Új privát üzeneted érkezett!

a linkeket nem szoktam nézni, nappal az irodába nem lehet, itthon meg a férjem nézne csúnyán :cry: de ha egyedül leszek látom érdemes lesz visszanézni.

Én lelépek lassan megyek tusolni holnap jövök, gondolom

Szép álmokat!

Kép
Kép
melisch

szőrkontaktus... :-) Nagyon aranyos, ha már a mama nem ölelgetheti, legalább a kispapának lehet... Mindenhol így kéne... Ahogy az egyik Babuci felnéz a duruzsoló Apukájára... hááááát :-) :wink: :D

szilvás76

Lassan megyek én is hajcsikázni.
Jóéjt csajok!!!

szilvás76

Ja mi is kidőlünk megnéztük egy részt Lostot.
Hát most még egy dolog ami aggaszthat,azon a tetves Klinikán szülni...ahol annyira odafigyelnek az emberre :evil: :evil: :evil:

Jó éjt csajok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi jó,hogy jöttél nem semmi idő lehetett nálatok remélem kárt nem okozott!!Barátnőm,hát már évek óta szeretne gyereket próbáltam ma is meg magyarázni neki nem szabad ilyen könnyen venni mert mennyi ember van aki mennyit szenved azért babája legyen,pl te ti is Tina is és szerinte megsértődött,de nem tudom úgy érzem észhez kell téritsem 120kg körül van szerintem lehet valamivel kevesebb és diéta kell neki,fuu nehéz lesz úgy érzem.

Csillag jó sütést ügyi vagy,eredmények remélem jók lesznek!!!
Szilvás nagyon jó hírekkel jöttél nagyon cuki baba és mekkora volt a fiad azta jó nagybaba!!!

Évi remélem izleni fog a husis kaja mi szeretjük!!!

Kész vagyok én is minden téren 50 palacsintát sütöttem vittem a szomszédba,a barátnőmnek :lol: meg levest is főztem mellé a leveseket imádom függő vagyok minden nap csinálok valamilyet!!!

Kép
bévi

Jó éjt nektek csajok,jó pihit!!!

Kép
bévi

Remélem Bébibogyó nem lesz olyan nagy.
Nem lesz mit ráadnom, bár van pár 62-es cucc, de az nagyon kevés.
Na majd nekiállok csoportosítani.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó éjt csajok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Senki ne sértődjön meg, ha ritkán reagálok, és nem mindenkire. Azért olvasni szoktalak Titeket, és drukkolok, h jól süljenek el a dolgok. Egyelőre totál el vagyunk havazva, én a munkahelyemen, gyerekeknek jön az évvégi hajrá, meg osztály kirándulás, zenevizsgák, karate vizsga, stb. Vmi vírus is kering itt, Eszter na lázas volt.

Vki kérdezte, igem a második ikrek nálunk. Most jól vagyok, de ez a közepe, az eleje gyötrő volt, a hasam meg nagyobb, mint eddig, és ha jön a nyár...
Ja, és hogy mekkorák, kb kiadja az UH a kiírt időpontot, kicsit korábbit, tehát két normál méretű magzat, nekem súlyt nem mondtak. Ha úgy csinálják mint a nagytesőik, akkor elég nagyok lesznek. Remélen befordulnak, az előzők 30. héten álltak be!

szerintem mindenki pánikol, de azt hiszem túl sokat is tudunk. Anyáinknak nem métrték a magzatvizet, a méreteket, stb UHval, és persze jó, hogy ma lehet, mert be lehet avatkozni, ha kell. De sokszor feleslegben hozzák ránk a frászt az eredmények. bízzatok benne, h minden OK lesz, képesek vagytok egészséges babának életet adni. És persze érdemes kímélőre venni a figurát! Ha viszont vmit találnak az orvosok, vagy vmi nem úgylakul, ahogy tervezted, ne tégy magadnak szemrehányást!!!

Eldugulok a "bölcsességeimmel", de ha vkinek kell egy kis bíztatás, csak szóljon, arra mindig lesz időm! Üdv: Claire
claire

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Vannak olyan ismerőseim, akik mostanában veszik észre, hogy babát várok...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

UH-méretek
Annyira eltérő ütemben fejlődik minden baba, hogy kár ezen agyalni. Az a lényeg, hogy önmagához képest egyenletesen fejlődjön a baba, a feje valamivel nagyobb, mint a pocakja :wink:
(Katusnál mindig van +/- 1-2 hét eltérés a valós és az UH-s kalkuláció között. Pedig mi órára pontosan tudjuk, mikor "készült" :wink:).
UH méretek egy ÁTLAG babára vonatkoznak, aki a 40. héten majd 3 kilósan, 50 centisen születik meg. Ettől azért vannak eltérések a valóságban! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jól elirogattam itt magamban :wink:
Megyek is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Ircsi teljesen igazad van :)
Minden baba más és más :) és ez így van rendjén.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Ircsi hát most illik is észrevenni :? :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Rétest reggelizek :wink:

evilany

Claire biztosan igazad van-.Anyukám is csak nézett,ő még ilyet nem is hallott hogy kevés a magzatvíz :) De hát látod,a modern kor,és persze hogy utána lehet nézni. A klinikán mikor mondta az a drága jó doktor,hogy itt legalább 5 cm víz van úgy megkönnyebbültem,erre hazajövök,utánanézek és kiderül hogy az 5-6 cm a vészesen kevés.
Jó aztán később volt ahova mondta hogy 8 cm,valóban. Csak hát én ettől megnyugodtam holott azért erre nem volt okom.Nagyon..
De hát tudod,első terhesség,és mindentől beparázok.
Úgy van ez mint Maccs írta anno,az első trimeszterben drukkolunk hogy megmaradjon,a másodikban hogy jól fejlődjön,a harmadikban hogy ne jöjjön ki korán és egészséges legyen,no aztán meg ha itt lesz akkor meg már reggeltől estig mindenen :)

Ma du.felhívom azért a dokit megerősítésért.

evilany

Sziasztok, vagyok. :-)

Kép

szilvás76

A köldökzsinórt ölelgette a kis Drága, meg cuppogott rajta... :-) komolyan...

Aztán meg bealudt.
Van egy kis video is, de az nagyon nagy... Majd a gmailre megpróbálom feltölteni... :-)

szilvás76

Jó reggelt!!!

Évi: rétes, hmmm, már megyek is hozzád, tartsd melegen, csak beülök a kocsiba! :D

Csillag: ananász, ne is mond, függő vagoyk bármennyit meg tudok enni, más gyümi nem érdekel, de az ananász az jöhet :D hozzád is megyek, majd Évi után, ez lesz a desszert :D :lol:

Évi: igazad van, a pozi teszt nem 9 hónap, hanem kb 40 év aggodalom :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Szilvi,Mares

evilany

Rocky:"Hallo ki van odabent?"

Kép

evilany

De jó fejek ezek a nyervákolósok... :-)

szilvás76

Évi! Nagyon édes ez a kép-jó a komment is hozzá :D
Mares...tárt karokkal várlak :D
Szilvi! csodaszép kép :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Szilvi, nagyon szép a kicsibaba! Szép ívű az orra, homloka, szája.

Ircsi, helyes pocak :)

Claire, nem semmi, hogy megint ikrek. Kemény kis nő lehetsz, hogy így helytállsz és semmi pánik.

BÉvi, nehéz dolgod lesz a barátnőddel. Eddig hiába beszéltél neki, semmi változás, ne is izgasd magad miatta. Életmódváltásra baba miatt, maga miatt nem hajlandó - veszett fejsze nyele. Amit Ircsi írt erről, az nagyon ott van! Elhiszem, hogy szeretnéd olyan boldognak látni, mint most te vagy a bébivel a pocakodban, de van, akin nem lehet segíteni, hisz nem partner.

Melisch
Nagyon szépek a bútoraitok, megnéztem a gén a doksidat, tényleg gyönyörűek. Mekkora mázli ezekkel az asztalos fiúkkal :) Rendkívüli módon megváltoztattad a lakás belsejét, érthető, hogy a szívedhez nőtt.
Én majdnem elsírtam magam, mikor írtál a bőrproblémákról és, hogy ez neked milyen lelki problémákat jelentett. Olyan őszinte volt, megsajnáltalak. Kellene egy váll, amin kisírhatod magad. Nem tartom rossz ötletnek a költözést, még ha fel is kell adnod azt, amit elértél a házzal. Minél inkább belakjátok, annál nehezebb lesz váltani, a környezet pedig valószínűleg nem fog jobb irányba változni. Mindenképp olyan helyet keressetek, amivel te is 1000%-ig egyet is értessz. Hitelátvállalás a vevővel lehet, hogy működne, a különbözetet meg készpénzben kapnátok még ezen felül. Vagy újra felértékeltetitek a bankkal a házat, és az egészet behitelezi az új vevő és az ő bankja fizeti ki a ti bankotokat és titeket. Biztos van még más opció, piszkosul nem vagyok benne, csak most ezek jutottak eszembe. Azt sem tudom, hogy felétek ez járható út e.
Én megmondom neked őszintén, hogy pici babával, ha egyedül vagy a gondjaiddal, kérdéseiddel, döntéseiddel, nincs, aki meghallgat, megerősít, elég depresszív és frusztráló tud lenni. Persze ez csak az én saját tapasztalatom, úgyhogy lehet ez nálad egészen más, sokkal-sokkal jobb és irigylésre méltóan fogod venni az akadályokat. Az előző pár sor a saját tapasztalatom volt, eléggé kétségbe estem sokszor, a gyerekorvos gyorshívón volt, nulla volt a segítségem és rendszeresen ki voltam idegileg az első gyerekemnél. Az első 3hónap szerintem a kemény, utána már tényleg belejössz.

maccs01

De édesek!!!!! eszem őket mindjárt!!!

nekem ők voltak a kislánykáim:
Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jaaaaj hát ezek is gyönyörűek!

evilany

Évi: igen, csak már nincsenek velem, Cirmos ( képen hátul) nagyon beteg volt, el kellett altatnom, ő egy sziámi cica ( Nyunyika) lánya volt, ő meg daganatos volt, sokszor műtötték. Mindkét cicus sírja anyumnál van! A kis Siba cica ( képen elöl) ő meg visszakerült mamámhoz, mikor uramhoz költöztem, mert ő a cica szőrre hápcizik, a kis butus meg megszökött onnan. .... de remélem lesz még cicusom!

Kicsit tornáztam, terhesttorna képekkel internetről, fekvő meg álló feladatok, leginkább lábemelések. Remélem kis benntlakót ezzel elringattam :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én most tornázni se merek :?

evilany

Évi, hát ne is... :-) :wink:
Tudod, Úrinőset kell most játszanod! :-)
Lábakat feltenni, kényelmesen elhelyezkedni, és pihi. Lehetőleg ne rétesezz, inkább alma, gyüni, dió, sajt... :lol: :wink: 8)

szilvás76

Évi: hát ne is tornázz!!!!! Semmi plusz mozgás! te pihenj, és Tomikával "dumálj" hogy milyen jó neki odabent, meg minden rendben lesz.. .na a kis drága mintha mocorgott volna nálam... látod, én gépelek ő meg odabent mocorog :D Pihenj és pihenj és pihenj!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares enyém babócka nem szeresse ha ülök...mindig lent birizgál...:)
ha fekszek akkor ő is lustizik....
Tegnap meghullámoztatta a hasamat...apa is látta :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csak a rétes végét ettem meg :wink: :wink: de 1 lapos és édesítős...mérlegeltem,kevesebb vagyok 1 kg-val mint a védőnőnél.remélem nem a magzatvíz miatt

1 körül hívom a dokit,eldöntöttem,hétvégére ne maradjak kétségek közt.Az idegesít főleg hogy vajon mikorra lesz jó az UH ott,hétfőn is NST lesz azért az nem ugyanaz...

NST-n volt utánam egy kismami kisfiával,3-4 év körüli ugrált kicsit aztán odarohant anyukájához összepuszilta a hasát :) Szilvi egyből ti jutottatok eszembe.
Eléggé csodálkozott az asszisztens mondjuk hogy 28.hetes vagyok és NST-n...a másik kismami meg ott magyarázott nekem hogy már túllenne az egészen mert már aludni se bír meg ilyenek,29-re van kiírva,kérdi és te:mondom aug.-ra.... :? :?

evilany

Enyém se szereti ha ülök most is itt huzogatja valamijét a jobb oldalon :) néha olyan erősen érzem és akkor most meg bebeszélem hogy a kevés víz miatt :(
Xar idő van :?

evilany

Különben meg körözöttet vacsoráztunk és azt fogok enni most is rozskenyérrel,uborkával,elirigyeltem egyik nap Ircsitől :wink:

evilany

Ne beszélj be magadnak semmit...nem jó az!!! :(
Tomika is kis ficánka... :) és ez így van rendjén...semmi baja nincs és nem is lesz...!!!Xar az idő,de majd jobb lesz :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Egész hétvégére ilyet mondott :?
Na mindegy apája úgyis maszekol...én meg majd elleszek. Holnap megyünk sógorékhoz,van pár babás cucc is amit adnak.
Ma rántott karaj lesz rizibizivel,uborkasalival.Holnap meg elkészítem a réteses husit,de kitaláltam hogyan: darált husit gyros vagy hasonló fűszerrel összefőzök,meg kolbász,sajt apróra vágva.

evilany

Évi: tegnap én is vettem túrót!! Mert olvastam én is Ircsit... hát, egyre gondoltunk! :D és nyugi, Tomika imád, és szeret odabent lenni! :D

hát azt hittem hogy ma jobb lesz...de hát nem...

holnap Székesfehérvár, fősulis osztálytali... mit húzzak fel,csodort? :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,ne viccelj már....miért is húznál azt? :lol:

evilany

Öcsém bejelentkezett mára,9-11 közé...eddig őt vártam...
Nos úgy tűnik nem jön így ledőlök egy könyvvel.

evilany

Évi: hát, én örülnék ha legalább bejelntkezne bátyusom :( de nem, haragszik rám mert szerinte megbántottam én és anyum a szeretett barátnőjét, aki miatt itt sírt nálunk egyszer... tiszta megsajnáltam, hogy egy ilyen jó embert miért ilyen csaj talál meg, persze visszament a csajhoz, bár itt megfogadta , hogy soha, aztán csaj az esküvőnkre sem jött el, bátyám alig szólt ott hozzám, és a mai napig egyszer sem kérdezte meg,hogy hogy vagyok... :(a vetélés után annyit mondott, hogy talán nem volt itt az ideje még a babának... le vagyok törve miatta... jó bátyusom volt de a csaj átformálta.. nővérem még néha tud rá hatni, de úgy nézem a csajjal marad, a csaj meg gyereket akar tőle, bátyusom meg elvált, van 2 gyereke, meggondolandó lenne mégegy gyerek, főleg amilyen hiszti a csaj....

bocsi, nem ide vágó téma volt... :( csak nagyon bánt a dolog, mert én mindig is istenként néztem fel bátyámra..... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares hát ezt nagyon sajnálom,de talán még helyrejöhet...
Mivel bántottad meg?

evilany

Az esküvő hetében tesó-nő-gyerekek mentek volna nyaralni én meg írtam egy sms-t a tesómnak hogy akkor már kéne készülni a kislányának a ruhát próbálni, meg tesóm ígérte hogy segít díszíteni meg minden meg a csaja is.Aztán a tesó sms-ére a nő válaszolt! Én meg megüzentem neki, hogy menjenek nyaralni, mindent elintéztem! Mert szereztem egy csapatot aki megcsinálta a dekorálást meg nővérem segített sokat! ( a díszítést ő felügyelte amíg én rohangáltam )... Meg csaj nagynénémnél amikor a bátyám aludt elkezdte a bátyámat szidni a nővérem, anyum, nagynéném előtt, hogy a bátyámat ő tartja el és ha nem lesz gyerek ő elhagyja, meg ilyen jfej dolgokat.... tesó persze nem hitt nekünk, hogy mi ezt hallottuk,...aztán tesóm mondta hogy üljek le velük ezt a félreértést megbeszélni, de én felhívtam a csajt , aki mintha mit sem tudott volna erről, hogy én az esküvővel vagyok elfoglalva , majd utána beszéljünk és hogy nincs bajom vele, csak tudjon viselkedni a másiknál, mert nem szép dolog a bátyámat szidni a mi családunknál, mert ez nem illő! Főleg hogy egy családi ebéd után voltunk. Mindezt persze nagyon higgadtan mondtam, mert a napközisekkel voltam, persze csaj úgy adta elő a bátyusomnak hogy én övöltöztem vele a telefonban, és persze tesóm neki hisz... röviden ennyi... egyszer tesóm jött hozzánk ( uram lakása) felrakni egy polcot, aztán kihívott az erkélyre és úgy kiosztott, hogy uram majdnem közbeavatkozott, de inkább levitte uram gyerekeit a játszóra addig... hát ez a nagy sztori, én bevédtem a bátyámat, hogy róla ilyeneket ne mondjon egy csaj aki éppen hogy bekerült a családba, és ennek ez lett a vége...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

De tesóm elmondása szerint a csaj azért betges, rendszresen nézi a telóját, e-mail-eket, meg méri hogy tesóm ha viszi haza a gyerekeket, akkor az mennyi idő, és ha több, akkor hol volt! Mert miért beszél gyerekek visszavitelekor a volt feleségével! Hát a gyerekekről beszélnek. Azóta csak tesó megáll, és a gyerekek egyedül mennek fel a 4-re! ( 1. és 4. osztályos csemeték).. de tesónak ő kell, pedig már annyiszor balhéztak, meg tesóm pakolt és költözött vissza anyumhoz, de tudod, egy hét, aztán ment vissza a nőhöz....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na megyek az eredményemért...majd jelentkezek..hívtak a cégtől és úgy leba...tt a csaj mint a pengős malacot-kiabált..stb...majd leírom

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares.
Tudom, Te ebben semmit nem tehetsz igazán, de az ilyen embert kell AZONNAL lepattintani, mert ez tényleg beteges. :-(

Mit eszik rajta a tesód??? :shock: :shock:

szilvás76

visszajöttünk...kocsi nem indul :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most töltjük... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Khmmm....ugyan elolvastam reggel amit írtatok, de már nem tudom kinek mit akartam, bocsi.

Csillag autó: :( Eredmény: :twisted:

Évi neked szigorú pihenés van :!:
Vásárlást megbeszéltük :lol:

Mares sajnálom a kialakult viszonyt tesóddal és megértem a helyzetedet. Ismerős ám ez a "barátnő story". Tesóm (nekem öcsém van) is kifogott egy ilyet. ha lesz időm leírom bővebben. 7 évig voltak együtt. Most szétmentek, öcsémnek jelenleg úgy néz ki, hogy van új barátosnője. De nem ennyire egyszerű a helyzet ám. A csavar a történetben az az, hogy az előző barátnő terhes. Majdnem egyszerre szülnénk, ő hó elején, én a végén (július). Csak éppen fogta magát összepakolt, hazaköltözött és azóta (január vége) nem áll szóba tesómmal. Ha tesóm látni akarja a gyereket akkor fizesse mindennek a felét. Felmerült a kérdés bennünk, hogy vajon ki az apa ebben a történetben....Na majd bővebben a gmail-re írom. brazil szappanopera kutya f@sza ehhez képest!

Szilvi csodaszép a csajszi! Súlya :shock: De +/- 10% általában. De láttam én már nagyot tévedni a gépet.

Bévi köszönöm, hogy változtattál az írásodon. Könnyebben átlátom a soraidat. Apa nem nagyon szeret vásárolni. De ha kérem akkor elmegy. Mondjuk nagybevásárlást nem lehet rábízni. Ha pár dolog kell az oké, de ilyenkor is folyamatosan telefonkapcsolatban vagyunk, irányítom mit hol talál és miből mennyi kell. Persze fel is van írva. Viszont ha csokit, colát vagy szotyit kell venni abban nagyon profi. :lol:

Tegnap este ismét barátságot kötöttem a por szívóval - már hiányzott - Gábor felszerelte a fogantyúkat a szekrényekre. De hogy ne legyen nyugtom, ma a számítógépasztalt szedi szét. Komolyan mondom kész szerencse, hogy szombat - vasárnap dolgozik :lol:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?