Sziasztok!
Látom Clarika már érdeklődött felőlünk.
Ne haragudjatok, csak egész nap nem volt net, emiatt a hülye idő miatt.
Most már én is férjes asszony vagyok!
Mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, Királylány köszi az smst is!!!
Rengeteg élmény van mögöttünk, és bátran mondhatom, hogy tényleg ÉLETÜNK LEGSZEBB NAPJA VOLT!!! Még ennek a viharos időjárásnak az ellenére is! Az autódíszünk ennek ellenére végig bírta a kiképzést, szelet, a ruhám is, fátylam is! Volt rengeteg vicces pillanat, öröm, örömkönnyek, izgalom, hogy az ifjú pár ne ázzon el
!
Élménybeszámolót teljességében teszek fel holnap gmail-re, ha nem bánjátok, mert holnap reggel vizsgázom és még tanulnom kellene.
Annyit mondok, hogy hajnalban 4kor felkeltem szombaton, ragyogó napsütésre, madárcsicsergésre, aztán mikor fél 11-kor elindultunk Veszprémbe, Varsánynál ránk szakadt az ég, és onnantól kezdve az egész napunkat végigkísérte, de ennek ellenére is olyan fergeteges volt a hangulat, hogy hajnali 4-ig maradtunk!!!
Utána még elrendeztünk mindent az étteremben, majd felcammogtunk a szobánkba a második emeletre
, és fél 6-kor aludtunk el, fél 10-kor pedig már keltünk. Bence nagyon jó baba volt elringattam a sok sok tánccal, szépen bírta az esküvőt,mondták is,hogy táncos babánk lesz!
Mindenki szuperül érezte magát, minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna, a kaját és tortákat mindenki dicsérte, mind a 10 ujját megnyalta utána
A kedvencem a menyasszonyi tánc utáni szívatás volt
, amikor is az én férjem hiába tette a pénztárcáját a vajlingba és akart elrabolni, kapott előtte egy feladatot: be kellett bújnia az asztal alá és 3-szor jó hangosan kikiabálni: ÉN VAGYOK AZ ÚR A HÁZNÁL!
Utána táncoltunk, majd felkapott, ölembe a vajling és felmentünk.
persze a menyasszonyi tortánál az én kezem volt felül, vőfély erre azt mondta: az a főnök, akinek felül van a keze, így hát tapsoljuk meg az ifjú feleséget!
Volt papucs eskü, répa és tojás eskü, fogatos játék, ami hatalmas sikert aratott, a dobócsokrom az étteremben dobtam el, elég vicces helyzet volt
. Szerencsére fényképezésnél és a templomban is lent volt az uszályom, nem felejtettük el, a templomba remegő lábakkal lépkedtem be apával
. És sikerült nagyon keveset sírnom, épp csak kibuggyantak a könnyeim, ezt úgy értem el, hogy előtte nap kisírtam magam, és az esküvő alatt egész végig az én édes férjem szemeibe néztem és amikor láttam a boldogságot az arcán és a szemeiben, ettől csak mosolyogni tudtam!
Műtermi fotóink lettek, de ott is olyan szuper hangulatban fényképezkedtünk, hogy csak na!!! Előttünk is, utánunk is volt egy menyasszony-vőlegény, mivel így mindenkinek elmaradt a szabadtéri fotó, a csoportképek pedig a polgáriban történtek.
Rengeteget írtatok, nem is tudtam elolvasni
, ne haragudjatok!
Ma visszavittük a ruhát, cukrászt, dekorost kifizettük, voltunk virágosnál és az önkormányzatnál, okmányirodában elintéztük a névváltoztatást, személyit, már csak lakcímkártya, taj-kártya, adókártya. Reméljük azért a nászutunkon jobb idő lesz!
Holnap akkor a teljes beszámolót felteszem gmail-re, de most tanulok a holnapi vizsgára
.
Még egyszer nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, teljesen meghatódtam tőle, hogy ennyien gondoltatok ránk, nagyon kedves Tőletek!