Sziasztok!
Szilvi, nagyon szép a kicsibaba! Szép ívű az orra, homloka, szája.
Ircsi, helyes pocak
Claire, nem semmi, hogy megint ikrek. Kemény kis nő lehetsz, hogy így helytállsz és semmi pánik.
BÉvi, nehéz dolgod lesz a barátnőddel. Eddig hiába beszéltél neki, semmi változás, ne is izgasd magad miatta. Életmódváltásra baba miatt, maga miatt nem hajlandó - veszett fejsze nyele. Amit Ircsi írt erről, az nagyon ott van! Elhiszem, hogy szeretnéd olyan boldognak látni, mint most te vagy a bébivel a pocakodban, de van, akin nem lehet segíteni, hisz nem partner.
Melisch
Nagyon szépek a bútoraitok, megnéztem a gén a doksidat, tényleg gyönyörűek. Mekkora mázli ezekkel az asztalos fiúkkal
Rendkívüli módon megváltoztattad a lakás belsejét, érthető, hogy a szívedhez nőtt.
Én majdnem elsírtam magam, mikor írtál a bőrproblémákról és, hogy ez neked milyen lelki problémákat jelentett. Olyan őszinte volt, megsajnáltalak. Kellene egy váll, amin kisírhatod magad. Nem tartom rossz ötletnek a költözést, még ha fel is kell adnod azt, amit elértél a házzal. Minél inkább belakjátok, annál nehezebb lesz váltani, a környezet pedig valószínűleg nem fog jobb irányba változni. Mindenképp olyan helyet keressetek, amivel te is 1000%-ig egyet is értessz. Hitelátvállalás a vevővel lehet, hogy működne, a különbözetet meg készpénzben kapnátok még ezen felül. Vagy újra felértékeltetitek a bankkal a házat, és az egészet behitelezi az új vevő és az ő bankja fizeti ki a ti bankotokat és titeket. Biztos van még más opció, piszkosul nem vagyok benne, csak most ezek jutottak eszembe. Azt sem tudom, hogy felétek ez járható út e.
Én megmondom neked őszintén, hogy pici babával, ha egyedül vagy a gondjaiddal, kérdéseiddel, döntéseiddel, nincs, aki meghallgat, megerősít, elég depresszív és frusztráló tud lenni. Persze ez csak az én saját tapasztalatom, úgyhogy lehet ez nálad egészen más, sokkal-sokkal jobb és irigylésre méltóan fogod venni az akadályokat. Az előző pár sor a saját tapasztalatom volt, eléggé kétségbe estem sokszor, a gyerekorvos gyorshívón volt, nulla volt a segítségem és rendszeresen ki voltam idegileg az első gyerekemnél. Az első 3hónap szerintem a kemény, utána már tényleg belejössz.