Sziasztok (kis)mamák!
Edo, légy üdvözölve vidám kis társaságunkban! Ha tudsz, tegyél fel a profilodba egy képet a kisfiadról! Mostanában valahogy imádok gyerekképeket nézegetni
Babarózsa, örülök, hogy jobban vagy! Vigyázz magatokra, és pihenj sokat, ez jobb mint minden gyógyszer.
Zsebi, Moosejaw, köszönöm a rengeteg klassz tippet ruhaügyben! Azt beszéltük meg a párommal, hogy elmegyünk a Shopping City Südbe, és benézünk a H&M-be, meg a Baby One-ba, valami kis akciós ruháért. Majd beszámolok a tapasztalatokról. Állítólag árban nem rosszabb (sőt, még olcsóbb is), minőségben meg egyértelműen magasan jobb, mint a magyar átlag - az 1000ft/db körülire gondolok. Csak a méretre kell figyelni, mert valahogy náluk minden egy picit nagyobb. Amit nem kapunk, azt meg majd itthon vesszük meg. Úgy gondoltam, 4-5 rend ruha (rugi+bádi) elég indításképp, meg a kiegészítők (zokni, sapka, anorák stb.). Úgyis nőni fog, mint az atom, szóval folyamatosan lehet majd venni rá a kis kollekciókat.
Itthon meg pucérkodhatunk is, a lakásban jó meleg van, a bőrkontaktus meg amúgy is nagyon egészséges, testileg és lelkileg is.
A pólya témához annyit, hogy én magamtól biztos nem vennék, de ha már úgyis van, talán egyszer megpróbálom "becsomagolni". Ha rosszul tűri, akkor abbahagyom, és többet nem buzerálom vele. Mert semmilyen értelmes funkciót nem tudok felfedezni ebben a szerkezetben, sem esztétikait, sem melegítőt, sem megnyugtatót. Persze ez csak elvi álláspont, majd a gyakorlatban elválik.
Kisingem is van pár, ez is az én kelengyémből maradt fenn, és véletlenül nem zabálták szét a molyok a nagyi szuterénjában. Felpróbáljuk, aztán ha tetszik a kissrácnak, használjuk - ha nem, hát nem.
Fibi, Manós, próbáljátok meg finoman "leépíteni" a lelkes jövendőbeli nagymamikat. Tanácsokat adhatnak, de azért hagyjanak titeket is kibontakozni. Persze, hogy csak jót akarnak, és ezt nagyon kell is értékelni, de most rólatok van szó, most ti lesztek anyukák! Az én anyám a másik véglet: teljesen visszavonult, nem szól hozzá semmihez, és láthatóan nem tetszik neki, hogy "ilyen fiatalon" (52 évesen
) nagymama lesz - az szerinte valami őszhajú konytos, nyugdíjas mami, aki csak süt-főz, a piacra jár és naphosszat ráér a babát dajkálni
- na, ez nálunk a dédimama lesz.
A kisfiam most épp "helybenfut" a hasamban, fejjel lefelé. Jópofa. Imádom, ha bökdös, még azt is, ha rugdos, bár néha elég rosszul talál el. sebaj! olyankor beszélek hozzá, hogy ugyan már, hagyja a mamit élni, és vegye ki a kis hegyes sarkát a lengőbordáim közül... a legjobb, amikor innen "dobbant" és elrugaszkodik. és gyakran csuklik is szegényke, akkorákat nyel a magzatvízből. biztos már kajcsizna, a kis bélpoklos
igazi vasgyúró, már 2,5 kilós (és 45 centis), szóval van benne szufla. csak győzzem etetni, ha kibújik (és vajon hogy fog kikecmeregni?)! de a jelek szerint ezzel nem lesz gond, mert annyi előtejem van, hogy naponta eláztatok 1-2 melltartót. mosolygok is magamon, hogy igazi "emlős állat" lettem, szülni is tutira négykézláb fogok
Apropó, Szülőszoba ma este a TV2-n! Megnézem, hogy edződjek kicsit.
üdv mindenkinek, sétáljatok sokat ebben a szép időben!
votiv (34)