Új privát üzeneted érkezett!

na odarakom a cukorborsó levest meg a spagettit :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Legalább sűrűn ránéznek....

Én már azon gondolkodtam, hogy lehet nálunk is van valami, de nem lehet tudni, mivel én a 18. hét óta nem voltam UH-n, csak ugye a doki vizsgált.
Az a tuti, hogy zárt a méhszáj.
A héten már tutira kérek időpontot 4D-re, csak nővéremmel kell összeszervezni, mert párom tuti nem tud jönni, így azt meg kell oldani, hogy anyu tudjon vigyázni addig a kislányára!
Szóval nem egyszerű!

Köszike, igen, megszáradtam, annyira nem lettem hót vizes....
Csak most a szír, hogy itt nem tudom bekapcsolni az irodába a konvektort, így elég hideg van, kabátban ülök.
Ha kimegyek tutira meg fogok fázni :?

Non-stop mennek a metők...nem tudom mi lehet.... :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Pfúúú, mit is meséljek.... Babaprojekt téren a gondolatot lehet, hogy a tett meg is előzte, nagyon hamar összejött :oops: Én gyakorlatilag mindentől félek: -méhen kívül van?... nincs.... dejó....jaj nehogy vetélés legyen....mindene megvan?....genetikai uh, tanácsadás sokszor....minden ok....most itt fáj, most miért fáj....most miért nem fáj....most miért mozog ennyit, most miért nem mozog....most ilyen apróságot találtak...most miért nem foglalkoznak vele....most nehogy koraszüljek...hű túl vagyok x. héten, de jó...hű már x+X. hét stb... És minden parázásom közepette hiszem, hogy most minden oké lesz, hogy Berci jelzi, hogy mi jó neki. Dióhéjban ennyi az elmúlt időszakról.
Amúgy 37 leszek, diplomás munkanélküli, néha kicsit őrült, néha nagyon komoly, néha zárkózott, néha barátkozó, gyakran csoró, általában gyakorlatias... és még sorolhatnám :)
limo73

:-) Limo, akkor itt a helyed...

szilvás76

Nyomozás: PTE FEEK miatt zárolták az egyetem egész irattárát, és ha esetleg emiatt nem tud beindulni a 400ágyas felújítása, akkor nem bizti, hogy költözik a sebészet a megyeibe (szülészet helyére), és akkor a megyei szülészet sem megy még. Mert ez ilyen láncfolyamat. A múlt héten volt egy bemutató a Klinikáról a szülésfelkészítőn ott mondta a doki, az akkori infó volt a május 25., de azt mondta majd ha tényleg költöznek akkor biztos.
limo73

Limo-az utolsó mondatod :D nagyon tetszik :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!
Mentők? ez az időjárás...de már sajna 2 hete naponta hallom többször is a szirénát...borzalmas hallgatni :(
napi 4 legalább :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jaj, csajok, ezt már akartam mutatni:
vas és magnéziumbomba!

Cékla
A cékla antociántartalma segít a daganatos betegségek megelőzésében, ugyanis az antocián a rák bizonyos stádiumában gátolja a szövetburjánzást. Emellett a népi gyógyászat vérjavító és vérképző hatása miatt is használja, valamint ajánlják érelmeszesedés és májbetegség esetén. Jó vizelethajtó, és elősegíti az emésztést. Magas a magnézium-, cink- és szilícium tartalma. Kitűnően alkalmazható fogyókúra esetén. Minél gyakrabban szerepeljen étrendünkben. Kalóriaérték: 100g/42 kcal/177kJ

szilvás76

Dió, mogyoró
A dió és a mogyoró is nagy mennyiségben tartalmaz rák kialakulását gátló kémiai anyagokat. A dió sok B1-, B2-, B6-, C- és E-vitamint, kalciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz. Jelentős az élelmirost-, a fehérje-, valamint az egyszeresen telítetlen zsírsav-tartalma is. Kalóriaérték:100g/669 kcal/2676 kJ
A mogyoró sok B1-, B2-vitamint, kalciumot, magnéziumot, vasat és cinket tartalmaz. Jelentős az élelmirost-, a fehérje-, valamint az egyszeresen telítetlen zsírsav-tartalma is. Kalóriaérték: 100g/648 kcal/2592 kJ

szilvás76

Elküldöm a teljes listát a gmailre... Síma levelek közé, mert már nincs időm töltögetni, olvassátok el, hasznos. :-)

Indulok lassan, jók legyetek! :-)

szilvás76

sszia Szilvi!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na vagyok csak itt volt barátnőm.

Hát ja nyilván túlaggódom,mióta ezt tudom legszívesebben magamra kötnék egy UH és egy nst gépet..
Csak lenne már végre,eddig annyira jó terhesség volt,most sokszor azt kivánom bár már megszületne na persze nem 29 hétre hanem ugranánk az időben.
De lehet akkor fogok csak igazán parázni :)

Limo :)
Akkor csütörtökön jössz?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na megjöttem védőnőtől. Minden rendben bár talált némi cukrot a vizeletemben. Ez most akkor mit is jelent? Mert azt mondta nincs gond én meg a napokban nem is ettem édeset. Sőt, egy dekát sem híztam. Szívhang megvolt. Mondtam, hogy ma nagyon rosszul voltam reggel. Vérnyomásom addigra valamelyest normalizálódott. Most jobban is érzem magam.
Köszönöm az aggódást.
Időm nem sok, Gábor most telefonált, hogy menjek én Bencéért, mert nagy munkában van. Na ez egyenlő azzal, hogy ha hazamegyek akkor takaríthatok. Olyan régen takarítottam már.....de haladunk!

Évi hmm-hmm, én nem értek ehhez, de inkább nézzenek nst-n is. Bár a legjobb az lenne, ha a magzatvíz visszatornázná magát kp mennyiségre.

Maccs lerángatlak a földre. Munka jó, nincs vele gondom, de ne tudd meg mennyi hisztis ara van. Vagyis legtöbbször az anyukával és anyóssal van gondom. Délelőtt is kijutott belőle....közölte, hogy anno - 30 éve - az ő ruhája 10.000ft volt, de különb volt, mint amit a lánya választott most. Megjegyzem, hogy a felsőhöz új szoknyát kellett varrni, tele felkövezett csipkével és még így is olcsón megúszta. Közöltem vele Vácon napi 70eFt a ruha, úgyhogy kuss.
De egyébként öröm/boldogság :lol:

Mares jobbulást nővérednek!

Ircsi megyek oda is porszittyózni, nem gond :lol:

Mamanet-es kérdésben osztom a véleményem Szilvivel. Ami olyan azt nem írjuk ide ki úgysem. Nekem zártról van tapasztalatom, be is áll egy idő után. És aki szeretne csatlakozni hozzánk az nem fog megtalálni.

Na hirtelen felindulásból ennyi...

királylány

Jajj csupa boldogság lesz hazasétálni ebben a car időben a gyerekkel meg egy csomó cuccal :?

királylány

Évi! Amíg nálam nem volt mozgás, én szívhangmonitort akartam magamra kötni :D

Csütörtök: most eltör a félénk énem: hááát ha mehet, persze szíves megyek!!! Pontosan mikor és hol?
limo73

Dia,du-hoz kitartás,jól el vagytok havazva mindketten.
És mit mondtak a vizeletben a cukorra...?

Limo,Árkád,szerintem 5 óra,fenti fagyizó!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Írtam egy hosszút és elszállt :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,lefagyott? Én mindig úgy járok...

evilany

Dia, szerintem a vizeletbeli cukorral akkor fognak foglalkozni, ha a következő alkalommal is ott lesz. Ez - szerintem - még nem jelent bajt.
Hehe, anyós, anyuka - ruhapróba :):):) Izgi életed van, tele kihívással. Nagyon tetszik. Egyébként meg a "maminak üzenem", hogy az idő mindent megszépít (ruhája). Persze ne add át :)

Évi, nagyon örülök, hogy járkálsz babacsekkolásra. UH mikor lesz jó a dokidnál? Szerintem az lenne az igazi. Ott nemcsak a baba szívét, de minden mást is látnak belül. Nyugodj meg, sokan rádnéznek, mindenki azon dolgozik, hogy ne legyen baj. Pihenj sokat!

Gére beírtam a véleményem a zárt topikról.

Pussz, este jövök, ha tudok.

maccs01

Maccs hát igaz(idő mindent megszépít :)) )

UH,nem tudom,csak reménykedek,h.jövő hétre lesz.

evilany

Katka
TV-ben láttam, mi a helyzet Miskolcon :cry: :cry: :cry:
Ti jól vagytok?

Maccs
Az embernek kell figyelnie magára!
MBT nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Beázás :evil: :evil: :evil: :evil:

Vanilla
Mamanet-téma: csatlakozom Szilvás és Dia, valamint Maccs véleményéhez!
Azért a nyilt topikokban leírtakból sok hasznos infot össze lehet szedni! Olyant meg nem irok le, amit nem akarok a nagyközönség tudomására hozni! És a topik-társak is idegenek :?
Csatlakozók meg még nyugodtan lehetnek! :lol: :wink:

Dia
Nálunk egyszerű porszívózni, mert nincs sok bútorunk :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok mindjárt vissza olvasok még nem értem odáig!

Csajok beteg vagyok nagyon,elkezdet fájni a gyomrom fel puffadtam ég az arcom viszketek és a szemem alatt meg a nyakamon is kijött ilyen szúnyogcsípés szerű kiütés,és úgy megy a hasam mint a víz nagyon rossz és ráz a hideg!!Remélem elmúlik nem tudom mi lehet ez,megyek vissza olvaslak titeket és jövök még!!!!

Kép
bévi

Bévi :? :? allergiás vagy vmire?

evilany

Bévi
Orvos!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! Akkor részemről rendben van a csütörtök!
limo73

Elolvastalak titeket!!!!

Évi remélem nem idegeskedsz sokat amennyire lehet tudsz nyugodt maradni,Tomika jól van akkor nincs baj!!!És nagyon drukkolok,hogy legyen magzat vized több!!!!

Limo üdv itt köztünk és gratulálok a babához!!!!

Calrika vigyázz magadra amennyire lehet nehogy megfázz!

Nem tudom allergiás vagyok -e vagy mi ez ma babgulyást ettem,meg tepertős pogit,semmi mást de miótta ment a hasam kicsit jobban érzem magam már nem vagyok felfuvódva!

Ircsi szerinted menjek dokihoz akkor is ha csak egyszer ment a hasam nem néznek hülyének,vagy nem küldenek haza kiütés a szemem alatt jött ki meg egy nyakamon,viszketek kicsit meg pirosodás még meg van!!Babucim nagyon rugdos remélem neki nincs baja,mitől lehet ez????

Kép
bévi

Bévi,ezt a hülyének nézőst már túltárgyaltuk...baba van a pocinkban,nem babra megy a játék...egy terhes nő 2 emberért tartozik felelősséggel,és ha magad miatt nem is mennél egyébként,mész a baba miatt,érthető.

Sucer,Bekri?

evilany

Évi igazad van tudom,csak ugye én nem ide járok se dokihoz ebbe a kórházba és olyan gorombák itt,de már múlik a pirosodás is és a viszketés is gyengül.Ez olyan hírtelen jött olyan 3 kor kezdődött most meg már csilapszik ez a dolog azóta nem fájt a hasam,szerintem felhívom a védőnőt szerintetek jó ötlet????

Kép
bévi

Na az jó ötlet!

evilany

Sziasztok, gyorsan átfutottam mit irtatok és rohanok haza. Ma dolgoztam keményen :lol:

Évi a beázást nagyon sajnálom, nálunk is volt albérletben csak úgy folyt egyszer a falon és az erkélyen állt a víz én meg ronggyal töröltem fel nehogy eláztassam a szomszédot is. Nem hiányzott pont most, hogy szépen kifestettetek :cry: :cry: Dokihoz meg menj gyakran szerintem is jó, hogy foglalkozik veled az nst-hez még nem konyítok azt sem tudom mi az de szerintem azt nézik, hogy van Tomika és ha legkisebb gond van akkor kifele vele inkább mint valami gond legyen. Fejlett már a tudomány bízz benne, hogy nem lesz semmi gond és még jó ideig bent marad. Pihizz ezentúl is.

Tina nekem is azt mondták a hosszúkás csokor nehezebb és ha kicsi vagy zavar. Majd kérünk képet :wink: Tök jók az eredményeid így tovább, lapar és hipp hopp ott a baba a pocidban.

Bévi menj dokihoz nem baj ha nincs sok kiütésed jobb ha előbb mész, lehet neked is valami gyomorrontás az okot hasmenést + kiütést is. Jobbulást neked.

Clarika :evil: :evil: autók. Csereruha hát igen nekem is van kémény 4 db hosszú ujjú felsőm és 3 db rövid ujjú ami jó ezért is kell nézzem mit mikor veszek fel, hogy nem maradjak tiszta ruha nélkül. Anya meg azt mondja nem vegyek mert fölösleges. ő is azt mondta majd add az övéből vagy az apáéból :lol: :lol: :lol: pólót. Otthonra úgyis a férjem pólóit használom :lol:

Szilvi a cékla mindezek mellett nagyon jó méregtelenítő is. Mikor a kaáliba voltunk a férjemnek ajánlották a céklát, a diót, mogyorót, szotyit és még a szilvát+áfonyát (legjobb méregtelenítő gyümölcsök).

Dia neked is nehéz napod volt látom ma.

Üdv Limo
Többiekenek is pussz

Na benézek a gamilre de nem hiszem, hogy reagálok mert megyek haza majd onnan :lol:

Kép
Kép
melisch

Felhívtam elmondtam neki a tüneteket és ő is azt mondta allergia lehet,és miközben beszéltünk rájöttem arra mondtam is neki,a múltkor ugyan így voltam a paradicsomtól,utána az új krumplitól,most meg a új karalábét tettem a levesbe,valószínű ezekben lehet valami olyan anyag amire allergiás vagyok.Az új zöldségekben egye ezek eléggé fel vannak fújva és lehet valami permetre,a déli gyümikre nagyrészére allergiás vagyok banán,kiwi,stb.
Holnap megyek házi orvoshoz kérek vérvételre beutalót,étel allergia miatt.Most már kezd teljesen vissza állni minden pirosság megszűnik viszketés is,mióta ment a hasam jobb,azt mondta védőnő babának nem lehet emiatt baja,de minden képen menjek el vérvételre.

Kép
bévi

Az nst-n babaszívverést néznek,mozgás alatt ha csökken neki az gáz.

Én is azt mondom,inkább jönne ki ha úgy kell,de ne legyen baja bent.

evilany

Bévi Ittál Calciumot?

evilany

Csillag már kérdezni akartam cukor terhelés még nincs eredményed????Vagy én vagyok ilyen figyelmetlen :oops: ha igen akkor bocsi!

Melisch csak óvatosan a sok munkával nemhogy túlhajtsd magad,holnap megyek dokihoz már teljesen elmúlt a pirosság és a szemem alatti kiütés is,remélem a kis picuromnak semmi baja nem lesz sajnálom ilyenek teszem ki,de zöldségeket szeretem ezért akarom akartam enni és ezt váltja ki nah majd a vizsgálat megmutatja,védőnő azt mondta ha még egyszer jelentkezik a hasmenés akkor menjek kórházba de ha nem akkor holnap házi doki.

Kép
bévi

Csillagnak szerdára lesz eredménye :(

evilany

Évi nagyon sokat gondolok rátok és arra hányszor izgultál már a kis Tomika miatt sajnálom,de szurkolok nektek ne legyen baj és inkább minden nap doki mint valami baj legyen annak a nagy legénynek :lol:

Nem ittam kálciumot mert nincs itthon sajnos pont most,mindjárt szólok szerintem barátnőmnek hozzon egyet,hát olyan nehéz ez mindenért aggódni féltem én is Lilit nagyon,de remélem semmi baja szegény úgy rugdosot mikor fájt a hasam de most megnyugodott ő is!

Kép
bévi

Na csajok csak bekukkolok...lefekszem,mert főzés óta pörögtem...Fanninak nem találtunk gumicsizmát a méretében :(
Csórinak beázik a lába a cipőjeiben(gyöngyházas cipők és kiderült hogy a bőr cipője el van törve a talpán)
Megüt a guta!!!
Na megyek lepihenek...lehet még visszanézek.
Legyetek jók!
Puszim :D

Kép

:D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi...benéztem a pénteki leletkiadás időpontját.Mire apa leért-bezárt :(
Ma és holnap nincs nyitva a labor...így majd csak szerdán tudok érte menni :(

Köszi Évi! :D

Na lepihenek...egy kicsit

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi! Reméljük a Kálcium segít... :D
Jobbulást!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Milyen az a gyöngyházas cipő???? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Halihó...
Ircsi, szerintem Csillag gyöngyvászonra gondolt, biztos edzőcipő-szerű... :-)

Bévi...

Azért az allergiával vigyázni kell,, rosszabbul is járhattál volna! Jó, hogy nem hagytad annyiban...

Képzeljétek, ma mindkét várandós kolleganőm megszült. Egyikőjüknek eleve programozott csaszija volt mára, a másiknak pedig beindult a szülés magától hajnalban (talán a frontok), de 10-kor végül császár lett...
Mind a négyen jól vannak...
Azért ez jól ki lett számolva :-) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Sziasztok!

Látom Clarika már érdeklődött felőlünk. :D Ne haragudjatok, csak egész nap nem volt net, emiatt a hülye idő miatt. :( Most már én is férjes asszony vagyok! :roll: :wink:

Mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, Királylány köszi az smst is!!! :)

Rengeteg élmény van mögöttünk, és bátran mondhatom, hogy tényleg ÉLETÜNK LEGSZEBB NAPJA VOLT!!! Még ennek a viharos időjárásnak az ellenére is! Az autódíszünk ennek ellenére végig bírta a kiképzést, szelet, a ruhám is, fátylam is! Volt rengeteg vicces pillanat, öröm, örömkönnyek, izgalom, hogy az ifjú pár ne ázzon el :lol:!

Élménybeszámolót teljességében teszek fel holnap gmail-re, ha nem bánjátok, mert holnap reggel vizsgázom és még tanulnom kellene.

Annyit mondok, hogy hajnalban 4kor felkeltem szombaton, ragyogó napsütésre, madárcsicsergésre, aztán mikor fél 11-kor elindultunk Veszprémbe, Varsánynál ránk szakadt az ég, és onnantól kezdve az egész napunkat végigkísérte, de ennek ellenére is olyan fergeteges volt a hangulat, hogy hajnali 4-ig maradtunk!!! :wink: :roll: Utána még elrendeztünk mindent az étteremben, majd felcammogtunk a szobánkba a második emeletre :D, és fél 6-kor aludtunk el, fél 10-kor pedig már keltünk. Bence nagyon jó baba volt elringattam a sok sok tánccal, szépen bírta az esküvőt,mondták is,hogy táncos babánk lesz! 8) Mindenki szuperül érezte magát, minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna, a kaját és tortákat mindenki dicsérte, mind a 10 ujját megnyalta utána :wink:

A kedvencem a menyasszonyi tánc utáni szívatás volt :D, amikor is az én férjem hiába tette a pénztárcáját a vajlingba és akart elrabolni, kapott előtte egy feladatot: be kellett bújnia az asztal alá és 3-szor jó hangosan kikiabálni: ÉN VAGYOK AZ ÚR A HÁZNÁL! :D :D :lol: :lol: Utána táncoltunk, majd felkapott, ölembe a vajling és felmentünk. :) persze a menyasszonyi tortánál az én kezem volt felül, vőfély erre azt mondta: az a főnök, akinek felül van a keze, így hát tapsoljuk meg az ifjú feleséget! :D
Volt papucs eskü, répa és tojás eskü, fogatos játék, ami hatalmas sikert aratott, a dobócsokrom az étteremben dobtam el, elég vicces helyzet volt :D. Szerencsére fényképezésnél és a templomban is lent volt az uszályom, nem felejtettük el, a templomba remegő lábakkal lépkedtem be apával :roll:. És sikerült nagyon keveset sírnom, épp csak kibuggyantak a könnyeim, ezt úgy értem el, hogy előtte nap kisírtam magam, és az esküvő alatt egész végig az én édes férjem szemeibe néztem és amikor láttam a boldogságot az arcán és a szemeiben, ettől csak mosolyogni tudtam!
Műtermi fotóink lettek, de ott is olyan szuper hangulatban fényképezkedtünk, hogy csak na!!! Előttünk is, utánunk is volt egy menyasszony-vőlegény, mivel így mindenkinek elmaradt a szabadtéri fotó, a csoportképek pedig a polgáriban történtek. :P

Rengeteget írtatok, nem is tudtam elolvasni :(, ne haragudjatok! :oops:

Ma visszavittük a ruhát, cukrászt, dekorost kifizettük, voltunk virágosnál és az önkormányzatnál, okmányirodában elintéztük a névváltoztatást, személyit, már csak lakcímkártya, taj-kártya, adókártya. Reméljük azért a nászutunkon jobb idő lesz!

Holnap akkor a teljes beszámolót felteszem gmail-re, de most tanulok a holnapi vizsgára :( :cry:.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, teljesen meghatódtam tőle, hogy ennyien gondoltatok ránk, nagyon kedves Tőletek! :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Szilvás
Én valami különlegesre gondoltam :oops: :lol: :wink:

Barbcsi
Legyetek nagyon boldogok egész életetekben!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jaj Barbi, még egyszer gratula! Várjuk a bejelentkezést, vizsgához meg csuriban az ujjam!!! GÖRBÜLJÖN!!!

szilvás76

Ircsi, köszönjük szépen! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Szilvás
Gratulálok a kolléganőidnek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ha meg mégis gyöngyházas, akkor lila gőzöm sincs, milyen lehet... :-) :lol: :roll:

szilvás76

[quote="szilvás76"]H írta:szilvás76a meg mégis gyöngyházas, akkor lila gőzöm sincs, milyen lehet... :-) :lol: :roll:

Én se tudom! És most ez foglalkoztat.... a kiváncsiság fúrja az oldalamat.... még a végén kiesik Katus :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

Évi, Csillag, Clárika, Maress, Limo (szia Limo, üdv itt!!! :lol: )
részemről rendben van a jövő hét is! őszintén szólva hiányozna Csillag a taliról! persze, ha azt mondjátok, hogy üljünk össze most Csillag nélkül, természetesen ott leszek, de jó nekem a jövő hét is! Évi igazad van, pénteken meló után indulok "vidékre", így a péntek nekem nem jó...
szóval a fentiek ismeretében beszéljük át a dolgot! :lol:
bocsi, hogy nem tudtam jönni korábban, de elúszott ma pár millió a cégnél... elvitte az ár... és ezt most szó szerint értsétek! térdig gázoltunk a cégnél a vízben a mélyföldszinten... :shock: :( volt egy olyan pillanat a délelőtt folyamán, amikor már elbőgtem magam, mert annyira fájt a hasam alja a sok rohangálás miatt...(tűzoltóság, ügyvéd, katasztrófavédelem...stb) de délután már ültem, és most már itthon fekszem, és sokkal-sokkal jobban is vagyok... :)

ezen kívül ma volt az utódom első napja, és még azzal is kellett törődnöm, hogy elkezdjem őt tanítani, és nyugodt maradjak, hogy ne rohanjon haza az első nap, hogy nem akar itt dolgozni... (a nagy felfordulás miatt) :lol:

szóval nehéz napok-hetek vannak előttünk, de megpróbálok optimista maradni! :)

Kép
gtunde75

Csillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

Milyen cipője van Fancsának?

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?