugi, valahogy csak elmegy már ez a kis idő, amit még a munkahelyen kell tölteni!

Gittus
gratulálok a kislányhoz! Szép neve lesz!
Vendég

Sziasztok!

Nitácska
Nagyon édesek a fiaid! :D :D Az utolsó kép különösen tetszik Barniról!Mintha kacsintana! :D :D

Sucer
Kívánom, hogy jöjjenek rendbe a dolgaid! Tudom, könnyű ezt mondani, de ne idegeskedj. Nem éri meg!!

Egyébként tetszik nektek az Amira név? Egy pár embernek nem tetszik a környezetünkben. :( :(

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus nekem tetszik az Amira...........
meg nektek kell hogy tetszen nem pedig másnak!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree,
akkor is pihenni :wink: :wink: :wink:

Sucer,
Te meg gyere panaszkodni, azért vagyunk :wink: :wink: :wink:
Ja és drukkolok Anyukádnak. Én imádkozni is szoktam érte, hogy Anyu a mostani helyéről tudjon nyugdíjba menni, mert nagyon nem könnyű ennek a korosztálynak...

Gittus,
gratula a kispuncishoz egy szintén kiscsajos anyukától :lol:

Nita,
helyes kispasijaid vannak :lol:

Susy,
Kristófnak itt is sok gyógypuszi :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

gittus

jaj de jó pici lánykátok lesz :)

köszönöm a gratut :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!

Ildi köszönjük...........

lányok ha valaki tudja hol lehet ilyen cumit venni szóljatok légyszives!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ilyen cumi nekünk is kell,olyan link......
Bálint megkóstolta a tejpépet,úgy ette ,mint a sáska

Bree-Tessék már pihizni....
Betti-hogy viseled a terhességet?-hányinger??
Suzy-annyit gondolok rád,mi van veled???-már bármelyik pillanatban megindulhat a szülés,annyira izgi.....egy kicsit irigy vagyok.......szoritok nagyon......
Nita a fiúk nagyon szépek-Barni nagyon nagy fiú.....és az utolsó képen az a csábos nézés.................levesz a lábamról.
Sziszkó-Veletek mizujs?Martinka???

Kép

Kép
kistörpe

Kép
bree

köszi bree.....:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok délután fogorvoshoz kell mennem,hátul annyira fáj a fogam.....Bevagyok sza.....va rendesen, annyira félek én a fogorvostól.......

Kép

Kép
kistörpe

Nita, ezek nagyon meredek cumik :lol: :lol: :lol:

Kistörpe, gondolunk Rád, én nagyon nem szeretem a fogorvosokat, szóval igazán megértelek...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi-inkább egy szülés,mint egy foghúzás.........
ha a körzeti dokimhoz megyek,miért kell fizetni???..valaki tudja???

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe én is fosok a fogdokiktól de eddig túléltem............. :roll: :wink: :wink: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Beszari bagázs :D :D :lol: :lol: :lol:
Én holnap megyek fogorvoshoz, nem dolgozom yeeeeeeeeeeeeeeeee
Inkább egy fogorvos, mint dolgozni.. :lol: :lol: vagy, mint szülni??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem félek:))az enyém egy tündér és sosem fáj:)pedig nekem aztán mindig van hulladék fogam..

Csajok már szűröm az önéletrajzokat :shock: :D :D :D
Azért kicsit furi..jó érzés...csak együtt érzek azokkal akik most állást keresnek és egy év múlva én is ezt fogom tenni ugyanígy.
Bár nem parázok előre...hátha addigra lesz jó lehetőségem majd....ismerettség által esetleg vagy valami....

Hétvégén megint betankoltam fillérekért pár dolgot Lucának, 1 Euros boltból két zacskóval jöttem ki:-))))))))))))hogy én mit össze nem találok..anyu csak nevetett....:-)))
Gazdagodtunk pár dologgal:)
Nagy volt a boldogság miután hazaértem és kipakoltam a sok filléres dolgot...:)alig költöttem el pár ezret és millió dolgot vettem:)
Beteg vagyok ilyenkor:))))))de ez volt a kárpótlás, hogy pénteken reggel fél 8-tól este háromnegyed 8-ig bent voltam :roll: :evil:
A legolcsóbb: kórházi csomagomba rózsaszín fogkefe tartó 59 Ft :twisted: :twisted: :twisted: legdrágább: 550 Ft-os Mikiegeres textil pelus :P :P :P
Amúgy már rakom össze a kórházi cuccomat...anyutól csórtam el szép új hálóingeket, gombosakat, így azt csak majd két rózsaszínt szeretnék még venni, mert az nincs anyunak :P
Van már pár dolgom, csak táskám nincs 8) de tesómtól kapok kölcsön.
Remélem,hogy ha ilyen hamar összerakom elő sem kell vennem július végéig.....Luca jó helyen van bent.
Főleg ilyen időben....a kva anyját...bocsánat...de reggel basszus csizmába és a szövetkabátomban indultam el dolgozni. És hát nem volt melegem ....sőt.....azt nem mondom,hogy felkapott a szél, mert ahhoz tényleg Tájfun kellene :D :D :D de akkor is nehezen tudtam menni a szembe esőben, szembe szélben fel a hegyre gyalog.....wáááááááááá

Na remélem mindenki jól van.
:?:

Kép
bree

Bre nekem van elölgombolós hálóingem 2 ő is...csak a korházba volt rajtam.ha kell szivesen oda adom.semmi bajuk!!!!!!!!!!!

ez a filléres bolt hol van?nagyon érdekelne............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe
Aranyos vagy, hogy gondolsz rám, megvagyok, most épp 10 percesek a fájások, de már nem is törődöm velük, mert mindig elmúlnak. :)

Sajnos kicsit ideges vagyok, otthon anyuéknál átszakadt Borsodban a víztározó gátja, anyáék költöznek a padlásra... :? :roll:

Nekem fogorvossal semmi bajom. Volt idő mikor féltem ,de nagyon, mostanra elmúlt. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Meg van a hormoneredményem, nincs peteérés (ezt eddig is tudtam), egy hét múlva uh, ha addig nem jön meg. Utána kapok gyógyszert.

Susy
nagyon finishben vagy! Szegény anyudék.

Törpe
nyugi, nem esz meg :lol: Én is akarok menni, én nem félek egy orvostól sem, ha muszáj, hát muszáj.
Vendég

Zsuzsa, mondtam én Neked, hogy hamar jön az sms-nekem, továbbra is ezt érzem...
Hallottam a tv-ben Edelénynél nagy a baj, ugye ott laknak Anyukádék?

KépKép

KépKép
beneildi

Nita aranyos vagy, hálóing most van 4 + kell rózsaszín is. Neked az van??? :lol: :lol: És simán XL-eset hoztam :oops: :D Made in China 8)
A jó kis üzletek ahol kifogok mindig mindent itt van Pesterzsébeten, szívesen körbe viszlek...a babaruhabolt a legjobb..a háztartási is nagyon hasznos pölö a héten a Coccolino 429 Ft, de nemrégen SILAN öblítőt vettem 380-ért!!!!! Mindig valami akciós és kivárom, pedig nem vagyok esküszöm ilyen fogas...de ha van akció azt mindig kihasználom:)
Az euros boltban meg értelmes dolgok vannak, konyhai műanyagok, lakás dekorok, gyerekjátékok..a fényképkerettől kezdve szóval minden ami nem "bóvli"
Tudom műszálas, de vettem két polárplédet is darabja 350 Ft!!! Gyönyörű szépek, arra jó lesz nyáron, hogy lehányja az ágyon Luca vagy ilyesmi:)))
Kitty sajnálom a peteérést...remélem könnyen tudják majd orvosolni a problémát nálad...
Suzy már nagyon közelít Nóri, de jó Neked. Szüleidet sajnálom, remélem nem éri őket nagy kár ebben a retek időben... :roll:

Kép
bree

nita

nagyon durvák ezek a cumik :D :D :D

kistörpe

elvagyok,hol jobban,hol rosszabúl.pár napja nem volt semmi terhességi tűnetem,kicsit meg is ilyedtem,de ma visszatért a hényinger,émelygés,görcs,derékfájás,fejfájás.
de nem panaszkodom :)

KépKép
bettike83

bree igen van de csak 1 rózsaszin van......
majd írd meg mikor vagy otthon és akkor megnézem api is ráér e és akkor összefuthatunk.........
susy hajrá!!!!!!!!!anyudékat sajnálom............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megjöttem-fogam menthetelen volt-kivéste a doki,mert másképp nem tudta......2 érzéstelenitő után nem fájt,csak a fejem fáj most,majd jövök csajok....
Kitty-rólad sem feledkeztem meg,majd irok.....

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe :shock: ú te szegény...

Kitty, ne keseredj, gyors helyretesznek, aztán majd Te hozod nekünk a zebrás tesztet, mi meg csak irigykedünk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Bree,
köszi. Lassan minden meglesz, ami kell a babának és a mamának!
Remélem, hamar megtalálod a megfelelő utódodat, és végre otthon pihenhetsz!

Törpe
köszi.
Sajnálom a fogadat, de jobb, ha kihúzták, mintha csomószor vissza kellett volna menni, mert valszeg akkor is ez lett volna a vége.

Ildi
köszi. Remélem, így lesz!
Vendég

kistörpe gyógypuszikat küldök!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi
Igen, ott laknak. Egyenlőre náluk nincs még víz.
Hát igen, rögtön te jutottál eszembe a fájásokat érezgetve. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy elmultak a fájások????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe :? szegényke!
Suzy hajrá!
Amit nem mutattam, múlt heti szerzemény az expresszről 5000 Ft-ért használt pihenőszék :D Kép
HERCEGNŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐS :D :D :D :D :D :D

Kép
bree

Nita
Sajna teljesen elmúltak, mint amit elvágtak.

Bree
Nagyon tuti kis szék, nekünk miki egeres van.

Kép
Kép
susytunder

Susy,
várom ám azt az sms-t... Apa el akarta a gépemet vinni a munkahelyére, hogy rendbe rakja, meg újratelepítse, mondtam, hogy felejtse el, megvárjuk míg Nóri megszületik :lol: :lol: :lol:
Mi Lillának a 20-át vagy a 26-ot néztük ki, 26-án született :wink: ez Nektek már kicsit későn van. Nekünk május 20-án van a házassági évfordulónk :wink:
Annyira izgulok értetek :lol:
A doki indításról mondott valamit, hogy meddig vár, befolyásolja-e a túlhordás a természetes szülés esélyét? A heg vastagságod milyen? nekem Lillával múltak el folyton a fájásaim :wink: csütörtöktől szombat reggelig húztuk így...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Én a 19- ét néztem ki magamnak. :)
Szombaton reggel 7- re megyünk be a kórházba akkor megnézi a méhszájat és megbeszélünk mindent. A hegemmel nincs gond, és mindenképpen akar a doki vajúdást, mert hogy kell a babának. Megpedzette múlt héten hogy túlhordásnál be kell feküdni pár nap után. Na ezt nem akarom...

Akkor ti ünnepeltek rendesen a közeljövőben. :)

Kép
Kép
susytunder

Ja! És annyira aranyos vagy, hogy nem hagytad apának elvinni a gépet. :) :oops:

Kép
Kép
susytunder

Bree
ez a pihenőszék nagyon cuki, olyan igazi kislányos :lol: Édi lesz benne a rózsaszínruhás kis Luca :D

Itt sz*r idő van, fúj a szél, hideg van, boltba is kabátba mentem :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?