Sziasztok!
Én sem tudom megosztani az élményeimet borda és hátfájás ügyben, bár hátfájás a vége felé volt, ha sokat ácsorogtam vagy mentem. Viszont szülés után 1-2 hétig borzadály, mennyire fájt a hátam, amíg D. súlyát megszokta.
Szilvi,nem vagy hisztis, csak egyre közeledik a nagy nap.
Nekem az utolsó hetekben volt néha savam.
Illetve inkább olyan érzésem volt éjjel, mintha a vacsora egy része még a torkomban figyelne és már elkezdett volna bomlani boáááááá....de olyan is volt, hogy faszán vissza bluggyogott egy kis sav.
Én is próbáltam a kekszet több-kevesebb sikerrel, aztán vettem Rennie-t. Azt lehet terhesen is szopogatni.
Nem mindig, de segített.
Adrienne!
Szegény Picurka! végignézted a könnycsatorna pucolást?
Azt hogy csinálják? Nagyon durván hangzik...
Szonja!
Sajnálom, hogy kárba veszett a munkátok.
Sose tudom száraz szemel végignézni a tévében azt a sok szerencsétlent, aki elkeseredetten próbálja menteni a menthetőt a víz alatt lévő házából.
rólunk:
Domi extra figyelmet követel magának a szar idő óta.
Nem tudom van-e összefüggés, mert eddig front-rezisztens volt.
Két napra visszatért a hasfájás is az esti evés után.
Napközben alig alszik, akkor is csak 10 és 30 perc közötti időket.
Tegnap és tegnapelőtt visítva üvöltött, amikor beleraktam a fürdővízbe. Ki is kaptam hirtelen, mert azt hittem, hogy forró a víz. Mindig leellenőrzöm, de aznap a vízhőmérőre hagyatkoztam. Végül is nem volt meleg, de nagyon nem csipázta. Üvöltött, mint a sakál.
Tegnap már behoztam a kiskádat a szobámba és megpróbáltam ott fürdetni, mert nálam van a legmelegebb, de amint vizet ért a lába rázendített.
Hát remélem ma már nagyobb sikerrel tudunk pancsolni, mert holnap szurit kap, úgyhogy nem akarom este fürdéssel macerálni, anélkül is elég nyafi lesz szerintem.
Amúgy megkezdtem a zenei nevelését. Már mocskosul untam a gyerekzenéket, ami van nekem, úgyhogy áttértem a saját kedvenceimre.
Ja, és lassan egy hete, hogy éjjel is igényel egy kis üzemanyagot, így 4-5 körül szoptatok, bár ma speciel én ébresztettem 7 körül, hogy egyen, mert minden nap 7:45 körül hozza az ételfutár az ebédemet és nem akartam, hogy mellemen a gyerekkel kelljen kicsámpáznom ajtót nyitni. Nem mintha jellemző lenne rám ilyesmi.