Új privát üzeneted érkezett!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

szilvás76

Nem semmi. Nekem ilyen sosem volt Bencével. Igaz ekkora hasam sem. :shock: Na majd meglátjuk most milyen lesz.

királylány

Nekem van egy hasonló videóm valahol, bár nem ennyire látványos, de hullámzik. Alien... :-)

szilvás76

sziasztok!

van egy 6mm-es petezsákom,minden rendben vele,jó helyen van és szép a mérete :) :) :) :) :) annyira boldog vagyok :) :) :)

KépKép
bettike83

Most nem tűntem el csajok csak az este főztem és utána olyan szörnyű idő volt, hogy nem kapcsoltam be a laptopom inkább pihentem. Nem akarok vihart szítani nekem is elmúlt a murcisságom és leszek gyakrabban csak legyen időm. Kicsit nagyon furcsa a programom és remélem ami sikerül aludnom a picinek elég. Este nem tudok elaludni, nem vagyok álmos mire végre ágyba bújok 11 óra is elmúlt és aztán kezdődik a vakarózás :arrow: forgolódás. Nem birok 8-10 mp-nél tovább sokszor egy oldalon feküdni. Kicsim is rengeteget mozog, rugdosódik érzi, hogy nyugtalan vagyok. Na ez így megy mikor meddig minimum 2 óráig de volt amikor 4 órakor még néztem az órát. Aztán reggel pótolóm olyan 9-10-ig alszom, mosogatok, összekapom a konyhát (pajzsmirigyem miatt éhgyomorra kell szednem a tablettát és nem ehetek még 1/2 órát ezért nem mosogatok este, így reggel eltelik hamarabb az idő), reggeli és indulok dolgozni. Lassan már dél körül van megnézzem mi volt aznap a cégnél és max ha van időm olvasom amit irtatok, így volt ma is és most értem a végére.

Na akkor 2 doki is látott és a családi orvos szerint ez nem más mint csalánkiütés és valamivel megterheltem a májamat :arrow: diéta Szilvi vigyázz te is kicsit a kajával nekem is voltak tüneteim a kiütésen kívül hánytam 1x és másnap hasmenés ezért mondta a doki néni, hogy a májamat terheltem le de nagyon onnan a kiütések. Sajnos csak a mellemről és a pocakomról múltak el karom itt ott viszket, lábam, fenekem dettó :oops: :cry: :cry: :cry: A dermatológus is látott ő csak csóválta a fejét, nagyon ronda volt a pocakom elárulom és adott rá kortizonos kenőcsöt (ugyanazt amit az orvosnő is), tablettát allergiára és valami irtó drága folyékony szappant amivel mossam a kezem, meg tusoljak (ilyet adott amikor az ekcémám is volt, ami már elmúlt kipp-kopp és kb. 7.000 Ft körül volt valami semleges szagú ivatherm márkájú valami francia-román keverék). Hát én ezt nem vettem most meg a doktornőnek mondtam azt mondta fölösleges ennyi pénzt kidobjak rá, érzékeny a bőröm inkább vegyek babaápolókat és azt használjam vagy a Bunchentől a krémeket. De már nem is érdekel a sok kiütés csak a babának nem legyen semmi baja és meg nem látszódjon rajta a vakarózásom :cry:

A szemem azóta nem figurázik, a neten írták, hogy a csalánkiütés velejáró tünete lehet az alacsony vérnyomás, az meg okozhatott rosszul látást. Azóta iszom napi 1 kávét de nincs vérnyomásmérőm így csak remélem, hogy nincs nagy gond.

Évi sajnálom, hogy mégiscsak nem a géppel van gond hanem tényleg kevés a magzatvíz. Erről semmit nem tudok, hogy mitől lehet de remélem nem lesz semmi gond és ha pihensz elég magzatvíz jut a kicsinek és nem lesz császár-koraszülés.

Bévi neked most jó lett a cukorszinted, gratulálok!!!

Maccs az a bababútoros oldal nagyon klassz, már sokat nézegettem én is, na meg aztán még vagy 100-at. Asztalos nekünk úgy volt, hogy 2007 őszén mikor költöztünk az üzletben nem találtam semmi jó árban levő bútort. Férjem beszélt itt egy asztalossal (ja akinek egész szép kis csapata van elég nagy cég) szeptember végén és azt mondta csak januárra tud konyhabútort, meg ágyat a hálóba :shock: Nekünk költöznünk kellett sürgősen. Ekkor gondolt az én uram egy okosat és éppen volt egy potenciális kliense, egy másik asztalos céget vezető pasi tőlünk 300 km-re (ahol sógornőm és a rokonaink élnek), neki sírt kicsit, hogy sürgős így meg úgy. Na lényeg elvállalta, hogy 4 héten belül meglesz. Na de azt ide kellett szállítani, megoldottuk és volt nálunk egy sráci, aki nagymamám falujából való, ismerem kicsi korunktól ő asztalos volt és megkértük állítsa ő össze nekünk. Már meg volt rendelve mikor öcsém mondta, hogy beszéljek az említett srác öccsével, aki otthon kicsi műhelyben dolgozik mint asztalos. A faluban nagyon dicsérték. El is mentem hozzá és ő csinálta meg a nappaliba amit elképzeltem. Rengeteget kerestem a netten, folyóiratokat vettem és mindent szépen elképzeltem, lerajzoltam mi hova kerüljön. Mind a két megrendelés egyszerre lett kész és nagyon szép lett. Senki nem mondaná, hogy nem üzletben vettünk és nem modern. A kis srác meg nagyon jól dolgozott, férjem is meg volt vele elégedve így 2008 tavaszán vele készítettük el a gardróbba a polcrendszert, előszobába a bútort, asztalokat és nagyon profi munkát végzet. Most is vele készítettem a picinek a szekrényt. Nem is dolgozik drágán, előre szoktunk neki adni előleget, hogy mégis tudja megvenni az alapanyagot (ő azt nem tudja beszerezni annyira nagyker áron, ugye nem vesz sokat), mikor kész volt küldtünk egy kis kamiont hozzá ő is eljött 2 napra és összerakta. Most a férjem már előre beszélt vele, hogy elvállalja csak én nem döntöttem mit is akarok. Rengeteg képet szedtem össze és kombinálni fogom attól függően, hogy milyen alapanyagot tud beszerezni majd. Egyenlőre natúr sötétebb árnyalatot akarok kombinálni zölddel és valami díszes fogantyúkkal (ha meg találok valami díszítő elemet azt utólag rárakatom). Tényleg aranyat ér egy jó asztalos, mert készen nem biztos, hogy pont befér/elfér amit lehet kapni és féláron is kihozható az egész. Én csak ajánlani tudom régen soha nem akartam hallani ilyenről, de amit készen lehet venni lehet pont nem tetszik mert jobb lenne az az ágy azzal a másik szekrénnyel, polccal vagy mit tudom én mi. Attól mert üzletben veszed lehet szériagyártmány és rosszul megcsinálva. Na ez persze csak az én véleményem illetve tapasztalatom.

:oops: na megint regény lett elküldőm, bocsi

Kép
Kép
melisch

Barbi ne törődj az idővel nem az lesz a legfontosabb hanem, TI és tuti nagyon szép lesz. Tökéletes esküvő nincs és éppen a kisebb bibi fogja emlékezetessé tenni :wink: Nekünk estére sötétedés előtt elvették az áramot :cry: tök ciki volt. Abban a körzetben kb 2 hete nyitott ki egy új Billa és a sok hűtő+légkondi mait nem bírta a hálózat. Majdnem idegbajt kapott a férjem, sógorom elment a villanytelepre ott a portás aludt semmiről nem tudott. Erre a férjem feltelefonált a megyeközpontba és jelentette a helyzetet. Mindenki kivonult az udvarra, gyertyákat meggyújtották, öcsém+sógorom azon tanakodtak honnan lehetne beszerezni egy villany generátort, férjem többszöri telefonálásának meglett az eredménye megoldották a problémát de ne tud meg, hogy minden a feje tetejére állt. Mivel mi fogadtuk a vendégeket nem volt időnk megenni az előételt, mire lett áram a vendégek éhesek voltak, hangulat kezdett romlani (voltunk vagy 180-an). Erre mi idő előtt megkezdtük a táncot, kihozattuk a levest és valamicskét feloldottuk a hangulatot. Én meg a felszolgálócsaj kezéből szedtem ki az előételes tányérom, hogy még ne vigye el eszek belőle. Aztán újra táncoltam, leves kihűlt mire én ettem belőle. Soha nem volt úgy hogy a főasztalnál mindenki ott ül (mi+a 2 nagy koma), én alig értem oda, hogy egyek. A konyhába is fejetlenség lett mivel áram nélkül nem tudták időre kisütni a rántott husit, vendégek megint éhesek lettek. Legéhesebb öcsém :lol: aki nem szereti a levest igy szinte semmit nem evett egész nap, ő ment ki a konyhára és kicsapta a hisztit, hogy miért nincs kész a hús, ott járt a fejükre, hogy mozogjanak. Lassan minden megoldódott de ciki volt számomra. Aztán a hangulat nagyon jó lett, hajnalban mentek haza nagyon sokan és mindenki csak jó visszajelzést adott. Tehát a lényeg, hogy bármi is lesz tudd uralni a helyzetet és úgy intézd, hogy TI érezzétek jól magatokat, mert ez a ti napotok.

Kép
Kép
melisch

Csillag az öcséd nem tudná megérteni, hogy neked jobb lenne egy vendéglőben a lagzi? Bár a jövendő sógornőd lehet nem díjazná ha az ötletét nem valósíthatna meg de mégiscsak lehetne közösen valami jót kitalálni. Még így is nehezen tudnál részt venni a lagziban hiszen a kicsinek éjjel is enni kell. Akkor esetleg várjanak még pár hónapot. Nem megoldható???? Mégis az öcsédről van szó én imádom az enyémet és ott akarnák lenni a lagziján és tudom úgy intézné, hogy megoldható legyen. Na de nem mindenki egyforma ez is igaz. Na majd írd meg a cukoreredményeid de jók lesznek, tuti!

Na most annyira sok üres fecsegést irtam, hogy nem tudom mit is akartam még :oops: :oops: :oops:

Bamass pörög az élet nálatok megint

Maccsa ja mait írtál a kis csajról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hát tündéri lehetett ahogy a we kefével takarított a szobába 8) bár te tuti nem díjaztad, na meg az ablakba mászkálás hát nagyon oda kell figyelj rá

Kép
Kép
melisch

Meli, az a röhely, hogy tegnap semmi zsírosat nem ettem. Mondjuk nincs kiütésem sem. ;-)

A lagzitok, bocs, de úgy röhögtem...
:-)
Akkor biztos siralmas volt, meg idegeskedős, de így utólag...
Finoman szólva is EMLÉKEZETES... :-)

szilvás76

ja a 4D-s képen én is látom ám Tomikát, de nem gyűrött az tuti!!!!

na megyek megírom a gmailt is remélem ma felteszem

Kép
Kép
melisch

Szilvás a fűszerektől is lehet. Lagzi....rég volt most ugrott be...nem idegeskedtem nem tudom miért nagyon nyugodt voltam :shock: de szerintem anyukámék+ öcsém+ sógorom + férjem nem. Én jöttem mentem próbáltam csacsogni a vendégekkel. Nekem ez volt a szívem vágy, hogy MINDENKIVEL váltsunk pár szót aki ott van, és meg is tettük inkább nem ültem enni vagy táncolni de kis időre mindenkihez odamentünk, személyesen megköszöntük, hogy eljöttek és váltottunk pár szót velük.

Kép
Kép
melisch

Melisch azért lassan álljon össze a kép mit is szeretnél a babának. :D
Esküvő: tényleg sosem fogod elfelejteni. Ezzel mi is így vagyunk. Gábor is bosszankodott annakidején, hogy a polgárin egy csomó baki volt, amit kívülálló nem vett észre csak mi ketten, de mondtam neki, hogy tuti nem fogjuk elfelejteni :lol:

Bőröd sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak. Jó lenne á valami tuti megoldás.

királylány

Mi is így cselekedtünk a lagzink-kor. Hálás is volt a násznép, hogy mindenkihez odamentünk. Ja és a főasztalnál nálunk sem ült senki :lol: annyira ment a tánc, mikor meg leültem nem ültem oda egyedül, inkább valakihez. Mi voltunk 230-an. :lol: És mindenkivel táncoltam. De jó is volt!

királylány

Huhh.Aludtam egyet.
A felettünk levő lakást verik szét 1 hete,és még ki tudja meddig,borzasztó,fúrás faragás,most épp csempét verhetek le,de 3 órája.A legszivesebben felordítanék. De kitettek egy papírt hogy a kellemetlenségekért elnézést kérnek :? :?

Visszaírtak az orvostudakozón h.a baj nem óriási,éljek teljesen normális stresszmentes életet :wink:

Clarika,már hiányoltunk.
Miket mondanak,2 héttel el volt maradva stb....(eleve,most nézi meg a 18.hetit.Ehhh)
Remélem a kocsi rendben.
Szülőszoba látogatás,biztos jó lesz főleg h.Tündivel mentek.

Melisch,lagzi :) nem semmi éjszaka lehetett.
Alvással én is így vagyok,jobbon nem tudok aludni mert rúg a gyerek,meg amugy is óránként fent vagyok,nappal meg kókadozok.Vagy alszok,mint most:)
Gmailt nézem..

Bettike ez csodálatos!!!!
De most aztán pihenés nincs erdőre járás!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nemtom,Dia,voltál itt,vagy még később érsz? :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Azt hiszem csinálok rétest..

evilany

Évi feltartottak :twisted: :lol:

Nem irigyellek a lakásújítással járó hangzavarért, de az rendes volt tőlük, hogy kitettek egy papírt. A múltkor mi is körbeszóltunk a kisgyerekeseknek, hogy mi várható. De aztán nem volt vészes. Én is utáltam mikor Bence pici volt és valaki pont alvásidőben fúrt-faragott.

Örülök, hogy a doki válaszolt is ilyen hamar, de azért ha gondolod nyugodtan hívd a saját dokidat is fel.

királylány

Hát,talán most már megnyugszom,végülis a tegnapi 4d-s doki is ha nagy gáz lenne a 8 cm akkor javasolja a kórházat vagy ilyesmi.

evilany

Sziasztok!

Azóta is csak mosolygok Melisch írásán (mármint nem a szenvedéseden, Isten őrizz, remélem, hogy jobb lesz a helyzet):
"...a jó asztalos aranyat ér..." - ezt én maximálisan alá tudom támasztani nektek :lol:
Mondjuk, sajnos párom is volt már olyan helyzetben, hogy más "kolléga" munkáját kellett helyrehoznia. De olyanban is, hogy vele megcsináltatták, de fizetni nem akartak érte. Meg olyanban is, hogy vele megterveztették, aztán hívtak egy másik asztalost, aki olcsóbban kivitelezte. Persze, az "olcsó húsnak híg a leve" közmondás azonnal értelmet nyert, amikor megint őt hívták vissza... Hát, vannak sztorik, az biztos :roll: Meg az sem semmi, hogy mennyi idő alatt készül egy bútor. Én akkor szembesültem ezzel, amikor a saját bőrömön tapasztaltam meg. A konyhabútorunkat csinálta még anno és én lelkesen mentem segíteni neki. Addig nem tudtam, milyen a sziszifuszi munka... :roll:

Évi, annyian drukkolunk nektek, nem lehet baj!!!

Bettike, nagy gratula, újra és újra :wink: Köszünjük a híradást!!!

Melisch, a lagzi nagyon komoly. Milyen már, hogy elveszik az áramot? Hozzá vagyunk szokva, hogy van és kész, pedig nem is egyértelmű ám...

Még mást nem olvastam, csak ezt az oldalt. Szép napot nektek!

bekri

Sziasztok Lányok, megyek...
Ha tudok, este még bejelentkezek a hírekkel. :-)

szilvás76

Szilvi pápá várunk!

evilany

Szilvás, gyere csak este! Én már tök irigy vagyok, hogy ma mész uh-ra! Én is! Én is!

Kristófom vonalzója miért tűnt el? :?

bekri

Elég volt végig olvasni mire a végére érek tuti elfelejtek valamit!!
Évi próbálj megnyugodni nem könnyü de jobb nektek,takarítás meg ne érdekeljen majd megcsinálod és Miki tuti segít,nekem nem mondták mennyi a magzatvíz először ugye 4D mondta a doki kissé kevesebb most az enyém azt mondta van mindenhol,de pihenni kell mindenkinek!!!
Melisch sajnálom a kiütést és remélem hamar helyre jön a sztorik nagyon jók :lol:
Clarika kocsihoz sok sikert a védőnő az enyém is olyan dilkosz :lol:
Szilvi majd ha tudsz gyere és mesélj :lol: és jobbulást neked!!!
Csillag eredményed??????
Én megyek palacsintát sütni túrósat imádom,és képzeljétek van egy felvételem a keresztfiamról aki 2,5 éves épp eljátssza rajta,hogy A túl a sövényen..mesefilmből az a jelenetet mikor a mókus őrült veszett aki látta tudja miről van szó.És ma ezt oda tettem a hasamhoz és Lilit látni kellett volna a pizsama mozgott a hasamon olyanokat rúgott mikor DOMINIK hangját hallotta,nagyon jó volt!!!!!!

Kép
bévi

No megjöttem a városból. Sikerült beszereznem egy cictartót éééééééésss 85D-s. Na ezt adjátok össze!

Itt most kezdett el esni az eső, remélem jég nem lesz. Jól be is sötétedett. Lassan megyek gyerekért aztán a bevásárlókörút :? -fúúúj de utálom - majd haza. És holnap is mennem kell még üzletbe. Ma leredukálom a hármat kettőre.

királylány

85 D???vaóóó :D

Bévi túrós palacsinta hmmmm

Én is betettem a rétest sülni,narancsos túrós és meggyes mákos :)
egyik túrós kiszakadt kicsit :x

evilany

Dia jó utat nektek és vigyázz magatokra meg ne fázzatok ebben a bolond időben,jó vásárlást amennyire az lehet jó pénzt költeni.De tegnap a páromnak volt egy beszólása ami nekem bejött.A pénztelenségről volt szó és mondta nem élünk mi rosszul magyarok azért arra mindig ügyelünk a hasunk tele legyen éhezni nem igazán szoktunk ha van pénz ha nincs és ez érdekes így is van :lol: :lol:

Kép
bévi

Ja most kell utalnom mert képzeljétek vettem babaruhákat a tesz veszen,lerendeztük az adás vételt,kellett fizessek azt hiszem 550 ft-ot én átutaltam 600-at,mindig többet küldök,kerekítek főleg 1-ft-osnál a boríték,sorban állás stb.miatt.Erre írt a csaj tegnap hogy a csomag 1 kg-nál több lett így drágább legyen szíves átutalni neki 85 ft-t még.Mr küldöm is.Hmmmm

evilany

Évi nekem a rétes mint süti nem jönn össze soha kiszárad vagy mit tudom én nem jó :?
Amit szoktam rétesből csinálni és az finom is nagyon majd ha van kedved próbáld ki réteslap rá csirkemell és bele füstölt sajt így beteszem a sütőbe isteni finom de tölthetsz bele mást is sajt helyet,mi nagyon szeretjük!!!!!

Kép
bévi

Azért ez egy világ 85ft-ot ezt nem hiszem el ilyen emberek vannak beszarás már bocsi a kifejezésért :?

Kép
bévi

Bévi hát most mondd,jót röhögtünk este ezen.
Húú de jól hangzik amit írtál...fűszereket mit raksz?

evilany

Csillag vajon merre van remélem jó lett az eredménye.

Lassan megyek sütni!!!!

Kép
bévi

Én általában minden husit egyformán fűszerezek,sültekhez egyszerűen bors,fokhagymakrém,mustár,majoranna,delikát és só ennyi és ezt is így fűszereztem be bele a füstölt sajnt betekerni réteslapba finom nagyon!!!!!

Kép
bévi

Mennyiség?(husi)

evilany

Mert rájöttem arra hiába egy fajta a füszerezés még is ugye más hatással van a csirkére libára sertésre meg minden sültre.

Az előbb megint úgy írtam nem tettem szóközt a hozzászólás közzé,bocsi ha elsőre nem megy de elfelejtem próbálok hozzá szokni!!!!!!MEG IGÉREM :lol:

Kép
bévi

Arról nem is beszélve ha nem lenne netes számlám ingyen átutalással,párszáz forintban lenne egy utalás,szóval... :roll: :roll:

evilany

Kb egy kiló csirke mell mert ugye azt jól lehet filézni és össze tartja a rétes lap is nem kell vastag legyen vékony mert ha össze tekered az vastagszik!!!De lehet te az egy kg-ból kétszer is tudsz csinálni,nálunk azért 3 felnőtt férfi van itt sok kaja kell :lol: Néha mondják a barátnőim annyit főzök mint a menzán :lol: és minden nap :?

Kép
bévi

Bévi nem a pénzköltéssel van a legnagyobb bajom. Hanem, hogy el kell menni vásárolni. És én utálok! Bármit kell vennem kínszenvedés. A pénz meg a másik fele. Alig veszel valamit, szinte üres a kosár és mégis veri az 5eft-ot. És akkor még csak apróságokról beszéltem. Ehh..

Évi hát ez az 85D! :lol: Most örülök magamnak :P

Nem semmi az a csaj. Ha jól számoltam akkor 35Ft-on nyavajog? Én tuti nem kértem volna, főleg így, hogy többet is utalsz neki.

Bévi párodnak igaza van ám. Mert itt is, ha valamilyen ünnep van és mondjuk szombaton zárva vannak a boltok akkor az emberek azt hiszik megáll az élet és felvásárolnak mindent. Húsvét előtt elképedt rajtam a nő a pékségben, hogy pénteken 1kg kenyeret vettem. Megkérdezte írjon e fel szombatra. Mondtam nem, mert kitartunk vele. Elkerekedett szemmel nézett rám: keddig??? Nem akartam neki visszavinni a fél kg kenyeret kedden ami megmaradt.

királylány

Bévi köszi :) így könnyebb olvasni.

Évi na ja. Hülye liba az ilyen. Már bocs.

királylány

Dia kenyér :lol: :lol:

Bévi,akkor az 1 kg husiból hány rétes jön ki?

evilany

Sok ember csak magával foglalkozik tudod Évi ez a baj én mondjuk tegnap lepődtem meg voltam a patikában vettem Canesten kúpot és járt vissza 30ft nem mindig szoktam vissza várni de most ezer felé járt az eszem és ott álltam míg vissza nem adják,a patikus meg ugyan rám nézet,mint aki azt kérdezi ez vissza várja ezt a 30ft-is.És mikor jöttem kifelé az ajtón,úgy át futott az agyamon meg kellett volna kérdezni.Hölgyem ha nem lenne 30 ft-om ön ide adná nekem ezt a gyógyszert,szerintem nem nah ezért vártam vissza a 30 ft-ot.Van ahol ott hagyom meg nem is érdekel meg oda is adom mert kereskedő voltam tudom mit jelent,de azért ne háborodjon fel mert én vissza várom a saját pénzem.

Kép
bévi

Hát pontosan.

evilany

Bévi igazad van, sok 30ft sokra megy ám. És ha véletlenül pont annyival van kevesebb nálad akkor nem mondják azt: jól van, majd legközelebb....
Nekem volt olyan vendégem anno aki az 1ft-ért is tartotta a markát. de szó nélkül visszadtam, mondjuk pont nem olyan fajta volt akinek számított volna....

Évi hehe, nálunk én ritkán eszem fehérkenyeret. Inkább kifli, zsemle, most meg teljeskiőrlésű...

Elköszönök. Sziasztok. Jók legyetek. Szerintem ma már nem lesz sem energiám, sem időm bejelentkezni otthonról. Feladatot kaptam apától: számítógépasztalt és környezetét kiüríteni, mert holnap darabokra szedi. Nem mintha nem lenne elég pakolnivalóm így is, de ezt is meg kell csinálni. Majd keresek egy üres sarkot :lol:

Csillag bakker! Eredmény?
No léptem.....

királylány

Évi pontosan nem tudom én egy tepsivel szoktam csinálni ami kb olyan 8 db nagy husi elég nagy és a réteseket az úgy szoktam,hogy egy db rétest ketté hajtok és úgy tekerem bele és egy csomagban 8 db van általában ha jól emlékszem :lol: de nem biztos lehet két csomag de az rá van írva a rétes lapra!

Dia igyekszem majd,én szeretek vásárolni már rutinos vagyok mindig magam jártam járok Metro stb párom nem is tudja mi kell nekünk,olyan kis naiv ő drágán vásárol :lol: :lol:
Elmentünk 2 hete vásárolni és mióta a gyerekei is velünk laknak hát mindenből több kell 2 nagyfiú azért nem kis pénz.Próbálok én spórolni nem könnyü,és együtt mentünk vásárolni rakja a kosárba a zewa barackos wc papirt ami röpke 1400ft körül mozog 8 tekercs mondtam neki drágám nem vetted észre már egy ideje nem ezt használjuk :lol: :lol: míg ketten voltunk más ezek a nagy fiuk eszik a papírt vagy nem tudom hova teszik de napi 2 tekercs :? és nem veszek ilyen drágát,ezen jót nevettem,ha elküldeném vásárolni mivel jönne ez haza atya ég :lol: Haza felé bementem a kis boltba és mondom nem viszek csak egy ezres jövök kifelé hát elég sok mindent vettem,rám néz te hitelbe vetted mondom nem még hoztam is vissza :lol: azt mondta ő ehez nem ért ez az én szakmám!!! :lol: :lol:

Kép
bévi

Nah én is megyek mert soha nem lesz palacsinta puszi majd jövök este!!!

Kép
bévi

Na menjetek csak,Dia kitartás,a takarításért cserébe én majd eljárok ám neked vásárolni mert tudod azt imádok :oops: :oops:

evilany

Grafománok vagytok... mondtam már... :wink:
Nem is lehet csodálkozni, ha valakinél valami reagálás kimarad.... :oops:

Tegnap olyan vihar volt itt, hogy nem is mertem bekapcsolni a gépet, még a tv-t se! :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi, Évi : jó sütést...

Clárika: hát, ezeket a dokikat én nem értem, .... Tündinek pussz és jó látogatást a szülőszobán :D

CSillag: eredmény? vagy csak túlmentem és nem láttam?

Woody: köszike, haladok , idővel és kilóval is, sajnaaaaa

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok csajok!
Eredmény= nuku :(
majd holnap-későn küldte el a laboros csajszi és majd csak holnap jön meg :(
ezt tudhatta volna előre is...:( szerintem...
Bettike!Gratulálok!!!! :D :D :D

csajok!
köszi a drukkokat...holnapig még van remény :D

Öcsém?Nem fogja elhalasztani az esküvőt...hacsak nem a nincstelenség miatt :(
De ha marad az időpont...tuti nem leszek jelen!!!Ezt ő sem várhatja el komolyan tőlem!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares...eredmény.....nincs :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi tényleg még tornádó is volt jól hallottam? :shock:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?