Új privát üzeneted érkezett!

Pécsen is? :wink:

Na,más,megjártuk a Klinikát közben csak foglalt a gép,az uram nagyon maszekol. Dr Hánzli vizsgált,méh fundusa 2 harántujjal köldök felett,teljesen zárt méhszáj megtartott nyakcsatorna,magzatvíz szivárgásra utaló jel nincs. UH-ra itt átmentünk,csak ránéztek,azt mondta "van bőven vize" (??? :shock: :shock: cm-t nem mért) és megmutatta szépen dobog a baba szíve(efelől nem volt kétségem mert a váróban szépen rugdosott)
Egyébként azt mondta szerinte nincs ilyen betét v.megbízható teszt forgalomban :(
Szerinte csak erősebb folyás ami terhességben normális.

Úgyhogy most nyugodt szívvel csinálom a vacsorát(réteslapos husi) és remélem Tomika annyit pisilt hogy egy csomó víz lett. Még a mai előirányzott 2.5 liter folyadék visszavan.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!!!

AZ IFJÚ PÁRNAK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!!!

Évi remélem nincs gond veletek sokat pihenj remélhetőleg az segít!!!

Tina milyen műtét lesz,remélem minél hamarabb lesz eredménye drukk neked-nektek!!!!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét bár nagyon rossz idő van esik és ezt nem szeretem!

Ma fel függesztettem a pihenést sokat dolgoztam reggeltől most fejeztem be a takarítást ,főztem,mostam,szekrényt hajtogattam,virágot ültettem talán ennyi most már meg pihenni fogok!Bár szomorú vagyok lehet az idő is meg amugy sincs jó kedvem,lehet a hormonok vagy nem tudom de sírni tudnék.Nagyon sokat dolgoztam és a párom fiai nagyon trehányak rengeteget kell rendet rakni utánuk,és ma megint elő álltam azzal ha nem így lesz én bizony nem csinálom meg még egyszer,és azt veszem észre párom nem ért meg :cry: :cry: :cry: nagyon rossz de annyit dolgoztam most is mert el sem hinnétek miket csinálnak,nem tudom mit tegyek sajnos,hogy lenne a jobb :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: síráson kívül más nem jut eszembe,de milesz ha meglesz a baba nem fogom bírni ezt a tempót!!!

Kép
bévi

Évi megértem most mit érzel én az elején voltam így mindig mennem kellett mert ugye ha egyszer azt mondják baj van,akkor minden apró jelre figyelsz és bebeszéled magadnak,én ugyan így voltam,de remélhetőleg majd téged is megnyugtat a dokid és Tomika is és kicsit meg könnyebb lesz,de ezek jó hírek örülök neki :lol:

Kép
bévi

Évi ne sírj :( :(
Tessék befogni a fiúkat!!

Igen igazad van biztosan túlreagálok már mindent.De majd elmúlik...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
hazaértünk...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen Évi remélem elmúlik de csak úgy fo elmúlni,ha megnyugtat a dokid!!!Nekem is így múlt el!

Befogadni tudod már befogadtam őket,csak ott tartunk egy pár dolog hogy értsd miért vagyok ki mondjuk már kisírtam magam most kicsit jobb(wc-nem húzza le ha pisil,ha kiönt valamit nem törli fel lehet ez akár ketchup is,cigizik és direkt lehamuzik a teraszra a kőre,nem most kezet wc után,és még írhatnám)próbáltam már szépen és csúnyán és minden féle képen de sajnos nem megy,az apja sem tud rá hatni!Neki ez a válasz ha itt húzza ott fáj,ha ott húzza ott fáj tudod meg is értem páromat nem könnyű neki de ez meg nekem is nehéz így!!Mindig eltervezem próbálok nem foglalkozni ezekkel a dolgokkal csak nem győzöm a munkát nah bocsi,hogy ennyi mindent ide írtam nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Na nekem meg van valami folyás szerűségem...de nem tudom eldönteni,hogy sárgás vagy barnás...a kettő között :(
Ezt találtam róla:
Átlátszó vagy fehér és szagtalan folyás a terhesség folyamán teljesen normális, a végefelé ijesztően nagy mennyiségű lehet, de aggodalomra ekkor sincs semmi ok. A színes és szagos folyás viszont fertőzésre utalhat, amit kenőccsel vagy antibiotikummal kell kezelni. Aggódni azonban emiatt sem kell, a babára nem jelent veszélyt, amíg a méhszáj zárt.
Mondjuk teljessen zárt vagyok,de hétfőn felhívom a védőnőt...illetve elmegyek a dokihoz...elég "aggasztó" jelenség :(

ÉVI
!
Örülök hogy minden ok...és hogy felmentetek a klinikára! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi!
Én is sajnálom a történteket...sajnos vannak ilyen gyerekek is...hány éves?
Kitartás-tudom könnyű mondani :(
Nem vagy könnyű helyzetben :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Annyira vizes a lábam :( éppen hogy hozzáértem és bent marad a nyoma az ujjamnak :(
Pihenek,felpolcolom...de nem sok eredménnyel...
Még jó hogy csak a lábam dagad,más nem,nincs magas vérnyomi...és nem zsibbadok...csúcs :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag hát nem könnyü,de mikor kisírom magam akkor kicsit jobb mint pl most is,az Isten egyszer csak megváltoztatja ezt az egészet,ez a nagyfiú 18 éves!!!

Hát nem vagy valami jó állapotban Csillag aggasztó ez a helyzet,vizesedés,folyás,pihenj sokat és ne csinálj semmit lehet neked sem ártana egy doki ne hogy komolyabb baj legyen!!!!!!!!!

Kép
bévi

igen...csak már én is 2szer voltam fent a klinikán..azt hiszik hisztis pina vagyok.. :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...na le is pihenek...lehet használ :)
nem ígérem hogy ma még jelentkezem... :(
Holnap mindenképpen!!! :D
Puszi lányok,kitartás,pihenés,stresszmentes élet!!!
:D
Tudom sokunknak nem könnyű :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Épp ezt akartam az előbb Évinek is jelezni,mert éreztem a a szavain ő is azért nem hívta a dokiát,nehezen indult a klinikára mint amit te is írsz hisztis picsának hiszik az embert.Nah én az elején voltam így,mentem minden miatt,de nem bántam meg mert megnyugodtam nincs baj.És tudod ne érdekeljen se téged se Évit ki mit mond.Igen is ha nem érzed jól magad akkor telefon a dokidnak,ha nem lehet akkor meg klinika!!!Nem játék egy kis élet van ott bent és felelősek vagyunk érte soha nem bocsátanád meg magadnak,ha csak azért lenne baj mert te féltél mit mondanak majd és nem mentél a dokihoz.Ők azért vannak ott azért kapják a fizetésüket,és igen is jobb félni mint meg ijedni!!!!!!Az én véleményem ez!!!!

Kép
bévi

És megértelek titeket mert én is éreztem ezt,hogy menjek ne menjek,menni kell lányok ha bajt éreztek!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!
Bévi! Sajnálom, hogy ilyen lehetetlen helyzetekbe kerülsz... Sok kitartást kívánok!

Nem vagyok/voltam különösebben frontérzékeny, de most azt hiszem kipontozott az időjárás. Türelmetlen és ingerült vagyok... a baba meg alig mocorog :(

Egyszer csak lesz majd nyár is! Talán nem is olyan soká!
:)
szilvi35

sziasztok!

Évi nagyon jól tetted, hogy felmentél a klinikára! inkább menj fel 10X feleslegesen, mint hogy egyszer ne menj, amikor kéne! különben is, legalább megnyugodtál, és nem stresszelsz tovább!!!

Csillag a kolléganőm is nagyon vizesedik, és a dokija (Varga T. :arrow: igen híres, és népszerű megyeis doki) azt modta, hogy nem kell vele foglalkozni! :shock:

szilvi35 ez az időjárás mindenkit kikészít! és egész jövő héten ez lesz.... :shock: :( :( :(

bmaass nagyon szupi ez a játszószőnyeg... ilyent még nem is láttam!!! 5 Euro?!?!? az nagyon jó ár!!! ha találsz még, nekem is jöhet egy! :lol: :lol: :lol:

Barbcsi nagyon sok boldogságot Nektek!!!

mindenkinek szép hétvégét!

Kép
gtunde75

Évi!

És mi a véleményed Dr. Hánzliról?
Hű, engem a hideg is kiráz a gonosz törpe kinézetétől, na meg sztem bunkó is.... :S

Barbi
Hát, ha találnál még ilyen csoda jó játszószőnyeget, akkor én is megkérnélek, csapj le nekem egyre! :)
Kár, hogy itt nálunk nincsenek ilyen jó piacok.... :?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde rendben. Megnézem mit tehetek az ügyben. Én anno vettem egyet acélos egy Euroért, de elajándékoztam, de amúgy is kell beszélnem a lánnyal ruha ügyben, hátha ez sem kell már neki (neki is már van böven elég gyereke, a férje dutyiba ül a felesége megeröszakolása miatt, ebböl született a 3. gyerek). 3 kerekü babakocsit is passzoltam neki, azt már vissza akarta adni, mert arra sincs szüksége már. Ha megvan a játszószönyeg és nem kell neki, elhozom neked. Az is ilyen unisex darab az elözöhöz hasonló kiadásban.

Azt nem is meséltem, hogy nagy boldogságomra szereztem kismamarucikat. 6 nadrágot és két felsöt 6 Euroért! Nagyon rendes volt az eladó, mondta, hogy csak vigyem, ne is lássa többet. Pont a méretem mind és tök jók (H&M). :)

Évi elképzelhetö, hogy Pécsre is megyünk, ha Csillagot nem sikerül Tolnára átcsábítani. Mondjuk még nem jeleztem felé ezen szándékomat, mert tudom, hogy az autójuk nem a legtutibb, de nekünk betett a legutóbbi pécsi kirándulás, hogy nem tudtunk hol parkolni és játszótér se adódott. Priviben meg gondolom bárkinek tömények vagyunk ennyien... :? 8)

Barbcsi nagyon sok boldogságot, hosszú és boldog közös életet kívánunk!

Barbi
Vendég

Tünde :wink:
Dr Varga T :arrow: barátnőm orvosa volt,tényleg nagyon jó hírű..
Egész hétre ilyen idő ? :( a tali napján is ? :(

Clarika,bevallom megijedtem kicsit tőle de rendes volt,tényleg. Megvizsgált,átvitt UH-ba,megmutatta a babát.
Közben ment -indult- szülés is fent,oda is siettek...

Barbi,Tolnába?
:shock: ott is tali lesz?

Bévi jobb a kedved?

evilany

Évi igen köszönöm már jobban vagyok,sokat nyafogtam itt nyilvánosan nektek,mikor nektek is van elég bajotok sőt...bocsi érte,csak kibuktam de sírtam most már jobb,a többit meg majd meglátjuk mi lesz a jövőben!!!!És te hogy érzed magad?????

Kép
bévi

Barbcsi, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Évi, nagyon aranyos a pocakod. És örülök, hogy minden rendben van Tomival.

Tina, sajnálom az operációt. De utána tuti megérkezik a kis csodababa.

Bmass, nagyon szuper ez a szőnyeg.

Claire, Eszternek remélem nem fáj és gyors gyógyulást kívánok!

Voltunk ma 4D-n, Lili drágám ismét eltakarta az arcát, de azért csináltunk egy-két képet a DVD-ről. És már 1155g!
(4.kép a bizonyíték, hogy kislány)
Kép
Kép
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody Lili nagyon aranyos baba gratulálok hozzá szépen növekszik!!!!

Jó éjt mindenkinek elteszem magam holnapra,megpróbálok pihenni!!

Kép
bévi

Bévi én is jobban,persze.
Pároddal dűlőre kéne jutni a fiúkkal kapcsolatban,tényleg nem fog ez menni lassan,baba mellett meg főképp...hogy a wc-t nem húzza le....elképesztő :(

Woody gyönyörű a babátok!!!
Én is betettem most képernyővédőnek ezt és el vagyok ájulva tőle milyen szép :D
Kép

Na jó éjt mindenkinek,itt úgy csapkodja a szél a redőnyt :(

evilany

Woody, nagyon édes kicsi lány! Csak gratulálni tudok hozzá :)

Évi, örülök, hogy minden rendben! És ez így is lesz egészen augusztusig és onnantól fogva örökkön-örökké :wink: Látom, Tomi is akrobatikázik odebent. Bálintra is állandóan azt mondogatta a szonográfus, hogy nagyon hajlékony baba :lol:

Bévi, valahogy szépen le kellene ülni pároddal kettesben és helyre tenni ezeket a dolgokat. Aztán meg a fiúkkal is. Sajnos, amiket írsz, már túlmennek a feledékenység/hanyagság határán. Ennyit és ilyen minőségben csak direkt lehet csinálni. Persze, ezt nincs értelme hangsúlyozni, biztos csak rágalomnak és támadásnak vennék. Egyszerűen meg kell értenie mindenkinek, hogy vannak játékszabályok, amiket be kell tartani. Ez nem ellenük irányul, hanem értük (is). Roppant nehéz lehet a kamaszokkal, főleg így, hogy két családban "élnek". Megértem, hogy ki vagy akadva a történéseken. :?

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt, lányok!

Woody, nagyon szép arcocskája van Lilinek! Én is megyek majd 4D-re, ha beköltözik a baba.

A műtétet meg ne úgy képzeljétek, hogy valami hatalmas operáció, délután már hazamehetek (lapar) Csak ki kell hagyni utána egy ciklust.

Tegnap megrendeltem a csokromat az esküvőre (krém rózsák közé halványnarancssárga, félgömb csokor, de rábíztam a virágkötőre, mert mindenük olyan gyönyörű), hozzá kitűzőket a fiúknak, szülőköszöntőt (sajnos már csak anyukámnak...) Valami ilyesmit képzeljetek el:

Kép

Utána elmentem a cukrászdába is, rendeltem egy tortát, mert úgy döntöttem, ha meg is sütöm, az otthonra lesz. Ugyanis akkor nem kell izgulni, hogy sikerül-e, a cukrászoké megy az étterembe (ingyen kiszállítják), de étterem után úgyis hazamegyünk, a fiúk szerintem inni akarnak, de akkor otthon is lesz desszert. Szóval rendeltem egy sima kerek fehér marcipános (rumos-csokis ízű) tortát, rá nászpár, meg 3 marcipánrózsa.

Kép
xtina75

Évi
Jó, hogy elmentetek doktorhoz. Így legalább kicsit megnyugodtál!
Az nem baj, ha Tomika issza a magzatvizet, azzal nem lesz kevesebb... az a gyerek pisil is.
Integető Tomi :lol: :lol: :lol: :lol: (az jutott eszembe, hogy ez a csemete már most szivat téged :oops: :wink: )

Melisch
Játék :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi
Köszi, de tudod.... :oops: :wink:

Bévi
Lassíts!!!!
Helyzetet meg a pároddal kell nyugodt körülmények között megbeszélni!!!!

Csillag
:cry: :cry: :cry:

Woody
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Nagyon szép lesz a csokrod!
Lapar után nekem egy éjszakát a kórházban kellett lennem Pécsen is, Debrecenben is.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Kidob az ágy minden reggel...kijöttem legalább a Miki hadd aludjon.:)

Egyből Barbcsiék jutottak eszembe,remélem csodás napjuk volt!!

Az idő ocsmány,viharos szél,szakad az eső
:shock: :shock: ma mondjuk csak Miki bátyjáékhoz megyünk át,megnézik együtt az f1-et én meg addig átnézem a babacuccokat sógornővel.

Tina,nagyon szép csokor lesz. Enyém hosszúkás volt:
Kép
Ruhádra is kiváncsi vagyok :wink:
Nemsokára itt a Ti nagy napotok is!!
Műtét mikor lesz? :?

Ircsi,hát szerintünk is szívat a pocaklakó,de inkább így legyen...

Csillag,jobban vagy? Vérnyomásod különben hogy áll,nem nagyon irogatod?

Bekri akrobata pocaklakók

:lol: :lol:

evilany

Barbcsi,
Kép

evilany

Kép

Nyertem a kis Tominak megint valamit :)

Kép

evilany

Sziasztok,szebb reggelt.
Ez a fránya idő :(
jááááááááááááááááááááááj

Jobban vagyok Évi köszönöm...tegnap este még hasmenésem volt...lehet attól görcsöltem :(
Vérnyomi...védőnő azt mondta jók...nem kell ennyiszer méregetnem...a reggeli a legfontosabb,de az szuper...
tegnap a görcsölés közben rámértem(nem tudom megmagyarázni miért) és 101/62 volt pulzus 74
Alacsony...de ez a görcsök miatt lehetett szerintem(méh)

Évi aranyos a pocód :D tündéri a kis sapesz :)

Tegnap anyosnál macsekot fotóztunk...ezek is haláliak :)
...mindjárt feldobom......

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lehet hogy attól fájt a pocakod :?
Vérnyomás tökéletes!

evilany

Kép

Zsömi alszik...

Kép

Gömbi kiterülve

Ribancok :) csak kár hogy fiuk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

igen...én is annak tudom be...remélem nem más :(
de no para...lesz ez még jobb is... :)
jááááááááááááááj de zuhog...bubut így nem viszem ki :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most veszem csak észre...leapadt a lábam :)
jippijéééééééééé :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Ez szőrnyű ez az idő!

Én tutira ki se mozdulok ma....bár nincs itthon semmi amiből ebédet varázsoljak..... :?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag,segített a fekvés.
A macskák nagyon édesek!!

Clarika,rendeljetek valamit :wink:

evilany

Szia Clárika :D
Akkor ma velünk együtt éheztek :)
Nem áááááááááám...csak vicceltem :)
Mi sem voltunk tegnap már boltban...de van itthon cukorborsó,tojás,felvágott...nem fog a család éhen halni...cukkerborsó főzelék lesz tükörtojcival...ha csak ki nem süt a nap :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem mára még van főzve :wink:

evilany

ha gondolod küldök két tányérral...fénypóstával... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

remélem csütörtökön nem lesz ilyen hülye idő!!! nem szívesen mennék zuhogó esőben :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi(bmaass)
Sajnos nem tudjuk összehozni a Tolnai randit :(
Kocsi nem megbízható és az egyéb gondokat is leírtam már emilben :(
Viszont öcsém Pesten lakik...legfeljebb összehozunk egy randit nektek...hogy megtörténjen az adás-vétel :) :(
Elegem van ebből a helyzetből!!!!!!
Utálom!!!
:( :( :( :(
De addig még beszélünk.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is remélem,de holnap nst-re se szívesen mennék így.Bár,muszáj lesz...

evilany

jájj...nem irigyellek! :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Előtte kell küldjek enni a babának ne kelljen annyit várakozni :) múltkor éhgyomorra voltam naná hogy nem volt hajlandó mozogni.

evilany

csórikám...mindenképpen egyél előtte :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na felkelt Miki. Nézünk valami reggelit :wink: Utána átadom a gépet mert maszekol...én meg leülök a Kismama újságjaimmal,van egy rakás megint,kaptam.

evilany

Vettem tegnap 2 dobozt a kishercegnek :)
Egész héten kértem Mikit h.hozzon nekem dobozt a melóhelyről,ha nekilátok a babaruhk rendbetételének,legyen mibe pakolni a vasalnivalót,meg ilyesmi.Nem hozott mert nem talált erre tegnap a tescoban 2-t lehetett hozni 1 áráért,vettem ezt meg egy verdásat :) tök jó masszív és nagy dobozok,50x40x20 cm.

Kép

evilany

nagyon édes a doboz...disney-imádom :)
na megyek visszafekszem egy pöttyet...
várom a tejeskávé hatását... :oops:
majd jelentkezem!
puszaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: