Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó napot mindenkinek!!!

Bár ha nem lenne ilyen rossz idő akkor szép lenne de így :? én vissza kapcsoltam a fűtést fázok!!!

Évi nagyon jók a dobozok,olyan jó látni,hogy ennyire előre jársz mindenben,ha belegondolok még mit kell csinálni és venni,akkor irigyelek,de nekünk még festés is lesz addig meg nem csinálok semmit meg nagy takarítás anyukám jön és segít!!!!

Csillag jó,hogy már jobban vagy remélem nem lesz semmi baj,képzeld anyukámnak is hasmarsa van már 4 napja remélem téged csak átt csapot valami!!!!

Tina szép a csokor,kiváncsi vagyok a ruhára is :lol: Lapar nekem sem kellett bent maradni hazaengedtek..

Lombikbaba veletek mi újság,hogy vagytok????
Melisch???Berki????És a többiek??????

Az ifjú pár remélem jól érezte magát!!!!

Hát a mi gondunk csak megoldódik,ha most bejönnétek a házunkba nagyon szívesen fogadnék bárkit mert nagyon szép rend van és minden olyan ahogy én jól érzem magam és szeretem,de én is arra a megérzésre jutottam,hogy a fiúk vagyis a nagy direkt csinálja amiket csinál ez nem csak feledékenység.Már beszélt vele az apja már én is de nem tudok nem tudunk mit tenni vele,nem lehet megmagyarázni milyen gyerek,szerintem neveletlen és ha az enyém lenne sok mindent nem igen így csinálna,de vissza él azzal az apja nem sokat van itthon ugye dolgozik és nem tud rá nézni,rám meg nem hallgat,ő nem volt megnevelve és ez a baj,tanulni nem szeret dolgozni ne szeret semmit nem hajlandó csinálni.Végig nézi azt is,hogy én cipekedem ő meg ül.Haza jön na suliból és eszik és tévé alvás meg gép ez megy,bár az apja elvette a netet de semmi változás.Nah jó majd csak megoldódik,csak azért írtam le ide hátha valamelyikőtök tudna segíteni ebben mint külön álló vagy esetleg mit lehet ilyenkor tenni,gondolkoztunk pszichológuson is.A gyerek 110kg és semmi mozgást nem végez és nincsenek igényei sem lehet valami pszichés oka van,de nem tudom ha pénzt adsz neki bármit megcsinál,ez is érdekes!!!!!

Kép
bévi

Még annyi,hogy a kicsi fiú(16éves)mikor megtudta babánk lesz akkor mondta az jó,ugye karácsonykor mondtuk el nekik és minden hétvégén kérdezi ha haza jönn,mert ő kolis,hogy vagyunk minden rendben stb segít sokat nekem,a nagy mikor megmondtuk neki kistestvére lesz ez volt a válasza AZ F.SZA :? nagyon rosszul esett de azóta fel sem hozza és megsem kérdezi mi van velünk pedig minden nap itthon van.

Kép
bévi

Hát Bévi sajnálom :(
De legalább a 16 éves,normális veled/veletek és segít ha kell! Ezt tartsd szem előtt és valahogy próbálj meg "elsiklani" a másik dolgai felett-Tudom nem könnyű!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pécsiek:

5 éves a Baba Expó és Bababörze!
2010.05.23-án vasárnap 9-16 között minden érdeklődőt szeretettel várunk a pécsi Laubner Dezső Sportcsarnokba a Veress E u. 10 szám alá.
Új - és használt baba-és gyermekruha 0-12 év között, babaápolási termékek, baba - és gyermekjátékok, bútorok, felszerelések, kis ruhák és kellékek.
Ingyenes gyermekjátszóház - és ugrálóvár, arcfestés és lufibohóc!
A felnőtteknek a belépés 500 Ft, de ezt az összeget bármely standon le lehet vásárolni. Pl.: Bármely Libero pelenkába beszámolják + mellé popsitörlő!
Ha érdekel gyertek el és ha tudod küld tovább, hogy minél többen tudjanak róla.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bévi,hát....elképesztő lehet ez a gyerek...kéne neki egy alapos fülöncsípés :evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bababörzét meglessük?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

Évi én nem leszek itthon a jövő hétvégén... jut eszembe, ha kell valami onnan, akkor lassan kérem az igényeket!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Bévi sajnálom, hogy a nagyfiú így áll hozzá, remélhetőleg pár év múlva változik a helyzet... de az is lehet, hogy nem... az én anyukám és a bátyja lassan 35 éve nem kommunikálnak... én nem is ismerem a nagybátyám és a nagynéném... sajnos a "vér" nem kötelez, erőltetni a szeretetet nem lehet!

Kép
gtunde75

Tünde,már készül a lista :oops: :lol:

evilany

Tünde-köszi-nézem és jelzek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hali mindenkinek!!!

Itt is esik az eső, fúj a szél és kimenni sincs kedvem a házból. Hideg van férjem fázott és ő is jól betüzelt, most meleg van bent legalább.

Kész vagyok mára. Újra 3 órát töltöttem a konyhában lábon, ettem és kicsit ledőltem. Tegnap férjem nagyon szép karajt hozott amire első ránézésre rávágtam, hogy na ebből holnap finom bécsi szelet lesz. Rögtön visszaszívtam volna de kiszaladt a számon. Én is imádom de sajnos nekem nem szabad most ilyet ennem. Délelőtt megkérdeztem igényt tart-e a bécsi szeletre :D hát ha nem nagy dolog jó lenne, mondok ok szült krumplival vagy krumpli pürével :arrow: persze, hogy szülttel. Na így a csirkemellből nekem készítettem tepsiben szült húst, ananásszal és sajttal na meg gombával és krumpli pürével neki meg lett bécsi szelet sült krumplival. 2 embernek 2 féle kaja. Na ezentúl okosabb leszek nem kotnyeleskedem előre, amit főzők azt egyen :lol: Nem főzők minden nap de legalább vasárnap akarok a kedvébe járni 8) és olyan jó volt látni, hogy még ki sem sült mind a hús már jött a tányérral és pakolt magának. Az enyém még nem volt kész és mondtam nem kell megvárjon. Kétszer is rakott magának jól bekajált. A mellehúsát nem díjazta volna ennyire így nem bánom ha ennyit talpon voltam.

Csillag a viz lement? Most hogy vagy?

Évi te?

Bévi hát neked nem könnyű az életed. Tudod azt mondják az otthonról hozott 6 év nevelés ha nincs soha nem lehet valakibe belenevelni. Ez jutott elsőre e szembe a nagyobbik fiúról. Ha nem volt fegyelmezve és megnevelve most már sajnos csak falra hányt borsó a sok fejmosás. Aztán úgy látom makacs is és csak azért is csinálja. Lehet a pszichológus lenne egy megoldás. Ne emészd rajta magad nem te vagy a hibás!!!!!

További szép délutánt mindenkinek!

Ircsi ez a játék azért időmilliomosnak való :lol: :lol: :lol: :lol: én ehhez kicsit türelmetlen vagyok :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch
Köszi érdeklődésedet!!! Lement reggelre a víz :) és azóta is sokat pihentem :D
Jobban vagyok...de a tegnap esti görcsök megijesztettek :(

Jól elfáradhattál :(
Pihenj egy kicsit...

bababörze...ha jó idő lesz...megyünk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde...írtam pü-t :)
köszikeeeeeeeeee

Vanilla teljessen eltűnt? :shock: :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!

Én szándékozom elmenni a börzére! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Egész nap lustálkodtunk. Ilyen car időben mást nem is lehet csinálni... :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

Csillag
Macsekok :lol: :lol: :lol: :lol:

Bévi
A párod hibája, hogy hagyja, hogy így viselkedjen veled a fia!
(én már megtéptem volna a fiút is, az apját is :oops: :? )

Melisch
Mondtam, hogy a ráérősöknek való a játék :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na megyek lefekszem...mindenkinek jó éjt...
Reméljük holnap szebb napunk lesz!
Pihenjétek ki magatokat...
Igen ebben az időben nem lehet mást tenni :( kár...
Sziasztok csajok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!!

Clárika: ama, előbbi oldalon említett dokit ne is mond, mert én is úgy érzem minden valós és nem létező szőr feláll a hátamon!!! velem sajna még eddig túl rendes soha nem volt..... Börze időpontot köszike!!

Évi: örülök, hogy doki rendes volt... CIcák is látom szundiznak, mint ahogy sokan ebben az időben, poci aranyos, és hát a dobozok is :D

Tina: csokor nagyon édes, bár tény, nekem is hosszú volt , mint Évinek, talán ugyanaz a sötét kála is volt menne :D

Bévi: :((( sajnálom a nagyfiút, én azt hittem hogy egy picinek mindenki örül

továbbra is csónak és evező ajánlott odakint.... brutál idő.....

vérnyomim is valahol lent kókad...:(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!!

Börze de jó én is szeretnék menni de sajnos itt a közelben nem lesz majd Debrecenben lesz de az is jun vagy jul nem tudom pontosan de oda szerintem megyek szeretem az ilyen dolgot,nah meg az az igazság rengetek nagykeres jár ki és hát ismerős révén várhatok kis engedményt tőlük :lol: :lol: Majd ha lesz Ircsi nincs kedved jönni és akkor mi is talizhatnánk érted is megyek meg haza is viszlek :lol: :lol:

Csillag jó pihenést neked örülök,hogy jobban vagy vigyázz magadra!!

Évi neked meg mennek a drukkok holnapra kiváncsi vagyok,szurkolok nektek!!!

Melisch én is jártam már így előbb mondtam mint gondoltam lefcsesek vagyunk :lol: pihengess
te is itt is szar idő van sajnos!!!!

Mares sajnálom a várnyomásod régen nekem is alacsony volt de mióta picurt várom azóta normális,nincs rá valami házi praktikád!

Köszi a biztatást csajok,Ircsi írtad te megtépnéd,tudod a párom már meg is verte nem én miattam mert én még akkor is kiláltam a fiu mellett,hanem mert már nem bírt vele idegileg semmit nem használ neki tök mindegy mit tesz leszarja,az apját sem nézi semmiben,és senki mást sem.A párom meg egy nagyon rendes ember,mindent megtesz értem értünk,rengeteget dolgozik és bármit megtenne értem,őt bántani nem tudom,csak sajnálom ilyen gondjai vannak még a gyerekeivel,de azért a kicsi őt is szereti és tiszteli ez valamelyest pótolja most várja nagyon a pici lányát akit már most nagyon imád,remélhetőleg a fiú meg magához tér mert szegény párom már sírt is miatta mindegy mit csinál vele nem használ se szépen se csúnyán sehogyan.Nah de majd az élet add neki pár pofont és magához tér az tuti nem lesz neki könnyű érvényesülni!!!!

Kép
bévi

Hű de gáz az idő,néztem a híradóban micsoda károk is vannak...pedig holnap mennem kell nincs mese :(
Babám olyan lusta én meg persze nyugtalan folyton piszkálgatom ennél többet szokott ugrálni. De mozog szépen csak piciket.

Csajok akkor szerintem menjünk együtt majd :) talin megbeszéljük.

Melisch hát igen ezért megéri sütni főzni

5 percet kaptam a gépen férjem annyira dolgozik :?

Vanilla? passz :( :(

evilany

Évi akkor Tomika is lusti nem vagyunk egyedül én is ráztam Lilit mozog de nem úgy ahogy szokott,valószínű az idő miatt!!!

Vanilla írhatna mindenki megértette nincs sértődés mert nincs értelme,gyere te is ne durcizz!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Csajok én annyit gondolok arra,milyen lesz ha Lili megszületik és itt lesz velünk,meg milyen lesz a szülés,hogyan fogom tudni szoptatni,öltöztetni fürdetni :lol: Ha belegondolunk nem sokára itt lesznek velünk a picurok ti is sokat gondoltok ilyenekre?????

Kép
bévi

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Debrecenben a baba-börze a Hódosban szokott lenni. Majdnem a szomszédságában lakunk.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi akkor nem kell kocsival érted menni :lol: de azért találkozhatunk ha van kedved majd utána járok vagy ha te hallasz esetleg akkor szólj ha van kedved :lol:

Kép
bévi

Nyári Baba-Expo Debrecen 2010. Julius 4.

Bár már akkor közel lesz az idő de azért megéri szét nézni én mondjuk hamarabb nem veszem meg a babkocsit tuti,és akitől akarom venni ők kint szoktak lenni börzén :lol:

Kép
bévi

Sziasztok!
Ezer éve nem írtam Nektek, de azért amikor csak tudom olvaslak Titeket (én vagyok az egyik olvasó a sokból :-) ). Ne aragudjatok érte, de egyszerűen nincs időm többre, sokszor még olvasni sem nagyon. :-(

Barbcsi! Gratulálok Nektek, és sok boldogságot kívánok! És kívánom, hogy igaz legyen a babona, miszerint esős esküvő= sok gyerkőc. :-) Gondoltam Rátok tegnap, mert mi is egy esküvőn voltunk, kicsit meg is áztunk, de nagyon jó hangulat volt. Remélem a Tieteken is.

Gyengélkedőknek jobbulást, sok sok pihenést, vigyázzatok a babákra, és magatokra is! Izgulok értetek mindig, mikor valami ilyesmit olvasok.

Az újakat üdvözlöm, és nekik is boldog babavárást, mint ahogy mindenkinek.

Velünk minden rendben. Volt ugyan megint egy kis betegsége Bogicámnak, megint antibiotikumot kellett szednie, de szerencsére úgy tűnik már meggyógyult a kis gézengúz. Rajtam meg egy pár hete átment ez a calici vírus, vagy valami hasonló, hát nagyon durva volt. Mint valami mérgezés. Szerencsére előtte már volt ilyen a környezetemben, és sejtettem, hogy én is ezt kaptam el, mert egyébként azt hittem volna, valami ételmérgezés. De ezen is túl vagyunk.
A cukrom jó lett, a baba is jól fejlődik, a méhszájam is rendben, és a közérzetem is jó. Szóval remélem így is marad. Beiratkoztam intimtorna tanfolyamra, mindenkinek ajánlani tudom, aki megteheti, mert nem olcsó, de nagyon hasznos dolgokról van szó. Főleg így szülés előtt.

Kicsit aggaszt mos ez az árvíz helyzet, mert már a mi felújítás alatt álló leendő házunk pincéjében is áll a víz, de még nem olyan vészes, mint a város többi részében. A párom elment jelentkezni önkéntesnek. Nagyon durva, ahogy itt kinéz ez a kis Szinva "patak". Félelmetes. Drukkoljatok, hogy ne legyen nagy gond. Persze megint szakad az eső. Ja, és anyósomék faluját is elöntötte a víz... :-(

No, nem akarok kisregényt írni, meg a leányzó is igényt tart rám, szóval elköszönök. Nem ígérem, hogy egyhamar tudok jönni, de igyekszem.

Vigyázzatok magatokra, puszi!

Katka
KépKép
katka77

Látom mindenhol csak esik :cry: :cry: :cry:

Tina neked akartam írni még a délután de elmaradt, hogy azt mondják a kerek csokor az alacsony csajoknak mutat jól a hosszút ajánlják a magasabbaknak. Nekem persze, hogy kerek volt :lol:

Én nem gondolok a szülésre inkább arra milyen lesz az életünk majd hármasban. A miénk baba ma nem lusta, csak úgy hullámzik a hasam néha, férjemmel azon szórakoztunk, hogy ő puszilta és meg szóltam mikor aktív. Éppen akkor mutatta a hírekbe, hogy megérkezett Bukarestre az AC/DC. Párom akarta, hogy menjünk aztán később meggondolta, mivel azt mondta egy rock koncert nem kismamának való, így lemondott róla. Bár mondtam keressen valakit és menjen de öcsém azt mondta tudta szerint már akkor nem voltak jegyek, mert alig 1 hét alatt minden elkelt, így inkább itthon maradt. Mondtam is a picinek, hogy figyelje a zenét mert apa szerint ma ez kéne hallgassuk. Na de odafagytunk volna ma :roll:

Szia Kata akkor most már mindketten jól vagytok? Kukkolj csak nyugodtan aztán ha van időd jelentkezz :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch, igen? Nem is tudtam. Akkor nekem a kerek csokor áll jól :D (162 cm...) Meg amúgy nekem ezek is tetszenek a legjobban. Plusz nem egy hatalmas abroncsos-szoknyás ruhám lesz, hanem egy csokoládébarna estélyi-szerű ruha (fűző, selyemszoknya, boleró), ahhoz nem is illik túl nagy csokor.

Kép
xtina75

Katka calici :( remélem nem viselt meg nagyon. és az árvíz miatt drukkolok,elég ijesztő a helyzet ahogy a TV-ben láttam.

Bévi ajajj de még mennyit gondolok erre :D

evilany

Sziasztok!

Írtam egy csomót és elszállt a seolba... szívás. Ezért most rövidebb és lényegre törőbb leszek, már én is álmos vagyok.

Tina, szép leszel, +vagy is :)! A rucid gyönyörű, a csokrod nemkülönben. A tortából majd küldj egy szeletet! :)
Nekem csepp alakú csokrom volt és baromi nehéz.

Évi, sokat pihenj, ne mászkerálj, még ha unalmas is otthon lenni, de most feküdni kellene a legtöbbet. Régen is ezt ajánlották az orvosok, mikor még nem volt ennyi "technika". Azzal csak jót tehetsz a babónak. Menj nyugodtan uh-ra gyakran, mégha hisztis akárminek is tartanak, mert hidd el, akinek van hangja és hallatja, arra odafigyelnek, és ha ez kell az egészséges kisbabádhoz, akkor magasról tegyél rá, hogy ki mit mond/gondol rólad!!!

Melis, helyre kis feleség vagy! Kényezteted az urad :) Biztos meg is érdemli.
Írtam hozzászólásom a doksidba.

BÉvi, kemény helyzet! Szerintem itt nem te vagy a hunyó, valami bántja a nagyobbik fiút. Lehet, hogy pszichológus ki tudja hámozni a problémát, de ha elmúlt 18., akkor az ő döntése, hogy megy-e vagy sem. A gyerekek válás során néha olyan dolgokat képzelnek be, vagy vesznek magukra, amik meg sem fordulnak a felnőttek fejében és ez évekig rágja a lelküket. Én azt gondolom, hogy valami ilyesmi áll a háttérben - persze én semmit sem tudok a családokról. Egy szakember valószínűleg tapasztalatából kifolyólag nagy segítség lehet, ha egyedül már nem megy.
A "kis" 16évesnek meg nagyon örüljetek, tinikorban van, mégis segít, ez a fiú egy kincs!

Ircsi, klassz a pocakod. És köszi az "új ház, új gyerek" hozzászólást, jót mosolyogtam, nagyon igazad van, eddig tényleg így sikerült mindkettő :)

Woody, a lányotok egyszerűen gyönyörű! A szája - anyukáááám - nagyon-nagyon szép! Remekül sikerült kisbaba!

Kata, örülök, hogy már jobban vagytok. Nálunk is néha rászorulnak a gyerekek az antibióra - amit nem szívesen adok -, ha már minden más szer hatástalan. Nagyon jó, problémamentes terhességed van. Tökre örülök, hajrá-hajrá, lassan finish :)

Bmaass, tök rendes vagy, hogy ezernyi dolgod között még vásárolgatsz a topiknak.

Rólam:
Vettem MBT-cipőt, mert nemtom, hogy írtam, de kivan a lábam. Úgy néz ki, hogy beválik. Meg fizikoterápiára járok, ahol az átlagéletkor 65 év. Borogatom a lábaimat krémmel és rugalmas pólya van rajta este... szóval komolyan mondom, néha nem tudom, hogy sírjak v. nevessek magamon. Amíg nem fájtak, addig "nem is tudtam", hogy vannak lábaim. Most már piszkosul odafigyelek a testemre, mert ha valami "elromlik", akkor az nagyon nyomorult érzés tud lenni.

maccs01

Sziasztok!
Nem tudunk aludni ebben az időben.Iszonyatos ez az eső/árvíz!!!
Hasam szétszakad!
Alhasi görcs szúrás...remélem az idő...apa éjszakás volt.Ha délelőtt sem múlik irány a doki!!!Nagyon rossz!!!Babó is sokat ficánkol..szerintem neki sem jó.
Feküdni sem tudok,mert akkor még jobban szúr...és zsibbad a jobb combom :(

Vanilla jelentkezett és üzeni,hogy nincs durci!Nagyon el van havazva és csak olvasó üzemmódban van.Ha tud jelentkezik! Jól vannak!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Katka!Örülök,hogy minden rendben van!:D és hogy jelentkezté!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Három hónappal ezelőtt:
Glucose terhelés 0 perc 6.09 mmol/l * 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 120perc 6.17 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 20.19 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 53.64 mIU/l
Pénteken:
Glucose terhelés 0 perc 5.40 mmol/l 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 120perc 6.31 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 10.79 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 66.53 mIU/l

Yippi! És előtte reggel még itthon megmértem az éhomi glükózt, 4.8 volt, tehát erre már rájött egy kis izgalom...

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Sajnos nekem is erősen szúrt tegnap többször is :( .
Gondolom egyforma szúrásról beszélünk: olyan alul keletkező, egyértelmű -nagyon kellemetlen- szúrás érzés....
Ebben az időben sokkal passzívabb a babukám, de amikor kérem... szerencsére mozgolódik egy picit. Biztosan igyekszik átaludni a frontot, neki van igaza...
szilvi35

...hát igen...én is aludnék,de nem tudok...így most szenvedek :(
majd a délelőtt folyamán visszafekszem.

Húúúúúú csajok! (Évi,Tünde,Clárika és Mares)
Az agyam nem káptalan :(
Most május 20-án lesz a "Bemutatkozik az ANK 2sz. Iskola" és mivel a fiam ballag/szerepel a műsorban...ott kellene lennem :( :)
Ez a műsor 17:00kor kezdődik :(
Lehet nem tudok veletek lenni :(
Az a baj hogy ez legalább 1 órás műsor...és 6 körül úgyis szétoszlik a bandánk :(
Pedig lett volna még egy kismami aki szívesen megismerne minket...velem egy idős terhes...olvassa már a fórumot,(az elejétől) de még nem tud hozzászolni.
Személyesen még én sem ismerem :(

Tanácsok???? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi35-igen szerintem ugyanolyan szúrásról beszélünk :(
Remélem csak az idő...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csóri Évi! ÍEbben az időben kell mászkálnia :(
Ha végeztél jelentkezz :D bébi...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Iszonyat ez az idő,nem tudom hogy megyek nst-re,lehet hogy taxival.

De ami még durvább,beázik a lakás,az összes ablaknál tiszta víz a fal,most sírni tudnék.

Mindjárt mutatom.

Csillag,tegyük át más napra? Nekem mindegy,a csajok döntsenek.

Maccs,remélem helyre jön a lábad,a MBT jó beruházás,szeretik és sokat segíthet.

evilany

Kép

Kép

Kép

evilany

Tomisarok
Kép

szemből,innen van a bejárat a nappaliból

Kép

már csak a szekrény hiányzik,meghozták már csak kell fuvar hozzá...

Ők meg fáznak

Kép

evilany

Évi, albérletünkben nálunk is előfordult nagy ritkán, ezek szerint nálatok sem gyakori. Rakj valamit az ablakok közé, mondjuk ócska törölközőket vagy ilyenek. Persze, csak ha nem egyben van a dupla ablak. Ha rohadtul esik, húzd le a redőnyt! Remélem, segít. Ne sírj, még jó, hogy nem saját!

A cicák bekábultak :):):) Szar egy idő van ma is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.17 08:02-kor.

maccs01

húúúúúúúúúú Évi...sajnálom a beázást :(
Szép Tomika birodalma :D
Cicák...édesek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Most festettünk ugye...
De a lépcsőházban meg áll a víz most néztem.Fasza szigetelt ház!!

Csillag,meg kell kérdezni a többieket másik nap jó-e.Pl.a szerda.

evilany

Évi! nem kell másik időpont...miattam ne maradjon el a tali!!!
Legfeljebb ezt most kihagyom :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az úgy nem az igazi :?

evilany

Évi!!!
Nekem az a baj hogy a héten csak a péntek a jó :(
Ma már semmiképp :D
Kedd:16:30-17:30ig szülői (Fanninál)
Szerda:Anyák napja 16:00-tól
Csütörtök: a ballagásos bemutatjozás,műsor...

úgyhogy.....ennyi :( de mondom...miattam ne halasszatok!!!
Ez van ha az embernek van már gyermeke :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Aha.Péntek szerintem a Tündinek biztos nem...figyi akkor veled taláxunk vasárnap! Börze!

Basszus ez a fúrás faragás felettem már az őrületbe kerget egyszerre 2 helyiségben fúrnak vagy csempét vernek iszonyatos,komolyan mondom egy telefont nem tudok elintézni!!!

evilany

hm...meg sem állnak?
vasárnap-oks :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem nagyon :evil: :evil:
de az idő csillapodik.

evilany

na öltözök...megyek a postára :(
ebben a szép időben :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?