Új privát üzeneted érkezett!

Mieza!
ÁEK: Állami Egészségügyi Központ, a volt Honvéd kórház

rodina74

eszter: Nekem az a furcsa a gyerekek nemével kapcsolatban, hogy régen én mindig lányt szerettem volna. Aztán mikor már a kezelések mentek, akkor azt mondtam hogy a fiúnak is tudnék örülni csak lenne már. És beletörődtem hogy esetleg fiam lesz. És mikor megtudtuk hogy lány, akkor még kicsit csalódott is voltam, mert már mindenre fel voltam készülve. De mióta megszületett rá kellett jönnöm, hogy lányos anyuka vagyok. És én is mindig mondtam hogy jó lenne egy kisfiút is kipróbálni, de már azt se bánnám ha egyszer hugica lenne. Valahogy nem érzem magam egy gyerekes anyukának, bár amikor Barbusnak nincs jó napja akkor azt mondom hogy soha többé. a tegnapi is ilyen volt. De nagyon szeretném ezt a csodát még egyszer átélni és a szüléssel már csak megbirkózom legközelebb is. Remélem nem lesz rosszabb mint most. Te egyébként hogy vagy testileg? Sebeid már meggyógyultak? Már a testiek.

mieza: Nem semmi mennyi tüsző! Hogy bírod? ÁEK=Állami Egészségügyi Központ. Meddőségije az állatkert felől van egy kis épületben a Máv kórház oldalában ha jól tudom. Ennyire nem ismerem, én csak szültem ott. Nem tudom ott hogy megy a meddőségi. A Máv kórház is a része és ott van a szülészet. A Honvéd kórház is ide tartozik, a vizsgálatokat is ott csinálták volna nekem ha nem lettem volna cukros, mert így a diabetológus orvosom minden vizsgálatot megcsináltatott nekem amit vérből néztek. Így legalább nem kellett keringeni.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza!

A Róbert Károly krt-on van, ha haematológiára akarsz menni, az ott van.
Nagyon szurkolok a hétfő miatt! Kívánom, hogy szépen, egyenletesen nőjenek a tüszőid!

rodina74

Vicky!

Testi sebek nem kifejezetten voltak/vannak. Frontkor a 4 kanülöm helye fájdogál és az egyikben még van egy csomó, de már kisebb, mint volt.
A hasam emlékeztet testileg arra ami történt!
A kontrollok szerint minden a terhesség előtti állapotban van bennem, és a hormonjaim is jónak tűnnek, mert fél nappal jött meg később, mint ahogyan a doki mondta. Semmi esetlegesen előrevetített hormonzavarra utaló tünetem nem volt! Úgyhogy amennyiben ez a ciklusom is 27-28 napos lesz, mint terhesség előtt volt, akkor rendben vagyok! És elvileg akkor már jöhetne a spontán baba, csak a lombikkal kell várni ősz-télig a hormonok miatt! :?

Hogy fiú, vagy lány... én amolyan meglátok valami gyerek holmit, ami nagyon megtetszik és megveszem típus vagyok. Mindig úgy vagyok vele, hogy majd de jó lesz, ha lesznek már gyerekeink! És valahogy dilemmázás nélkül mindig vettem fiú és lány rucit is! Valahol a női megérzéseim szintjén tudom, hogy majd lesz mindkettő! :) Mikor az uh-n azt mondták, hogy 3 lány, mindig azt mondtam, hogy most úgy látszik, de majd meglátják, hogy lesz köztük fiú is, mert én tudom, hogy fiunk is születik egyszer (és nyilván nem mentünk volna lombikra 3 lány után...így is kinőttük volna ezt a házat :) )! És hát...most mit mondjak. A három lánykánk elindult, de sajnos nem értek ide hozzánk, így még mindig áll, hogy jól éreztem, valószínű lesz majd fiunk is :) a sorrend mindegy! :)
Vagyis van rá esély, hogy vegyesen lesznek a nemek elosztva a gyerekeink közt!
Biztosan az embernek ugyanolyan természetessé válik, hogy egy kisfiút tesz tisztába, mint pl egy kislányt. Elvégre csak kicsit más a dolog :)
De a lényeg valóban az, hogy csak legyen és egészséges legyen :)
Erre várunk most!

eszter82
Budapest

eszter: Én azért imádom hogy lányom van. Olyan édes ruhákat vettem már neki. Nagyon szeretem hogy ilyen gyönyörű ruhákat lehet kapni ilyen piciben. De ha szoktad nézni az oldalunkat, akkor láthatod. A sógornőm is az elején kislányt szeretett volna és most mégis imádja a kisfiát. Ez az élet rendje.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mieza,
hajrá, hajrá, szuper sok tüszike van, lesz itt babó hipp-hopp!
Mi megyünk hétfőn, de ugye Apácskával leszek, nem tudom, hogy viselné a csajos dumapartit :oops: Nameg a beavatkozás előtt főnővérkénk eléggé terelgeti a fészekalját, nem nagyon lehet csak úgy ide-oda császkálni az engedélye nélkül :lol:
De majd priviben írok ismertetőjelet, hátha egymásra találunk!

Csajszik,
nálam fiú is, lány is, mindkettő más, de nagyon jó érzés
a mamájuknak lenni :wink:
A srác önállóbb, kicsit visszahúzódóbb, de ez már csak így 14 éves kor fölött igaz, előtte ő is ragaszkodó, hízelgő volt nagyon.
A lányom viszont még most, 16 évesen is bújós, szretgetős, ugyanakkor mindent meg lehet beszélni vele, barátnőnek is szupi :)

Kép
judit0713

sziasztok Lányok,

Judit,
nagyon drukkolok a hétfői "spontán inszem"-hez. :-)
gyere majd a beszámolóval.

Kubu,
drukk a vizsgához, hátha Marci összedob neked vizsga előtt egy varázslatos memóriaserkentő reggelit. :-D

Mieza,
én ma legalább 1 órát beszélgettem egy nagyon kedves lánnyal, aki csak úgy megszólított. nagyon sokadik próbálkozás után sikerült nekik a baba éppen most mikor gyakorlatilag már felada.
ha emlékszel az arcunkra, holnap megbizonyosodhatunk arról, hogy én voltam-e az egyik. :-) ugyanis nekem is jelenésem van holnap is Sz. ügynöknél. megírom priviben a számom, ha van kedved csörögj rám. nagyjából 7.45 és 8 között érkezem.

Lányok, ha tudtok drukkoljatok nekem egy kicsit holnapra lécci. Sz. doki talált egy cisztát, de van esély hogy eltűnik. ha így lesz, akkor kezdhetjük a 2. inszemre való felkészülést holnap!

Macs, tudsz még varázsolni így két kiscicóval vagy átmenetileg visszavonultál? :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,
hazaértem suliból, naon fáradt vagyok.
Holnap ötkor kezdem a tanulást, du 2-ig remélem elég lesz, közben még autószerelőhöz is vinnem kell az autómat, de párom itthon van, vele gyorsan megoldjuk.
Gondoljatok rám holnap lécci :-)
ja Marci ma egy 3x6 cm-es macis hűtőmágnest pakolt a kakaómba.
Azt hiszem holnap elbeszélgetek vele.
Puszi
holnap vagy szombaton jövök

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Marci nemcsak csodaszép, de a humora is elbűvölő. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi csajok a válaszokat :)

Nem is vettem észre, hogy enyém lett a laptető és a lapalja is :) Még sosem volt ilyen :) Laptetőm sosem volt, lapalja is csak egyszer :) De kettő együtt? Ezt jó jelnek veszem :)

Ma ahogy sétálgattam a városban, láttam turkálót. Régen nagyon szerettem az egyedi cuccokat. Aztán évekig durván dolgoztam és nem volt időm elmenni ilyen helyekre. Hát, ma benéztem és olyan jó cuccokat láttam :) Szexiket, meg cukikat is. De valami miatt csak olyat vettem meg, amibe véletlenül beleférne egy picit nagyobb pocakocska is :)
mieza

Viki, mire gondoltál, hogy hogy bírom? Nekem mindig ennyi volt és nem érzem, hogy furább lenne, vagy szúrna, semmit, de a múltkor sem. Az ovulációt sem érzem meg, a beülti után is csak pici szúrásokat éreztem...
De olyan hangulatingásaim vannak a hormonok miatt, hogy szinte MagnaB-n és Valerianan élek, hogy tudjak normálisan kommunikálni az emberekkel.
Nektek is ilyen nehéz?

Zsuzsi, holnap ott leszek jó sokat, mert lesz vérvételem is, aminek meg kell várni az eredményét...

Macs, gyere néha varázsolni :)
Judit, nagyon szorítok hétfőn, akár összefutunk, akár nem :)
mieza

Sziasztok lányok!

Ezer éve nem voltam...de azért a háttérből most is igyekszem nyomon követni, mi van veletek.

Mi már Amerikában vagyunk, szóval nem tudok menni a találkozóra, ha lesz, de szeretettel üdvözöllek benneteket és sok puszit küldök mindenkinek.

Júniusban kezdjük majd a 2. inszemet! :-)

Lujzi

Kép
lujzici

Szép reggelt mindenkinek :)

Zsuzsó,
tudom hogy már mindjárt ott leszel amikor ezt írom, de nagyon-nagyon drukkolok hogy kezdhessetek :!:
És még gyorsan küldöm utánad a cisztaűzőt hogy odaérjen az uhu előtt :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza,
lapalja+laptető dupla siker...csak nem dupla örömöt jelez? :wink:

Kubu,
gondolok ám rád :idea:
Meg a kakaódra is...ma mit kaptál bele? :lol:

Kép
judit0713

mieza: Igen, arra gondoltam hogy nem fáj-e a hasad. Ez azért rengeteg tüsző. Nekem csak inszemem volt, de nem emlékszem még akkor hangulat ingadozásra. Na terhesség alatt már nem így volt. :D De amikor teljesen kinyílt a méhszájam napi 3000! mg magnéziumot kellett szednem meg vérnyomás csökkentőt (a terhességem alatti 120/80-es vérnyomásomhoz) hogy ne is legyen. Na az leszedált rendesen. Csak a viszonyításhoz mondom hogy a magne b6-ben azt hiszem 50 mg van. Lehet hogy te is szedhetnél esetleg magnerotot, abban 500 mg van. De ezt kérdezd meg valami dokitól, nehogy túladagold.

lujzici: Akkor Amerikában csináltatjátok az inszemet? És milyen kint? Bocsi, de nem vagyok veled kapcsolatban képben.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit, ez nagyon fantasztikus, h. hormonok nélkül inszem, a repesztő meg nem nagy ügy! Drukk hétfőre! :D
Nem igazán szépülni mentem, csak egy kis szemöldökszedésre, na jó az is szépülés… a holnapi esküvő miatt gondoltam, h. rendbe szedetem a szőrzetemet, amúgy egyénileg szoktam megoldani :wink:

Angi, hát most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, h. ki lapul a pocimban! Én mindig fiúban gondolkodtam, de nem lenne szeretetbeli különbség egy kiscsajnál sem! Sőt én szeretnék majd mindenképp lányt is és mindig is azt jósolták, h. 1 fiú és 2 évre rá 1 lányunk születik majd! :oops: :D

Ildi, köszike, gyere gyakrabban! Most hol is tartotok? Amióta nem én csinálom a táblát, nem annyira vagyok képben :oops:

Mieza, ezek nagyon szép eredmények és endo sehol… zuppa!!! :lol:
Tényleg ennyi tüszővel már fájni szoktak a petefészkek rendesen… Vicky is ezért csodálkozik, ill. kicsit én is!
Nekem 3 Merionalt kellett majdnem végig, a legvégén meg a maradék 4-et egyszerre :shock: Meglesz az eredménye, meglásd! :wink:
Ennyi Edina… anyám :D

Eszter, én még semmit nem vettem a picúrkának… egyrészt nem tudjuk a nemét és qrva babonás is vagyok, pedig Zuram már lassan neki akar állni elkészíteni a pelenkázót, viszont kiságyat lehet inkább majd megvesszük! Nyár vége felé tervezem a vásárlás elkezdését :D

Vicky, szerintem minden normális anya azt (fiút v. lányt) szereti, ami/aki érkezik hozzá, ha vki ezen kiakad és emiatt hanyagolja a gyerekét, azt jól meg kellene csapkodni… lehet kicsit brutál vagyok, de így érzem!
Nyilván ha kisfiúcskád születik, akkor őt imádod feltétel nélkül!

Zsuzsi, gyere majd, mesélj, nagyon szorítok!!!

Kubu, ez nagyon teccik! És legalább finom volt? :lol:
Megy a drukk, de no para, okos kislány!!!

Lujzi, mostanában sokat gondoltam rád, mi lehet veled?! És Amcsiban csinálják az inszemet v. jöttök majd haza? Mesélj, ha tudsz!

Lányok, negatív lett a Down-szűréses eredményem, ill. egy másik Edwards-kór szűrés is! :D Úgy örülök, de érdekes, mert a szívem mélyén tudtam, h. rendben lesz, nem is lehet másképp! Mondjuk így a lombik miatt sokkal nagyobb kockázatot írnak a Down-kórnak, de szerencsére úgy néz ki, rendben van a pici nyuszink! :wink:

Azt hiszem megszívtuk a holnapi napot időjárásilag… Szépen kitaláltam mit fogok felvenni az esküvőkre, amibe bele is fér a pocim: szép fehér selyem anyagú naci, türkiz felső és fehér blézer… na most ha zuhog és 15 °C lesz, akkor ez bukta kissé :( Aztán tegnap azon agyaltam, melyik barátnőm hasonló testalkatú és talán van vmi jó gatyesza, mire ma reggelre megvilágosodtam és előszedtem egy még ősszel vett szürke, anyagában kockás csininacimat, amit direkt színház miatt vettem! Úh. probléma megoldva :D A felső, ill. blézer meg maradhat ahogy eddig is akartam!

Táblicsku:

Fórumtali

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hűű, de nagy a mozgás :? :D

Lehet, h. csak én nem értem, de azt szeretném kérdezni tőletek kismamik, ill. nálam okosabbak, h. most akkor én a 14. v. a 15. hétben vagyok? Nyilván betöltött 14. hetes, de már a 15-be lépő... vagy hogy van ez?
Mivel a 16. héten kell mennem AFP-re, nem tudom, h. mikor menjek? :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
gratula a jó eredményekhez! Hát persze hogy ennek így kell lennie, tökéletes, egészséges baba bújik majd elő kb. 6 hónap múlva :)
Lám-lám a női leleményesség...mégiscsak lesz csininaci az esküvőkre :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok lányok jelentem jól vagyok.

Zugban olvasgatlak néha titeket,de valahogy mindig sietnem kell. Pedig nem dolgozom, és amikor dolgoztam több időm is volt. Nem tudom hogy csinálom.

Sajti hát ledöbbentett ez a hír!!! :cry: Lelkecskédnek minnél hamarabbi gyógyulást. De látom jó úton haladsz, a hugid is segített. Igen kényeztesd magad, és csak előre. Tuti jó jel hogy spontánba összejött, és a lombikkal nem lesz semmi gond. Nagy ölelések neked!!!

Navared szerintem is csak rátok tartozik a névválasztás. De ha passzol a vezetékhez, mert ugye az is fontos akkor tuti jó. Nekem van egy ismerősöm akit Boldizsárnak hívnak, és hát alapból nem tetszik ez a név, de ő olyan egyéníség és érdekessé tette ezt a nevet. Minekünk a Boglárka meg a Levente a vállasztásunk.
A taliba irj engem is bele hogy nekünk juni 5 jó lenne. De megpróbálnék bizti alkalmazkodni. Egyébként hely van már? Vagy család jöhet? Mondjuk az én férjem eléggé társasági ember. Ezt Rodi párja tuti alátámaszthatja szóval nem kell őket félteni. De jó lenne ha férjek is jöhetnének, hiszen ők is végig szenvedték ezeket az ídőket. Örülök az utró mentes napjaidnk. Most akkor 12 hét után csökkented az adagot? Mert én ugy értettem hogy addigra kell elhagyni.

Macsi nagyon szépek vagytok. Hát az orvos legalább szívén viseli az ügyedet. De ez akkor nem az az orvos, igaz? Szerintem jó kezekben vagytok. Én még mindig hezitálok, tökre ideges vagyok ettől az orvosoktól. Most megyek majd 19.én a kombi tesztre, addig rágom a körmöm. Miért mennyitt gyarapodtál a terhesség alatt? Ha odafigyelsz nem lesz gond.

Zsu már nektek is csak egy pár nap és indul a baba

Kép
Kép
pancsi76

Szia Pancsi,

de jó, h. jelentkeztél!!! Örülök, h. jól vagy! Nem baj, ha semmire sincs időd, legalább hamarabb eltelik a nap!
Szép nevek, bár nem a zsánereim, de nem is kell, h. azok legyenek :wink: a lényeg, h. nektek tetszenek! De most néztem a 2009-es névgyakoriságot és a Levente viszonylag az elején van, szóval most van bőven, de persze attól még szép! :D
Hát csak a június 5...? :shock: :D Azért remélem, rugalmas tudsz lenni!
A 12. hétig nem árt az Utro és onnantól lehet szépen leredukálni! Én végül hétfőn hagytam abba, azaz már majdnem a 14. héten! Tudod, ilyenkor (12. héttől) veszi át a placenta a progitermelést és az átállásnak zökkenőmentesnek kell lennie!
Ne izgulj, minden rendben lesz a kombiteszttel! Nekem tegnap jött meg a kódom, amivel meg tudtam nézni (8 nap alatt megérkezett!) :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsuzso mi volt a konzultáción? Vagy most hogy állsz? Sokat gondolok rád is!!!!

Csucsukám neked mindig hiányzok, de mind olyan édesek vagytok.
Te veled minden rendben? Hogy van a vér lelét? Csak még mindig nincs kész? Hogyan tovább, mit mond az ügynökünk?
Jelentem jól vagyok róka már rég nincs, de van helyette utálom szagok!! Remélem hamar elmúlík. Mint írtam jövőhéten megyek erre a kombi tesztre, és Babével meg szerintem minden kismamival eggyütt én is parázok. De tudom hogy nem lehet semmi, de mégis a lelkem mélyén benne van a félsz az aggódás. Most eléggé rossz ídő van és ez is kihat a hangulatomra. De most viszont olyat csinálhatok amit máskor luxusnak számított. Pl olvasgatok, és ápolom a régi elfeledett kapcsolatokat. Nagyon várrom már a nyaralást!!!

Kubu hát Marcika milyen édes, meg akart lepni. És gondolom meglepődtél. Hát már nem sok van hátra és találkozol a lányotokkal. Tudod mit mondok, nálam most a menő a szénsavas gyömbér és a bubis á víz. Szóval én aki mindig azon voltam hogy semmi mű, most meg élek halok az ilyen dolgokért. És eszembe jutott hogy te is a szénsavast favorizáltad terhesen.

Andrea mi van veled sikerült az insem? Ne haragudj de elvesztettem a fonalat. Mikor kell vissza mennetek? Nagyon szorítok neked is.

Mieza most olvasom hogy szépen haladtok ti is. Szóval tüszőnövesztés hajrá. Mikor lesz a punkció??

Angyal én most már nem vagyok nagyon képben, de tudom átmentél K ügynökhöz, és történt már valami? Mit mond??

Mindenkinek nagyon drukkolok, és próbálok képben lenni. Néha benézek majd.
Akinek nem írtam anna nagy ölelés, és kitartás!! Vagy amire éppen szüksége van.

Kép
Kép
pancsi76

Nekem tetszik ez a név. A tietek nagyon különleges, de szép csak egy picit nekem olyan hidegnek tűnik. Na félre ne értsd nem kritizálni akarom.Az lesz a neve amit adtok neki, és az illeni is fog rá. Remélem hogy minden renben lesz tényleg. Neked most mikor kell menned legközelebb? És neked a saját dokid csinálta az uh t?
Mert nekem ugye nem ő fogja, és nem tudom most akkor mikor kell hozzá mennem? Na majd felhívom. Szóval akkor várjak még vele. Mármint az utroval. Valahol azt olvastam hogy ha 12. hétnél tovább használod akkor máj vagy vese bajt okoz, hát ebből gondoltam. Na de most már az a pár nap nem oszt nem szoroz igaz? Jó volt veled egy kicsit dumálni, vagyis írni pusszantás

Kép
Kép
pancsi76

Ja Macsika már rég írtam neked püt, nem olvasod el? Még áprilisban most látom hogy nem nyitottad fel. :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Zsuzsi!
Nagyon szurkolok a mai naphoz!

Kubu!
Megy a drukk!

Pancsi!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben van! Hát igen, a fiukat nem kell félteni!
Van már új autótok? Nagyon szurkolok a kombi teszthez! Hová mész megcsináltatni? Ne izgulj, minden rendben lesz!
Nekem az utrót a betöltött 11 héten kellett csökkentem a 3*2ről 3*1-re, és egy hét után pedig abba kellett hagynom. És minden rendben volt. Így már én sem szedtem a betöltött 12 hétnél tovább!

rodina74

Rodina hát megőrít a Lacim ezzel a kocsi üggyel. Most a régi autóját árulja és addig nem akar ujjat venni, mert már bónusz 10 van. Szóval 3 autó kereskedésbe be van adva az igény, de neki nem jó ám akármi, és nagyon szörözös is. Szóval nem egy egyszerű eset e téren. De jó hogy engem ez nem érint, mert én ragaszkodok az én kicsikémhez. fölleg hogy intéznem kell majd most már két porontyot.

Az istenhegyi úton vagyok bejelentve 20 ára, de találtam egy olcsobb helyet a mátyásföld klinika ott a vizsgálat 19000 ft
Az Istenhegyin meg 28000ft. De itt a mátyásföldin nincs meg az eredmény azonnal mert egy hét az átfutása a vérvételnek szerintem olyan mint Naváéknál. De most a recepción a csaj azt mondta nem bizti hogy lombikosoknak megcsinálják a vérvizsgálatot. Igy bejelentkeztem az Istenhegyire is. Szóval ennyi a története. Valahol tuti meg lesz. 19. én megyek mátyásföldre 20-án ha nem jön össze az istenhegyire.

Te megcsináltattad ezt a vizsgálatot? Három nap és láthatod a babucit. Itt a Mátyásföld klinikán azt írják hogy 13. héttől megmondják a gyerek nemét. Szóval nagyon profi a gépük. Nagyon kivi vagyok nektek mi lesz. Én megmondom öszintén nagyon erősen azt hiszem hogy fiu. De én mondjuk lányos anyuka vagyok, tehát nem tudom mit fogok kezdeni a fütyülőével, de majd bele jövök.

Kép
Kép
pancsi76

Igen, PAncsi megcsináltattam, én is az Istenhegyin voltam a genetikai intézetben, Hajdú Krisztinánál. Én inkább fizettem, de egy óra múlva tudtam az eredményt! Ez nekem jobban számított, mint a pénz. Pedig nem vagyunk gazdagok! De én nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen, már nem nagyon bírtam magammal!

Majd írd meg, hogy milyen lett az eredményed! Nagyon drukkolok!
Igen, hétfőn látom őt! Még nem tudjuk milyen nemű, mert egyszer azt mondták kisfiú, még a kis fütyülőjét is megmutatták, egy másik uhu-n meg inkább kislánynak látták! Majd talán hétfőn kiderül!

rodina74

Sziasztok! :)

Gyors leszek, mert rohannom kell.

Azért téged nem bírtalak nem észrevenni: PANCSI! :)
Pont ma beszéltem rólad, hogy mi lehet veletek, jól vagytok, géped va-e már... Örülök, hogy jelentkeztél!!! :)

Szóval, ma jól elb... izé, vesztegettem az időmet. Bénáztam egy sort, mert reggel ugyi szurira kellett menni. Plusz én azt gondoltam, hogy vv-re is... :? Nemtom miért, mert a paíromon nem a mai dátum szerepelt... A beadásnál azt mondta a hölgy, hogy a szurit majd az eredménytől függően kapom, a mai szurihoz nincs is beutálóm (szerintem pedig rajta volt a mai dátum, de biztos a vv-rel annyira bekavartam, h. szegényt őt is megzavartam). Én voltam a béna!!! :evil: Levették a vérem, átkocogtam a központiba, leadtam, majd vissza és vártam Miezával, Zsuval és Zsozsóval az eredményt. Már mindegyikőjük elment és én nagynehezen bejutottam a dokihoz, aki csodálkozva kérdezte, hogy minek is kellett a mai vv? Elmondtam, aztán rájöttem, hogy elbaltáztam, de nagyon. Utána uccu beadatni a bökőt, emiatt a hülyeség miatt egy nap szabit kellett kivennem, pedig korán reggel már ott voltam és megkaphattam volna aszurit, aztán irány a melóhely. Nagyon pipa voltam magamra! Vasárnap kapom a következő bökőt.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi

Légyszi írd be a tali táblába, hogy a június 26-27 sajna nem jó.
Bocsi, hogy csak most szólok, tegnap este derült ki :oops:
Köszi!

Majd késő este még benézek.
angi81

szasztok,
bekukk, megyek romeltakarítani fiúk után :-)
képzeljétek ötöst kaptam adóismeretek szóbelimre :lol:
holnap jövök és suli előtt visszaolvasok

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

kubu
gratula neked, nemhiába szorítottunk neked egy páran a mai napon.

pancsi
nyugi minden lesz nálatok is, nem lehet semmi baj :)

lujzici
ti mikor mentetek ki? és kint fogtok maradni hosszabb időre?
ha lesz egy kis időd írj majd.

sajtikám
kitartás és szurkolok hogy összejöjjön a jó koordináta minél előbb.

mindenkinek jó hétvégét, bár az időjárás nem igazán kedvez nekünk most, a fejem majd szét megy ebben a klassz frontban.
A kedves férjem is hazahozott vmi bacit, jó beteg köhög meg alig bír nyelni... szóval vigyázhatok magunkra, hogy el ne kapjuk.

hétfőn megyek doktorbácsihoz, majd jelenetkezek hogy mi volt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

navared: Persze hogy mindig azt szereti az ember, amilyen nemű gyereke van, csak valahogy én már úgy érzem hogy másodikra se bánnám ha kislányom lenne. A fiúk olyan vadak nekem, bár a körülöttünk lévő kispasik nagyon édesek és az uncsitesó is édes. Gratula a teszthez.

pancsi: Nekem is tetszik a Levente név. Meg a Bence.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Most csak viszonylag gyors bekukk, mert lassan készülődnöm kell a nagy napra :D

Vicky, egyetértek, a fiúk általában azért vadócabbak, persze nem mind... :wink:

Kubuci, nagyon ügyes vagy, mondtam én!!! Gratula! :D
Jajj ahogy mondtad az ENSZ, stb... szerveket... emlékszem én is utáltam mindet megjegyezni fősulin: ki alapította, mikor, miért, hol, minek, stb... :shock: Talán nemzetközi kapcsolatok v. mi volt a tantárgy neve?

Pancsi, én így emlékszem az Utro csökkentésre (Sz. ügynök így rendelkezett :D ), de Eszterrel is így beszéltük, ill. mástól is így hallottam...
Tudod (iwiw-en meg tudod nézni), Zuramnak elég rövid a vezetékneve, nem beszélve arról, h. tucatnév a javából, ezért akartam vmi különlegeset keresztneveknek! :wink:
Legközelebb uh-ra csak a 17. héten megyek, mikorra meglesz az AFP eredménye is... jó sokára :( És én már saját dokihoz járok, igen!

Rodina, eléggé meglepődtem, mikor a 12. hét után mondtad, h. kispöcsösnek látták, mert azért akkor még nem nagyon szokták megmondani... amúgy szerintem kiscsajotok lesz! :lol: Én úgy érzem :wink:

Sajti, te szegényke :( ekkora pechet... elment a napod, azaz a délelőttöd.

Mivel senki sem reagált, akkor levonom a következtteést egyedül: szóval a betöltött 16. héten menjek AFP-re, ugye? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Lukácsné,
csak óvatosan a bacik körül!
Ami a vacak időt illeti, nekem is fáj a búrám :?

Kubus,
nagy gratula, ügyes voltál a vizsgán :!:

Sajti,
hát ez elég balfácán húzás volt...és ráadásul még vasárnap is lesz szuri...nem irigyellek!
Én már ma este túlleszek a bökin, majd gondolok közbe rád :roll:

Csajszik,
tegnap mi is nézegettük apával a neveket (a fórum hatása begyűrűzött családunkba :) ), és el is döntöttük, hogy ha kiscsajszi lesz, akkor Illangónak fogják hivni. Vagy esetleg Villőnek.
Skac nevet még nem találtunk.
Bár én szoritok hogy lányka legyen :lol:

No lépek barátnőzni, majd este jövök!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Gyorsan végigolvastam az előző napok irományait :)

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! :)
Felhívtuk 2 napja a bíemszít,azt mondták,hogy felkapcsolnak (párom telefonált a szabadnapján) Sz ügynökhöz.
Párom elmondta neki,kik vagyunk,és hogy a 21.napra kérte,h menjünk vissza hozzá,végül azt mondta,hogy ő nem is lenne bent aznap (24),így pünkösd utáni nap irány hozzá+ az aznapi 22.napi vv-re :)

Addig pedig sok-sok ima,hogy az endó ne kavarjon be még jobban...bár nem tudom,hogy tudna még jobban :roll: :evil:

De újabb kérdés: mivel most stimura és egyebekre készülünk,szerintetek abszolút kerüljem az uszodát,strandot, és jobb idő esetén mondjuk a Balcsit?
Mennyire kell távol tartanom magamat a fertőzések miatt ezektől?
Ti hogy vagytok vele?

Visszahívott ugyan a dokk a 21.napomon,hogy gyorsan kezdjük el a dolgokat,ne várjuk meg a köv.ciklust,de vajon most mit kezdünk?
egyből szurit ír fel,vagy csak újabb fájdalmas vizsgálat?
Vendég

jujj,és mielőtt elfelejtem:
nem jó nekem sem a júni vége,jubileumot ünneplünk az egykori osztálytársakkal!
Úgyhogy a táblicsku-"felelőstől" kérném,hogy onnan töröljön ki... :roll: :oops:

köszi :)
Vendég

Sajti: kitartás drága,nemsoká mi is pocaksimizünk!! :D
ez tuti!!
Vendég

navared: Bocsi, igen betöltött 16. héten kéne menned, bár én ha jól emlékszem 15+6 napon mentem és nem volt semmi gáz így sem.
vicky79
Budapest III. kerület

Breki,
még jó hogy felhívtátok, milyen gáz lett volna ha mentek a 21. napon, aztán valaki más vizsgál meg helyette...vagy esetleg meg se vizsgál :shock:
Szurit szerintem még nem ír fel, azt a ciklus 2. napján levő uhu után szokták. Bár én nem vagyok jártas a longos lombikban, de azt tudom, hogy az valamikor az előző ciklusban indul. Talán rögtön arra hajt? :roll:
Ami a fürdőzést illeti, én a melegvizű helyeket tuti kerülöm, egyrészt mert a meleg víz vérbőséget okoz, ami nekünk babaváróknak nem jó, másrészt meg épp azt a hőmérsékletet imádja az összes baci és gomba, szuper tenyészhőmérséklet nekik.
Szóval inkább természetes víz, ott nem áztat egész nap a sok nyugdíjas és beteg ember.

Kép
judit0713

Szia Judit!

Köszi a választ!
Szóval akkor leginkább a melegvizes hely kerülendő...
Vendég

Kubu!
Nagy gratula! Ügyi vagy!

Navi!
Az AFP-vel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert még én sem tudom, mikor kell menni.
Nekem mindegy, hogy fiú vagy kislány, csak egészséges legyen!

rodina74

a long protokoll a menstr. 21.napján indul,ezért arra a napra hívott,mert azt mondta,annyira súlyos a helyzet,hogy nem várhatjuk meg a következő ciklust...
emiatt hívott vissza a 21.napra,csak azt nem tudom,mivel indul az egész,azaz már aznaptól szuri?

igen,durva lett volna feleslegesen menni... nekem nem esett le,hogy már megint vmi ünnepnap lesz :D
kértem bent,hogy csak délutánosnak rakjanak be,hogy elmehessek aznap dokkhoz,másnap meg vv-re.
erre közölték velem a munkatársak,hogy aznap még du. se mehetek be :D :lol:
Vendég

Igazad van Rodi,én is így gondolom.
Nekem is mindegy lenne a neme,csak legyen már :)
Vendég

Sziasztok

Rég voltam már itt...

Kisbeeka, a 21.naptól már szurit fogsz kapni, én a decapeptylt kaptam, szóval vigyél pénzt, hogy rögtön ki tudd váltani a kh patikájában, és a vv-es szobában meg is mutatják, hogy hogyan kell beadni.

Sajt, Mieza, Zsuzsó, jó volt találkozni.

Én holnaptól kezdem a szúrkálódást napi 6-adag fostimon.
Vendég

Sziasztok!

Beeka,
látom már megkaptad Zsu-tól a szükséges infót :idea:

Most jöttem haza anyóstól, túl vagyok a kötelező 20:00-ás 2 ampulla Pregnylen.
Azért az enyhén morbid, amikor az embert a saját anyósa szúrja seggbe, nem? :shock:
Amúgy nagyon drága volt, és tök ügyesen csinálta. Ahhoz képest, hogy izomba ment, alig éreztem, és nyoma sincs!
És persze mondta rögtön, hogy ez most szerencse-szuri volt, ez a babó most jönni fog, ha már nagymama is hozzáadta a saját részét :)

Kép
judit0713

Zsu,
látom neked is már csak párat kell aludni - nameg szúrni jópárat - a lombikig!
Izgulsz? Nekem most, hogy már bent van a pregnyl, kicsit kezd összeszorulni a torkom, ha rágondolok, hogy hétfőn megyünk...de ez most nem az a para mint az elsőnél, inkább csak egy kis izgatott bizsergés, hogy vajon sikerül-e most?

Kép
judit0713

Navared, AFP-re a betöltött 16. hét után kell menni, a legjobb 16+1 v. 16+2 naposan menni. Mivel ha később mész, akkor nem tuti, hogy azt az eredményt mutatja. De ez a vizsgálat elég elavult, tehát ha nem a normál érték lesz, nem kell izgulni a kombinált teszt a jó!
Ja és szerintem nagyon jók a nevek, én mondjuk megfordítanám. Nekem azok jobban tetszenek!

Kubu, gratulálok a vizsgádhoz!

Zsu, hajrá tuti siker lesz!

Mi ma voltunk 4D-n, Lili nagyon édes volt és jól van! :D :D :D
Rakok fel képet, remélem nem gond.....

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!

Kép
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Judit, tuti siker lesz, ha már a nagyi is besegített! Drukkolok hétfőre!

Hát nagyon remélem, hogy ez is sikeres lombik lesz, és nagyon bízom benne, hogy ezúttal velünk marad a babó!Vagy babók! :D
Vendég

Woody,

nagyon köszi a képeket! Jó kis dopping ez mindannyiunknak, akik még csak gyúrunk rá :wink:
Csuda édi kiscsaj Lili, főleg a középsőn :)

Kép
judit0713

sziasztok Lányok,

Woddy,
nagyon édes a kiscsaj, jó hogy hoztál képeket. :-D :-D

Nava,
szerintem is jó ötlet, ha gyakoribb vezetéknévhez kevésbé szokásos keresztnevet kap a gyerkőc. és amúgy is az a fontos amit ti gondoltok, másokkal ne törődj. :-D

Judit,
ez a nagymamás történet... :-D tuti sikerülnie kell!

Kubu,
gratula a vizsgához.
ma reggel azt kérdezte a férjem, hogy mivel kérem a tejeskávét, paradicsom jó lesz? :-D :-D

Sajti,
sajnálom hogy még folytatni kell a szúrást, :cry: :-( kívánom hogy a vasárnapi már az utolsó legyen.

Mieza,
mi lett a vérvétel eredménye?

Lányok, jó volt találkozni pénteken. csak akkor szembesültem vele milyen fura lehetett a többieknek ahogy ott csiripelünk, amikor kijöttem és néma csend volt!!! :shock:

Pancsi és Rodi, örülök hogy előkerültetek és rendben vagytok, ne tűnjetek el ennyire!

Macs, merre vagy? ugorj be legalább egy rövid életjeladásra!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

woody: Kis csajod gyönyörű.
vicky79
Budapest III. kerület

A következőé a laptető. Ne haragudjatok, ez egy hete már legalább a negyedik laptetőm. Remélem Barbus vonzza és nem a tesó. Bár elég nehéz lenne, de pici esély mindig van rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?