Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Reggel teszteltem, de nincs értelme feltenni, mert sokkal halványabb mint az esti. Rózsaszín még van. Az is lehet hogy felszívódik, de nem kell vigasztalni mert nem bánkódom.

Kép

Kép
anabana

Írt egy csajszi privit, és fölrakta az ő tesztjeit, és az övé a 10 dpo n erősebb mint az enyém a 13. on azt írja hogy lehet progi pótlás kell, azért van rózsaszín is.

Kép

Kép
anabana

Ana: én azért szorííítok, meg a diagram legalább dokinak lehet egy támpont, hogy mi is van... és még bármi lehet!!! kis kezemmel szorííítok neked!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kösz Maresz!

Kép

Kép
anabana

Ana: Én is veled vagyok! Szorítok!!!!!!
Vendég

ana

nekem a 12.dpon ettl halványabb volt,szoval emiatt ne keseredj el most,ebből még bármi lehet.csak arra kérlek h légy egy kicsit türelemesebb,és ne tesztelj ilyen sűrűn,mert csak a rosz érzés marad utánna.legközelebb hétfőn tesztelj. :)

nekem az első babás napokban fent volt a méhszájam,alig értem el,és teljesen zárt volt,szoval ez nálad is jó jel lehet,mert mensikor lejön és kinyillik.

mostmár egy ideje lejebb van a méhszájam és picit nyitva van,de ez ilyenkor igy természetes.

KépKép
bettike83

Betti csak azért teszteltem mert megijedtem. Már nincs több tesztem. De legalább jönne meg, vagy mutatna valamit a teszt. a 14 nap már erősebbnek kéne lenni.

Csillag igaz?

Kép

Kép
anabana

nekem a 15.napon már elég szép erős volt.20.on meg kicsattant :D

KépKép
bettike83

Csillag mondj valamit kérlek!

Kép

Kép
anabana

Na erősödik a vérzés. Azt kell mondjam hála istennek, mert inkább így legyen mint egy komplikált terhesség és ne adj isten beteg baba.

De szerintetek is volt valami?

Kép

Kép
anabana

Ana, szerintem is volt ott valami, nagyon halvány.
Sajnálom :(

maccs01

Hali!

Ana, nem akartam írni, mert nem szerettelek volna elkeseríteni a mondandómmal. Biztosan elindult egy baba, de sajnos úgy néz ki, nem marad veletek :( . Nekem sokszor volt ilyen, erősödött napról napra a tesztcsík, végül mégis megjött :cry: .
Sajnálom, de remélem, hogy azért ez lendületet is ad majd a kövi próbálkozásnál, hogy igenis sikerülhet a baba, csak most még valami gond volt, talán jobb is így. De tutira sikerülni fog, és talán már ebben a következő ciklusban! :wink:

Letivel most mi a szitu?

Ölelés mkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok! Babát szeretnénk a párommal, de nem akar összejönni, így vizsgálatokra küldtek minket. nekem vérvételre kell mennem, az egyik már megvolt, ahol az jött ki, hogy fsh 10,3 (referenciérték felső határa 10,2) Uh-n is voltam tegnap (középidős), méh nagysága 85mm, nyálkahártya 9 mm. Bal petefészekben több érésben lévő tüsző, jobb pf-ben 27mm-s tüsző. Ezek az értékek jók vagy sem?
kitipi

ktipi

sztem az uhs értékek elég szépek :) nekem a 14.napon volt egy 15mms tüszőm és 8mm nyálkahártya,és ebből nekem bébi lett :) :) neked nagyon jó a 9mm,és még naponta növekszik is és a tüsző is szp nagy.ebből még akár simán baba is lehet :)

KépKép
bettike83

Csillag!

nem lett volna baj ha megírod. De ugye forduljak orvoshoz? vagy csak van ilyen és kész. Vagy tényleg lehet progi hiány. Amúgy amióta éreztem a babát, nem volt étvágyam és fogytam is. 69 ről 67 re. Álmatlanságban is szenvedek, főleg a ciklus második felében.
nem adom fel, és szomorú sem vagyok, mert legbelül tudom hogy közel járok. Tegnap mondtam a páromnak, hogy ha ez nem jön össze akkor pihi. ő meg reggel azt mondta (mikor megkérdeztem, hogy még ő mindig akarja e mert én egy kicsit meguntam, de nem zuhanok magam alá,)hogy jó lett volna de nem baj. Hát lehet egy ilyennek ellenállni?

Letti: mi zujs?

Mindenkinek nagy csók.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.05.15 11:00-kor.

Kép

Kép
anabana

CSillag!

Majd küldöm a megrendelés. De aztán nagyon csillagbabaporosakat küldjél. LÉgyszi légyzi légyszi

Puszi köszi előre is a beporzást

Kép

Kép
anabana

Ana, sajnálom. De nekem meg nem akar megjönni sem.
Pedig már jó lenne igazán. Ma elvoltam fehérváron vásárolni és egész délelőtt azt éreztem, hogy biztos megjött.
Erre meg hazajövök és fehérkrémesség van csak.

Ha már nincs babó legalább megjöhetne végre. Én akár annak is örülnék most már, mert az előző ciklusom 51 napos volt igaz 40. nap volt peteérésem.És nem bánnám ha legalább 35 nap körül beállnék.

Látod Csillag még is csak kell az lh teszt majd.

Ana, ha legalább nekem is megjönne együtt vághatunk bele megint az új hónapnak.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki: voltál dokinál? Lettinek is ez volt a baja, múlt hónapban volt dokinál és nézd meg.

Amúgy szorítok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.05.15 12:12-kor.

Kép

Kép
anabana

nanicke

nekem is bő fehér folyásom volt a mensi ideje alatt,olyan krémes volt a méhszáj is.abból gondoltam h itt baba lehet :)

KépKép
bettike83

Köszi bettike a biztatást! a gondom az, hogy kb a 21. naptól nagyon erős barnázásom van,és ez kitart a 28. napig. sztem progeszteron elégtelenség lehet, majd a köv vérvétel csüt-ön kimutatja. a páromnál visszeret találtak, meg kéne műttetni. állítólag ez most "divat" azoknál, akiknek nem sikerül a baba, mindenkire ezt mondják, h ez az ok. most egyenlőre várunk, h a spermavizsgnak mi lesz az eredménye. remélem, h nála minden oké lesz, mert egy férfi azért gondolom, h nehezebben viseli,nem tesz jót a lelkének, h ő nem elég jó a férfiassága. de lehet, h én gondolom rosszul.
kitipi

Sziasztok!

Ana
Igazad van,ne lógjon az orrod! Legközelebb összejön,én is azt éreztem a baba előtti hónapban,hogy igen,ezaz,terhes vagyok,aztán mégsem. De legközelebb már az voltam.

Niki
hol laksz? Akár priviben is jó, közel lehetsz hozzám! :)

Kép
Kép
k_inga

ktipi

hát lehet a progihiány a baj,főleg az barnázás arral utal.de ha elkezdik kezelni nem lesz ám baj,amúgy egséz jó az uhs eredményed is.

párodnál meg majd még megtudjátok az eredményt,drukkolok h minden rendben legyen :)

KépKép
bettike83

Kinga nem titok. Seregélyesen lakom.

Ana, igen már voltam. Elméletileg pcos-em van. Illetve a nődoki azt mondta, hogy a petefészkeimen kis ciszták vannak,de nem vészes.
Tudom most ezek után ne csodálkozzam,ha nem esek teherbe.
De nekem szerencsére van legalább peteérésem. Vagyis most már.
Nem kis túlsúllyal is rendelkezem emiatt. De január óta már 14kg-tól szabadultam meg.
Ezért vannak sajna ilyen ciklusaim.Januárban volt clostys hónapom is.
De aztán kiakadtam a dokira és otthagytam. Azóta nem voltam orvosnál. Illetve azóta ugye szedem a metet, hőmérőzöm, diétázom, gyógyteákat iszom és Premenst szedem, hátha sikerül.
Úgy terveztem, hogy még adok egy kis időt ezeknek no meg még a fogyásnak és azután keresem egy másik dokit.
Amúgy meg majd jövőhét szerdán megyek az endokihoz megnézetni a hormonokat, mégis hogy állok velük november óta.

Bettike hát azok után, hogy negatívak a tesztjeim nem igazán hiszem a babában. Nekem mintha a múltkor is ilyen lett volna mensi előtt.

Ana ti mióta próbálkoztok babóval?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nov ben vetettem le spirált, de jan óta úgy igazán. Azért ez nem semmi 14 kg adtál le. Grat.

Kép

Kép
anabana

Köszi,de az elején könnyebben mint most. Egy babáért mindent megteszem ha kell. :D
Én meg novembertől nem szedem a fogigátlót.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Én csákberényi vagyok,de ismerek seregélyesieket, a volt osztályfőnököm is ott lakik,meg a párom kollégái is. Akkor azért tudod legalább,hogy mi az,amit ki kell kezeltetned. Van fogadott dokid vagy az sztk-ba jársz? Basszus,14 kg az nem semmi.nekem biztos nem menne,2 hétnél tovább nem bírtam.

Kép
Kép
k_inga

Ana, szerintem menj el progimérésre, egy barátnőmnek is volt, úgy emlékszem, hogy ciklustól ciklusig 3 alkalommal nézik vérből. Max. kiderül, hogy makk egészséges vagy, akkor sem volt kidobott pénz.

maccs01

Segítség! Hogyan illesszem be a vonalzómat úgy,hogy látsszon is? A másik se az én érdemem!

Kép
Kép
k_inga

Próbáld meg így

[img]http://babavonalzo.anyuci.hu/manoka_10183.jpg[img]

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Nem nyert
Micsoda balfék vagyok még mindig. Ez szégyen! :lol:
Jó,hogy írni megtanultam a suliban!

Kép
Kép
k_inga

Ha az megnyugtat én az elején azt sem tudtam hogy teszik be ezeket. Én minden íráskor másoltam az üzenet végére,mire valaki végre elmondta. :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Szerintem url-es hivatkozással, ha kaptál olyat.

maccs01

Kinga hiába próbálom nekem nem megy. :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ana, szerintem van ilyen, nem is egyszer egy egészséges nő életében is, ez még nem jelent orvosi esetet. De ha megnyugtat, kérj a dokidtól Utrogestant, és az ovuláció megtörténte után kezd el szedni, esetenként itt, a Babaneten is be lehet szerezni olyan lányoktól, akiknek már nincs rá szükségük, és akkor recept sem kell. Nekem elméletileg rendben volt a hormonháztartásom, mégis kellett a progipótlás. :roll: Mondjuk elvileg akkor kell, ha pl. a hőd a lutheális szakaszban nem megy 37 C fok fölé, ami azért nem árt, ha van, ha babát szeretnél, vagy baba van.

Kinga, a linket a profilodba illeszd be, és az utsó img elé még kell egy / jel is, akkor már jó lesz. :wink: . Így kell kinéznie: [/img]

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszi Maccs!
Igazad volt,úgy kellett,ahogy mondtad!

Kép
Kép
k_inga

Örülök! Ügyi vagy!

maccs01

Szuper! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Lányok! Hello! Mindjárt otthon vagyok,Pesten nem találtam 1 rohadt nyitva LÉVŐ netcafé-t sem. Annyira izgultam, itt vagyunk most Anyukámnál és rácuppantam a gépére csak egy gyors olvasásra. Ana és Niki, fel a fejjel addig is, ez, hogy egyszer már ott volt a csík,sokkal idegesítőbb,mintha totál nega lett volna. Nagyon sajnálom, továbbra is veletek leszünk és együtt összehozzuk! Menj el orvoshoz Ana, ha ez megnyugtat.

Na, majd ha hazaérek, szólok még.

Pusza hegyek!
Vendég

Megjött nekem is a mensim. :(

Ana egy kicsit örülök neki, hogy együtt kezdjük, így nem leszek egyedül. :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Bassker, sajnálom! :(

maccs01

Leti :)

maccs01

Szebb és jobb reggelt lányok! Kép

Ha van egy kis eszetek, ma fel sem keltek az ágyikóból, ocsmány idő van odakinn :evil:

Nani, sajnálom a mensit, majd együtt babásodtok ebben a ciklusban Anával. :wink:

Kellemes vasárnapot! :)

esthajnalcsillag

Szebb reggelt nektek is!

Hát eszméletlen milyen idő van kint. Még szarabb,mint tegnap.
Nálunk akkora szél van, hogy lassan tetőt bont.

Én felkelem,de egész nap henyélni fogok. Ja a főzést kivéve.
Mert a páromnak és a hugomnak ebédet kell adni.

Csillag köszi,de annyira nem visel meg. Ilyenkor új hónap és új kezdés. Még nem telt el sok idő, amióta próbálkozunk és szerintem ezért. Na meg van még 1-2 dolog, ami miatt talán nem is bánt ha nem jönne össze. Na ez elég hülyén hangzott. :?

Tegnap a párom megkézdezte, akkor mától iszod a bűdös teát?
A cickafarkra gondolt, mert szerintem borzalmas.
Ja mert ő szokta nekem elkészíteni. :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nani

örülök h nem szomorkodsz de nemsokára eljön a te időd is.akkor iszod a teát?és mióta?

KépKép
bettike83

Bettike ez lesz a 2. hónap,de mellette szedem a barátcserjét is.
És úgy tűnik már 1 hónap után is volt hatása. :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt mindenkienk és bocsika, hogy nem jöttem tegnap.

Egyszerűen pár napja olyan szinten off-ra teszem magam, hogy este már nem élek. Történetesen pénteken 7-kor vélgeztem este, egyszerűen beleomlottam az ágyba és kész voltam. Semmi erőm nincs.

Tegnap Pesten vltunk, Párocskám tanfolyamra jár, én ilyenkor várok 5 órát, míg végez. Tegnap az egyik barátnőmmel voltam 1-ig, mászkáltunk az Aréna Plázában (pláza cicák hahaha) meg elég sokat ültünk is. Aztána városligetben volt 2 rendezvény is, ott is sétálta egy kicsit, a végére már rendesen esett az eső.

Hát úúúúúúgy elfáradtam, hogy Pesttől Siófokig végigaludtam az utat az autóban. Általában nem tudok autóban aludni. Aztán Anyukámnál megálltunk, de úgy jöttünk el, hogy már megint omlttam össz, itthon pedig fürdés és 9-kor már aludtam.

Ugye ez is 1 tünet?????? Szépen nézek majd ki!

Na tehát.

Ana és Niki, remélem, jól vagytok! Új hónap, új remény és igazad van Niki, együtt sokkal bulisabb lesz a tesztelés, a várakozás - és persze könnyebb is.

Miért mondja mindenki, hogy büdös a cickatea? Szerintem csak picict keserű. Hozzá lehet szokni!

CSillag, hát itt is undorító az idő, mi is ma henyélünk, kis házimunkával vegyítve. Máshogy kell szervezzem a házimunkát: kis munka, kis pihi, mert most csak így fog működni. De nem baj, mert hagyom, hogy most Pocimanó legyen a főnök! Olyan jó, hogy itt van!

A barnázás szerintem is progihiányt jelent. Nekem több, mint 1 éve ilyen középidős barnázásom volt, mielőtt tavaly teherbe estem. Egyik orvos se törődött vele. Lehet, hogy ha akkor azt kezelik, nem lett volna a vetélésem se, mert időben kapcsolhattak volna. Bár Duphastont kaptam, csak abban igen kevés a progi, az Utro-ban 10-szer annyi tablettánként, vagy mi, ugye, CSillag?

Bettike, mi a helyzet a tüneteiddel?
Nekem most ez a jó kis fáradtság, ici-pici hányinger, meg mintha egy picit jönne a savam, de ami nagyon durva, hogy kb. 2-kor minden nap úgy felpuffad a hasam, hogy olyan kemény, mintha egy focilabda lenne, de komolyan! NAgyon gáz (szó szerint :wink: )

MAres, milyen volt a tegnapi túra?

Baba, ilyenkor mit csináltok, ebben a jó szar időben? Dominika hogy viseli?
Vendég

Leti, szerintem neked mindenki elnézi, hogy nem jöttél. ű
Nem csodálom, hogy beestél az ágyba. Hiszen egész nap mászkáltál meg utaztál.
A párod milyen tanfolyamra jár?

Hát én nem tudom, de nekem valami borzalom a cickatea. Csak úgy tudom meginni, ha befogom az orrom és nem érzem az ízét.
A palástfűre azt mondták, hogy az még rosszabb. Szerintem az meg tök normális.

Ami a fáradságot illeti, terhes ugyan nem vagyok,de minden nap beesem az ágyba és rögtön elalszom.
Bár néha nem is csodálkozom. Reggel 5:30.-kor kelek du. 4-re hazaérek és utáni ki a kertbe tevékenykedni. Este 9-kor meg kidőlöm és bealszom.És ez így megy minden nap.

De mostanában észrevettem, hogy alacsony a vérnyomásom!
Ez marha érdekes, mert a túlsúlyosoknak mindig magas.
Napi 1 kávét iszom és az mellett néha 98/64Hgmm.
De általában mindig ilyen 98/75 körül szokott lenni.

Szerintetek okozhatja nekem ez a fáradságot?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki köszi, aranyos vagy.

A párom szoftverfejlesztő tanfolyamra jár. Pécsett nincs ilyen tanfolyam ezért kell Pestre járnia. Én meg elkísérem, mert szeretek utazgatni vele.

Igen, az alacsony vérnyomás okozhat fáradtságot, alvásigényt, meg ilkyeneket, sőt súlyosabb esetben még szédülést, ájulást is. Az alacsony vérnyomású betegeknek pl ajánlják a kávét többször is, én úgy tudom.

Én a melóhelyemen és a másodállásomban nyomok napi 10-12 órát, eddig ez nem okozott gondot. Most majd visszaveszek. No másodállás. Már leépítettem, áprilisban kezdtem:) Mindent Pocimanó érdekében:)
Vendég

Niki
Új hónap,új remény! A vérnyomásod tényleg alacsony,attól vagy fáradt. Igyál 2-3 kávét akár,az helyrerak.

Letti
A tünetek lesznek ám még izgalmaabbak is! :twisted:

Undorító idő van,jó hogy a tető a helyén van! A hintát átemelte a szél a korláton és elvitte. Ripityára törött. Pedig ki volt kötve. Ilyen még soha nem volt...

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Én igen.

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?