Én is itt, gyerköcök alszanak.
Nekem sincs sok kedvem tenni venni itthon, pedig lenne mit.
Mi tavaly megprobáltuk a bölcsit, helyhiány miatt elutasitottak. Ezzel én tisztában is voltam, nem is akartam még bölcsibe adni, de idén igy ő elsőbbséget élvez(ett volna). És azért csak volna, mert jött Máté, és mivel én itthon vagyok vele igy szóba sem állnak velünk.
Nálunk nincs várólista
még oviban sem.
Voltunk az oviba is beiratkozni, mert azt is most kell ha azt akarom, hogy februártól mehessen. tavaly úgy volt, hogy aki febr végéig betölti a 3-at mehet oviba februártól.
Idén új szabály van, aki jan végéig betölti a 3-at az mehet oviba. Remek mondom, 8 nap híján várhatunk fél évet hogy Regi mehessen.
Bocsi az OFF-ért, csak engem ez múlt héten kicsit kiboritott. Pont abban akorban van mikor nagyon igényli a gyerköcök társaságát.
Ja a lényeg lemaradt.A beiratkozánál kérdőiv volt: anyuka otthon van?, megy vissza doglozni?, van testvért?
Nagy szépek a babócák, mindjárt keresek én is vmi friss képet.
Zsizell, remélem minél kevesebb kárral megusszátok ezt a fránya időt.
Pár napja votl téma a császár.
Én az elsőt császárral szültem, most meg simán. Folyamatosan nézte a dokim a heget, nehogy szétválljon, de hál istennek nem volt semmi komplikáció. Nagyon szerettem volna természtesen szülni, partner volt benne a doki, de azt mondta ha ez is császár lett volna akkor a 3.-nál már nem engedné a természetes szülést. Igy azt mondta még sok gyerköcöt szülhetek természetesen. Mondom ok, de max még 1-et.
K