Tünde rendben. Megnézem mit tehetek az ügyben. Én anno vettem egyet acélos egy Euroért, de elajándékoztam, de amúgy is kell beszélnem a lánnyal ruha ügyben, hátha ez sem kell már neki (neki is már van böven elég gyereke, a férje dutyiba ül a felesége megeröszakolása miatt, ebböl született a 3. gyerek). 3 kerekü babakocsit is passzoltam neki, azt már vissza akarta adni, mert arra sincs szüksége már. Ha megvan a játszószönyeg és nem kell neki, elhozom neked. Az is ilyen unisex darab az elözöhöz hasonló kiadásban.
Azt nem is meséltem, hogy nagy boldogságomra szereztem kismamarucikat. 6 nadrágot és két felsöt 6 Euroért! Nagyon rendes volt az eladó, mondta, hogy csak vigyem, ne is lássa többet. Pont a méretem mind és tök jók (H&M).
Évi elképzelhetö, hogy Pécsre is megyünk, ha Csillagot nem sikerül Tolnára átcsábítani. Mondjuk még nem jeleztem felé ezen szándékomat, mert tudom, hogy az autójuk nem a legtutibb, de nekünk betett a legutóbbi pécsi kirándulás, hogy nem tudtunk hol parkolni és játszótér se adódott. Priviben meg gondolom bárkinek tömények vagyunk ennyien...
Barbcsi nagyon sok boldogságot, hosszú és boldog közös életet kívánunk!
Barbi