Új privát üzeneted érkezett!

beneildi: Nekem tetszett ez a fülbevaló. És Barbust sem zavarja, ne, is piszkálta szerencsére sosem.

bettike: Vivike tényleg nagy lány már. Olyan hihetetlen hogy a hétvégén már Barbus is 4 hónapos lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Egyébként van aki már gondolkodott a bölcsin?
Mikortól, hova, jó előre beíratni.....?

Kép
bettike830

Hú, látom ti már fürdőruciztok :wink: Én is tankiniben gondolkodom v 1részesben.

Nóri, gratulálok a gyors beköltözéshez!

Nagyon édik a baba képek :D

Szilvi, Eszter, sajnálom, h ilyen gondot okozott nektek az eső.

Pammut, megkérdezem barátnőmet, ő most nagy pocakos :wink:

Kép
csipike09

Gratula a 4 hónapot betöltött csöppeknek!!

Bettike, pammut, jó látni Titeket!

Olyan hideg van, mint a fene, be sem lehet fűteni, a gyereknek jégcsapok lógnak a kezéről :(

boruska

Lányok, 4 hónap?? Mi még csak 3 hónaposak leszünk 23-án. Az azonban nagyon igaz, hogy repül az idő.

Sajnos árvíz ügyileg sz@rul állunk. reggel már örültünk,hogy 5 centi híján !!megúsztuk,hogy bemenjen a víz a házba. Erre felkészítettek mindenkit, hogy engedik a Sajót, mert nem bírja a gát. Állítólag plusz 20 centire kell számítani - az 15-tel több mint amit elbír az udvar. Már minden a szekrény tetején van, ami menthető Vadnán. :cry: Zsoltim nagyon pánikban van. Ott laknak a tesójáék két kisgyerkőccel. (1 éves, és 5 éves). Én meg nem tudom támogatni, pedig csak 30 km választ el minket, meg fél métér víz a főúton.

Samut ellopta a nagyapja tologatni. Már itthon kéne lenniük, mert etetés van, de még seholsincsenek. Ráadásul megbüntettek parkolásért, mert a nagy riadalomban elfelejtettem reggel átállni nem fizetős helyre. :(

Kép
zsizell

Halihó!

Én is itt... Hát tényleg hihetetlen, hogy már ilyen nagyok a gyerkőcök. Hogy rohan az idő... :roll:

Eszter! Remélem hazajutottatok.

Csipike. De jó, hogy mondod a Tesco-t. Milyenek a rugik és hol keressem majd őket? Kosárban vannak vagy a ruhák között felakasztva?

Hát nekem is a micsodám tele van ezzel az idővel... Grrr :x Voltunk a védőnőnél. 5680 gramm és 60 cm. Nem sokat hízott 2 hét alatt (350g), de viszont nőtt 2,5 cm-t. Remélem nem kevés ez a hízás.

bellerreni
Eger

Bölcsi: én a minap olvastam a kiírást a bölcsi kerítésén. Beiratni csak igazolással lehet, hogy 8 órás állsom van, és nem tudok otthon maradni vele, illetve, hogy a szociális helyzetünk is erre ad okot. Ha így be tudom iratni, akkor rákerülhet a várólistára. R-go még így sem biztos, hogy bejut. Kapják be!! (már bocsi) :evil:

Kép
zsizell

Szilvi!

Most Apának legyen elég, hogy lélekben (és telefonon) támogatod, de arra van a legkevésbé szükség, hogy most még Te megy Samu is ott cidrizzen az árvízben! Örülj, hogy ti biztonságban vagytok! Persze nagyon sajnálom Apátokat, meg a családját, és drukkolok, hogy ne legyen nagyobb ár, és ne érje nagy kár a családot! Senkinek nem hiányzott ez a rohadék rengeteg víz!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell! Mi meg majd csak 3-án leszünk 3 hónaposak. :lol: Sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet. Reméljük azért nem lesznek nagy károk. Szurkolok...

bellerreni
Eger

Reni!
Lili is „csak” 380-at hízott két hét alatt. Védőnő szerint rendben van.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

bettike: Barbust jövő szeptembertől viszem bölcsibe, az adatait már márciusban leadtam hogy biztosan legyen hely.

zsizell: Nekem semmilyen igazolást nem kértek a bölcsiben, lehet hogy majd a beíratkozásnál? Nem örülnék neki.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Én is arra gondoltam, hogy jövő szeptember.
De már most kész vagyok tőle!!
Még csak most született, és már ezen kell gondolkoznom, hogy mikor adjam oda a bölcsődének:((
Én nem akarom!!
Valahogy nem lehet megállítani az időt??
Persze tudom, hogy jó neki, de akkor már olyan nagy lány!

Kép
bettike830

Én is itt, gyerköcök alszanak. :D
Nekem sincs sok kedvem tenni venni itthon, pedig lenne mit.

Mi tavaly megprobáltuk a bölcsit, helyhiány miatt elutasitottak. Ezzel én tisztában is voltam, nem is akartam még bölcsibe adni, de idén igy ő elsőbbséget élvez(ett volna). És azért csak volna, mert jött Máté, és mivel én itthon vagyok vele igy szóba sem állnak velünk.

Nálunk nincs várólista :( még oviban sem.

Voltunk az oviba is beiratkozni, mert azt is most kell ha azt akarom, hogy februártól mehessen. tavaly úgy volt, hogy aki febr végéig betölti a 3-at mehet oviba februártól.
Idén új szabály van, aki jan végéig betölti a 3-at az mehet oviba. Remek mondom, 8 nap híján várhatunk fél évet hogy Regi mehessen. :oops:

Bocsi az OFF-ért, csak engem ez múlt héten kicsit kiboritott. Pont abban akorban van mikor nagyon igényli a gyerköcök társaságát.

Ja a lényeg lemaradt.A beiratkozánál kérdőiv volt: anyuka otthon van?, megy vissza doglozni?, van testvért?

Nagy szépek a babócák, mindjárt keresek én is vmi friss képet.

Zsizell, remélem minél kevesebb kárral megusszátok ezt a fránya időt.

Pár napja votl téma a császár.
Én az elsőt császárral szültem, most meg simán. Folyamatosan nézte a dokim a heget, nehogy szétválljon, de hál istennek nem volt semmi komplikáció. Nagyon szerettem volna természtesen szülni, partner volt benne a doki, de azt mondta ha ez is császár lett volna akkor a 3.-nál már nem engedné a természetes szülést. Igy azt mondta még sok gyerköcöt szülhetek természetesen. Mondom ok, de max még 1-et.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Vicky,
mi is elégedettek vagyunk a fülcsivel, soha nem kapcsolódott ki, Lillát se zavarja. Meg szerintem szép is. Lehet egy ideig Léni is megkapja a tanuló fülbevaló után. Bár én nagyon egyformát szeretnék nekik.

KépKép

KépKép
beneildi

Naaa, ki szertne ilyen szép babát? :D

Kép

Kép
csipike09

Reni, nálunk kosárban volt ömlesztve. Készítek képet és felteszem. Most reklamál a lányom. Megyek...

Kép
csipike09

Csipike köszi a légzésfigyus érdeklődést :D .
Zsizell Nagyon sajnálom a vízhelyzetet. Mi a Dunát szoktuk lesni, de az nyugisabb folyó. ... és a ménkű vágjon a parkolási díjba :twisted: .
Bölcsi feltételek gondolom gyerekszámtól és férőhelytől is függnek. Sajnos az ovis férőhelyek száma is nagyon lecsökkent. Nálunk van bőven hely :D . Ide lehet jönni szúnyogálló gyerekeknek :lol: .
pammut

Csipike Nekünk fiús anyukáknak lesz fejre ilyen "babája" :D. 40 év múlva :lol: .
pammut

Ilyenek a rugik:

Kép Kép Kép img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1274103516.7388.jpg[/img] Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1274103645.4442.jpg[/img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1274103535.6177.jpg[/img]

Természetesen fiúsak is vannak.

Kép
csipike09

Óóóóóó Csipike. Köszike szépen. Megyek és vadászom én is :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok, mi beáztunk a hétvégén :( Üvegekkel és törülközőkkel teli a nappali :evil: Mivel relatíve új a lakás, még szavatossági időn belül vagyunk, megcsinálja a kivitelező, állítólag már holnap jönnek. Iszonyú szél tombol itt a hetediken, nem irigylem a munkásokat, akik odafagyva dolgoznak majd.

Hopp, hangokat hallok.. Folyt.köv.

Kép
juci-77

Juci, sajnálo, hogy beáztatok, maradt még egy kis drukkom, az megy nektek. :wink:

Ezek a rugik még a vastag fajták, vagy már tavaszkásak?

Amúgy nekem sincs kedvem bölcsibe adni Samukát, de a pénz nagyúr, és ha otthon maradok vele, akkor nem nagyon jövünk majd a ki a Gyes-ből. :?

Most is tiszta aggodalom vagyok, mert anya elvitte tologatni, és csak őrajta jár az eszem. De most hogy Zsolti nem alszik velünk éjszaka is alig merek aludni, nehogy átaludjak valami "bajt". Pedig ez így már szerintem nem egészséges hozzáállás. Vagy más is ennyire aggódik?

Kép
zsizell

bölcsi: nálunk vszeg nem lesz, hanem 'nagymama-napköziben' lesz a gyerek, legalábbis így tervezem

Szépek a rugik, csak azért nem ugrom rá, mert nekünk annyi örökölt darab van, hogy belefulladunk, szinte egyet sem tudok egynél többször ráadni, mert mire újra sorra kerül, kinövi :)

Én nem merek sétálni menni vele ebben a szélben... Még a lakásban is fázom...

Szilvi: én meg éppen azon izéltem magam, hogy mennyire nem aggódom. :oops: Pl. éjszaka 8 órát egy teljesen külön szobában alszik, nincs légzésfigyelő sem, és nem jut eszembe, hogy bármi baja lehetne. Jó, ha felébredek éjszaka, akkor megnézem, hogy szuszog-e, de kb. ennyi. Don't worry!

boruska

Ó, szegény Juci :cry: most is áztatok? Vagy már a mesterek megcsinálták?

Rugik: Van pamut és frottír anyagból is. Szerintem ezek már inkább tavaszi/ nyári (hűvösebb) darabok.

Reni, jó turkálást :wink: (szó szerint turkáltam a rugik között, h megfelelő méretet találjak)

Kép
csipike09

Hát... Lányok!
Épp ma egy éve, hogy elkezdtük szurkálni a hasamat a második (sikeres) inszemináció előtt... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hát lányok, nagyon sajnálom, és drukkolunk azoknak akiknek vizes gondjaik vannak, Bárhonnan jön kintről, bentről, fentről, most nem lehet könnyű Nektek!

Kitartás++++++++++++++++

Eszter: remélem biztonságban hazaértetek.
Szilvi: azt hiszem, most Apa egy kicsit megtanulhat végre értetek aggódni, téged persze nem irigyellek, de hátha egy kicsit összeszedi most magát

bettike: Vivi 15-én hány órakkor született? Akkor lehet hogy nem Levi a topik "öregje" hanem ti? :D Vivi nagyon szép kis formás kiscsaj :)

kakti: tényleg azóta mi hír a légzésfigyuval? Még mindig állandóan beriaszt?

csipike: én a pici babát sajnálom akinek a fejét kicserélték... :cry:

Reni: a lányomék szerdán mennek Egerbe osztálykirándulásra, ha egy csapat kurjongató tinit látsz, keresd meg a leghangosabbat, na az lesz az én lányom :D

Krisz: Hát igen, bölcsi, ovi beiratás errefelé sem könnyű, bár nekem így már a 3 gyerekkel van protekcióm :D
stephie

Anita:
Vivike este 9-kor bújt elő

Kép
bettike830

wow :) izgi

Levente 20.55 :)
stephie

Sziasztok!
Mi is itt. Az en nyugodt baban nagyon nyugi. Ma ki van dudorodva az iny a felso nagymetszoinel es a szemfoganal. Tapasztalt anyukak, amikor mar az iny also resze ki van dudorodva, mennyi ido, amig kibujik a fog? Erdekes, ilyesmit nem tanultunk, ugyhogy fogalmam sincs.
Szornyu ez az ido, remelem mindenki megussza minnel kevesebb karral.
geri79

Anita! Hát ha jó idő lesz bemegyek a városba és megnézem magamnak a te leghangosabb tinilánykád :wink:

Jó, hogy 5 perc különbség van a két csöppség között... :lol:

Juci! Neked küldöm a virtuális buksisimit.

Csipike. Hát sajna nem jutottam el a Tescoba mert féltem, hogy elkap az eső úgyhogy csak a környéken sétáltunk, de majd talán holnap. Remélm még lesz választék...

Na megyek pancsiztatni.

Pápá

bellerreni
Eger

Az én drágám egy órája húzza a lóbőrt. Olyan édes! :)
Amúgy ma megint átfordult. Délután (egykor) letettem hasra aludni. Aztán háromnegyed ötkor bekukucskáltam a kulcslyukon, hogy alszik-e még, és azt láttam, hogy a hátán fekszik és nézelődik. :) Szegénykémet össze-vissza puszilgattam, neki meg fogalma sem volt, mi baja van az anyjának. De tetszett neki a dolog, mert vigyorgott ezerrel. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

bettike: Hát tényleg furcsa volt belegondolni a bölcsinél hogy egyszer oda kell adnom a gyerekemet és vissza kell mennem dolgozni. Még tényleg olyan kicsik. Most születtek. De ez van, megy az idő.

kakti: Én már ilyenkor szurkáltam magam rendesen. 20-án lesz 1 éve hogy beköltözött a drágám a pocakba.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
nekem van még tíz napom a beköltözős ünnepig... :) 27-én volt.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

jaj Kakti ne haragudj, tök hülye vagyok!

Elfelejtettem gratulálni Lili átfordulásához és a 3 hónapos szülinapjához :oops:
stephie

Bocsi, kicsit panaszkodni jövök... Nehéz 2 nap áll előttem, mert férjem 1 órája úton van a szülei felé, apukája haldoklik (emlékeztek, gégerákja van, 1 hónapja műtötték, de sajnos már nem lett jobb). Most megy, hogy még egyszer láthassa, talán még fel fogja ismerni. Pedig úgy volt, hogy jövő hétvégére mennek a sógorommal - hát előbb kell(ett) menniük. Nagyon nehezen hagyott itthon minket, de ez túlságosan nagy út lenne most nekünk. Pedig szívesen átöleltem volna még Feri bácsit (igaz, lehet, jobb is, hogy nem látom ilyen állapotban).

Zsizell, az jutott eszembe, hogy ha úgy nézzük, még szerencse is, hogy most mentetek haza, így férjed tud segíteni otthon az árvíz elleni védekezésben. Most mégiscsak közelebb vagytok hozzá, mintha itt maradtatok volna. És nem vagytok ti sem egyedül.

Zarja, hazaértetek már? Jelentkezz, mert izgulunk értetek!!!!!!
ktc

Oh, Katica!
Talán tényleg jobb így... Amikor nagypapám 10 éve (úristen, de régen) meghalt, előtte - mit szépítsem - elfekvőben volt Verőcén. Sokszor én vittem fel nagymamámat kocsival, de nem volt erőm bemenni hozzá a szobába (nem is volt magánál). Örülök neki, hogy nem abban a rozzant állapotban maradt meg nekem. :) Sőt! Abban az évben, mikor én születtem, készült róla egy festmény, ami itt lóg az íróasztalunk felett. :)
Szóval csak azt akarom mondani, hogy nagyon sajnálom apósodat, de ha nagyon nincs jól, talán már neki is jobb, ha nem szenved sokáig. Csak a családtagoknak nehéz ez... :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

[quote]N írta:óóriiii hool vagy??? Vajon hová lehettél???

Na milyen az új kégli? Tudom, nincs még net, de hátha valahogy olvasod és jelentkezni is tucc! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

gyors: főzni, mosni takarítani már tudok. Apa ma itthon volt. Lucát ma beírattam az oviba. Eredmény majd. Hulla vagyok. 5perce jöttem le. Apa fent altatja Lujzit. Tegnap sem mert a szobájában aludni. Ma már vacsinál koppant a fejük majdnem,erre beállít a sógor meg a nője. N a kezemben elaludt 5percre, az elég is volt mostanáig. L túlpörgött. Alig bírjuk letenni. De azért jó lesz! Csak katasztrófa a hangszigetelés. A panel ehhez képest csendes volt! Nem merek fürdeni menni!
Vendég

Hahó! Jó reggelt! Senki sehol? Én már útnak indítottam a 2 nagyobbat a busz felé. A lányomék meg ma mennek osztálykirándulni :( . Hát nem tudom lesz e fagyizás :? .

Stephie-Bettike. Jó ez az 5 perc :lol: . Én nem írtam szüléstörténetet nektek, abból kiderülne, hogy én egy másik kismamával szültem együtt. A vajudásban simán leelőzött, sőt a kitolást is előbb kezdte, de aztán Levi és én lettünk a befutók :lol: . 7.01-kor született Levi, a szomszéd baba meg 7.02-kor :lol: . A főorvos ott szurkolt a szülőágyak lábánál. De szó szerint. Sajna a szülésznőnk is azonos volt, így hozzám egy másik szaladt (ráadásul épp váltás is volt). De jó volt ez így :D .
pammut

Nóri! Gratula a beköltözéshez!! Kell pár hélt mire minden a helyére kerül és meg is szokjátok. :D
pammut

Kakti, ügyes Lilid van :wink: Léna gyerek még nem tud ilyeneket, pedig kevésbé lusta fajta, mint a nővére volt :lol:

Nóri, jó hogy már az új kégliben vagytok.

Katica, Nektek sok erőt kívánok... meg Anitáéknak is.

KépKép

KépKép
beneildi

Nori!
En is gratulalok. A nehezen mar tul vagytok! :D

En itt vagyok, voltam, beugrottam. Izgalmas a mai reggel. Erik fel hetig aludt, Kristof meg mindig alszik, Feri hatig aludt, ami csak azert ciki, mert otkor kelnie kellett volna. :lol: :lol:
Kb 30szor nyomta ki a negy kulonbozo idopontra beallitott szundi uzemmodos ebresztot. No comment.
En mar tornaztam is, raszantam magam, igaz, hogy csak fele annyit csinaltam, mint szerettem volna, mert nagyon megszedultem. Most amig Erik elhintazgat es az idosebbik nem ebred rohanok vasalni.
Vendég

Boldog Névnapot Kívánok Szandinak és Eriknek!!!!
zuzmooo

Katica: nagyon sajnálom a férjedet. :(

Kitartást kívánok az árvízzel küzdőknek!

Nekem tegnap délutánra hatalmas csomó lett a bal cicimben. Próbáltam masszírozni, melegíteni, Bendét először erre teszem hónaljtartásban... még semmi változás :(
Reni, neked volt hasonló, ugye? Mennyi idő után múlt el?
zuzmooo

Mi is sok boldogságot kívánunk a névnaposoknak :lol:

Zsuzsa, nekem ha ilyen van, azokat csinálom amit Te leírtál ill. amíg lehet abból a mellből kezdem a szoptatást.. 1-2 nap is beletelhet, amíg rendbe jössz... ja és nekem még egy tapasztalatom van, Lilluval még azt figyeltem meg, hogy a szoros melltartón, fáradtságon és a nem evésen kívül a túl szorosan magamra kötött gyerek is okozott ilyen problémát... tudom Bende nem egyszerű bébi, de az én javaslatom mára egy kicsit kevesebb kendőzés is a gyors gyógyulás érdekében... ne várd be a mellgyulladást, mert az nagyon szar tud lenni...

Nóri vagy más bukós baba anyukája aki adatot rotát, az oltás után meddig "nem lehet bukni"? Mi holnap adatjuk...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi: köszi! A hordozás mellőzésére én is gondoltam, bár mostanában meitai-ozunk, ami úgy láttam nem szorít sehol melltájon. Biztos ami biztos néhány napig megpróbálom Bendét nem cipelni. :( De ez azért is nagyon rossz, mert ebben a fos időben babakocsival nem megyünk sehova, meitaiban pedig elférünk mindketten az esernyőm alatt :)
zuzmooo

Csipike, én megijedtem a képtől.. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Anita:
Akkor 5 perc híján Ti győztetek!! :))
Egyébként az én órámon 55 volt amikor kipottyant, de a papírkájára 9 van írva.
És ti hol is szültetek?

Kép
bettike830

Most látom, hogy mennyi mindent írtatok még Csipike rémképe óta.. :oops: Kicsit lemaradtam..
Kakti, Vicky, lehet majd kérek tőletek tanácsot, ha már ott tart a barátnőm.. Egyenlőre valamilyen spermagyorsítóval próbálkoznak.. :(
Vendég

Jó reggelt!

Csatlakozom az előttem szólóhoz: :lol: Boldog Névnapot Szandinak és Eriknek!!!!

Igen Zuzmoo, nekem volt ilyen. Úgy tedd a cicidre Bendét, hogy az álla mutasson a csomó felé és minden egyes cicizés előtt melegítsd a cicid, mert jobban ürül a tejcsi belőle. Én egész nap maszíroztam a cicim és vettem homeos Phytolacca bogyót, ez segít fellazítani a csomókat. Én még a mai napig minden zuhanyzásnál jól átmaszírozom melegvíz alatt a cicim, így megelőzhető, hogy nagyobb csomók kialakuljanak. Ha lázad is van akkor Belladonnaval felváltva szedd a Phytolaccat.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... cle_id=193

Nekem 2 max 3 nap alatt elmúlt. Remélem te hamarabb túljutsz rajta... Este 9-től reggel fél6-ig aludt a drágám akkor ciciztünk és még most is alszik. Ez az idő kiüti szegényt. :?

Nóri! De jó már nektek.... :roll: Én is szeretnék egy olyan szép nagy házba költözni. :oops:

Remélem már jobb a helyzet az árvíz miatt szenvedőknél.

Eszter! Remélem nem volt semmi baj az úton. Jelentkezz, ha tudsz.

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?