Judit, ez nagyon fantasztikus, h. hormonok nélkül inszem, a repesztő meg nem nagy ügy! Drukk hétfőre!
Nem igazán szépülni mentem, csak egy kis szemöldökszedésre, na jó az is szépülés… a holnapi esküvő miatt gondoltam, h. rendbe szedetem a szőrzetemet, amúgy egyénileg szoktam megoldani
Angi, hát most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, h. ki lapul a pocimban! Én mindig fiúban gondolkodtam, de nem lenne szeretetbeli különbség egy kiscsajnál sem! Sőt én szeretnék majd mindenképp lányt is és mindig is azt jósolták, h. 1 fiú és 2 évre rá 1 lányunk születik majd!
Ildi, köszike, gyere gyakrabban! Most hol is tartotok? Amióta nem én csinálom a táblát, nem annyira vagyok képben
Mieza, ezek nagyon szép eredmények és endo sehol… zuppa!!!
Tényleg ennyi tüszővel már fájni szoktak a petefészkek rendesen… Vicky is ezért csodálkozik, ill. kicsit én is!
Nekem 3 Merionalt kellett majdnem végig, a legvégén meg a maradék 4-et egyszerre
Meglesz az eredménye, meglásd!
Ennyi Edina… anyám
Eszter, én még semmit nem vettem a picúrkának… egyrészt nem tudjuk a nemét és qrva babonás is vagyok, pedig Zuram már lassan neki akar állni elkészíteni a pelenkázót, viszont kiságyat lehet inkább majd megvesszük! Nyár vége felé tervezem a vásárlás elkezdését
Vicky, szerintem minden normális anya azt (fiút v. lányt) szereti, ami/aki érkezik hozzá, ha vki ezen kiakad és emiatt hanyagolja a gyerekét, azt jól meg kellene csapkodni… lehet kicsit brutál vagyok, de így érzem!
Nyilván ha kisfiúcskád születik, akkor őt imádod feltétel nélkül!
Zsuzsi, gyere majd, mesélj, nagyon szorítok!!!
Kubu, ez nagyon teccik! És legalább finom volt?
Megy a drukk, de no para, okos kislány!!!
Lujzi, mostanában sokat gondoltam rád, mi lehet veled?! És Amcsiban csinálják az inszemet v. jöttök majd haza? Mesélj, ha tudsz!
Lányok, negatív lett a Down-szűréses eredményem, ill. egy másik Edwards-kór szűrés is!
Úgy örülök, de érdekes, mert a szívem mélyén tudtam, h. rendben lesz, nem is lehet másképp! Mondjuk így a lombik miatt sokkal nagyobb kockázatot írnak a Down-kórnak, de szerencsére úgy néz ki, rendben van a pici nyuszink!
Azt hiszem megszívtuk a holnapi napot időjárásilag… Szépen kitaláltam mit fogok felvenni az esküvőkre, amibe bele is fér a pocim: szép fehér selyem anyagú naci, türkiz felső és fehér blézer… na most ha zuhog és 15 °C lesz, akkor ez bukta kissé
Aztán tegnap azon agyaltam, melyik barátnőm hasonló testalkatú és talán van vmi jó gatyesza, mire ma reggelre megvilágosodtam és előszedtem egy még ősszel vett szürke, anyagában kockás csininacimat, amit direkt színház miatt vettem! Úh. probléma megoldva
A felső, ill. blézer meg maradhat ahogy eddig is akartam!
Táblicsku:
Fórumtali