Most nem tűntem el csajok csak az este főztem és utána olyan szörnyű idő volt, hogy nem kapcsoltam be a laptopom inkább pihentem. Nem akarok vihart szítani nekem is elmúlt a murcisságom és leszek gyakrabban csak legyen időm. Kicsit nagyon furcsa a programom és remélem ami sikerül aludnom a picinek elég. Este nem tudok elaludni, nem vagyok álmos mire végre ágyba bújok 11 óra is elmúlt és aztán kezdődik a vakarózás
forgolódás. Nem birok 8-10 mp-nél tovább sokszor egy oldalon feküdni. Kicsim is rengeteget mozog, rugdosódik érzi, hogy nyugtalan vagyok. Na ez így megy mikor meddig minimum 2 óráig de volt amikor 4 órakor még néztem az órát. Aztán reggel pótolóm olyan 9-10-ig alszom, mosogatok, összekapom a konyhát (pajzsmirigyem miatt éhgyomorra kell szednem a tablettát és nem ehetek még 1/2 órát ezért nem mosogatok este, így reggel eltelik hamarabb az idő), reggeli és indulok dolgozni. Lassan már dél körül van megnézzem mi volt aznap a cégnél és max ha van időm olvasom amit irtatok, így volt ma is és most értem a végére.
Na akkor 2 doki is látott és a családi orvos szerint ez nem más mint csalánkiütés és valamivel megterheltem a májamat
diéta
Szilvi vigyázz te is kicsit a kajával nekem is voltak tüneteim a kiütésen kívül hánytam 1x és másnap hasmenés ezért mondta a doki néni, hogy a májamat terheltem le de nagyon onnan a kiütések. Sajnos csak a mellemről és a pocakomról múltak el karom itt ott viszket, lábam, fenekem dettó
A dermatológus is látott ő csak csóválta a fejét, nagyon ronda volt a pocakom elárulom és adott rá kortizonos kenőcsöt (ugyanazt amit az orvosnő is), tablettát allergiára és valami irtó drága folyékony szappant amivel mossam a kezem, meg tusoljak (ilyet adott amikor az ekcémám is volt, ami már elmúlt kipp-kopp és kb. 7.000 Ft körül volt valami semleges szagú ivatherm márkájú valami francia-román keverék). Hát én ezt nem vettem most meg a doktornőnek mondtam azt mondta fölösleges ennyi pénzt kidobjak rá, érzékeny a bőröm inkább vegyek babaápolókat és azt használjam vagy a Bunchentől a krémeket. De már nem is érdekel a sok kiütés csak a babának nem legyen semmi baja és meg nem látszódjon rajta a vakarózásom
A szemem azóta nem figurázik, a neten írták, hogy a csalánkiütés velejáró tünete lehet az alacsony vérnyomás, az meg okozhatott rosszul látást. Azóta iszom napi 1 kávét de nincs vérnyomásmérőm így csak remélem, hogy nincs nagy gond.
Évi sajnálom, hogy mégiscsak nem a géppel van gond hanem tényleg kevés a magzatvíz. Erről semmit nem tudok, hogy mitől lehet de remélem nem lesz semmi gond és ha pihensz elég magzatvíz jut a kicsinek és nem lesz császár-koraszülés.
Bévi neked most jó lett a cukorszinted, gratulálok!!!
Maccs az a bababútoros oldal nagyon klassz, már sokat nézegettem én is, na meg aztán még vagy 100-at. Asztalos nekünk úgy volt, hogy 2007 őszén mikor költöztünk az üzletben nem találtam semmi jó árban levő bútort. Férjem beszélt itt egy asztalossal (ja akinek egész szép kis csapata van elég nagy cég) szeptember végén és azt mondta csak januárra tud konyhabútort, meg ágyat a hálóba
Nekünk költöznünk kellett sürgősen. Ekkor gondolt az én uram egy okosat és éppen volt egy potenciális kliense, egy másik asztalos céget vezető pasi tőlünk 300 km-re (ahol sógornőm és a rokonaink élnek), neki sírt kicsit, hogy sürgős így meg úgy. Na lényeg elvállalta, hogy 4 héten belül meglesz. Na de azt ide kellett szállítani, megoldottuk és volt nálunk egy sráci, aki nagymamám falujából való, ismerem kicsi korunktól ő asztalos volt és megkértük állítsa ő össze nekünk. Már meg volt rendelve mikor öcsém mondta, hogy beszéljek az említett srác öccsével, aki otthon kicsi műhelyben dolgozik mint asztalos. A faluban nagyon dicsérték. El is mentem hozzá és ő csinálta meg a nappaliba amit elképzeltem. Rengeteget kerestem a netten, folyóiratokat vettem és mindent szépen elképzeltem, lerajzoltam mi hova kerüljön. Mind a két megrendelés egyszerre lett kész és nagyon szép lett. Senki nem mondaná, hogy nem üzletben vettünk és nem modern. A kis srác meg nagyon jól dolgozott, férjem is meg volt vele elégedve így 2008 tavaszán vele készítettük el a gardróbba a polcrendszert, előszobába a bútort, asztalokat és nagyon profi munkát végzet. Most is vele készítettem a picinek a szekrényt. Nem is dolgozik drágán, előre szoktunk neki adni előleget, hogy mégis tudja megvenni az alapanyagot (ő azt nem tudja beszerezni annyira nagyker áron, ugye nem vesz sokat), mikor kész volt küldtünk egy kis kamiont hozzá ő is eljött 2 napra és összerakta. Most a férjem már előre beszélt vele, hogy elvállalja csak én nem döntöttem mit is akarok. Rengeteg képet szedtem össze és kombinálni fogom attól függően, hogy milyen alapanyagot tud beszerezni majd. Egyenlőre natúr sötétebb árnyalatot akarok kombinálni zölddel és valami díszes fogantyúkkal (ha meg találok valami díszítő elemet azt utólag rárakatom). Tényleg aranyat ér egy jó asztalos, mert készen nem biztos, hogy pont befér/elfér amit lehet kapni és féláron is kihozható az egész. Én csak ajánlani tudom régen soha nem akartam hallani ilyenről, de amit készen lehet venni lehet pont nem tetszik mert jobb lenne az az ágy azzal a másik szekrénnyel, polccal vagy mit tudom én mi. Attól mert üzletben veszed lehet szériagyártmány és rosszul megcsinálva. Na ez persze csak az én véleményem illetve tapasztalatom.
na megint regény lett elküldőm, bocsi