Sziasztok,
Lemondták a megbeszélésemet ami 1,5 óra lett volna, így vissza tudtam olvasni egy kicsit!
Bévi, látod egy kis diéta csodákat tesz…
Örülök, hogy jobb lett a cukor eredményed.
Évi, tuti minden ok Tomival! És csak pozitívan, nem lesz semmi baj. És tényleg legyen ám pihi!!! A képek is szuperek!
Tina, szerintem tuti jobb lesz a pénteki eredményed. 3 hónap alatt nagyon sokat használt a diéta, majd írd meg milyen lett!
Csillag, néztem a képet a nagyfiadról és tuti nem 15-nek néztem, jóval nagyobbnak. Nagyon helyes.
)
Mares, neked még nem is gratuláltam. Annyira szuper, hogy már 18. hétben vagy!
Betti, neked is nagy gratula! Remélem jelentkezel még, hogy mi van a babával!
Dia, most néztem végig a képeket a lakásról. Fantasztikus lett. Pont írtam neked valamikor, hogy nem tudom még elképzelni, de így már más!
Melisch, sajnálom ami mostanában veled történt. Remélem, azóta voltál dokinál és minden ok.
Bmass, jó hír, hogy Dönci kezd jobban lenni!
Barbcsi, szombaton itt a nagy nap!!! Nem számít az időjárás a lényeg, hogy életetek végéig boldogok legyetek egymással! És mindig nagy legyen a szerelem!!!
Az idő csak egy dolog….
Lányok, én nem szeretném ha vitatkoznánk itt, tudom, hogy mindenkinek megvan a saját élete és az néha nehezebb v. netán könnyebb. Így van, hogy többet tud jönni, mindig mindenre tud reagálni, de van, hogy csak gyorsan átfutja a történéseket és véletlenül, de szerintem nem szándékosan nem ír (biztató dolgot) valamit a másiknak.
Én is hibáztam, nem mindig reagálok dolgokra. Sajnos így munka mellett nehezebb, de ígérem júniustól vagyok.
) Persze ha nem megyünk el nyaralni a párommal utoljára kettesben.
) Mert már tervezem, hogy lemegyünk az anyósék telkére…