Jó reggelt mindenkienk és bocsika, hogy nem jöttem tegnap.
Egyszerűen pár napja olyan szinten off-ra teszem magam, hogy este már nem élek. Történetesen pénteken 7-kor vélgeztem este, egyszerűen beleomlottam az ágyba és kész voltam. Semmi erőm nincs.
Tegnap Pesten vltunk, Párocskám tanfolyamra jár, én ilyenkor várok 5 órát, míg végez. Tegnap az egyik barátnőmmel voltam 1-ig, mászkáltunk az Aréna Plázában (pláza cicák hahaha) meg elég sokat ültünk is. Aztána városligetben volt 2 rendezvény is, ott is sétálta egy kicsit, a végére már rendesen esett az eső.
Hát úúúúúúgy elfáradtam, hogy Pesttől Siófokig végigaludtam az utat az autóban. Általában nem tudok autóban aludni. Aztán Anyukámnál megálltunk, de úgy jöttünk el, hogy már megint omlttam össz, itthon pedig fürdés és 9-kor már aludtam.
Ugye ez is 1 tünet?????? Szépen nézek majd ki!
Na tehát.
Ana és Niki, remélem, jól vagytok! Új hónap, új remény és igazad van Niki, együtt sokkal bulisabb lesz a tesztelés, a várakozás - és persze könnyebb is.
Miért mondja mindenki, hogy büdös a cickatea? Szerintem csak picict keserű. Hozzá lehet szokni!
CSillag, hát itt is undorító az idő, mi is ma henyélünk, kis házimunkával vegyítve. Máshogy kell szervezzem a házimunkát: kis munka, kis pihi, mert most csak így fog működni. De nem baj, mert hagyom, hogy most Pocimanó legyen a főnök! Olyan jó, hogy itt van!
A barnázás szerintem is progihiányt jelent. Nekem több, mint 1 éve ilyen középidős barnázásom volt, mielőtt tavaly teherbe estem. Egyik orvos se törődött vele. Lehet, hogy ha akkor azt kezelik, nem lett volna a vetélésem se, mert időben kapcsolhattak volna. Bár Duphastont kaptam, csak abban igen kevés a progi, az Utro-ban 10-szer annyi tablettánként, vagy mi, ugye, CSillag?
Bettike, mi a helyzet a tüneteiddel?
Nekem most ez a jó kis fáradtság, ici-pici hányinger, meg mintha egy picit jönne a savam, de ami nagyon durva, hogy kb. 2-kor minden nap úgy felpuffad a hasam, hogy olyan kemény, mintha egy focilabda lenne, de komolyan! NAgyon gáz (szó szerint
)
MAres, milyen volt a tegnapi túra?
Baba, ilyenkor mit csináltok, ebben a jó szar időben? Dominika hogy viseli?